Dodaj do ulubionych

Mario! Zalosny ludziku

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.01, 16:31
nie widzisz ze wiekszosc ludzi juz opuscila to forum, ze zostalo tylko kilka osob, ze
agresywnoscia i chamstwem sprowadzilles miejsce do nawiazywania przyjazni ,
do slownych przepychanek nie majacych z ta idea nic wspolnego, to forum juz nie
istnieje poki ty na nim jestes, wiec nie ma czego opuszczac, to forum powinno
nazywac sie PAPLANIE MARiO, albo Swiat MARIO, a to nie jest atrakcyjna
propozycja
Obserwuj wątek
    • Gość: 2001 Re: Mario! Zalosny ludziku IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 08.09.01, 16:36
      Szanowny kolego, po tym Twoim wystapieniu, juz nikt nie bedzie mial watpliwosci
      kto powinien nie tyle opuscic Forum, co na chwile sie przymknac.
      Bez wyrazow szacunku.
      • Gość: samanta1 Re: Mario! Zalosny ludziku IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.01, 16:55
        Znikaj Mackie! Gdy Twoje dlonie dotykaja klawiatury od razu wieje nuuuuuda!
        czepiasz sie jak nietoperz!
        • Gość: samanta1 Edit IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 00:58
          I Herkules dupa gdy narodu kupa!Amen
          • Gość: edit Semi?? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 01:34
            Gość portalu: samanta1 napisał(a):

> I Herkules dupa gdy narodu kupa!Amen

eeee... rozumiem ze Ci przykro ze Mario bez wspomozenia juz sobie nie radzi ...no
            ale on przeciez Herkulesem nie byl, no chyba ze to aluzja do jego postury??

co do sugerowanej przez Ciebie "liczebnosci"... zacznij liczyc Semi... zacznij
            liczyc...

• Gość: samanta1 Edit IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 09:55
              Nie ,to Ty jestes tym Herkulesem.Nie bronie Mario bo sobie radzi swietnie bez
              tego . Co Ty taka?Trudne dni masz???:)
    • Gość: edit Mackie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.01, 17:31
      Dzieki za wprowadzenie troche zamieszania na tym forum. Doceniam ze ktos sie na
      to odwazyl no i chcialo mu sie bronic racji "mniejszosci". I mimo ze jak na
      razie wyglada to na walke z wiatrakami , to ziarno zostalo zasiane ;) . Reszta
      to psychologia tlumu : jedni napedzac beda drugich , wpisywac sie bez zenady do
      kazdego postu tylko po to zeby udowodnic ze maja gdzies min. Twoje zarzuty...
      Teraz juz przeciez sprawy zaszly zbyt daleko by mogli sie zachowywac inaczej -
      to by bylo przyznanie sie do porazki...
      Przykre tylko , ze robia to ludzie , ktorzy podobno juz wiele przeszli i
      przezyli ,,,"doswiadczenie" zdawaloby sie - powinno uczyc dostrzegania potrzeb
      innych a nie tylko swoich... ale coz..kazdy sam sobie stwarza swiat wartosci...
      Prosze tylko - nie znizaj sie do poziomu wyzwisk i wycieczek
      osobistych , /prowokujesz?/, Mario zaczynajac rozmowe w tym tonie przegral na
      wstepie , i tylko pozornie panuje na tym forum.
      Pamietaj "honor est in honorante".. to samo tyczy sie obelg, wiec nie warto sie
      nimi poslugiwac.
      "Wrony zyja w gromadzie , orzel sam."

Pozdrawiam.
      • mario2 Re: Mackie 08.09.01, 17:37
        :o))) ale to nie orzel. To piskle!!! A wtorowac mu to udowadniac swoja
        indolencje umyslowa!
    • mario2 Re: Mario! Zalosny ludziku 08.09.01, 17:40
      Kretyniku- nie bede sie czepial skladni, ortografii, czy sensu wytworow Twojego
      przepoconego mozgu! czepie sie tresci- jest plytka tak jak Ty!

