Gość: Pom IP: 2.4.STABLE* 01.07.02, 11:40 Są ofiary.:( Ale ja nie chciałam!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mina Re: To się musiało tak skończyć! IP: *.turboline.skynet.be 01.07.02, 11:41 gadaj wywloko, cos narobila! cala prawde i tylko prawde! Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: To się musiało tak skończyć! 01.07.02, 11:41 wyluzuj! fajnie sie chodzi po trupach:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: To się musiało tak skończyć! 01.07.02, 11:42 no i dobrze!! jednej gadziny mniej:))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: To się musiało tak skończyć! 01.07.02, 11:43 mufff w czym rzecz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: To się musiało tak skończyć! IP: 2.4.STABLE* 01.07.02, 11:46 ic nie chciałam, nic nie obiecywałam, nie pindrzyłam się!! Normalnie chciałam! A tu taki pasztet romantyczny mi wyszedł!! Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: To się musiało tak skończyć! 01.07.02, 11:51 znam ten bol:( tez nie lubie ranic:( czasami mam wrazenie ze kazdy slowa interpretuje po swojemu i potem wychodzi niezly bajzel:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: To się musiało tak skończyć! IP: 2.4.STABLE* 01.07.02, 11:54 Bajzel sie zrobił niewąski... ale czy nie można sobie już pozyć normalnie??? Mieć kolegów??? Przecież nic od nich nie chcę i nie wymagam!!! I wyraźnie to mówię!! Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: To się musiało tak skończyć! 01.07.02, 11:57 ktos cos kiedys wspominal o jakis sygnalach wysylanych przez cialo, moze wlasnie cos nadajesz a on odbiera te fale:) moze ma wyjatkowo czuly odbiornik?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: To się musiało tak skończyć! IP: 2.4.STABLE* 01.07.02, 11:58 Moje fale mówią tak: fajnie sie z Toba rozmawia ale mógłbyś sobie już pójść? A on ma chyba jakiegoś Geigera wmontowanego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 hihihihi 01.07.02, 12:02 no to masz przesrane, tylko zmienic komorke, wyjechac na urlop, albo go zabic:) a tak serio to ja w takich sytuacjach wije sie jak piskorz.... nie nawidze takich sytuacji Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: To się musiało tak skończyć! 01.07.02, 11:45 pojedynek był? Zawsze chciałam, żeby dla mnie ktoś pogib na dueli :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: To się musiało tak skończyć! IP: 2.4.STABLE* 01.07.02, 11:43 Póki było zabawnie i fajnie, było ok... ale nie moge patrzeć na zranione łosie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: To się musiało tak skończyć! IP: *.turboline.skynet.be 01.07.02, 11:43 dobij i spokoj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: To się musiało tak skończyć! IP: 2.4.STABLE* 01.07.02, 11:44 Nie mam serca!!:( O 7 rano ckliwe smsy każdego moga wykończyć!!! Ciociu, wczoraj przegięłam. Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: To się musiało tak skończyć! 01.07.02, 11:47 raz a dobrze, chirurgiczne cięcie Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: To się musiało tak skończyć! 01.07.02, 11:48 jestem za, raz a dobrze, inaczej sie nie odczepi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: To się musiało tak skończyć! IP: 2.4.STABLE* 01.07.02, 11:50 Tak jest! Tylko już zrobiłam raz odwrót a ten gada, że tak szybko to on się nie podda, w dodatku jakiś zazdrosny, jakbym z nim ślub brała albo co! A ja nawet nie mam ochoty do widywać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: To się musiało tak skończyć! IP: *.turboline.skynet.be 01.07.02, 11:52 gadaj o tym przegieciu lepiej:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: To się musiało tak skończyć! IP: 2.4.STABLE* 01.07.02, 11:55 Na maila Ciociu, bo tu siem wstydzem:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: To się musiało tak skończyć! 