Dodaj do ulubionych

moje mp3 i wy :)

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.07.02, 16:31
czyli z jakimi kawałkami kojarzycie się mi
Obserwuj wątek
    • Gość: xp mina IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.07.02, 16:32
      guano apes - lords of snowboard
      • Gość: mina Re: mina IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 07.07.02, 16:45
        no ladnie, z ptasim gownem ci sie kojarze:))) to przez ten przeklety odbyt
        pewnie!
        prosze mi przeslac wzmiankowany utworek!
        mam przerwe miedzy wbijaniem pali a naciaganiem druta
        • Gość: xp Re: mina IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.07.02, 17:22
          po wysłuchaniu - mina poczuła się dowartościowana
          :)
          jeszcze bardziej oczywiście
    • Gość: xp maryjo IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.07.02, 16:35
      anna maria jopek - kiedy będziesz duży
    • Gość: xp pom IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.07.02, 16:36
      chopin - etiuda rewolucyjna
    • Gość: xp mario2 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.07.02, 16:38
      kult - goopia peezda
    • Gość: xp men IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.07.02, 16:38
      wały jagiellońskie - córka rybaka
    • Gość: xp oona IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.07.02, 16:40
      bajm - ok, nic nie wiem nic nie wiem
      • Gość: oona Re: oona IP: *.dialup.supermedia.pl 07.07.02, 16:52
        Gość portalu: xp napisał(a):

> bajm - ok, nic nie wiem nic nie wiem

byłam siódmym wpisem na tym wątku-dlatego
        wybaczam Ci ten wybór:)
        (życzenia tez dzis złozyłam Ci jako siódma,a!:)
        • Gość: xp Re: oona IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.07.02, 17:20
          -aaa!
          o.
          ;)
          • oona Re: oona 07.07.02, 17:46
            przypadek!...tj.dwa przypadki,
            chyba?
            • Gość: xp Re: oona IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.07.02, 20:58
              ewidentny Wołacz: o!
              • oona Re: oona 07.07.02, 21:02
                w rewanżu jutro wszyscy wymienieni
                powinni wypowiedziec sie z jakimi utworami
                kojarzy im sie xp:)
                • Gość: XP Re: oona IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.07.02, 21:26
                  a ja zakładałem że ktoś dopisze swoje skojarzenia do wszystkich wymienionych

u Ciebie zamawiam 3Chains'o'Gold
                  • oona Re: oona 07.07.02, 21:43
                    a moje skojarzenia krążą gdzies w okolicach
                    Nine Inch Nails,
                    a zwłaszcza jednego tekstu,ktorego z uwagi na drastyczne momenty
                    nie przytoczę
                    • Gość: xp Re: oona IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.07.02, 22:29
                      to ja poproszę prywatnie
                      • Gość: oona Re: oona IP: *.dialup.supermedia.pl 07.07.02, 23:08
                        nic z tego,byłabym speszona w Twojej obecnosci
                        przez najblizsze dwa tygodnie:)
    • Gość: xp motor IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.07.02, 16:41
      the doors - alabama song
    • Gość: xp czort IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.07.02, 16:46
      guns n roses - live and die
    • Gość: xp crimen IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.07.02, 16:47
      raz dwa trzy - i tak warto żyć
      • Gość: Crimen Re: crimen IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 07.07.02, 18:07
        Talerzyk leżał i leży...
    • Gość: xp onlyania IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.07.02, 17:18
      Pudelsi - Pudel z Gwadelupy
      • onlyania Re: onlyania 07.07.02, 21:05
        fajnie fajnie, czego ja sie dowiaduje.....
    • Gość: xp leziox IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.07.02, 17:25
      irek dudek - oh, ziuta
    • Gość: xp mathildae IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.07.02, 17:29
      kombi - black and white
    • Gość: xp yess IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.07.02, 17:31
      prince - u sexy mothrfucker
    • Gość: xp samanta IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.07.02, 17:32
      marek kondrat - mydełko fa
    • men_ Re: Xp :) 08.07.02, 08:10
      BUDKA SUFLERA - "Kiedy rozum śpi"
    • men_ Re: Only i Xp :) 08.07.02, 08:11
      BAJM - "Józek, nie daruję ci tej nocy"
      • men_ Re: Xp i Only :) 08.07.02, 08:14
        LADY PANK - "Tańcz głupia, tańcz"
    • men_ Re: Xp i Mina:) 08.07.02, 08:25
      MANAN - "Lucciola"
      • men_ Re: Xp i Mina:) 08.07.02, 08:26
        men_ napisał(a):

> MANAN - "Lucciola"

MAANAM - "Luciolla" - poprawiam się, bo zaraz będzie dziwna uwaga :)

• men_ Re: Mina i Xp:) 08.07.02, 08:32
        DWA PLUS JEDEN - "Chodź pomaluj świat"
        • Gość: xp Re: Mina i Xp:) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.07.02, 11:43
          hahaha :)))
          • Gość: onlyania Re: Mina i Xp:) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.02, 12:28
            skojarzenia menia.....
            he he he
            • Gość: oona a Kitek????? IP: *.dialup.supermedia.pl 08.07.02, 12:39
              z niczym Ci sie nie kojarzy?:(
              bo mnie ogólnie z twórczością bułata okudżawy:))
              • Gość: onlyania Re: a Kitek????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.02, 12:46
                mnie kitek to z oddzialem zamknietym kojarzy sie.......
                • Gość: onlyania Re: a Men????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.02, 12:50
                  z Lady Punk......cos tam spiewali o menie.....
    • men_ Re: Kitek:) 08.07.02, 13:05
      BUDKA SUFLERA: - "Sen o dolinie"
      • jasmina_tdi jak kitek to raczej... 08.07.02, 13:09
        SUTKI BUFLERA hahahahaha...

men_ napisał(a):

> BUDKA SUFLERA: - "Sen o dolinie"

• Gość: Crimen Re: Kitek:) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.07.02, 13:17
        Nasza Basia Kochana - Całkiem spokojnie wypiję trzecią kawę... :)))
        • Gość: oona Crimen:) IP: *.dialup.supermedia.pl 08.07.02, 13:22
          Budka Suflera-Nie wierz nigdy kobiecie...:))
          • Gość: Crimen Re: Crimen:) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.07.02, 13:32
            Fakt że nie wierzy, ale żyć bez was nie może.A może Cohen - Famous blue raincoat
            :)))
            • Gość: oona Re: Crimen:) IP: *.dialup.supermedia.pl 08.07.02, 13:40
              Gość portalu: Crimen napisał(a):

> Fakt że nie wierzy, ale żyć bez was nie może.A może Cohen - Famous blue raincoa
              > t
              > :)))

ok:)
              a dla mnie poproszę z dedykacją tez Cohena "I'm your man(men)":)))
              • Gość: Crimen Re: Crimen:) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.07.02, 13:45
                Utwór jest Twój.Powiadomić Menika? :)))
                • Gość: oona Re: Crimen:) IP: *.dialup.supermedia.pl 08.07.02, 13:48
                  Juz dostał nakaz nie schodzenia
                  w swoich skojarzeniach zw.z moją osobą
                  ponizej"kocham cie kochanie moje"Maanamu:)))
                  • Gość: Crimen Re: Crimen:) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.07.02, 13:50
                    Ktoś go bardzo krótko trzyma;)
                    • Gość: oona Re: Crimen:) IP: *.dialup.supermedia.pl 08.07.02, 13:51
                      albo zręcznie udaje,ze to robi...:)
                      • Gość: Crimen Re: Crimen:) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.07.02, 13:53
                        W każdym razie jestem pod wrażeniem tej zręczności:)))
                        • Gość: oona Re: Crimen:) IP: *.dialup.supermedia.pl 08.07.02, 13:56
                          dziekuje za wyrazy uznania,w takim razie:))
                          • Gość: Crimen Re: Crimen:) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.07.02, 13:58
                            Zawsze i niezmiennie jestem pełen uznania dla Ciebie:)))
                            • Gość: oona Re: Crimen:) IP: *.dialup.supermedia.pl 08.07.02, 14:00
                              ale to nie z powodu lęku ??:))
                              • Gość: Crimen Re: Crimen:) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.07.02, 14:01
                                Skąd.Raczej z nadziei na wspólne piwo w Wawie;)
                                • Gość: oona Re: Crimen:) IP: *.dialup.supermedia.pl 08.07.02, 14:12
                                  a,teraz rozumiem Twoje ostrożno-asekuranckie wypowiedzi:)))

a wspolne piwo w wawie myślę,dojdzie do skutku:)
                                  • Gość: Crimen Re: Crimen:) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.07.02, 14:19
                                    Zawsze jestem asekurantem w stosunku do kobiet, bo w bezpośrednim starciu
                                    przegrywam:)))
                                    • Gość: oona Re: Crimen:) IP: *.dialup.supermedia.pl 08.07.02, 14:25
                                      Twoj instynkt samozachowawczy jesr rzeczywiscie
                                      niesamowicie rozwinięty:)))
                                      • Gość: Crimen Re: Crimen:) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.07.02, 14:31
                                        Dlatego że nie daję sobie zrobić krzywdy? :)))
                                        • Gość: oona Re: Crimen:) IP: *.dialup.supermedia.pl 08.07.02, 14:35
                                          myslisz,ze kobiety marzą o tym,
                                          zeby Cie skrzywdzic??:))
                                          • Gość: Crimen Re: Crimen:) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.07.02, 14:40
                                            Nie sądzę, ale i tak jestem ostrożny:)))
                                            • Gość: oona Re: Crimen:) IP: *.dialup.supermedia.pl 08.07.02, 14:43
                                              własciwie masz rację,nie mogę ręczyc za wszystkie panie,
                                              mimo solidarności tych no...:))
                                              • Gość: Crimen Re: Crimen:) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.07.02, 14:47
                                                Nie strasz mnie solidarnością tych no...Jedyną wojującą feminą na forum jest
                                                Karinka:)))Reszta dam uznaje stan równowagi:)))
                                                • Gość: oona Re: Crimen:) IP: *.dialup.supermedia.pl 08.07.02, 14:50
                                                  no wlasnie ,mam problem z brakiem wojowniczosci,
                                                  takze w tej dziedzinie:)
                                                  i nie znajdzie Karinka raczej we mnie sprzymierzenca :))

• Gość: Crimen Re: Crimen:) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.07.02, 14:53
                                                    To jest pewne.Feministki okupują "Kobietę", a sufrażyści "Mężczyznę" :)))
                                                  • Gość: oona Re: Crimen:) IP: *.dialup.supermedia.pl 08.07.02, 14:57
                                                    a jak juz opadną im ręce
                                                    pzechodza na romantyke lub towarzyskie:))
                                                  • Gość: Crimen Re: Crimen:) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.07.02, 15:00
                                                    Tylko na Towarzyskim nie znajdują odzewu:)))
                                                  • Gość: oona Re: Crimen:) IP: *.dialup.supermedia.pl 08.07.02, 15:04
                                                    i,rozczarowani,objeżdżają towarzyskie,za to ze jest towarzyskie,
                                                    -tylko tańce,hulanki,swawola!:))
                                                  • Gość: Crimen Re: Crimen:) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.07.02, 15:15
                                                    I nie liże po nogach wyalienowanych psycholi:)))
                                                  • Gość: oona Re: Crimen:) IP: *.dialup.supermedia.pl 08.07.02, 15:23
                                                    dla nich tez jest miejsce,stąd ta wielotematycznosc forów:)
                                                    ale przeciez krytykanctwo jest takie lekkie,łatwe i przyjemne!:)
                                                  • Gość: Crimen Re: Crimen:) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.07.02, 15:39
                                                    I nie wnosi niczego poza groźbą kolejnego konfliktu:)
                                                  • Gość: oona Re: Crimen:) IP: *.dialup.supermedia.pl 08.07.02, 15:46
                                                    ale trzeba przyznac,ze czasem troche
                                                    zamieszania sie przydaje,dla rozbudzenia towarzystwa:)
                                                  • Gość: Crimen Re: Crimen:) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.07.02, 15:47
                                                    Pewnie.Sam czekam na takich bo lubię czasem komuś dokopać:)))
                                                  • Gość: oona Re: Crimen:) IP: *.dialup.supermedia.pl 08.07.02, 16:10
                                                    :)))co za szczerość:))
                                                  • Gość: Crimen Re: Crimen:) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.07.02, 20:22
                                                    I tak trudno to ukryć:)))
                                                  • oona Re: Crimen:) 08.07.02, 20:30
                                                    no popatrz,a ja do pierwszoligowych kopaczy forum
                                                    dotąd Cię nie zaliczałam,gapa ze mnie:))
                                                  • Gość: Crimen Re: Crimen:) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.07.02, 20:37
                                                    Bo ja kopię sporadycznie:)))
                                                  • oona Re: Crimen:) 08.07.02, 20:42
                                                    działasz z zaskoczenia,czyli jestes bardziej niebezpieczny:))
                                                  • Gość: Crimen Re: Crimen:) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.07.02, 21:32
                                                    Kopię tylko tych którzy się podkładają:)))
                                                  • oona Re: Crimen:) 08.07.02, 21:39
                                                    zaraz zaczne sie zastanawiac czy ja tego nie robie...:))
                                                  • oona Re: Crimen:) 08.07.02, 21:39
                                                    chodzi mi oczywiscie o podkładanie sie:))
                                                  • Gość: Crimen Re: Crimen:) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 09.07.02, 01:12
                                                    Ciekawe kogo masz na myśli?:)
    • men_ Re: Crimen:) 08.07.02, 13:31
      URSZULA - "Konik na biegunach"

p.s.: bez skojarzeń z samym tytułem :)
      • jasmina_tdi kitek na biegunach????? 08.07.02, 13:36
        kitek gdzie Cie wywialo!!!!!!??? :)

men_ napisał(a):

> URSZULA - "Konik na biegunach"
        >
        > p.s.: bez skojarzeń z samym tytułem :)

• Gość: oona czarna pantera2 vel hm vel...... IP: *.dialup.supermedia.pl 08.07.02, 13:43
          Raz Dwa Trzy-Czarna Inez:))
          • czarna_pantera2 Re: czarna pantera2 vel hm vel...... 08.07.02, 13:47
            hihihi najpierw musze tego posulchac , a potem dostaniesz w leb:))))
            • Gość: oona Re: czarna pantera2 vel hm vel...... IP: *.dialup.supermedia.pl 08.07.02, 13:50
              tanczyła ona,motyl-kobieta
              królowa seksu i łez
              czarna inez...

tylko nie traktuj mojego skojarzenia zbyt dosłownie:))
              • czarna_pantera2 Re: czarna pantera2 vel hm vel...... 08.07.02, 13:51
                ujdzie w tloku :) hihihihi a i tak cie zabije malpo!!!!:))
                • Gość: oona Re: czarna pantera2 vel hm vel...... IP: *.dialup.supermedia.pl 08.07.02, 13:52
                  co mi zrobisz jak mnie złapiesz?:))

nieeee,to tytuł filmu,nie ten wątek:)
                  • czarna_pantera2 Re: czarna pantera2 vel hm vel...... 08.07.02, 14:02
                    zabij mnieeeeeeeeeeeeee varius manx:)
                    • Gość: oona Re: czarna pantera2 vel hm vel...... IP: *.dialup.supermedia.pl 08.07.02, 14:09
                      czarna_pantera2 napisał(a):

> zabij mnieeeeeeeeeeeeee varius manx:)

zabierz jeee ej z ręki nóż....
                      Zanim zrozumiesz-Varius Manx:))
                      • czarna_pantera2 Re: czarna pantera2 vel hm vel...... 08.07.02, 14:20
                        ratunku!!! unka z nozem lata:)
                        • Gość: oona Re: czarna pantera2 vel hm vel...... IP: *.dialup.supermedia.pl 08.07.02, 14:23
                          e,nie,nożyczkami tylko sobie teraz macham
                          i to do paznokci:)
                          chociaz jak tak patrze na pilniczek....:))
                          • czarna_pantera2 hihii 08.07.02, 14:29
                            no dobra, zaczne sama obgryzac tfuuuu ale nie dobre :))))
                            • Gość: oona Re: hihii IP: *.dialup.supermedia.pl 08.07.02, 14:52
                              moze jakichs witaminek brakuje??:))
                • czarna_pantera2 panowie forum 08.07.02, 14:03
                  Wilki :Baśka" :) hihihi
                  • Gość: oona Re: panowie forum IP: *.dialup.supermedia.pl 08.07.02, 14:07
                    czarna_pantera2 napisał(a):

> Wilki :Baśka" :) hihihi

zostałam tam wymieniona z imienia,że sie pochwalę:)))))
                    • Gość: Crimen Re: panowie forum IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.07.02, 14:09
                      Miło poznać:)))
                      • Gość: oona Re: panowie forum IP: *.dialup.supermedia.pl 08.07.02, 14:13

> Miło poznać:)))

ale nie w tytule:(((
                        • Gość: Crimen Re: panowie forum IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.07.02, 15:41
                          Przesłucham uważnie jeszcze raz:)))
            • Gość: Crimen Re: czarna pantera2 vel hm vel...... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.07.02, 13:51
              Panterko, kojarzymy się z tym samym zespołem;)
              • Gość: oona Re: czarna pantera2 vel hm vel...... IP: *.dialup.supermedia.pl 08.07.02, 13:54

> Panterko, kojarzymy się z tym samym zespołem;)

to miłe,chyba?:)
                • Gość: Crimen Re: czarna pantera2 vel hm vel...... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.07.02, 13:56
                  Chyba nie będę zaprzeczał;)))
                  • Gość: oona Re: czarna pantera2 vel hm vel...... IP: *.dialup.supermedia.pl 08.07.02, 14:21

> Chyba nie będę zaprzeczał;)))

a wam obojgu moznaby zadedykowac cohena "dance me to the end..."
                    ale to troche ograne:))
                    • Gość: Crimen Re: czarna pantera2 vel hm vel...... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.07.02, 14:28
                      Miło spotkać wielbicielkę Cohena.W rewanżu dla Ciebie "True love leaves no
                      traces" :)
                      • Gość: oona Re: czarna pantera2 vel hm vel...... IP: *.dialup.supermedia.pl 08.07.02, 14:39

> Miło spotkać wielbicielkę Cohena.W rewanżu dla Ciebie "True love leaves no
                        > traces" :)

dziekuje:)
                        choc mysle,ze spotkac wielbicielkę Cohena
                        to nic trudnego-ten głos......:)
                        • Gość: Crimen Re: czarna pantera2 vel hm vel...... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.07.02, 14:42
                          Taką która zna dobrze jego teksty?Tylko Ty i Samanta:)
                          • Gość: oona Re: czarna pantera2 vel hm vel...... IP: *.dialup.supermedia.pl 08.07.02, 14:46
                            a xp skojarzył ją z mydełkiem fa:(((
                            ja predzej z "marchewkowym polem" lady pank
                            po rozmowie na temat koloru włosów:))

a Cohena wolę tego starego-czyli młodego:)
                            • Gość: Crimen Re: czarna pantera2 vel hm vel...... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.07.02, 14:51
                              To już problem Iksika.Z Samcią rozmawialiśmy kiedyś tylko tekstami Cohena.Lubię
                              starego Cohena ale jego ostatnia płyta też jest znakomita:)
                              • Gość: oona Re: czarna pantera2 vel hm vel...... IP: *.dialup.supermedia.pl 08.07.02, 15:01
                                tak,słucham(y) jej sobie czasem :)

mmmmm,przypomniała mi sie teraz sprzed kilku lat
                                taka mroczna piosenka"waiting for the miracle",
                                jedna z moich ulubionych,
                                poprosze o szybciutką dedykacje:))
                                • Gość: Crimen Re: czarna pantera2 vel hm vel...... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.07.02, 15:04
                                  Jest Twoja Uneczko, ale to ten środkowy disco Cohen:) ????
                                  • Gość: oona Re: czarna pantera2 vel hm vel...... IP: *.dialup.supermedia.pl 08.07.02, 15:06
                                    nieee,nie wydaje mi sie,to było na sciezce dzwiekowej
                                    do "urodzonych morderców":)))))
                                    • Gość: Crimen Re: czarna pantera2 vel hm vel...... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.07.02, 15:11
                                      Ja to mam na jego disco płycie:)))
                                      • Gość: oona Re: czarna pantera2 vel hm vel...... IP: *.dialup.supermedia.pl 08.07.02, 15:19

> Ja to mam na jego disco płycie:)))

i to jakis disco-remix??:)
                                        • Gość: Crimen Re: czarna pantera2 vel hm vel...... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.07.02, 15:37
                                          Może.Nie będę się spierał, ale ma bardzo rozbudowaną sekcję instrumentalną:)
                                          • Gość: oona Re: czarna pantera2 vel hm vel...... IP: *.dialup.supermedia.pl 08.07.02, 15:44
                                            ja tez nie,musielibysmy porownac po prostu:)
                                            ale aranżacja a'la bolter toto chyba nie jest?:))
                                            • Gość: Crimen Re: czarna pantera2 vel hm vel...... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.07.02, 15:46
                                              Aż tak to nie, chociaż twórczość klezmerska bliższa jest Chyba Cohenowi:)))
                                              • oona Re: czarna pantera2 vel hm vel...... 08.07.02, 18:25

> Aż tak to nie, chociaż twórczość klezmerska bliższa jest Chyba Cohenowi:)))

tak????zajmimy sie wiec moze omawianiem tworczosci lou reeda,albo patti smith:))))
                                • Gość: Crimen Re: czarna pantera2 vel hm vel...... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.07.02, 15:10
                                  Za to specjalna dedykacja z ostatniej płyty;)
                                  May everyone live,
                                  And may everyone die.
                                  Hello, my love,
                                  And my love, Goodbye.
                                  To jest moja ulubiona(i Samci) :)))
                                  • Gość: oona Re: czarna pantera2 vel hm vel...... IP: *.dialup.supermedia.pl 08.07.02, 15:19
                                    Here it is:)dziekuje:))
                                    • Gość: Crimen Re: czarna pantera2 vel hm vel...... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.07.02, 15:38
                                      Jak miło rozmawiać z koneserką:)))
                                      • Gość: oona Re: czarna pantera2 vel hm vel...... IP: *.dialup.supermedia.pl 08.07.02, 15:41
                                        nie przesadzaj:)))
                                        • Gość: Crimen Re: czarna pantera2 vel hm vel...... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.07.02, 15:44
                                          Tylko podziwiam:)
                              • Gość: xp Re: czarna pantera2 vel hm vel...... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.07.02, 17:51
                                ależ to żaden problem:)
                                powody skojarzenia
                                silne głosy i swoboda na poziomie...
                                ba, zda się, że zabawa gatunkiem ;-)
    • men_ Re: Crimen i Czarna Panterka2:) 08.07.02, 13:43
      DWA PLUS JEDEN - "Nie zmogła go kula"
      • Gość: Crimen Re: Crimen i Czarna Panterka2:) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.07.02, 13:44
        Odzyskałeś formę?:)))
    • czarna_pantera2 a swoja droga 08.07.02, 13:48
      co tak tutaj dzis wesolo!!!!!!

• men_ Re: Panterka i Crimen:) 08.07.02, 13:54
      BOLTER - "Daj mi tę noc"
      • Gość: Crimen Re: Panterka i Crimen:) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.07.02, 13:57
        Menik, sterujesz w kierunku disco polo:)))
        • Gość: oona Re: Panterka i Crimen:) IP: *.dialup.supermedia.pl 08.07.02, 13:58

> Menik, sterujesz w kierunku disco polo:)))

Crimen tym razem nie jestem tuz za scianą
          i nic nie moge na to poradzic:(
          • Gość: Crimen Re: Panterka i Crimen:) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.07.02, 14:00
            Teraz podpadł Panterce.Ciekawe jak się wywinie? ;)
            • Gość: oona Re: Panterka i Crimen:) IP: *.dialup.supermedia.pl 08.07.02, 14:03

> Teraz podpadł Panterce.Ciekawe jak się wywinie? ;)

teraz musi tylko zyc nadzieją,ze panterka
              nie taka diablica straszna jak sie (nie)maluje:)))
              • Gość: Crimen Re: Panterka i Crimen:) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.07.02, 14:07
                Na jego miejscu nie robiłbym sobie takich nadziei:)))
      • czarna_pantera2 Re: Panterka i Crimen:) 08.07.02, 13:57
        ty wiesz ze juz niezyjesz:)!!!
        • Gość: Crimen Re: Panterka i Crimen:) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.07.02, 13:59
          Doigrałeś się.A pazurki dawno nie obgryzane:)))
          • czarna_pantera2 Re: Panterka i Crimen:) 08.07.02, 14:05
            i tak sie ich nikt nie boi:(
            • Gość: Crimen Re: Panterka i Crimen:) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.07.02, 14:06
              Ja się boję;)
              • czarna_pantera2 Re: Panterka i Crimen:) 08.07.02, 14:17
                tiruriru:)
                • Gość: Crimen Re: Panterka i Crimen:) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.07.02, 14:24
                  Kiciu, czy to jakaś gra wstępna? :)
                  • czarna_pantera2 Re: Panterka i Crimen:) 08.07.02, 14:26
                    przeciez ja sobie tylko spiewam:)))))
                    • Gość: Crimen Re: Panterka i Crimen:) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.07.02, 14:29
                      Już Ty dobrze wiesz że cokolwiek robisz zawsze mnie prowokujesz:)))
                      • czarna_pantera2 Re: Panterka i Crimen:) 08.07.02, 14:31
                        ludzie!!! jestem niewinna:))))
                        hihihihi
                        • Gość: Crimen Re: Panterka i Crimen:) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.07.02, 14:39
                          Czy te oczy mogą kłamać? :)))
                          • czarna_pantera2 Re: Panterka i Crimen:) 08.07.02, 14:42
                            jasne ze nie:)))
                            • Gość: Crimen Re: Panterka i Crimen:) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.07.02, 14:48
                              Dlatego Ci ślepo wierzę;)
                              • czarna_pantera2 Re: Panterka i Crimen:) 08.07.02, 14:50
                                a jednak oczkiem mrugasz;) hahaha
                                • Gość: Crimen Re: Panterka i Crimen:) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.07.02, 14:52
                                  To do Ciebie, a nie z Ciebie;)
    • men_ Re: Jasmina tdi :) 08.07.02, 13:55
      Czerwone Gitary: - "Ładne oczy masz"
    • men_ Re: Jasmina i KA:) 08.07.02, 13:56
      K. STANEK - "Gdzie jestes mały książe mój"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka