Dodaj do ulubionych

To się musiało tak skończyć!

IP: 2.4.STABLE* 01.07.02, 11:40
Są ofiary.:( Ale ja nie chciałam!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: mina Re: To się musiało tak skończyć! IP: *.turboline.skynet.be 01.07.02, 11:41
      gadaj wywloko, cos narobila! cala prawde i tylko prawde!
    • emperor Re: To się musiało tak skończyć! 01.07.02, 11:41
      wyluzuj! fajnie sie chodzi po trupach:))))
    • saqqara Re: To się musiało tak skończyć! 01.07.02, 11:42
      no i dobrze!! jednej gadziny mniej:)))
      • czarna_pantera2 Re: To się musiało tak skończyć! 01.07.02, 11:43
        mufff w czym rzecz:)
        • Gość: Pom Re: To się musiało tak skończyć! IP: 2.4.STABLE* 01.07.02, 11:46
          ic nie chciałam, nic nie obiecywałam, nie pindrzyłam się!! Normalnie chciałam!
          A tu taki pasztet romantyczny mi wyszedł!!
          • czarna_pantera2 Re: To się musiało tak skończyć! 01.07.02, 11:51
            znam ten bol:( tez nie lubie ranic:( czasami mam wrazenie ze kazdy slowa
            interpretuje po swojemu i potem wychodzi niezly bajzel:(
            • Gość: Pom Re: To się musiało tak skończyć! IP: 2.4.STABLE* 01.07.02, 11:54
              Bajzel sie zrobił niewąski... ale czy nie można sobie już pozyć normalnie???
              Mieć kolegów??? Przecież nic od nich nie chcę i nie wymagam!!! I wyraźnie to
              mówię!!
              • czarna_pantera2 Re: To się musiało tak skończyć! 01.07.02, 11:57
                ktos cos kiedys wspominal o jakis sygnalach wysylanych przez cialo, moze
                wlasnie cos nadajesz a on odbiera te fale:) moze ma wyjatkowo czuly odbiornik?:)
                • Gość: Pom Re: To się musiało tak skończyć! IP: 2.4.STABLE* 01.07.02, 11:58
                  Moje fale mówią tak: fajnie sie z Toba rozmawia ale mógłbyś sobie już pójść? A
                  on ma chyba jakiegoś Geigera wmontowanego!!!
                  • czarna_pantera2 hihihihi 01.07.02, 12:02
                    no to masz przesrane, tylko zmienic komorke, wyjechac na urlop, albo go zabic:)
                    a tak serio to ja w takich sytuacjach wije sie jak piskorz.... nie nawidze
                    takich sytuacji
      • laelia Re: To się musiało tak skończyć! 01.07.02, 11:45
        pojedynek był? Zawsze chciałam, żeby dla mnie ktoś pogib na dueli :)
    • Gość: Pom Re: To się musiało tak skończyć! IP: 2.4.STABLE* 01.07.02, 11:43
      Póki było zabawnie i fajnie, było ok... ale nie moge patrzeć na zranione
      łosie!!!
      • Gość: mina Re: To się musiało tak skończyć! IP: *.turboline.skynet.be 01.07.02, 11:43
        dobij i spokoj
        • Gość: Pom Re: To się musiało tak skończyć! IP: 2.4.STABLE* 01.07.02, 11:44
          Nie mam serca!!:( O 7 rano ckliwe smsy każdego moga wykończyć!!!
          Ciociu, wczoraj przegięłam.
          • laelia Re: To się musiało tak skończyć! 01.07.02, 11:47
            raz a dobrze, chirurgiczne cięcie
            • saqqara Re: To się musiało tak skończyć! 01.07.02, 11:48
              jestem za, raz a dobrze, inaczej sie nie odczepi!
            • Gość: Pom Re: To się musiało tak skończyć! IP: 2.4.STABLE* 01.07.02, 11:50
              Tak jest! Tylko już zrobiłam raz odwrót a ten gada, że tak szybko to on się nie
              podda, w dodatku jakiś zazdrosny, jakbym z nim ślub brała albo co! A ja nawet
              nie mam ochoty do widywać!
              • Gość: mina Re: To się musiało tak skończyć! IP: *.turboline.skynet.be 01.07.02, 11:52
                gadaj o tym przegieciu lepiej:)))
                • Gość: Pom Re: To się musiało tak skończyć! IP: 2.4.STABLE* 01.07.02, 11:55
                  Na maila Ciociu, bo tu siem wstydzem:)
              • saqqara Re: To się musiało tak skończyć! 01.07.02, 11:52
                ale widac sie juz raz poddalas, skoro znowu robisz ciecia!
                trzeba raz a dobrze i bez powtorek, w koncu dotrze do tej pojedynczej komorki
                co sie za uchem schowala ze z tego nici!
                zazdrosny? a ktory z nich nie jest zazdrosny? pokaz mi go, a go ozloce!
                • Gość: Pom Re: To się musiało tak skończyć! IP: 2.4.STABLE* 01.07.02, 11:57
                  Nic tylko łeb urwać! Naprawdę.
                  • Gość: Crimen Re: To się musiało tak skończyć! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 12:02
                    Pom, znowu Modlicha z Ciebie wyłazi;)
                    • Gość: Pom Re: To się musiało tak skończyć! IP: 2.4.STABLE* 01.07.02, 12:19
                      Oj, nie modlicha.:(
                      • Gość: Crimen Re: To się musiało tak skończyć! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 12:21
                        Żartowałem, nie smuć się:(
                        • Gość: Pom Re: To się musiało tak skończyć! IP: 2.4.STABLE* 01.07.02, 12:22
                          No dobrze...:)
                          • Gość: Crimen Re: To się musiało tak skończyć! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 12:33
                            Od razu lepiej.Nic na to nie poradzisz że się facetom podobasz(poza Kitusiem
                            oczywiście) :)))
                            • Gość: Pom Re: To się musiało tak skończyć! IP: 2.4.STABLE* 01.07.02, 13:01
                              Kituś patrzy na mnie z nieukrywana odrazą i tym sposobem przywraca mi wiarę w
                              mężczyzn.:)))
                              • Gość: Crimen Re: To się musiało tak skończyć! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 13:23
                                Czyli jest jak bakterie w mleku.Finalnie doprowadza do fermentacji:)))
                • laelia Re: To się musiało tak skończyć! 01.07.02, 11:57
                  nawet jeśli facet niezazdrosny i w porządku lepiej jasno i konsekwentnie
                  trzymać się decyzji i nie robić złudnych nadziei
                  • Gość: Pom Re: To się musiało tak skończyć! IP: 2.4.STABLE* 01.07.02, 11:59
                    A co zrobić jak się zawahałam i on się tego czepił jak pijany płotu? Kiedy ja
                    wiem, że nic z tego?!?!
                    • laelia Re: To się musiało tak skończyć! 01.07.02, 12:29
                      to dobić, nie ma wyjścia :)
    • men_ Re: To się musiało tak skończyć! 01.07.02, 12:21
      Tiaaaaaaaaak !
      Znowu Kogos wystawiłas do wiatru, Pomcia ?:))
      • Gość: Pom Re: To się musiało tak skończyć! IP: 2.4.STABLE* 01.07.02, 12:23
        Znowu??? Do wiatru???? Same oszczerstwa!!!!!
        • czarna_pantera2 Re: To się musiało tak skończyć! 01.07.02, 12:24
          zaaaaaaaaaachodniiii wiaaaaaaaaaaaaatr:)
          • Gość: Pom Re: To się musiało tak skończyć! IP: 2.4.STABLE* 01.07.02, 12:25
            A Ci co tak wesoło? Koleżanka ze sznurem na szyi biega dookoła stołu a tej się
            na śpiewanie zebrało!!!
            • czarna_pantera2 Re: To się musiało tak skończyć! 01.07.02, 12:44
              hihi pom!! piosenka jest dobra na wszystko :)
              trza odplatac ten wezel gordyjski i bedzie ok cmok
              • Gość: Pom Re: To się musiało tak skończyć! IP: 2.4.STABLE* 01.07.02, 13:02
                Cmok Panterko i nie daj się zjeść przez jakiegoś dzikiego geparda:)))
        • men_ Re: Cicha Woda ..:)) 01.07.02, 12:32
          Na forum to ble, ble o romantyźmie, fruwaniu, a zmieniasz w realu facetów jak
          rękawiczki, O !:)