Poza tym uwazam, ze wzorem poprzednikow powinienes opuscic to forum!
      • Gość: edit no i oto potwierdzenie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.01, 17:48
        moja wypowiedz z godziny 17.45 /powyzej/ ma byc w tym miejscu by nikt nie mial
        watpliwosci czego dotyczy.
        • mario2 Re: no i oto potwierdzenie 08.09.01, 17:51
          ;o)))- ciesze sie!!! A jestes taka fajna dziewczyna Edit :o)))
          • ania1 Re: no i oto potwierdzenie 08.09.01, 19:42
            No i jeszcze raz ja (do M.,ale nie Mario),pamiętasz taką piosenkę:....."nie
            zmienie świata,nie zmienie nie mam żadnych złudzeń",kolegi Mario chyba też nie
            zmienisz,pozostało go zignorować.........
            • mario2 Re: no i oto potwierdzenie 08.09.01, 22:55
              a pamietasz piosenka " nie dokazuj mila nie dokazuj, przeciez nie jest z Ciebie
              takio cud....."
              • Gość: ania Re: no i oto potwierdzenie IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.01, 23:03
                Hm, ryzykowne stwierdzenie skąd wiesz że nie??????
                • mario2 Re: no i oto potwierdzenie 08.09.01, 23:14
                  bo kocham kobiety z Torunia!!!!!!!
                  • Gość: ania Re: no i oto potwierdzenie IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.01, 23:17
                    mario2 napisał(a):

> bo kocham kobiety z Torunia!!!!!!!
                    >Ja na szczęście z Torunia nie jestem.......
                    • mario2 Re: no i oto potwierdzenie 08.09.01, 23:23
                      A szkoda- chociaz adres twoj o czyms innym swiadczy! A jak tam ojciec dyrektor
                      Rydzyk?
                      • Gość: edit Re: no i oto potwierdzenie -do Ani1 IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.01, 23:58
                        Aniu , to co powiedzialas wczesniej jest racja : kolege Mario pozostaje jedynie
                        zignorowac..
                        Choc swoja droga zaczyna mnie bawic to jak odslania coraz bardziej swa
                        glebie ,polot, blyskotliwosc i oratorstwo...
                        ;))

Wlasciwie moze by go jeszce podpuscic na jakas rownie tworcza
                        dyskusje? co ty na to? khe khe ..to ironia.
                        • mario2 Re: no i oto potwierdzenie -do Ani1 09.09.01, 01:36
                          :o)))
                          • Gość: mackie HAhahaha, KOMPROMITACJA MARIO IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 04:18
                            no i wyszlo szydlo z worka, MARIO juz pozostaly najciezsze inwektywy
                            w stylu " spierdalaj" i WLASNIE SIE PRZYZNAL, ZE BYCIE NA FORUM JEST CELEM I
                            WARTOSCIA, JEST ZYCIEM dlatego tak sie tu panoszy ,wyrzuca, rozkazuje , ubliza ,
                            walczy I NIE ROZUMIE , ze ludzie tu zagladaja by spotkac innych, a nie zyc i
                            blyszczec!!!! Edit, Ani 1, Ironii dziekuje, cel osiagniety.
                            • Gość: Anka Re: do mackiego IP: 212.33.74.* 09.09.01, 09:19
                              wiesz Kolego jesteś żałosny z tą swoją zazdrością. bo inaczej nie mogę sobie wytłumaczyć
                              twojej wrogości do nas. pozdrawiam Cię mimo wszystko! i nie będę się więcej do Ciebie
                              odzywać skoro tak nie znosisz < stałych bywalców naszego dworca>.
                              • Gość: ania1 Re:Do Mario! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 10:12
                                Wybacz M.,że ta rozmowa biegnie sobie na twoim wątku,ale po prostu tak
                                wyszło....Tak,więc do Mario......gwoli jasności ja podpisuje sie tylko pod
                                częścią tego co Tobie tu zarzucają,bo faktycznie jesteś niemal
                                wszędzie......daj czasami ludziom pogadać......to tyle.......A żeby już
                                wszystko było jasne to klubu Twoich fanek też nie powiększam......nie lubie
                                śpiewać w chórze........Pozdrawiam z nadzieją że nie obrzucisz mnie
                                inwektywami....... A.
                              • krzysztof.r.m Re: Jesli mozna to na slowo... 09.09.01, 10:14
                                Dzien dobry ,
                                czy ktos z Was moglby mi wyjasnic czemuz to tak agresywnie usilujecie sie
                                zwalczac? Mozliwe, ze sie myle, ale wyglada to na taka bardzo mizerna pyskowke,
                                bo ten powiedzial, bo inny cos tam.
                                Jesli nie jest to trudne to sprobujcie normalnie pogadac, a jesli kogos
                                przerasta, to moze mialby jakies inne zajecie.
                                Oczywiscie , nic mnie to nie obchodzi, ale rozbawia i wreszcie ku smutnym
                                prowadzi refleksjom.
                                Zycze dobrego dnia
                                krm
                                • Gość: megi Re: Jesli mozna to na slowo... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 10:36
                                  krzysztof.r.m napisał(a):

