czesia-z-butiku 17.05.05, 09:41 czy oglądacie ten serail?bo ja tak,nie zebym tam zaraz byla fanką,ale oglądam i czy nie macie wrażenie,ze rola Olszowki jest tragicznie napisana i zagrana? taka beznadziejna,bezplciowa paniunia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaginger Re: Samo życie 17.05.05, 09:46 Oglądam, oststnio nieregularnie... Fakt Olszówka jest chyba najbardziej wkurzająca Najlepsi są architekt i Tamara:) ------- Odpowiedz Link Zgłoś
czesia-z-butiku Re: Samo życie 17.05.05, 09:55 tak,to też moi faworyci bardzo lubię też rodzicow Agnieszki,to takie cieple role baby jak Anita,niestety zdarzają się w życiu ale ta Olszowka i ten jej glos,zupelnie nie pasują do sympatycznego Lesia poza tym ci z czego ci ludzie tam zyją w tym serialu Kacper? Marysia? Dona? Leszek?nie pracują ,a zyją jak pączki w masle Odpowiedz Link Zgłoś
jaginger Re: Samo życie 17.05.05, 10:15 Tamara?Też mnie to zadziwia:) Też tak chcę;) ------- Odpowiedz Link Zgłoś
laurra Re: Samo życie 17.05.05, 16:22 a ja tam ich lubie, milo sobie pooglądać taką bajeczke;) romanik loff;p Odpowiedz Link Zgłoś