fritzek 01.06.05, 18:44 Witajcie! Mam nieskromną nadzieję,że jeszcze ktoś mnie tutaj pamięta :))) Pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaaska007 Re: WITAJCIE PONOWNIE!!! 01.06.05, 18:49 szczerze mowiac to nie pamietam ale milo mi:). Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorop Re: WITAJCIE PONOWNIE!!! 01.06.05, 19:32 witajcie także! też mnie trochę nie było,a tu widzę zmiany,zmiany,zmiany... Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: WITAJCIE PONOWNIE!!! 01.06.05, 19:49 a jakże pamiętam i fiodorop i fritzek , zbiegowisko okoliczności - wrociły 2 x f :) Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorop Re: WITAJCIE PONOWNIE!!! 01.06.05, 19:53 i prawie w tym samym czasie to jest zbieg ...okoliczności nie? Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: WITAJCIE PONOWNIE!!! 01.06.05, 20:00 no ale fajnie , że jesteście :) a forum , no cóż , doczekało się pewnych zmian i ma się dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorop Re: WITAJCIE PONOWNIE!!! 01.06.05, 20:03 deczko tu cicho o zmierzchu ale myślę że to przygotowania do wieczornych seriali,fajna pogoda,wyprawa z dziecięciem na loda tegoż są przyczyną Odpowiedz Link Zgłoś
fritzek Re: WITAJCIE PONOWNIE!!! 01.06.05, 20:24 Przeflancowałam się w międzyczasie z Gdańska do Torunia.No i nie mam telewizora.To poprostu straszne...;)))Chyba pójdę sobie chociaż "Świat seriali" kupić,żebym miała o czym z Wami pogadać ;))) pozdroofka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: WITAJCIE PONOWNIE!!! 01.06.05, 21:47 Witajcie witajcie, ja czekam jeszcze na boraksa. Odpowiedz Link Zgłoś
jaginger Re: WITAJCIE PONOWNIE!!! 01.06.05, 22:13 Fritzek szczerze tak raptem cię wcięło;) I wyskoczyła w Toruniu:) Fanje miasto...imprezowo mi się kojarzy i wspomina:) ------------------ Odpowiedz Link Zgłoś
frygija Re: WITAJCIE PONOWNIE!!! 02.06.05, 00:27 witaj! Poznaje Cie po sygnaturce :)) Tak swoja droga to ja tez dzisiaj po raz pierwszy od 2 tygodni :) Jeszcze sie przyzwyczajam i przygladam zmianom. mialam problemy z netem ostanio i (na szczescie chyba) nie sledzilam na biezaco tego co tu zgredek wyprawial. do dzis sie zastanawiam co mu sie stalo, ze z kogos kto przez 2 miesiace pisal - to nasze forum, ja je tylko zalozylem - zmienil sie w kogos - zamykam, bo mi sie nie podoba, nie macie nic do gadania, ale numer wystawilem... tak wiec korzystajac z okazji tez wszystkich witam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: WITAJCIE PONOWNIE!!! 02.06.05, 09:46 witaj wędrowcze strudzony... siądź a utpocznij sobie nie dujdzie cię tu słońce przyrzekam ja tobie choć się najwyźsze wzbije a ostre promienie ściągną pod swe liście rozsrzelane cienie.... uff..trudne było.... Odpowiedz Link Zgłoś