01.07.02, 11:52 ale widac sie juz raz poddalas, skoro znowu robisz ciecia! trzeba raz a dobrze i bez powtorek, w koncu dotrze do tej pojedynczej komorki co sie za uchem schowala ze z tego nici! zazdrosny? a ktory z nich nie jest zazdrosny? pokaz mi go, a go ozloce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: To się musiało tak skończyć! IP: 2.4.STABLE* 01.07.02, 11:57 Nic tylko łeb urwać! Naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: To się musiało tak skończyć! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 12:02 Pom, znowu Modlicha z Ciebie wyłazi;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: To się musiało tak skończyć! IP: 2.4.STABLE* 01.07.02, 12:19 Oj, nie modlicha.:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: To się musiało tak skończyć! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 12:21 Żartowałem, nie smuć się:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: To się musiało tak skończyć! IP: 2.4.STABLE* 01.07.02, 12:22 No dobrze...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: To się musiało tak skończyć! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 12:33 Od razu lepiej.Nic na to nie poradzisz że się facetom podobasz(poza Kitusiem oczywiście) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: To się musiało tak skończyć! IP: 2.4.STABLE* 01.07.02, 13:01 Kituś patrzy na mnie z nieukrywana odrazą i tym sposobem przywraca mi wiarę w mężczyzn.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: To się musiało tak skończyć! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 13:23 Czyli jest jak bakterie w mleku.Finalnie doprowadza do fermentacji:))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: To się musiało tak skończyć! 01.07.02, 11:57 nawet jeśli facet niezazdrosny i w porządku lepiej jasno i konsekwentnie trzymać się decyzji i nie robić złudnych nadziei Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: To się musiało tak skończyć! IP: 2.4.STABLE* 01.07.02, 11:59 A co zrobić jak się zawahałam i on się tego czepił jak pijany płotu? Kiedy ja wiem, że nic z tego?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: To się musiało tak skończyć! 01.07.02, 12:29 to dobić, nie ma wyjścia :) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: To się musiało tak skończyć! 01.07.02, 12:21 Tiaaaaaaaaak ! Znowu Kogos wystawiłas do wiatru, Pomcia ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: To się musiało tak skończyć! IP: 2.4.STABLE* 01.07.02, 12:23 Znowu??? Do wiatru???? Same oszczerstwa!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: To się musiało tak skończyć! 01.07.02, 12:24 zaaaaaaaaaachodniiii wiaaaaaaaaaaaaatr:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: To się musiało tak skończyć! IP: 2.4.STABLE* 01.07.02, 12:25 A Ci co tak wesoło? Koleżanka ze sznurem na szyi biega dookoła stołu a tej się na śpiewanie zebrało!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: To się musiało tak skończyć! 01.07.02, 12:44 hihi pom!! piosenka jest dobra na wszystko :) trza odplatac ten wezel gordyjski i bedzie ok cmok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: To się musiało tak skończyć! IP: 2.4.STABLE* 01.07.02, 13:02 Cmok Panterko i nie daj się zjeść przez jakiegoś dzikiego geparda:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Cicha Woda ..:)) 01.07.02, 12:32 Na forum to ble, ble o romantyźmie, fruwaniu, a zmieniasz w realu facetów jak rękawiczki, O !:) Gość portalu: Pom napisał(a): > Znowu??? Do wiatru???? Same oszczerstwa!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Cicha Woda ..:)) IP: 2.4.STABLE* 01.07.02, 13:00 Bym dalej fruwała, ale mi skrzydełka podcieli!! To teraz ciężko sie fruwa!:) A czy moja wina, że tylu mnie chce uczyć fruwać?? Nie moja!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Cicha Woda ..:)) IP: *.turboline.skynet.be 01.07.02, 13:09 men, odpierdol sie od pomci. dziewczyna ma prawo szukac swojego szczescia. a ze tym facetom sie wydaje, ze jak baba gada z nimi z przyjemnoscia, to zaraz mysli o wyrze, slubie itd. to juz nie jej wina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Cicha Woda ..:)) IP: 2.4.STABLE* 01.07.02, 13:12 Dzięki Ciocia!!! Mailika Ci zarzuce wieczorkiem albo wiadomość na gadule zapodam. Porobiło siem Ciotka, porobiło!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Cicha Woda ..:)) IP: *.turboline.skynet.be 01.07.02, 13:15 dobra, bede wieczorkiem. nie boj zaby, odwali sie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Pomcia i czym ty sie przejmujesz! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 01.07.02, 15:34 trafiony zatopiony! I dobrze. Zapomnialas juz ze kazdy facet to kawal ch..??? Nie lituj sie durna! On by ci tak nie wspolczul durna babo! Powiedzialby ze sama sobie jestes winna! Luzik Pomulek,luzik!!!! Buziaki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: Pomcia i czym ty sie przejmujesz! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 17:43 Samcia, za co Ty nas tak nienawidzisz???? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Cicha Woda ..:)) MINUSIA !!!! 01.07.02, 17:14 przeciez jeszcze sie nie przy.czepiłem do Pomci !:)) Gość portalu: mina napisał(a): > men, odpierdol sie od pomci. dziewczyna ma prawo szukac swojego szczescia. a > ze tym facetom sie wydaje, ze jak baba gada z nimi z przyjemnoscia, to zaraz > mysli o wyrze, slubie itd. to juz nie jej wina. Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Cicha Woda ..:)) Pomcia ! 01.07.02, 17:15 Inne kobietki by sie cieszyły, a Ty narzekasz :)) Gość portalu: Pom napisał(a): > Bym dalej fruwała, ale mi skrzydełka podcieli!! To teraz ciężko sie fruwa!:) > A czy moja wina, że tylu mnie chce uczyć fruwać?? Nie moja!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Cicha Woda ..:)) Pomcia ! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.02, 19:17 Takiego fruwania to ja nie chce Menik!! Takie fruwanie trwa tyle co ciąża u świni!! Góra trzy miesiące i szlus!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zp Re: Cicha Woda ..:)) Pomcia ! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.07.02, 21:33 aż mnie zastanowiło... czy jest jeszcze szansa w ogóle ZDOBYĆ POMKĘ! ? i w której aptece realizują tę receptę? trzebaby wysłać faceta, co to... ... ojap! cóż to za konstrukcja! ale ma pomkę, ma i pomka jego jest, jego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Cicha Woda ..:)) Pomcia ! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.02, 22:52 Jak ktoś znajdzie receptę faktycznie to nie będę się opierać.:)) Słowo honoru!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: Cicha Woda ..:)) Pomcia ! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.07.02, 23:33 jestem po obejrzeniu Amelii wiec mysle ze szukanie recepty ma sens :) czasem w zyciu tak bywa, ze wszystko uklada sie doskonale, czasem odwrotnie, czasem jedno i drugie wszystko laczy jedno: brak uzasadnienia sorry to byl ladny film i jestem lekko odurzony; mieszaja mi sie sensy i historie, baju baj Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: bo w tym caly jest ambaras...... 01.07.02, 16:43 zeby dwoje chcialo na raz..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: bo w tym caly jest ambaras...... IP: *.arcor-ip.net 01.07.02, 23:28 Pomcia,ty chyba trafiasz na jakieś dziwne egzemplarze,albo ja już własnego gatunku nie rozumiem.Ale-wiadomo,że każdemu chce się ździebko popierdolić,nie ma na to rady,natura pierdolona w nas gra.Tyle że faceci lubią jasne sytuacje,których kobiety,poza Miną naturalnie,nie dają rady uskutecznić,a chodzi o parę małych słówek,typu:słuchaj,skarbie,ja tam się z tobą pieprzyć nie będę choćbyś na kutasie stanął.Ale możesz być moim przyjacielem.I hops-faceta już ni ma-spierdolił. Czy to taki problem?ale POmcia,jak ktoś kłopotów urojonych szuka,to je znajdzie,przy tym zapominając że to i tak tylko o pierdolenie chodzi,a nie o jakąś fucking romantic. Odpowiedz Link Zgłoś