lodbrok 10.05.05, 13:53 Tak sobie wpadłem zobaczyć co u Was słychać. Jak widzę swojsko, przytulnie i przyjaźnie jak zwykle. Pozdrawiam wszystkich. P.S. Zoh gratulki za stronę. Oczywiście zagłosowałem:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dociek Re: Tak sobie wpadłem:-) 10.05.05, 17:41 lodbrok napisał: > Tak sobie wpadłem zobaczyć co u Was słychać. Jak widzę swojsko, przytulnie i > przyjaźnie jak zwykle. Pozdrawiam wszystkich. > > P.S. Zoh gratulki za stronę. Oczywiście zagłosowałem:-) Cześć! Ale przemiły Shock! Myślałem, że kolege to Vikingi porwali. Milczenie jest złotem, zatem musiałeś się nieźle obłowić... hehehe :p ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Tak sobie wpadłem:-) 10.05.05, 21:29 Właśnie ... powiedz coś gdzie byłeś kiedy tak długo Ciebie nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: Tak sobie wpadłem:-) 11.05.05, 14:39 Właściwie jestem ciągle w tym samym miejscu, tylko życie tak się jakoś plecie, że na wszystko nie wystarcza czasu by się z bliźnimi z nim podzielić;-)). Mieszkamy Zohu "przez miedzę" a nie spotkaliśmy się ani razu. Taki znak czasu chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Tak sobie wpadłem:-) 14.05.05, 14:02 Do dupy z takim znakami Panie Kolego Viking! Życia nie da się wyprzedzić, choćby nie wiem jak bardzo się starać. Chwilami już bardzo bardzo nie chce się... starać. Odpowiedz Link Zgłoś