aankaa 11.05.05, 22:51 tym razem nawiedzili mnie goście i nawet nie miałam szans na zobaczenie napisów :( aha, te gazetowe opisy to ja sobie mogę sama przeczytać ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
around_the_sun Re: Boże, co tak cicho ?? mjm 11.05.05, 22:56 Co za goście bez wyczucia chwili, no :( Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Teściowie 11.05.05, 23:00 rozumiem, już nic nie mówię na temat gości:) Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Teściowie 11.05.05, 23:00 aaa, jak teściowie to lepiej nie zadzierać z nimi:) A może trzeba było razem oglądnąć?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorop Re: Teściowie 11.05.05, 23:15 możeby keny logins/ kurde mam nowa klawiatufe od dzis nie mogo0 sie przyzwyczaic:) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Teściowie 11.05.05, 23:19 chiara76 napisała: > aaa, jak teściowie to lepiej nie zadzierać z nimi:) > A może trzeba było razem oglądnąć?:)) chiba się nie da Teściowa jest fanką zupełnie innego filmidła-powieścidła Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Boże, co tak cicho ?? mjm 11.05.05, 23:12 a było tak, że Rydżu dostał czwórkę z zaliczenia a Big Bombelos tróję i BB dostała wkurwu i sie obraziła po czym umówiła sie na spotkanie z gogusiem od tv. Podczas rozmowy telef. opisała miejsce gdzie mają się spotkać, ubrała seksowną bluzeczkę i ruszyła wewmiasto. Owad pocieszał Rydża butelką wina i urządzili wieczór Paryski przy świecy sztuk 1. Kiedy wrócił Chochoł usiłujący dodzwonić się do żoneczki romansująca z lekka para znaczy się Owad & Rydż zaprosili Chochoła na kręgle i w rezultacie "przypadkiem" wylądowali w knajpie, gdzie BB łasiła sie do gogusia prawiącego jej komplementy o gwiazdorstwie i wywiadach ze Stenką Danutą bodajże. Chochoł to uwidział. Tyle na ten temat. Sztefen pokłócił się z Goszą, wypomniał jej poprzednich fagasów i Gosza pojechała w dupę nach Warschau. W pabie pojawił sie red gęba chcący sprzedać sarninę, Marek go sterroryzował i zawiózł do przetwórni gdzie chłopina wyznał pradę o sarnie poległej pod Mercem i Peterze. Niestety było juz po ptokach bo Alicze dała kasę Peterowi. Hanka odwiedziła w szpitalu grającego w szachy Lucka i wyspowiadała się z tego co Lucek podsłuchał z jej rozmowy z Alicze. To by było tyle, troszkem senna to może cusik przeoczyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
ikkebra Re: MjM 12.05.05, 08:24 Around_the_sun świetne streszczenie!!!!!!!!!!!1 Nie widziałam wczoraj MjM ale po Twoim streszczeniu wszystko juz wiem :) poprawilas mi humor, dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: Boże, co tak cicho ?? mjm 12.05.05, 10:43 dorzucę jeszcze że jak Owad z Rydżem opróżniali butelkę to jedno z nich stwierdziło że wieczór dopiero się zaczął, po czy poszli na kręgle a jak z nich wyszli to było widno jak o 12 w południe ( zaznaczam że to zima). ja jak ide na kręgle to mi schodzi minimum 2h. Wobec powyższego ktoś mi wytłumaczy o której zaczyna się wieczór, który kończy sie jak jest widno? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Boże, co tak cicho ?? mjm 12.05.05, 10:45 tym bardziej, ze to chyba pora zimowa jest? chyba ze sie myle.... Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: Boże, co tak cicho ?? mjm 11.05.05, 23:14 hmmm , może ludziska filmy ogladają i dlatego tu taka cisza ? ogladam teraz na jedynce film polski " Ciemna strona Wenus " , nie miałam okazji wcześniej go obejrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa tydzień w plecy :( mjm 11.05.05, 23:22 tak rzadko bywa 3 razy w tygodniu a akurat w tym musiałam _aż_dwa_odcinki_ przepuścić :''''''''( tylko dzięki Wam jestem w stanie ogarnąć co się dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: tydzień w plecy :( mjm 11.05.05, 23:24 O rany, to tylko współczuć bidulo, no :( Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: tydzień w plecy :( mjm 11.05.05, 23:32 w przyszłym sobie odbiję :P telefon wyłączę, drzwi zamknę, domowników pogonię Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: tydzień w plecy :( mjm 11.05.05, 23:37 Tylko się w narzutę nie owijaj jak Nalany dzisiaj w NW :) Odpowiedz Link Zgłoś
kg_gk Re: Boże, co tak cicho ?? mjm 12.05.05, 08:49 BB po takiej traumie jak 3 w indeksie juz chyba nigdy nie powroci do rownowagi psychicznej... az sie boje kolejnych odcinkow... Odpowiedz Link Zgłoś