> Dzien dobry ,
                                  > czy ktos z Was moglby mi wyjasnic czemuz to tak agresywnie usilujecie sie
                                  > zwalczac? Mozliwe, ze sie myle, ale wyglada to na taka bardzo mizerna pyskowke,
                                  > bo ten powiedzial, bo inny cos tam.
                                  > Jesli nie jest to trudne to sprobujcie normalnie pogadac, a jesli kogos
                                  > przerasta, to moze mialby jakies inne zajecie.
                                  > Oczywiscie , nic mnie to nie obchodzi, ale rozbawia i wreszcie ku smutnym
                                  > prowadzi refleksjom.
                                  > Zycze dobrego dnia
                                  > krm

Drogi Krzychu - problem w tym , ze tu nikt nie chce rozmawiac ani starac sie
                                  zrozumiec innych, "dialog " na temat tolerancji zaczal sie w innym temacie ...,
                                  to tylko jego smutna kontynuacja
                              • Gość: megi do Anka IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 10:23
                                Gość portalu: Anka napisał(a):

> wiesz Kolego jesteś żałosny z tą swoją zazdrością. bo inaczej nie mo
                                > gę sobie wytłumaczyć
                                > twojej wrogości do nas. pozdrawiam Cię mimo wszystko! i nie będę się
                                > więcej do Ciebie
                                > odzywać skoro tak nie znosisz < stałych bywalców naszego dworca>.

Anka... wytlumacz mi - w ktorym momencie zalosny zaczyna byc Mackie? w tym w
                                ktorym wyglasza hasla nie znajdujace poparcia wiekszosci? wiesz jakie zrodla mial
                                nazizm ?/choc porownanie to w tym miejscu jest zdecydowanie przesadzone to jest
                                to cos ogolnie zrozumalego jak sie wydaje - wiec dlatego w tym miejscu/ . Ty tez
                                nic nie zrozumialas? Jak to sie dzieje ze dla Ciebie Mario obrzucajac innych
                                chamskimi epitetami nie jest zalosny? W ktorym momencie poczylas te "wrogosc" do
                                siebie? i dlaczego? zastanow sie dlaczego odebralas to jako wrogosc ?

Uruchom wyobraznie :
                                Jest duza osiedlowa piaskownica, zawsze bawily sie tam wszystkie dzieci z osiedla.
                                W jednym rogu ustawiaja zamki z pisaku ci, w drugim tamci kopali rowy..itd. , ale
                                w pewnym momencie grupka dzieciakow zaczela biegac po piaskownicy scigajac sie
                                wzajemnie i rozdeptujac piaskowe budowle innych, nie zwazajac na to ,ze niektore
                                z tych budowli zapowiadaly sie na cos pieknego. W ten sposob Ci co chcieli
                                budowac z piasku zamki czy tylko usypywac pagorki mogli tylko stac obok
                                piaskownicy i patrzec jak w miejscu dotychczasowej zabawy wszystkich dzieci z
                                osiedla /z ktorych kazdy mial inny charakter i potrzeby w zabawie/ bawi sie tylko
                                grupka dzieci w jedna zabawe i ktoremu dziecku ona nie odpowiada to wynocha i
                                nikt juz nie mial ochoty budowac zamkow bo niewielka byla na ukonczenie szansa .
                                No i ktos sie sprzeciwil , i co? Tlum dzieciakow postanowil mu dokopac , bo jakim
                                prawem on ma ich pouczac ze piaskownica nie jest ich, i tylko ich wlasnoscia i
                                moga robic co im sie zywnie podoba? Niektorym dzieciom zrobilo sie przez chwile
                                glupio :"ojej , przeciez Marylka z trzeciego pietra juz dawno nie przychodzi do
                                piaskownicy ,a ona miala takie fajne czerwone wiaderko i zawsze pozyczala.. , i
                                Piotrus -ktory byl niezastapiony w robieniu glebokich wykopow...i Marcinek..."
                                Ale ze w grupie byl dzieciak ktory byl z nich najwiekszy i najszybciej biegal to
                                i szybko zapomnieli o tej niesmialej Marylce budujacej piekne zamki z mostami
                                zwodzonymi , bo fajnie bylo z nim pobiegac .
                                Zazdrosc? Czego ty Anka zazdroscisz Mario? Czy naprawde jest tu czego zazdroscic?
                                To wedlug Ciebie postawa godna szacunku i nasladowania?
                                • Gość: samanta1 Re: do Mackie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 10:35
                                  Mackie ,bardzo Cie prosze opusc to forum!!!!! Narobiles gnoju i starczy.
                                  Nikt nikomu nie zabranial tu pisac ,mogles udzielac sie w kazdym watku do
                                  bolu!!!
                                  Obrazasz stalych bywalcow i to w zasadzie bez powodu.Trzeba miec fisia zeby
                                  czepiac sie kogos ze duzo pisze! Pisz i Ty jak Ci zal! Masz kilka sojuszniczek
                                  ktorym nie udalo sie dopchac Mario i tylko dlatego podlaczyly sie do Twojego
                                  chorku .My "zakaly" forum i tak bedziemy pisac wiec uwazam ze powinienes
                                  zniknac.
                                • anka1 Re: do Meg 09.09.01, 11:21
                                  niczego nie zrozumiałaś droga Pani. ja Mario nie zazdroszczę tylko posądzam o zazdrość
                                  Mackiego. Mario lubię i nikt mi nie będzie mówił czy mogę go lubić czy nie. następnym razem
                                  uważnie czytaj posty. wrogość właśnie wyczułam w Tobie.
                                  • mario2 Re: do Meg 09.09.01, 13:06
                                    Czesc,
                                    to co mi sie tutaj zarzuca, to po prostu stek bzdur. Ze swojej strony uwazam za
                                    chamskie tworzenie watkow z nickiem zainteresowanego w tytule. A takich jest ju
                                    kilka, w tym 2 zalozone przez kolege Mackie. Jesli uwazacie, ze taka postawa
                                    jest w porzadku- wasza sprawa. Ja uwazam, ze nie jest. Mackie jest opetanym
                                    debilkiem, ktory nie majac co robic czepia sie innych. Moze to zazdrosc, ze z
                                    nim niukt nie gada, moze kompleksy. Bo tak naprawde egzystuje on tutaj li tylko
                                    jako moj adwersarz. W innej roli go jeszcze nie widzialem! Prosilem go, zeby
                                    moich postow po prostu nie czytal. Nietety nie dostosowal sie do mojej prosby i
                                    ryje sie w kazdy watek, ktorego jestem uczestnikiem!

