Dodaj do ulubionych

Zmiany w naszej forumowej

16.05.05, 23:20
czołówce !!!!
widzieliście ? Forum / Sekta :))))
no to teraz oficjalnie jesteśmy sektą
Obserwuj wątek
    • forumowicz_pospolity Re: Zmiany w naszej forumowej 16.05.05, 23:59
      to teraz trzeba kogoś obwołać guru sekty
      sformułować ezoteryczną doktrynę
      i w ramach zapoznawania się ze społeczeństwem
      rozrzucić w metrze warszawskim (bo chyba nigdzie indziej metra nie ma,
      jak jest, korygujcie;)) scenariusze kilkunastu najbliższych
      odcinków MjM
      • drzejms-buond Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 09:54
        a na melodię hare krsna będziemy śpiewać te-le-wi-zjaaa, te-le-wiz-jaaaa
        już ustaliliśmy że wabic do sekty będziemy TUSSIPECTEm a ja rezerwuję sobie
        prawo pierwszej nocy....
        • romana_polka Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 10:21
          drzejms-buond napisał:

> a ja rezerwuję sobie
          > prawo pierwszej nocy....

Zakładasz,że zgłoszą sie same dziewczyny czy płec nowych jest dla ciebie bez różnicy?
          • invicta1 Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 10:22
            drzejms zakłada samych młodzieńców dlatego taki chętny:)
            • drzejms-buond Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 10:24
              invicta1 napisała:

> drzejms zakłada samych młodzieńców dlatego taki chętny:)
              eeeeeeeem..poprosze o tłumaczenie.... jakoś strasznie niestabilny dzisiaj umysł
              mam...
              • invicta1 Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 10:28
                no co chłopców chyba nie wygonisz:)?
          • drzejms-buond Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 10:23
            bez róznicy!!! byleby żywe było....!!!
            wiosna jest a i ja strasznie wyposzczony ...sokowirówka umawia się z jakimś
            menem w łazience..mucha mnie nie chce...
            no tragedia jakaś....
            • romana_polka Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 10:30
              drzejms,bo nam nowych odstraszysz,no!
              na początku sekta powinna wabic,a nie pokazywac swoje straszne oblicze.
              • drzejms-buond Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 10:33
                no ja własnie wabię....rozszerzam krąg rażenia na różne opcje...że niby my tacy
                TOLERANCYJNI JESTEŚMY i dla wszystkich..jak LIGA POLSKICH RODZIN..ba! jeszce
                lepsiejsi....bo wolni od uprzedzeń..
                :-)
                • tw_muza Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 10:35
                  W skrócie: najpierw ich przywabimy Tussipectem, a potem...... czopka!
                  • around_the_sun Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 10:43
                    mogę zająć się zaopatrzeniem jakby co, w końcu pisanie receptariuszy mam na
                    porządku dziennym.
                    • drzejms-buond Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 11:22
                      ojej to będzie multum roboty..musimy ci jakąś Janinę do pomocy posłać....
                      • around_the_sun Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 11:27
                        Jasne, będzie mierzyła ciśnienie, zgrabnie jej to wychodzi.
                        • emzeta77 Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 11:45
                          Dżejms czeka na nowe ciałka, ups umysły, w gabinecie, Janina mierzy... walory a
                          ja macham niczym najlepszym afrodyzjakiem moherowym beretem.
                          Wybaczcie ale to przecież nasz fetysz forumowy...
                          M.
                          • tw_muza Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 11:53
                            Emzeta nie wywijaj tak tym beretem, bo Rydzykowe Siostry Mohero 3.0
                            przywabisz... :))
                          • tw_muza Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 12:16
                            w kwestii formalnej muszę w tym miejscu nadmienić, że Siostry Mohero 3.0 nie są
                            produktem mojego intelektu, tylko pochodzą z ostatniej strony
                            OZONU...ze "skrzynka mailowej"
                            • emzeta77 Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 12:55
                              Muzo, ostatniego OZONU nie posiadam, ale i tak obśmiałam się cudnie. Dzięki.
                              Pozdrowionka ciepłe i ...moherowe.
                              M
                              • czesia-z-butiku Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 13:04
                                dzejms,a Ty jakis sexy jestes?
                                • paprotka-gd Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 13:22
                                  w Sekcie nie ma tajemnic ;)
                                  Nie ma zmiłuj - Drzejms odpowiadaj !!!!!
                                  • invicta1 Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 13:23
                                    podaj parametry! a co!
                                • drzejms-buond Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 13:23
                                  no co ty???? Bonda nie oglądałąś???????????
                                  i to w kilku postaciach występuję ...jednocześnie....
                                  piękny
                                  inteligentny,
                                  wygadany,
                                  szarmancki
                                  i...skromny niebywale...

• drzejms-buond Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 13:29
                                    a ..i do tego jeszcze BARRRDZO POWABNY..bardzo...
                                    • tw_muza Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 13:32
                                      no i umówmy się,że od AGENTA nie można takiej dekonspiracji wymagać... Bo go z
                                      jego agentowej posady wywalą... :P
                                      • irmelin Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 13:37

ja mam pytania...dot.sekty...czy będziemy przechodzić jakąś inicjację, czy
                                        obowiązują jakieś giezła w stylu papugowym, czy można się sprzeciwiac guru albo
                                        gurowi,,, czy składki członkowskie są? czy ja mogę być skarbnikiem, czy mam
                                        wpisywać w rubryce:przynależność do organizacji-ową sektę???

dziękuję
                                        Nie rób niczego na siłę.
                                        -Kleobulos-
                                      • czesia-z-butiku Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 13:38
                                        ale ktorego najbardziej przypominasz agenta?
                                        • drzejms-buond Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 13:51
                                          czesia-z-butiku napisała:

> ale ktorego najbardziej przypominasz agenta?
                                          w zalezności od tego z kim rozmawiam... jak w "Zelig'u"
                                        • kocie_oczko Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 13:51
                                          może tego...

tiny.pl/hlj4
                                          • drzejms-buond Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 13:54
                                            kocie_oczko napisała:

> może tego...
                                            >
                                            kolejna poćwarz....
                                            ;-)
                                    • superdorot Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 13:48
                                      jest jest :] mnie np. spowabił ;D
                                      • sokowirufka superdorot = sokowirufka :) 17.05.05, 13:50
                                        szit znowu ftopa z nikiem :/
                                        ale to pszes te emocje... to Drzejms tak na mnie dziala... :P
                                      • tw_muza Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 13:51
                                        ale ón Cię spowabiał w realu?
                                        • drzejms-buond Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 13:54
                                          bardzo...mię się kwestia "SPOWABIENIA" podoba..zapisuję do pamiętnika agenta
                                          w dziale: SŁOWNIK
                                          • tw_muza Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 13:57
                                            domyślam się, że podzielony na działy pamiętnik agenta mieści się w pilocie do
                                            garażu? Bo w zegarku - to takie trywialne....
                                            • drzejms-buond Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 14:01
                                              ja mam wszystko..w .....
                                              małym palcu !!!!
                                              albo...w d.....
                                              w zalezności od opcji politycznej
                                          • sokowirufka Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 14:05
                                            a jake Ty tam jeszcze słufka masz w tym słowniq, co?
                                            metafora, alegoria i co? jeszcze jakies trudniejsze? ;)
                                        • sokowirufka Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 14:02
                                          no coś Ty?! ;) Ty nie wisz na czem polega ynterrrnetowy romałs??
                                          zasada namber jeden - nie wolno spotkac sie w realu bo to najczesciej
                                          koniec romałsu :P
                                          tzn. nie zebym nie chciala, ale jeszcze mię nie zaszczycil... ale to
                                          zrozumiale - duzo pracy, delegacji, akcji, no i wiesz - tajemnica sluzbowa
                                          hyba, nie? co by Emfajf powiedziala (czy jak jej tam)... pszynajmniej tak sobie
                                          tumacze dotyhczasowy brak spowabiania w realu ;)
                                          • tw_muza Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 14:06
                                            spowabianie w realu skutkowałoby opisem Drzejmsa na forum (by Sokowirówka). A
                                            tak - nadal mgłą tajemnicy owiany...
                                            • drzejms-buond Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 14:08
                                              jak będziecie grzeczne to wam prześlę zdjęcie..wolicie w koszulce czy sote..?
                                              • tw_muza Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 14:12
                                                a Ty wolisz grzeczne dziewczynki czy niegrzeczne? :P
                                                • drzejms-buond Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 14:23
                                                  :)
                                                  w zależności od opcji politycznej...
                                                  byleby miały qrkiwki w oczach....
                                              • pomme Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 14:26
                                                w koszulce, ale koniecznie mokrej
                                              • invicta1 Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 14:28
                                                zamawiam soute!
                                                • pomme Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 14:50
                                                  nie gniewajcie sie al coś mi sie zdaje ze jak juz to saute:-)
                                                  • invicta1 Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 14:52
                                                    jak piszesz "saute" no jak? no jak?!
                                                    a może i dobrze:)
                                                  • tw_muza Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 14:56
                                                    ...i podkreśl wężykiem, że to ma być dowcip :)
                                                  • invicta1 Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 15:00
                                                    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~wężykiem!
                                                  • tw_muza Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 15:04
                                                    a jak!!!
                                                  • humprey_bogart Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 15:21
                                                    i po palach..........:) (kompletnie nie wiem o co chodzi)
                                                  • tw_muza Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 15:24
                                                    Humprey wróciła!!!
                                                  • humprey_bogart Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 15:27
                                                    mam orteze i zrobili i punkcję (łeee) a orteza to taki miękki gips na rzepy z
                                                    ustawianym kątem zgięcia kolana. Troszkę się rozkojarzyłam. Cieszę się, że Ty
                                                    się cieszysz sloneczko me! Invicta, puk, puk, mam nadzieję, że się na mnie nie
                                                    gniewasz....(za to sss..laj to był żart)
                                                  • tw_muza Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 15:31
                                                    no to ze względu na chorą nóżkę (kontuzja goleni prawej???) odradzałabym tak po
                                                    palach... :)
                                                  • humprey_bogart Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 15:33
                                                    nóżki??? toż to wielka słoniowa kulasa w dodatku opuchnięta!!!
                                                  • invicta1 Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 15:33
                                                    no co Ty:)
                                                  • humprey_bogart Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 15:35
                                                    ufff, dręczyły już mnie wyrzuty sumienia, byłam bliska już paść na kolana (choć
                                                    nie mogie) :))
                                              • sokowirufka Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 14:28
                                                a czemu tylko o koszulke pytasz? rozumiem ze brak na Tfym zdjeciu jakichkolwiek
                                                majtasuf, boxerek, stringuf czy innyh galotuf jest tak oczywisty ze nawet o nim
                                                nie napomykasz, tak? ;) a co do tej koszuliny... no jesli nadal masz takie
                                                umiesnienie jakie miales w wersji Pirsa Brosnana... mmmm no nieh sie
                                                zastanowie... :P
                                                • czesia-z-butiku Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 16:12
                                                  ja tez chcę to zdjęcie,najlepiej na nago-ale jak nie ma innego moze byc w
                                                  kozuchu
                                                  • tw_muza Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 16:16
                                                    nago i NA kożuchu :))
                                                  • around_the_sun Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 16:18
                                                    otóż to, jak na starej fotografii w kolorze sepii. JA TEŻ KCEM!!!
    • forumowicz_pospolity Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 16:25
      mi możesz nie wysyłać:)
      • pomme Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 16:28
        wobec tego ja poprosze podwójna dawke:-)
        • drzejms-buond Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 16:34
          to może sam kożuch...zadowoliłoby wszystkich...?
          • around_the_sun Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 16:35
            nie wykręcaj sie kożuchem.
          • pomme Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 16:35
            Zwariowałeś lato idzie po co nam kożuch
            • drzejms-buond Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 16:50
              ktos zaproponował kożuch
              powiedziałem ....JAK BĘDZIECIE GRZECZNE!!!
              • around_the_sun Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 16:52
                ależ my jako te janielice grzeczne jesteśmy.
                • drzejms-buond Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 16:53
                  no dobra tylko teraz nauczcie mnie jak się wkleja zdjęcie na forum...
                  tego na szkoleniu nie było...
                  • forumowicz_pospolity Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 16:55
                    ni da rady, panocku
                    jedyne fora na jakich mozna wkleić to kuchnia i podróże
                    chyba że coś się zmieniło
                    • czesia-z-butiku Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 16:58
                      i te o dzieciach
                      w kazdym razie wysylaj na maila,nie ma d...
                      • forumowicz_pospolity Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 17:00
                        albo na forum kuchnia na tle kapusniaku
                        albo na forum podróże na tle jakichś piramid albo innych budowli
                        • drzejms-buond Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 17:01
                          a nie prawda..tu ktoś kiedyś wkleił!!!! i jakim to cudem?
                          • forumowicz_pospolity Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 17:03
                            wkleic to można linka do strony ze zdjeciem
                            ale samego zdjecia bezposrednio w forum - nie da sie moim zdaniem
                            • drzejms-buond Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 17:07
                              nawet admin?
                              • sokowirufka Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 17:59
                                ohoho - widze ze spodobala sie naszemu Drzejmsowi ajdija z prezentacja
                                siebie... ej Kobiety, w takim wypadq nie widze innego wyjscia - musi ze
                                rzeczywiscie pikny jest i basta :] no ja to mam wyczucie - wiedzialam kogo
                                wybrac na wirtualnego lawerboja hihihi ;)
                                • drzejms-buond Re: Zmiany w naszej forumowej 18.05.05, 11:49
                                  no ....w sobotę jakaś pani w wieku niewieścim upadła na schodach na mój widok...
                                  a gdy chciałem unieść ja z tego betonu powiedziała,że się zamyśliła....
                                  patrząc na mnie?
                                  a w pracy musieli mi dac osobny gabinet bo kobiety skupić się nie mogły.....
                                  tak, tak...coz ja na to poradzę, przekleństwo natury....
                                  uroda ma PORAŻAJĄCĄ JEST...tak jak MOJA YNTELYGĘSJA....
                                  • paprotka-gd Re: Zmiany w naszej forumowej 18.05.05, 12:13
                                    w takim razie to ja chcę fotę z autografem ,
                                    łobojetnie czy w koszulce czy bez ale koniesznie z łałtografem
                                    • drzejms-buond UWAGA ZDJĘCIE!!! 18.05.05, 12:27
                                      w zależności od pogody...i opcji politycznej...
                                      wyglądam tak...
                                      jamesbond007.net/hmtl/sommaire.html
                                      • scoutek Re: UWAGA ZDJĘCIE!!! 18.05.05, 12:30
                                        po FRANCUSKU?????? wygladasz po francusku????
                                        no no 007.....
                                        chyba mnie rzeczywiscie porazilo...
                                        • drzejms-buond Re: UWAGA ZDJĘCIE!!! 18.05.05, 14:04
                                          niestety..w niepogodę, tak jak dzisiaj
                                          wyglądam tak....
                                          www.gandalf.com.pl/b/07-zglos-sie-t1-major-opoznia-akcje/
                                          • romana_polka Re: UWAGA ZDJĘCIE!!! 18.05.05, 14:08
                                            no to całkiem,całkiem,bylebyś tylko pod prąd po Wawie nie zasuwał.
                                            A propos:coś zaniedbujecie prognozę pogody obywatelu 0(0)7

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka