paprotka-gd 16.05.05, 23:20 czołówce !!!! widzieliście ? Forum / Sekta :)))) no to teraz oficjalnie jesteśmy sektą Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forumowicz_pospolity Re: Zmiany w naszej forumowej 16.05.05, 23:59 to teraz trzeba kogoś obwołać guru sekty sformułować ezoteryczną doktrynę i w ramach zapoznawania się ze społeczeństwem rozrzucić w metrze warszawskim (bo chyba nigdzie indziej metra nie ma, jak jest, korygujcie;)) scenariusze kilkunastu najbliższych odcinków MjM Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 09:54 a na melodię hare krsna będziemy śpiewać te-le-wi-zjaaa, te-le-wiz-jaaaa już ustaliliśmy że wabic do sekty będziemy TUSSIPECTEm a ja rezerwuję sobie prawo pierwszej nocy.... Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 10:21 drzejms-buond napisał: > a ja rezerwuję sobie > prawo pierwszej nocy.... Zakładasz,że zgłoszą sie same dziewczyny czy płec nowych jest dla ciebie bez różnicy? Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 10:22 drzejms zakłada samych młodzieńców dlatego taki chętny:) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 10:24 invicta1 napisała: > drzejms zakłada samych młodzieńców dlatego taki chętny:) eeeeeeeem..poprosze o tłumaczenie.... jakoś strasznie niestabilny dzisiaj umysł mam... Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 10:28 no co chłopców chyba nie wygonisz:)? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 10:23 bez róznicy!!! byleby żywe było....!!! wiosna jest a i ja strasznie wyposzczony ...sokowirówka umawia się z jakimś menem w łazience..mucha mnie nie chce... no tragedia jakaś.... Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 10:30 drzejms,bo nam nowych odstraszysz,no! na początku sekta powinna wabic,a nie pokazywac swoje straszne oblicze. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 10:33 no ja własnie wabię....rozszerzam krąg rażenia na różne opcje...że niby my tacy TOLERANCYJNI JESTEŚMY i dla wszystkich..jak LIGA POLSKICH RODZIN..ba! jeszce lepsiejsi....bo wolni od uprzedzeń.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 10:35 W skrócie: najpierw ich przywabimy Tussipectem, a potem...... czopka! Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 10:43 mogę zająć się zaopatrzeniem jakby co, w końcu pisanie receptariuszy mam na porządku dziennym. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 11:22 ojej to będzie multum roboty..musimy ci jakąś Janinę do pomocy posłać.... Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 11:27 Jasne, będzie mierzyła ciśnienie, zgrabnie jej to wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
emzeta77 Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 11:45 Dżejms czeka na nowe ciałka, ups umysły, w gabinecie, Janina mierzy... walory a ja macham niczym najlepszym afrodyzjakiem moherowym beretem. Wybaczcie ale to przecież nasz fetysz forumowy... M. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 11:53 Emzeta nie wywijaj tak tym beretem, bo Rydzykowe Siostry Mohero 3.0 przywabisz... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 12:16 w kwestii formalnej muszę w tym miejscu nadmienić, że Siostry Mohero 3.0 nie są produktem mojego intelektu, tylko pochodzą z ostatniej strony OZONU...ze "skrzynka mailowej" Odpowiedz Link Zgłoś
emzeta77 Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 12:55 Muzo, ostatniego OZONU nie posiadam, ale i tak obśmiałam się cudnie. Dzięki. Pozdrowionka ciepłe i ...moherowe. M Odpowiedz Link Zgłoś
czesia-z-butiku Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 13:04 dzejms,a Ty jakis sexy jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 13:22 w Sekcie nie ma tajemnic ;) Nie ma zmiłuj - Drzejms odpowiadaj !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 13:23 no co ty???? Bonda nie oglądałąś??????????? i to w kilku postaciach występuję ...jednocześnie.... piękny inteligentny, wygadany, szarmancki i...skromny niebywale... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 13:29 a ..i do tego jeszcze BARRRDZO POWABNY..bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 13:32 no i umówmy się,że od AGENTA nie można takiej dekonspiracji wymagać... Bo go z jego agentowej posady wywalą... :P Odpowiedz Link Zgłoś
irmelin Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 13:37 ja mam pytania...dot.sekty...czy będziemy przechodzić jakąś inicjację, czy obowiązują jakieś giezła w stylu papugowym, czy można się sprzeciwiac guru albo gurowi,,, czy składki członkowskie są? czy ja mogę być skarbnikiem, czy mam wpisywać w rubryce:przynależność do organizacji-ową sektę??? dziękuję Nie rób niczego na siłę. -Kleobulos- Odpowiedz Link Zgłoś
czesia-z-butiku Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 13:38 ale ktorego najbardziej przypominasz agenta? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 13:51 czesia-z-butiku napisała: > ale ktorego najbardziej przypominasz agenta? w zalezności od tego z kim rozmawiam... jak w "Zelig'u" Odpowiedz Link Zgłoś
kocie_oczko Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 13:51 może tego... tiny.pl/hlj4 Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 13:54 kocie_oczko napisała: > może tego... > kolejna poćwarz.... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
superdorot Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 13:48 jest jest :] mnie np. spowabił ;D Odpowiedz Link Zgłoś
sokowirufka superdorot = sokowirufka :) 17.05.05, 13:50 szit znowu ftopa z nikiem :/ ale to pszes te emocje... to Drzejms tak na mnie dziala... :P Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 13:51 ale ón Cię spowabiał w realu? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 13:54 bardzo...mię się kwestia "SPOWABIENIA" podoba..zapisuję do pamiętnika agenta w dziale: SŁOWNIK Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 13:57 domyślam się, że podzielony na działy pamiętnik agenta mieści się w pilocie do garażu? Bo w zegarku - to takie trywialne.... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 14:01 ja mam wszystko..w ..... małym palcu !!!! albo...w d..... w zalezności od opcji politycznej Odpowiedz Link Zgłoś
sokowirufka Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 14:05 a jake Ty tam jeszcze słufka masz w tym słowniq, co? metafora, alegoria i co? jeszcze jakies trudniejsze? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sokowirufka Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 14:02 no coś Ty?! ;) Ty nie wisz na czem polega ynterrrnetowy romałs?? zasada namber jeden - nie wolno spotkac sie w realu bo to najczesciej koniec romałsu :P tzn. nie zebym nie chciala, ale jeszcze mię nie zaszczycil... ale to zrozumiale - duzo pracy, delegacji, akcji, no i wiesz - tajemnica sluzbowa hyba, nie? co by Emfajf powiedziala (czy jak jej tam)... pszynajmniej tak sobie tumacze dotyhczasowy brak spowabiania w realu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 14:06 spowabianie w realu skutkowałoby opisem Drzejmsa na forum (by Sokowirówka). A tak - nadal mgłą tajemnicy owiany... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 14:08 jak będziecie grzeczne to wam prześlę zdjęcie..wolicie w koszulce czy sote..? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 14:12 a Ty wolisz grzeczne dziewczynki czy niegrzeczne? :P Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 14:23 :) w zależności od opcji politycznej... byleby miały qrkiwki w oczach.... Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 14:26 w koszulce, ale koniecznie mokrej Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 14:50 nie gniewajcie sie al coś mi sie zdaje ze jak juz to saute:-) Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 14:52 jak piszesz "saute" no jak? no jak?! a może i dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 14:56 ...i podkreśl wężykiem, że to ma być dowcip :) Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 15:00 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~wężykiem! Odpowiedz Link Zgłoś
humprey_bogart Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 15:21 i po palach..........:) (kompletnie nie wiem o co chodzi) Odpowiedz Link Zgłoś
humprey_bogart Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 15:27 mam orteze i zrobili i punkcję (łeee) a orteza to taki miękki gips na rzepy z ustawianym kątem zgięcia kolana. Troszkę się rozkojarzyłam. Cieszę się, że Ty się cieszysz sloneczko me! Invicta, puk, puk, mam nadzieję, że się na mnie nie gniewasz....(za to sss..laj to był żart) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 15:31 no to ze względu na chorą nóżkę (kontuzja goleni prawej???) odradzałabym tak po palach... :) Odpowiedz Link Zgłoś
humprey_bogart Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 15:33 nóżki??? toż to wielka słoniowa kulasa w dodatku opuchnięta!!! Odpowiedz Link Zgłoś
humprey_bogart Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 15:35 ufff, dręczyły już mnie wyrzuty sumienia, byłam bliska już paść na kolana (choć nie mogie) :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sokowirufka Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 14:28 a czemu tylko o koszulke pytasz? rozumiem ze brak na Tfym zdjeciu jakichkolwiek majtasuf, boxerek, stringuf czy innyh galotuf jest tak oczywisty ze nawet o nim nie napomykasz, tak? ;) a co do tej koszuliny... no jesli nadal masz takie umiesnienie jakie miales w wersji Pirsa Brosnana... mmmm no nieh sie zastanowie... :P Odpowiedz Link Zgłoś
czesia-z-butiku Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 16:12 ja tez chcę to zdjęcie,najlepiej na nago-ale jak nie ma innego moze byc w kozuchu Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 16:18 otóż to, jak na starej fotografii w kolorze sepii. JA TEŻ KCEM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 16:25 mi możesz nie wysyłać:) Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 16:28 wobec tego ja poprosze podwójna dawke:-) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 16:34 to może sam kożuch...zadowoliłoby wszystkich...? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 16:35 nie wykręcaj sie kożuchem. Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 16:35 Zwariowałeś lato idzie po co nam kożuch Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 16:50 ktos zaproponował kożuch powiedziałem ....JAK BĘDZIECIE GRZECZNE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 16:52 ależ my jako te janielice grzeczne jesteśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 16:53 no dobra tylko teraz nauczcie mnie jak się wkleja zdjęcie na forum... tego na szkoleniu nie było... Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 16:55 ni da rady, panocku jedyne fora na jakich mozna wkleić to kuchnia i podróże chyba że coś się zmieniło Odpowiedz Link Zgłoś
czesia-z-butiku Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 16:58 i te o dzieciach w kazdym razie wysylaj na maila,nie ma d... Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 17:00 albo na forum kuchnia na tle kapusniaku albo na forum podróże na tle jakichś piramid albo innych budowli Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 17:01 a nie prawda..tu ktoś kiedyś wkleił!!!! i jakim to cudem? Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 17:03 wkleic to można linka do strony ze zdjeciem ale samego zdjecia bezposrednio w forum - nie da sie moim zdaniem Odpowiedz Link Zgłoś
sokowirufka Re: Zmiany w naszej forumowej 17.05.05, 17:59 ohoho - widze ze spodobala sie naszemu Drzejmsowi ajdija z prezentacja siebie... ej Kobiety, w takim wypadq nie widze innego wyjscia - musi ze rzeczywiscie pikny jest i basta :] no ja to mam wyczucie - wiedzialam kogo wybrac na wirtualnego lawerboja hihihi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Zmiany w naszej forumowej 18.05.05, 11:49 no ....w sobotę jakaś pani w wieku niewieścim upadła na schodach na mój widok... a gdy chciałem unieść ja z tego betonu powiedziała,że się zamyśliła.... patrząc na mnie? a w pracy musieli mi dac osobny gabinet bo kobiety skupić się nie mogły..... tak, tak...coz ja na to poradzę, przekleństwo natury.... uroda ma PORAŻAJĄCĄ JEST...tak jak MOJA YNTELYGĘSJA.... Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: Zmiany w naszej forumowej 18.05.05, 12:13 w takim razie to ja chcę fotę z autografem , łobojetnie czy w koszulce czy bez ale koniesznie z łałtografem Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond UWAGA ZDJĘCIE!!! 18.05.05, 12:27 w zależności od pogody...i opcji politycznej... wyglądam tak... jamesbond007.net/hmtl/sommaire.html Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: UWAGA ZDJĘCIE!!! 18.05.05, 12:30 po FRANCUSKU?????? wygladasz po francusku???? no no 007..... chyba mnie rzeczywiscie porazilo... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: UWAGA ZDJĘCIE!!! 18.05.05, 14:04 niestety..w niepogodę, tak jak dzisiaj wyglądam tak.... www.gandalf.com.pl/b/07-zglos-sie-t1-major-opoznia-akcje/ Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: UWAGA ZDJĘCIE!!! 18.05.05, 14:08 no to całkiem,całkiem,bylebyś tylko pod prąd po Wawie nie zasuwał. A propos:coś zaniedbujecie prognozę pogody obywatelu 0(0)7 Odpowiedz Link Zgłoś