Dlatego uwazam, ze Mackie powinien opuscic to forum. No moze niech sie tylko
                                    trzyma z daleka odemnie, i nie bierze sobie do ust mojego nicka, tworzac
                                    zalosne watki!
                                    • krzysztof.r.m Re: do Mario 09.09.01, 13:37
                                      Dzien dobry,
                                      Mario coz takiego , bo pozwalam sobie jednak nie rozumiec, wywoluje u Ciebie
                                      taka reakcje. Czy ty masz jakas alergie na takich, ktorzy niekoniecznie sie z
                                      Toba zgadzaja? Czy Ty sobie to wszystko wyobrazasz tak, ze Mario mowi BIALE i
                                      pozostali na ten sygnal, bez wzgledu na to co widza , krzycza gromko Tak ?
                                      A skadze przyszlo Ci cos takiego do glowy.
                                      Niejednokrotnie zdarzalo mi sie spotykac takze i Twoje wypowiedzi na Forum, na
                                      najrozniejszych watkach. Niekoniecznie Ty je inicjowales. W wielu przypadkach
                                      Twoja opinia w zasadzie byla mi bliska. Niejednokrotnie nie zgadzalem sie z tym
                                      co pisales. Oczywiscie nawet nie przychodzilo mi do glowy, aby usilowac
                                      Cie "przepedzic" . A niby z jakiego tytulu?!
                                      Czys Ty czlowieku aby nie zagalopowal sie w swoim sposobie interpretacji...?
                                      PANOWAC NAD SOBA TO NAJWYZSZA WLADZA to Seneka, ale jakze aktualny i jakze
                                      prawdziwy. Do tego szalenie praktyczny.
                                      Zycze dobrego dnia i jeslis mocny udanej korekty postawy.
                                      TRZEBA SIE UCZYC JAK DLUGO NIE WIESZ, A JESLI PRZYSLOWIA PRAWDZIWE -
                                      JAK DLUGO ZYJESZ.
                                      Pozdrawiam i do sympatycznych spotkan, takze wsrod ZAKAL( mimo iz nie spotkal
                                      mnie zaszczyt zaproszenia)
                                      krm
                                      • Gość: samanta1 Do krzysztofa IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 13:53
                                        czego Krzysiu nie rozumiesz? Wyobraz sobie ze budzisz sie pewnego
                                        ranka ,idziesz na forum ..a tam .."Krzysztof to swinia-co o tym myslicie?Autor
                                        watku-Mackie.czy nadal bedziesz go bronil?????????????/
                                        • krzysztof.r.m Re: Do Samanty 09.09.01, 15:50
                                          Samanto, jesli wogole jest to rozwazanie o tym , ze kogos trzeba bronic, to
                                          znaczyloby ,ze przed czyms. A przed czym?
                                          Jezeli wogole, to wlasnie przed dosc smiala proba pozbawienia Go prawa do
                                          udzialu w tym Forum. I to jest cos niedorzecznego. Rozumiec moge, ze kogos
                                          rozgniewala forma, styl, czyjejkolwiek wypowiedzi. Ale gdziez stad do
                                          zdecydowanej choc werbalnej proby eliminacji!
                                          Wiec ja nie bronic chce ani Mackie''go, ani Mario, ani nikogo innego.
                                          Jedno czego chcialbym to mniej jarmarcznych pyskowek i zalosnego przekomarzania
                                          sie, ktore niekiedy wulgarnieje w nadmiarze, a zdecydowanie wiecej nawet
                                          niepowaznych ale ambitniejszych i autorskich postow. I tylko tyle.
                                          Jednak mam wrazenie, ze to nie TYLKO, a AZ.
                                          Pozdrawiam i licze na sympatyczne choc nie jednomyslne spotkania z Mackie''m ,
                                          Mario i jak najwieksza liczba ludzi roznych
                                          krm
                                          • Gość: samanta1 Re: Do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 15:59
                                            krzysztof.r.m napisał(a):

> Samanto, jesli wogole jest to rozwazanie o tym , ze kogos trzeba bronic, to
                                            > znaczyloby ,ze przed czyms. A przed czym?
                                            > Jezeli wogole, to wlasnie przed dosc smiala proba pozbawienia Go prawa do
                                            > udzialu w tym Forum. I to jest cos niedorzecznego. Rozumiec moge, ze kogos
                                            > rozgniewala forma, styl, czyjejkolwiek wypowiedzi. Ale gdziez stad do
                                            > zdecydowanej choc werbalnej proby eliminacji!
                                            > Wiec ja nie bronic chce ani Mackie''''go, ani Mario, ani nikogo innego.
                                            > Jedno czego chcialbym to mniej jarmarcznych pyskowek i zalosnego przekomarzania
                                            >
                                            > sie, ktore niekiedy wulgarnieje w nadmiarze, a zdecydowanie wiecej nawet
                                            > niepowaznych ale ambitniejszych i autorskich postow. I tylko tyle.
                                            > Jednak mam wrazenie, ze to nie TYLKO, a AZ.
                                            > Pozdrawiam i licze na sympatyczne choc nie jednomyslne spotkania z Mackie''''m ,
                                            > Mario i jak najwieksza liczba ludzi roznych
                                            > krm
                                            **I bardzo dobrze! Twoje zdrowko Krzysiu!:)

• ironia summa summarum 09.09.01, 21:03
                                              "Nigdzie na swiecie , ani nawet w ogole poza jego obrebem, nie podobna sobie
                                              pomyslec zadnej innej rzeczy, ktora bez ograniczenia mozna by uwazac za dobra,
                                              oprocz jedynie DOBREJ WOLI" E.Kant

dolaczajac dylematy :
                                              cele a srodki?
                                              M.Gandhi a hitleryzm?
                                              Don Kichote a Raskolnikow?
                                              "prostytutki" F.Nietzche?
                                              reguly etyczne B. Haringa?
                                              ....

wiec coz ? "my sie bawimy"? oto ...ironia
    • Gość: edit no i oto potwierdzenie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.01, 17:45
      Jak widzisz Mackie - na potwierdzenie moich teorii dlugo czekac nie bylo
      trzeba ;))

coz.. no tak gornolotna riposte pozostaje jedynie z wdziecznoscia stwierdzic
      "o beata solitudo, o sola beatitudo" !

• mario2 Re: no i oto potwierdzenie 08.09.01, 17:48
        no i "pectunia non olet"- w przeciwienstwie do Mackie! :o)))
        • mackie Re: no i oto potwierdzenie 09.09.01, 04:41
          ????blad,glupota czy ignorancja, tak czy owak ani z sensem ani dowcipne
    • flash_back Re: Mario! Zalosny ludziku 10.01.02, 19:50
      hmm, 80 000 zasluguje na chwile wspomnien :)
      • Gość: wrew Zachwianie IP: 10.0.0.* 10.01.02, 20:39
        Jest dużo pięknych wspomnień - z tego forum i nie tylko. Zdarzyło mi się
        dzisiaj zwierzyć z czegoś, co od 20 lat mam w pamięci, a czego piękno nie
        blednie mimo płynącego czasu. O tym wątku, znanym mi przecież, chciałbym
        natomiast zapomnieć... Niestety, nie daje się - zło i ohyda wprawdzie nie
        triumfują, ale jakże utrudniają dotarcie do dobra i piękna. Wiem, nie ma
        jednego bez drugiego; te opozycje w życiu są nierozłączne i konieczne. Ale
        proporcje są tu tak zachwiane??? Czy musimy na to się godzić?
        • mario2 Re: Zachwianie 10.01.02, 20:53
          Jezuito. Kurwa przesadzasz. Czy nick Mario dziala na Ciebie jak plachta na byka
          i jak go widzisz lecisz odruchem Pawlowa? Pierdolnij sie w te pusta makowke.
          Robisz z siebie posmiewisko, bo sam z siebie nie potrafisz egzystowac.
          Egzystujesz tylko jak pasozyt na mojej skorze.
          • Gość: wrew Re: Zachwianie IP: 10.0.0.* 10.01.02, 21:01
            Bez komentarza
            • mario2 Re: Zachwianie 10.01.02, 21:04
              i cale szczescie . Do niedzielnego kazania pozostalo Ci jeszcze kilka dni!
              • Gość: wrew Re: Zachwianie - do Mario2 IP: 10.0.0.* 10.01.02, 21:18
                To już zgrane, ale przynajmniej akceptowalne.

Czego chcesz ode mnie? Czy ja Cię w ogóle wymieniłem w swoim poście lub choćby
                w jego temacie? Jeżeli czujesz, że któreś z moich ogólnych sformułowań do
                Ciebie pasują, to bardzo dobrze - jest to oznaka myślenia. Niemniej jeżeli
                chcesz rozmawiać o swoich przemyśleniach na swój temat, to powinieneś je
                ujawnić. A rozmawiając - panować nad językiem.

Pozdrawiam - wrew
                • mario2 Re: Zachwianie - do Mario2 10.01.02, 21:23
                  twoje pisanie wplywa na impotencje intelektualna- wiec nawet pierdolic sie tego
                  nie da!
                  • Gość: wrew Re: Zachwianie - do Mario2 IP: 10.0.0.* 10.01.02, 23:07
                    Bez komentarza
                    • Gość: samcia Re: Zachwianie - do Mario2 IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.01.02, 23:14
                      Wpadl mi w oczy pewien post pisany przez krm o tym ze przez chamstwo nie moga tu sie zawiazywac
                      przyjaznie...Hmmmmmmm......Krzys sie mylil ,cholernie sie mylil....... Towarzystwo "wzajemnej
                      adoracji" bardzo sie rozroslo od tego czasu...Fajnie powspominac....:)
                      • Gość: wrew Re: Zachwianie - samcia IP: 10.0.0.* 11.01.02, 00:46
                        W swoim zadowoleniu nie uwzględniasz straconych szans, rozczarowań, odejść,
                        bólu i całego tego zła, które jest po stronie kosztów. Cóż warte są przyjaźnie
                        zbudowane na takim gruncie? Czy naprawdę nie zauważyłaś jak wielu rozmówców z
                        tego wątku wycofało się już z forum? Jakim prawem zostali stąd wypchnięci? I
                        proszę, nie powtarzaj tylko darwinowskich bzdetów, bo nie o biologii mowa...
                        • Gość: samanta Re: Zachwianie - samcia IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.01.02, 21:33
                          Ty jakos sie nie wysraszyles naszysz tekstow i nadal tu jestes. Wiesz co tu kiedys bylo?jedno wielkie
                          gowienko!takie ble,ble,ble,ble!!!! Gadanie o niczym po ktorym nikt z nikim nie mial ochoty na
                          spotkania w realu! Wrew,jezeli jest tu tak strasznie to dlaczego ciagle jestes? Powiedz szczerze! Bo
                          mnie sie wydaje ze wbrew temu co piszesz to calkiem niezle Ci tu jest.
                          • Gość: wrew Re: Zachwianie - samcia IP: 10.0.0.* 12.01.02, 01:29
                            Samanto! Nie wierzę, że nie rozumiesz prostych słów i zdań. Ja nie pisałem o
                            sobie, lecz o innych i o pewnym problemie. Ale jeżeli już koniecznie chcesz
                            moich zwierzeń, to proszę bardzo. Jestem tu pewnie dlatego, że mam w sobie
                            więcej siły, niż ci, którzy odeszli. A zanim tu zacząłem pisać, to dużo
                            wcześniej czytałem... Więc nie mów mi "gówienko", ani "ble, ble, ble", bo ja
                            wiem o tym forum więcej niż myślisz. A nie odchodzę stąd oczywiście dlatego, że
                            dużo tu znajduję: refleksji, piękna, przyjaźni... no, tego, czego szuka sie w
                            takim miejscu (żeby Mario zaraz nie opluł mnie za pompatyzm). No właśnie,
                            niestety te poszukiwania drogo tu się opłaca... A czułbym się tu dużo, dużo
                            lepiej, gdyby nie było na tym forum patologii. Bo nazwijmy rzeczy po imieniu:
                            patologią jest prowokacja, nieustająca agresywność, obrażanie ludzi,
                            nietolerancja, kpienie z podstawowych wartości ludzkich. I jest nią również
                            bronienie rzekomego prawa do takich zachowań wobec innych ludzi.... Ja sam
                            jestem bezwyznaniowcem, ale flaki mi się przewracają, gdy np. jakiś zadufany w
                            sobie idiota nazywa tu papieża "pajacem w białej sukience". I mimo całej swojej
                            obojętności religijnej nie uważam, aby ktokolwiek miał prawo do np. takiego
                            zachowania lub bronienia go... Uważam Cię Samanto za rozsądną osobę i jest mi
                            przykro, po prostu przykro, że nie chcesz nawet postarać się zrozumieć o czym
                            mówię. Wekslujesz na inny tor, przeinaczasz, a ostatecznym argumentem bywa rada
                            typu: jak ci tak źle, to się wynoś! Aaa tam! Idę spać. Dobranoc.

wrew

PS. Wrócę...
                            • Gość: samanta Re: Zachwianie - samcia IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.01.02, 01:35
                              Ble,ble,ble...................... proponuje Onet albi Wirtualna.Moze tam nie bedzie patologii! Ale Ty rujodup
                              jezdes! Samanta Patologiczna
                              • Gość: wrew Re: Zachwianie - samcia IP: 10.0.0.* 12.01.02, 01:43
                                Gość portalu: samanta napisał(a):

> Ale Ty rujodup
                                > jezdes

Co masz na myśli?
                                • Gość: samcia Re: Zachwianie - samcia IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.01.02, 01:44
                                  trujodup mialo byc!:))))))))))No ..taki co dupe truje!:)
                                  • Gość: wrew Re: Zachwianie - samcia IP: 10.0.0.* 12.01.02, 01:52
                                    Znaczy truciciel? Jeśli tak, to zdecydowanie powinien się wynieść! Dość tego
                                    zatruwania zdrowej atmosfery!
                                    • Gość: samcia Re: Zachwianie - samcia IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.01.02, 01:55
                                      no nie badzze juz tak surowy dla siebie! masochizm niewskazany! Zobacz ,tyle czasu tu jestes i
                                      jeszcze mnie nie wykonczyles!:)
                                      • Gość: wrew Re: Zachwianie - samcia IP: 10.0.0.* 12.01.02, 02:03
                                        Znów coś kręcisz. Ja Ciebie starałem się wykończyć? Przypomnij sobie raczej
                                        swoje wobec mnie zachowania - również te sprzed paru dni...
                                        • Gość: samcia Re: Zachwianie - samcia IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.01.02, 02:25
                                          Wrew..znowu mnie oslabiasz!:)))) Straciles watek..Nazwalam Cie trujodupem a Ty powiedziales ze taki co truje
                                          powinien sie wyniesc stad.Uznalam ze zbyt mocno chcesz sie ukarac ...:))))) co Ty?samounicestwiac sie
                                          chcesz? Milych snow!:)
                                          • Gość: wrew Re: Zachwianie - samcia IP: 10.0.0.* 12.01.02, 02:31
                                            Widzę, że to kręcenie nie jest przypadkiem. Trudno. Też miłych snów życzę. Byle
                                            nie takich, jak Laury ;)))
                                            • Gość: samcia Re: Zachwianie - samcia IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.01.02, 14:14
                                              chyba sie zakreciles.....;)))))
                                              • Gość: wrew Re: Zachwianie - samcia IP: 10.0.0.* 12.01.02, 16:51
                                                Gość portalu: samcia napisał(a):

> chyba sie zakreciles.....;)))))

Tak - na pięcie. Bo już miałem dość. I nie wracajmy dzisiaj do tego. Jest jak
                                                jest. Trudno.

Pozdrawiam - wrew
                                                • Gość: samcia Re: Zachwianie - samcia IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.01.02, 16:54
                                                  tylko nie zapomnij walnac nam nagany dzisiaj bo zle bym sie czula!
                                                  • Gość: wrew Re: Zachwianie - samcia IP: 10.0.0.* 12.01.02, 17:29
                                                    Gość portalu: samcia napisał(a):

> tylko nie zapomnij walnac nam nagany dzisiaj bo zle bym sie czula!

Życzę Ci Jak najlepszego samopoczucia.

Z pozdrowieniami - wrew
                                                  • Gość: samanta Re: Zachwianie - samcia IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.01.02, 19:04
                                                    Brzmi to jak obietnica przynudzania ciagu dalszego!;))))
                                                  • Gość: wrew Re: Zachwianie - samcia IP: 10.0.0.* 12.01.02, 20:00
                                                    Na razie to Ty zaczynasz być nudna. Idę obejrzeć film w TV. Tobie też to
                                                    proponuję - może poprawi Ci się nastrój.

Na dziś - żegnaj.

wrew
                                                  • kitek1 faktycznie samcia przynudza czasami.......... 12.01.02, 20:07
                                                    np. watek o katarze,
                                                  • Gość: samcia Re: faktycznie samcia przynudza czasami.......... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.01.02, 20:13
                                                    jezuu,kitek!Ty jeszcze o moim katarze pamietasz??????;))))))))))))))))
    • flash-back Re : pójdzie do Urbana ? 19.01.02, 19:29
      worek psiej karmy mu kupie :)
      • wrew-dny_typ Re: Re : pójdzie do Urbana ? 20.01.02, 10:31
        a kup mi kup!
        • porfirio Re: Re : pójdzie do Urbana ? 20.01.02, 10:48
          wrew-dny_typ napisał(a):

> a kup mi kup!

Poniosło cię Mario vel wredny typie. I tak jest tajemnica poliszynela, że
          organizujesz zbiorowe nagonki na tych, których zaczynasz się bać.
          Ale, ale... mężczyznę poznaje sie po tym ,jak kończy. Zgodnie z twoją szumną
          zapowiedzią: kiedy skończysz u Urbana?
    • porfirio Re: Mario! Zalosny ludziku 20.01.02, 14:41
      ????????????
    • flash-back Re: Mario! Zalosny ludziku 23.01.02, 15:28
      O tak,żałosny jesteś burku,
      bardzo żałosny
      :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka