bozenka_ra 29.04.05, 20:15 Co sądzicie o Orientalnej Pani Chmurce a szczególnie o strojach /ach te dekolty -rozpraszają widzów/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forumowicz_pospolity Re: Pani Chmurka z TVN Meteo 29.04.05, 20:20 jestem na tak jestem na tak jestem na tak Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: Pani Chmurka z TVN Meteo 29.04.05, 22:35 Dziś zbulwersował mnie Kret z Wiadomości . Pokazali w pogodzie migawkę z sopockiej plaży z komentarzem Kreta , że już pojawili się pierwsi plażowicze ....... ? TELEWIZJA KŁAMIE !!!!!!!! Nie ma żadnych plażowiczów , bo nie ma plażowej pogody :( Odpowiedz Link Zgłoś
miroslawa_potrzeba Re: Pani Chmurka z TVN Meteo 30.04.05, 11:35 za to dzis jest ale piach zimny paprotko_gd...;-/ Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Pani Chmurka z TVN Meteo 30.04.05, 12:34 ja jestem na nie :) drazni mnie jej sposob mowienia, robi jakies takie dlugie przerwy i dziwnie akcentuje Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Pani Chmurka z TVN Meteo 30.04.05, 12:50 feber napisała: > ja jestem na nie :) > drazni mnie jej sposob mowienia, robi jakies takie dlugie przerwy i dziwnie > akcentuje a ja nawet nie kojarzę jak mówi:) chodziło mi raczej o walory, bo to udany twór Matki Natury jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Pani Chmurka z TVN Meteo 30.04.05, 12:53 widziałam foty w playboyu. ciało ma po prostu niewiarygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
paula245 Re: Pani Chmurka z TVN Meteo 30.04.05, 17:16 nie na temat:mój nauczyciel od historii twierdził, że Pogodynka z jedynki jest córką Bieruta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Pani Chmurka z TVN Meteo 30.04.05, 17:23 skoro od historii, to wiedział, co mówi Odpowiedz Link Zgłoś