Gość portalu: Pom napisał(a):

> Znowu??? Do wiatru???? Same oszczerstwa!!!!!

• Gość: Pom Re: Cicha Woda ..:)) IP: 2.4.STABLE* 01.07.02, 13:00
            Bym dalej fruwała, ale mi skrzydełka podcieli!! To teraz ciężko sie fruwa!:)
            A czy moja wina, że tylu mnie chce uczyć fruwać?? Nie moja!!
            • Gość: mina Re: Cicha Woda ..:)) IP: *.turboline.skynet.be 01.07.02, 13:09
              men, odpierdol sie od pomci. dziewczyna ma prawo szukac swojego szczescia. a
              ze tym facetom sie wydaje, ze jak baba gada z nimi z przyjemnoscia, to zaraz
              mysli o wyrze, slubie itd. to juz nie jej wina.
              • Gość: Pom Re: Cicha Woda ..:)) IP: 2.4.STABLE* 01.07.02, 13:12
                Dzięki Ciocia!!! Mailika Ci zarzuce wieczorkiem albo wiadomość na gadule
                zapodam. Porobiło siem Ciotka, porobiło!!!!!!
                • Gość: mina Re: Cicha Woda ..:)) IP: *.turboline.skynet.be 01.07.02, 13:15
                  dobra, bede wieczorkiem. nie boj zaby, odwali sie:)))
                  • Gość: samanta Pomcia i czym ty sie przejmujesz! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 01.07.02, 15:34
                    trafiony zatopiony! I dobrze. Zapomnialas juz ze kazdy facet to kawal ch..??? Nie lituj sie durna! On by
                    ci tak nie wspolczul durna babo! Powiedzialby ze sama sobie jestes winna! Luzik Pomulek,luzik!!!!
                    Buziaki!
                    • Gość: Crimen Re: Pomcia i czym ty sie przejmujesz! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 17:43
                      Samcia, za co Ty nas tak nienawidzisz???? :)))
              • men_ Re: Cicha Woda ..:)) MINUSIA !!!! 01.07.02, 17:14
                przeciez jeszcze sie nie przy.czepiłem do Pomci !:))

Gość portalu: mina napisał(a):

> men, odpierdol sie od pomci. dziewczyna ma prawo szukac swojego szczescia. a
                > ze tym facetom sie wydaje, ze jak baba gada z nimi z przyjemnoscia, to zaraz
                > mysli o wyrze, slubie itd. to juz nie jej wina.

• men_ Re: Cicha Woda ..:)) Pomcia ! 01.07.02, 17:15
              Inne kobietki by sie cieszyły, a Ty narzekasz :))

Gość portalu: Pom napisał(a):

> Bym dalej fruwała, ale mi skrzydełka podcieli!! To teraz ciężko sie fruwa!:)
              > A czy moja wina, że tylu mnie chce uczyć fruwać?? Nie moja!!

• Gość: Pom Re: Cicha Woda ..:)) Pomcia ! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.02, 19:17
                Takiego fruwania to ja nie chce Menik!! Takie fruwanie trwa tyle co ciąża u
                świni!! Góra trzy miesiące i szlus!!
                • Gość: zp Re: Cicha Woda ..:)) Pomcia ! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.07.02, 21:33
                  aż mnie zastanowiło...
                  czy jest jeszcze szansa w ogóle

ZDOBYĆ POMKĘ!
                  ?
                  i w której aptece realizują tę receptę?

trzebaby wysłać faceta, co to...
                  ...
                  ojap! cóż to za konstrukcja!
                  ale ma pomkę, ma
                  i pomka jego jest, jego!
                  • Gość: Pom Re: Cicha Woda ..:)) Pomcia ! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.02, 22:52
                    Jak ktoś znajdzie receptę faktycznie to nie będę się opierać.:)) Słowo honoru!!
                    • Gość: xp Re: Cicha Woda ..:)) Pomcia ! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.07.02, 23:33
                      jestem po obejrzeniu Amelii
                      wiec mysle ze szukanie
                      recepty
                      ma sens :)

czasem w zyciu tak bywa, ze wszystko uklada sie
                      doskonale, czasem odwrotnie, czasem jedno i drugie
                      wszystko laczy jedno: brak uzasadnienia

sorry to byl ladny film i jestem lekko odurzony;
                      mieszaja mi sie sensy i historie, baju baj
    • onlyania Re: bo w tym caly jest ambaras...... 01.07.02, 16:43
      zeby dwoje chcialo na raz.....
      • Gość: leziox Re: bo w tym caly jest ambaras...... IP: *.arcor-ip.net 01.07.02, 23:28
        Pomcia,ty chyba trafiasz na jakieś dziwne egzemplarze,albo ja już własnego
        gatunku nie rozumiem.Ale-wiadomo,że każdemu chce się ździebko popierdolić,nie
        ma na to rady,natura pierdolona w nas gra.Tyle że faceci lubią jasne
        sytuacje,których kobiety,poza Miną naturalnie,nie dają rady uskutecznić,a
        chodzi o parę małych słówek,typu:słuchaj,skarbie,ja tam się z tobą pieprzyć nie
        będę choćbyś na kutasie stanął.Ale możesz być moim przyjacielem.I hops-faceta
        już ni ma-spierdolił.
        Czy to taki problem?ale POmcia,jak ktoś kłopotów urojonych szuka,to je
        znajdzie,przy tym zapominając że to i tak tylko o pierdolenie chodzi,a nie o
        jakąś fucking romantic.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka