Dodaj do ulubionych

PIPA - ???

IP: 212.244.106.* 15.07.02, 14:00
to dla tych, którym być może gazeta robi na złość i otwiera się raz na 3000
prób :)
Zrobiło się zamieszanie, więc wyjaśniam:
doba w ośrodku trwa od 18-tej do 10 tej (ładna doba swoją drogą). Powiedziano
mi, że spokojnie można przyjechać w sobotę wcześniej, albo dopłacić za pobyt
od piątku (w chwili obecnej moduły te są jeszcze wolne w piątek ). Na razie
nie mają rezerwacji po nas, a gdyby robili to podobno od poniedziałku więc
prawdopodobnie w niedzielę nie trzeba będzie zrywać się skoro świt.
Mogę zadzwonić jeszcze raz, powiedzieć, że zastanawiamy się nad
przedłużeniem rezerwacji od piątku i żeby do podjęcia decyzji (czyli do
jutra) nie przyjmowali innych rezerwacji.
Więc co państwo na to?
i proszę nie ględzić nie na tenat, bo to cholerstwo naprawdę nie chce się
otwierać, przynajmniej mnie :)
Obserwuj wątek
    • Gość: onlyania Re: PIPA - ???buuuuuuuuuuuuuuu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.02, 14:08
      obtarlam sobie piete, buuuuuuuuu........

(hę, czy to bylo na temat????)
      :)))
      • czarna_pantera2 Re: PIPA - ???buuuuuuuuuuuuuuu 15.07.02, 14:13
        a kto ci kazal papier scierny na stopy zakladac!!!! sieroto hihihi
        • Gość: onlyania Re: PIPA - ???buuuuuuuuuuuuuuu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.02, 14:34
          ej tam, to nie papier scierny pod stopami tylko gumka od majtek wpila sie mnie
          w piete.....
          chyba musze zwiekszyc rozmiar majtek....:(((
          • czarna_pantera2 Re: PIPA - ???buuuuuuuuuuuuuuu 15.07.02, 14:41
            a to ciekawe!:) guma od majtek , w piete, hmm masz tak nisko krok:) hahaha
            only masz zly wplyw na moja wyobraznie!!!!!!
            • Gość: onlyania Re: PIPA - ???buuuuuuuuuuuuuuu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.02, 14:46
              a czemu zly wplyw, he???
              a gumka od majtek to zawsze mnie sie wpija tam gdzie nie potrzeba, he he he...:)
              • Gość: hm Re: PIPA - ???buuuuuuuuuuuuuuu IP: *.pozn.gazeta.pl 15.07.02, 14:54
                przeklete gumki!!!!:) gacie won!
                wow jaka ulga:)
    • saqqara Re: PIPA - ??? 15.07.02, 14:09
      ano wlasnie!!!
      jesli ja mam jechac w sobote na godzine 17-ta i wracac w niedziele o 11tej bo
      mnie inaczej wypedza w poscieli to ja sie pogniewam i zarzadze ogolna
      abstynencje, znaczy piwo wrzuce w krzaki!
    • Gość: randia Re: PIPA - ??? IP: 195.205.73.* 15.07.02, 14:10
      To może zbierzemy wszystkich i wyjedziemy w piątek, tak by było
      najrozsądniej.............dla tych co kierują :))))
      No i dla tych co z daleka :)

• czarna_pantera2 Re: PIPA - ??? 15.07.02, 14:12
        jestem za:)
    • Gość: onlyania Re: PIPA - ??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.02, 14:16
      a co wy macie niby taka pretensja ze ta doba hotelowa taka krotka.....
      a wy myslicie ze na posprzatanie rzygow (pawiow sie znaczy) i wywietrzenia
      pokoi, lacznie z pomalowaniem, wymiana sprzetow itd itd to az tak dlugo jest????
      :)
      • saqqara prosze o wybaczenie ale ja nie mam zamiaru 15.07.02, 14:35
        bawic sie tak, zeby mnie do konca zycia pamietali.... chyba:))

a na powaznie, jade i zawoze, okej, nie ma problemu, ale tez mi sie od zycia
        cos nalezy nie? a nalezy mi sie 5 piw i polezenie na kocyku w pozie
        przetraconego kota na poboczu, oraz wyspanie sie chociaz do poludnia! wiecej
        nie chce! czy to tak wiele???
        • Gość: onlyania Re: prosze o wybaczenie ale ja nie mam zamiaru IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.02, 14:39
          jak dasz mi kluczyki od swego auta to cie chetnie nim potrace, a nastepnie
          kopne na pobocze....nie bedziesz musiala udawac....:))))
        • Gość: samanta Re: prosze o wybaczenie ale ja nie mam zamiaru IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.07.02, 14:42
          jestem ugodowa ,moge w piatek jechac.jak dla mnie to tez lepiej .
          • saqqara Re: prosze o wybaczenie ale ja nie mam zamiaru 15.07.02, 14:45
            no, to widze ze wiecej nas robaczkow chetnych:)

only
            jak juz chcesz mi robic dobrze to wez sie chociaz wysil i masakruj inny
            samochod, nie moj!:)
            • Gość: onlyania Re: prosze o wybaczenie ale ja nie mam zamiaru IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.02, 14:50
              ja, jak pewnie zreszta i wiele innych osob od samego poczatku bylo nastawionych
              na wyjazd w piatek, poniewaz tak sobie kazdy w glowie ulozyl......

co do demolki twego saggaro auta, to ty nie masz przynajmniej za duzych wymagan
              co do wlasnej osoby, cudzym bys wolala, he

ps, a tak w ogole to zaraz zacznie sie burza i nigdy nie wiadomo jaki wywrze
              wplyw na twoje auto.....:))))
          • randia Re: prosze o wybaczenie ale ja nie mam zamiaru 15.07.02, 14:46
            Tylko zobaczymy co na to męska część klubu :)))
            Ja tam od czwartku jestem na urlopie, więc Mnie wszystko jedno.
            Chociaż wolałabym w piątek.........:)))
            • Gość: iwusia Re: prosze o wybaczenie ale ja nie mam zamiaru IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 15.07.02, 14:51
              kochane kobitki jestem za, możemy w piątek startować byleby popołudniu bo mnie
              z firemki wcześniej raczej nie puszczą ale piątek całkiem mi odpowiada:))))))
              • Gość: samanta Re: prosze o wybaczenie ale ja nie mam zamiaru IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.07.02, 15:06
                No i fajowo . To jedziemy w piatek:)))))))))))
              • Gość: samanta Re: prosze o wybaczenie ale ja nie mam zamiaru IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.07.02, 15:07
                No i fajowo . To jedziemy w piatek:)))))))))))
              • Gość: randia Re: prosze o wybaczenie ale ja nie mam zamiaru IP: 195.205.73.* 15.07.02, 15:15
                W piątek do Wa-wy, przyjeżdza Aroska i Tygrys........
                Więc chyba lepiej późno w piątek, niż wcześnie w sobotę ???
                • Gość: onlyania Re: prosze o wybaczenie ale ja nie mam zamiaru IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.02, 15:17
                  no to cos sie prezesowi pokickalo.....jedziemy w piatek, ale z kiem?????
                  :((((
                • Gość: iwusia Re: prosze o wybaczenie ale ja nie mam zamiaru IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 15.07.02, 15:18
                  ustalmy tylko jakąś godzine konkretną
    • czort Re: PIPA - ???piatek 20:30 wyjazd!!!!! 15.07.02, 17:48
      dobra - wyjazd w piątek o 20:30~OKI??? jEŚLI W SOBOTĘ TO NIE JADE I JUZ!!!
      • Gość: iwusia Re: PIPA - ???piatek 20:30 wyjazd!!!!! IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 15.07.02, 19:23
        ok. 20.30 pasuje:), tylko czy ktoś dzwonił i zarezerwował od piątku apartamenta?
        aha i czy miejsce zbiórki jest to samo?
        • Gość: samanta Re: PIPA - ???piatek 20:30 wyjazd!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.07.02, 20:13
          z tego co mowila laelia to apartamenty i tak sa wolne ,ale faktycznie trzeba by
          kogos uprzedzic ze horda tatarzynow na noc zjedzie:)A zaraz wpadnie tu
          leziox ,chujow nam nawstawia ...to ja moze pojde kolacje jednak zrobic .....;)
          • Gość: iwusia Re: PIPA - ???piatek 20:30 wyjazd!!!!! IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 15.07.02, 20:26
            Samanta skoro mamy razem spędzić kilka upojnych godzin w aucie mym, to może
            sieknij mi na skrzynke namiar do siebie ja się zrewanżuje swoim numerem komory,
            w razie aby jakiś kontakt był. A Leziu niech pośle kilka chujów byle okazałych
            i żeby starczyło dla wszystkich he hehehe
            • samanta1 Re: PIPA - ???piatek 20:30 wyjazd!!!!! 15.07.02, 20:34
              jasne,pod warunkiem ze dasz mi swoj adres.Moze by sie tak wacpanna zalogowala,he?:)))))))
              Iwusia,masz jakis komunikator? gg,icq albo innego drania?
              • iwusia Re: Samanta 15.07.02, 20:39
                już Ci maila wysyłam ze wszystkimi namiarami
                • samanta1 Re: Samanta 15.07.02, 20:40
                  oki,no to sz_czekam cierpliwie.:)
                  • iwusia Re: Samanta 15.07.02, 20:44
                    posłałam Ci numer gg więc wskakuj na gadułe:)
                    • Gość: leziox Re: Banda IP: *.arcor-ip.net 15.07.02, 21:18
                      Jak się kurwa nie ma w domu kalendarza i uważa że 20-go to piątek-nie moja to
                      wina,ślepe metanolki popierdolone.Już od początku było ustalane,że wyjazd miał
                      być 20-go.Nagle w trakcie wszystkiego ktoś się obudził-zaczęło się bodajże od
                      Laelii i Wampira,potem zaraza przeszła na pozostałych i nagle się okazuje,że
                      prezesowi coś się pojebało.Wam się pojebało,trzeba było wcześniej zajrzeć do
                      kalendarza i oprotestować termin,a wyjście tylko pierdolili bzdury o dupie
                      Maryni a nikt nie chciał się wypowiadać na temat samego terminu wyjazdu oraz
                      innych szczegółów.I wyszło tak,jak zapowiadałem,przez czyjeś gapiostwo to ja
                      jestem chujem,a wy kurwa jego mać jesteście wyczyszczeni proszkiem Persil,kogoś
                      trzeba na kozła ofiarnego mieć.
                      To jebta się sami.
                      • Gość: samanta Re: Banda IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.07.02, 21:34
                        a widzisz jakis problem w tym ,ze pojedziemy w piatek? Nikt cie nic nie zarzuca bo ,szczerze mowiac nikt
                        sie szczegolami nie interesowal .laelia zadzwonila,miejsca sa....czego siem wsciekasz? nie mozesz
                        jechac w piatek czy co,bo nie rozumiem o co tak warczysz...
                      • Gość: leziox Re: Banda IP: *.arcor-ip.net 15.07.02, 21:43
                        I jeszcze jedno kurwa.Link do ośrodka był podany już dawno,bardzo dawno ale
                        oczywiście nikt nie zwracał uwagi,mimo mojego ciągłego pierdolenia na ten
                        temat.Teraz każdy,z Samantą na czele,pyszczy i mordę na cały głos otwiera.A ty
                        Samcia co,nie mogłaś sama spojrzeć na tą stronę internetową i oświadczyć że ci
                        się coś nie podoba?Mogłaś,ale byłaś zajęta ćwierkaniem z Crimenem.A teraz jak
                        ryłko rozwierasz,że ty nic z tym wspólnego nie miałaś.Rwałaś pazurami
                        stanowisko viceprezesa,a teraz kurwa mać,umywasz ręce,co?Dziękuję ci serdecznie.
                        Czort-nie mogłaś powiedzieć,o co chodzi,żeś z terminu nie zadowolona,kiedy do
                        ciebie dzwoniłem?Też masz osobiste podziękowania.
                        Laelia,trzeba było obudzić się wcześniej,poza tym kilka razy usiłowałem się do
                        ciebie dodzwonić,niestety twoja wspaniała komórka nie chciała jakoś przekazywać
                        twojego głosu z powrotem.Ale jak kto chce,to może się skontaktować ze mną nawet
                        za pomocą poczty,ty wprawdzie to zrobiłaś-raz-zawiadamiając o zmianie twoich
                        planów,a potem już była sprawa załatwiona.I teraz nagle awantura.
                        Wszystko było opisane,napisane,trzeba było uważnie czytać.A o rezerwację
                        zrobioną przez kogoś,czyjego nazwiska nie znasz,dowiadywać się nie
                        musiałaś,ostatecznie istnieje coś takiego,jak ochrona danych osobowych i
                        powinno ci było wystarczyć to,co ja powiedziałem.
                        Ode mnie się odpierdolcie,ja nie wasz ojciec ani mama,jesteście dorośli,to
                        chociaż czytajcie i słuchajcie uważniej,kto ma co do
                        powiedzenia.Wiedzieliście,co,gdzie,jak i za ile.A teraz lezio winien?Ni
                        chuja,sami żeście sobie winni oraz awanturce.
                        Zjebaliście mi humor na resztę wieczora,chuj wam wszystkim za to w dupę.
                        • Gość: samanta Re: Banda IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.07.02, 21:50
                          hahahaha..lezio,ty kuwa jednak jestes nie do podrobienia....;)))) Nie zlosc siem! wszystko jezd oki! toz
                          jedziemy, tyle ze juz w piatek! Noz kurdeeee........ ales mi dokopal,hahahahahaha Cichaj Zenus,cichaj...;)
                          • Gość: hm Re: Banda IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 15.07.02, 22:20
                            cmokus lezioxiku:) i tak glowna impreza bedzie w sobote:) a od rana bedzie
                            mozna sie troche w jeziorku pomoczyc, zlowic kilka ryb na ognisko:) bedzie ok
                            • onlyania Re: Banda 15.07.02, 22:22
                              ej tam.....ociec widze sie wkurwil porzadnie..........choc tak naprawde to ma o
                              co i ma racje........
                              • Gość: samanta Re: Banda IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.07.02, 22:26
                                Twoj tatus troszkie wybuchowy jezd i niepotrzebnie sie wscieka. Mam nadzieje ze mu zlosc szybko
                                przejdzie ,tym bardziej ze nic sie przeca nie stalo. A hm dobrze gada,wodki jej dac:)
                                • onlyania Re: Banda 15.07.02, 22:32
                                  nie to ze niepotrzebnie......
                                  zreszta zorganizowal ten wyjazd......
                                  prawda prawda samcia jest to ze w jakis sposob na poczatku
                                  wspolorganizowalas.....
                                  a nie spojrzalas wprost w kalendarz...20 faktycznie to jest sobota.....zreszta
                                  wielu zrobilo ten sam blad, tu trzeba przyznac, bo sobie skojarzylo piatek
                                  zamiast soboty......
                                  nie mozna robic takiego zamieszania w tym wszystkim.....
                                  a ojcu miejmy nadzieje ze przejdzie.....
                              • Gość: hm Re: Banda IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 15.07.02, 22:30
                                ogarnoc takie elementa i wyslac w jednym kierunku i czasie to rzecz z gory
                                niemoliwa, z tym sie trzeba pogodzic i dac plynac tej rzece:) a ona juz sobie
                                korytko uwije:)(jesli oczywiscie korytko mozna uwic hihihi)
                                • Gość: samanta Re: Banda IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.07.02, 22:33
                                  taktaktaktak..popieram ,zwlaszcza ze jestesmy tacy wiecej specjalni a na dodatek leniwi i niedouczeni(
                                  nie chcialo nam sie czytac www) Nie wkurwiaj siem leziak,nooooooooooo........
                                  • Gość: hm Re: Banda IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 15.07.02, 22:49
                                    noooooooooooooo?:) plisiuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:) trzepot rzes to do lezioxa nie do
                                    ciebie samcia hihihi;)
                                  • Gość: leziox Re: Banda IP: *.dialo.tiscali.de 15.07.02, 22:50
                                    Wyjebałem na raz 10 piw,to mi trochę przeszło.Przedwczesnego wytrysku można się
                                    nabawić przez takie zmiany.
                                    Ale kurwa,co z tymi,co mogą jechać w piątek,kto ich z wawy zabierze,jak cała
                                    banda metanolków pojedzie w piątek?Bo ja nikogo w piątek zabrać raczej nie
                                    mogę,Ukrainiec zajęty,dopiero w sobotę ma czas,ale jak siebie i jego znam,to
                                    nie będzie w sobotę nikomu się chciało jechać po jedną osobę do wawy.
                                    Więc jeżeli piątek,to radźcie sobie sami,nie bierzcie pod uwagę moich 3ch
                                    miejsc w samochodzie.A propos,z emalii Tygryska też wynikało że przyjeżdża z
                                    Aroską jednak w sobotę a nie w piątek.
                                    Ktoś zabierze Only?Kto weźmie Aroskę i Tygryska?Nie mówicie mi tylko,że miejsc
                                    będzie aż za dużo,bo w to ni chuja nie uwierzę.
                                    • Gość: leziox Re: Banda IP: *.dialo.tiscali.de 15.07.02, 22:55
                                      Idźcie w cholerę,na was pojebów to się nawet porządnie nie można
                                      powkurwiać,zwłaszcza na ten psychodeliczny trzepot rzęs.Rób to ciszej Hm,bo już
                                      sąsiedzi śpią.
                                      • Gość: hm Re: Banda IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 15.07.02, 22:57
                                        hahaha jestes kochany:)
                                    • Gość: samanta Re: Banda IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.07.02, 22:55
                                      U iwusi jest jeszcze miejsce jedno wiec Only moze jechac z nami . Czort tez nie powiedzial na 100% ze
                                      nie jedzie.Tu akurat jest problem z psem bo tam nie wolno zabrac.Ale to jutro bedzie wiadomo dokladnie.
                                      Wydawalo mi sie ze w srarym watku areoska pisala ze tez przyjada w piatek,zaraz to sprawdze.
                                      • onlyania Re: Banda 15.07.02, 22:58
                                        pojade z ciotka samanta pod warunkiem ze mnie nie zrobi sprawdzianu z
                                        ortografii!!!!!!!!!!!!!!!!
                                        • Gość: hm Re: Banda IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 15.07.02, 23:02
                                          o boszzze tylko nie to!!!!
                                          bo bede musiala za miotle chwycic i fach zmienic:)
                                        • Gość: samanta Re: Banda IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.07.02, 23:04
                                          Only ,znowu kcesz mnie wkurwic? Otworze drzwiczki i wypchne ciem po drodze,zobaczysz cholerny
                                          elfie!:))) jedz z nami ,nie pozalujesz,recze ci,hahahahahahaha!!bedzie wesolo!
                                          Co do aeroski to cytuje:
                                          Autor: aroska
                                          Data: 15-07-2002 10:26
                                          +

" ...a poza tym od kiedy my tam zamierzamy być??????...dopiero od soboty rano
                                          (jedną dobę)????? czy zaraz po przyjeździe w piątek mamy pokoje (dwie
                                          doby??)...."
                                          jak widac Areoska jezd nie z tego swiata i zupelnie nie orientuje sie kiedy jedzie:)))))
                                          • Gość: hm Re: Banda IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 15.07.02, 23:06
                                            z nimi trzeba przez telefon pogadac, konkrety, konkrety
                                          • onlyania Re: Banda 15.07.02, 23:10
                                            czyzbym miala w planach zostac elfem z wymuszonym usmiechem??????
                                            sprawdze w rozpisce......
                                          • Gość: leziox Re: Banda IP: *.dialo.tiscali.de 15.07.02, 23:10
                                            W czwartek wieczorem jezdem w kraju.Po odwiedzeniu paru agencji towarzyskich
                                            oraz hurtowni z browarem mogę w zasadzie też być w piątek.A kwestia
                                            zaopatrzenia?Ktoś już na ten temat coś pomyślał?Przywozicie wszystko ze sobą
                                            czy zaopatrzamy się w Olsztynku?/nie mylić z Olsztynem co tu już ktoś też
                                            popełnił/Ps.Na Mazurach browar tańszy.
                                            • onlyania Re: Banda 15.07.02, 23:12
                                              a czym na mazurach rozcienczaja ten browar......moze i w wawie tez bylby tanszy
                                              gdyby wiecej jeziorek bylo.......
                                              • Gość: leziox Re: Banda IP: *.dialo.tiscali.de 15.07.02, 23:14
                                                Nikt nie rozcieńcza.Ludzie nie mają szmalu,kupują mniej to i ceny spadły,region
                                                rolniczy,bezrobocie,co się dziwić że taniej tam niż w Polsce B,znaczy w Wawie?
                                            • Gość: samanta Re: Banda IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.07.02, 23:13
                                              zatrzymamy sie w olsztynie po browar etc. na miejscu zbiorki zrobi siem zrzute na kielbache i chlebus i juz
                                              • Gość: leziox Re: Banda IP: *.dialo.tiscali.de 15.07.02, 23:17
                                                I jeszcze powiedziałem żeby nie mylić Olsztynka z Olsztynem-Olsztynek leży 30
                                                km od Olsztyna,i to od strony wawy jest bliżej do Olsztynka,tam też są jakieś
                                                sklepy.
                                              • Gość: samanta jeszcze cos! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.07.02, 23:18
                                                jak zjedziemy do Olsztyna to chyba bedzie juz dosyc pozno.jak maja sie do tego godz.otwarcia sklepow?
                                                • Gość: hm Re: jeszcze cos! IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 15.07.02, 23:20
                                                  w sobote sie zrobi:)
                                                  • onlyania Re: ten mowi olsztynek ta olsztyn.... 15.07.02, 23:24
                                                    dlugo tak jeszcze?????
                                                  • Gość: samanta a co za roznica? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.07.02, 23:25
                                                    kierunak nach perkoz i oki!:))))))
                                                  • Gość: samanta Re: jeszcze cos! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.07.02, 23:24
                                                    ale ja kcem kielbaaaaske na ogniiisko! ja harcerka jezdem i to jezd moj naloooog:)))))))))))
                                                  • Gość: leziox Re: jeszcze cos! IP: *.dialo.tiscali.de 15.07.02, 23:25
                                                    A ta dalej z Olsztynem,no nie ma rady chyba.W Olsztynie markety są otwarte do
                                                    22-ej,nocne sklepy też som,ale tam drożej więc w piątek dałoby się zaopatrzyć
                                                    jeszcze chyba przed zamknięciem.
                                                  • onlyania Re: jeszcze cos! 15.07.02, 23:27
                                                    a co mozna w tych marketach dostac oprocz octu?????
                                                  • Gość: samanta Re: jeszcze cos! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.07.02, 23:28
                                                    na maryche nie liczylabym;))) Ty Only,gdzie w stolicy kupuje siem maryche cio?:)
                                                  • onlyania Re: jeszcze cos! 15.07.02, 23:30
                                                    ja to tam bezposrednio od rolnika kupuje......na wsi taniej jest.....
                                                  • Gość: samanta Re: jeszcze cos! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.07.02, 23:27
                                                    a bo ja juz siem zakrecilam ,olsztyn,Olsztynek.....W koncu przewodnika mamy ,to nas zaprowadzi
                                                  • onlyania Re: jeszcze cos! 15.07.02, 23:28
                                                    ciekawe czy cukier sprzedaja w tych marketach olszynsko-olsztynkich....:))))
                                                  • Gość: samanta Re: jeszcze cos! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.07.02, 23:30
                                                    a co ,chcesz cos upedzic na predkiego nad jeziorem?:))))
                                                  • onlyania Re: jeszcze cos! 15.07.02, 23:32
                                                    no tez by sie przydalo........
                                                    no ale aparature to chyba ze soba wezme.......
                                                  • onlyania Re: jeszcze cos! 15.07.02, 23:31
                                                    po chleb to moze do chlopa pojdziem....mleka wezmiem....i takich
                                                    przetworow...............:))))
                                                  • Gość: hm Re: jeszcze cos! IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 15.07.02, 23:34
                                                    dziolchy!! upolujemy zwierza i na ognicho!!! skore sprzedamy bedzie na bimber:)
                                                    cmokus ide w kimono:)ale nie w kimonie
                                                  • Gość: samanta Re: jeszcze cos! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.07.02, 23:35
                                                    do chlopa to siem idzie po jajka
                                                  • onlyania Re: jeszcze cos! 15.07.02, 23:37
                                                    kielbache tez chlop ma swojska.....
    • saqqara Wampir niczego nie zaczynal!! 16.07.02, 08:16
      wiedzialam ze sie w koncu skupi na mnie i na Laelii. ale co ja poradze ze ja do
      kalendarza to mam glowe tylko wtedy jak to jest kalendarz malzenski??!
      zreszta to troche bez sensu, jechac w sobote poznym popoludniem, zeby sie
      zabawic i jednoczesnie wytrzezwiec bo juz w niedziele trzeba wracac...
      moze ja i powinnam do kalendarza pyska wlozyc i zobaczyc ze jednak 20 to
      sobota, ale przeciez logiczniej bylo myslec ze to jest piatek....

dobra, wiem cos takiego jak kobieta logicznie myslaca nie istenieje;)))
      a wogole to ja juz sie nie bede odzywac, i tak wyjdzie ze wichrze....mam to
      gdzies.

• randia Re: Wampir niczego nie zaczynal!! 16.07.02, 08:26
        Dzieńdoberek wszystkim !!!
        Milutko, że wszyscy się dogadali, że wyjeżdzamy w piątek, tylko Ja mam jedno
        pytanie...............z kim mogłabym się zabrać ???
        Czy już dziś wsiadać na rowerek i wyruszać w podróż :)))))
    • Gość: Slawek nie mogę jechać bez psa IP: 80.48.107.* 16.07.02, 09:24
      Kochani, sprawdziłem , oni nie lubią zwierzaków !!!!
      A ja mam chorą sunię , której nie mam z kim zostawić.
      Wobec tego nie mogę jechać.
      Czort też nie jedzie.
      Przykrooooo !
    • Gość: Slawek tam są kolonie małolatów IP: 80.48.107.* 16.07.02, 10:00
      Dzwoniłem dziś z pytaniem o psa, i mimochodem dowiedziałem się że tam jest
      także kolonia i małe dzieci. Tak więc impreza ma być cicha. To zresztą jest
      jeden z powodów dla którego nie chcą mego psa - bo szczeka.
      • czarna_pantera2 Re: tam są kolonie małolatów 16.07.02, 10:33
        cicha impreza??????????!!!!! kurna, musze kupic baletki i knebel :(
        • Gość: samanta A ja tym razem IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.07.02, 10:47
          powiem jak leziox...ch...wam w dupe!!!!!!!!!!!!!!!! ;) Czytac potraficie? jak ma siem psa to trza bylo
          zainteresowac siem ,czy wolno bedzie go zabrac na osrodek ,a nie liczyc na lut szczescia.Byl czas,ze
          mozna bylo szukac czego innego.Ale nie ,po cholere! lepiej mi teraz zje...humor i powiedziec ze siem nie
          jedzie bo piesek chory, a przy okazji dorzuccic ,ze czort tyz nie pojedzie .Masz Slawciu wpierdol o czym
          publicznie tu informuje!!!!!!!!!!!!!! Mam to dupie,rozumie? Jezdem
          wsciekla,wsciekla,wsciekla...............!!!!!!!!!!!!!! Wrrrrrrrrrrrrr......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: samanta A ja tym razem IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.07.02, 10:52
          powiem jak leziox...ch...wam w dupe!!!!!!!!!!!!!!!! ;) Czytac potraficie? jak ma siem psa to trza bylo
          zainteresowac siem ,czy wolno bedzie go zabrac na osrodek ,a nie liczyc na lut szczescia.Byl czas,ze
          mozna bylo szukac czego innego.Ale nie ,po cholere! lepiej mi teraz zje...humor i powiedziec ze siem nie
          jedzie bo piesek chory, a przy okazji dorzuccic ,ze czort tyz nie pojedzie .Masz Slawciu wpierdol o czym
          publicznie tu informuje!!!!!!!!!!!!!! Mam to dupie,rozumie? Jezdem
          wsciekla,wsciekla,wsciekla...............!!!!!!!!!!!!!! Wrrrrrrrrrrrrr......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: Slawek samcia, ty wyszlas z siebie i stoisz obok ? IP: 80.48.107.* 16.07.02, 11:14
            • Gość: leziox Re: inni też wyszli z siebie IP: *.dialo.tiscali.de 16.07.02, 17:30
              Logicznie myślący człowiek powinien się spodziewać tego,że na terenie ośrodka
              wypoczynkowego mogą być problemy z trzymaniem psa.A zresztą ten pies wyskoczył
              w ostatniej chwili jak diabeł z pudełka,od paru dni dopiero mówi się tu o tym
              psie.To niech Sławek zostanie w domu z sunią,a Czort jedzie,do tej pory nie
              zginął to i teraz nie zginie.Ale pewnie partnerska lojalność wygra i Czort też
              dołączy do łamistrajków.
              Tego się spodziewałem,że w ostatnich sekundach zrobi się jakaś kiła i
              zadyma,tak zresztą wyszło.Jak pamiętam z lat minionych,to i wtedy cieżko było
              być człowiekiem,co coś tam organizował.Nic się nie zmieniło i do tej pory.
              Ale chuj tam.Ja zapłaciłem zaliczkę,na pokój wystarczy,więc w sobotŁ będę na
              100 %,a reszta niech siedzi w wawie,również ci,którzy z winy rozpierdalaczy
              terminu nie dojadą na miejsce i czas.
              Chcesz na kogoś liczyć-licz na siebie.Chujoza,a nie forum.
              • Gość: samanta Re: inni też wyszli z siebie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.07.02, 17:38
                Nie histeryzuj! Przeciez beda tacy co beda jechac w sobote wiec skoro umawiales
                sie z nimi na sobote to nie widze przeszkody.A slawek i tak ma wpierdol! nigdy
                tak nie ma ze dogodzisz wszystkim i tak zawsze ktos bedzie niezadowolony. A
                zreszta moze areoska i tygrys zamelduja sie jutro na forum to siem z nimi
                pogada czy nie mogliby w piatek zjechac. A czy Czort nie pojedzie to siem
                jeszcze okaze!!!!!!!!!!!!! Niech tylko kuwa sprobuje nie jechac!
                • Gość: leziox Re: inni też wyszli z siebie IP: *.arcor-ip.net 16.07.02, 21:07
                  Do histerii mi daleko,pilnuj lepiej swoich zwojów nerwowych i innych neuronów.
                  A w ogóle jest jeszcze kto taki,kto jedzie w sobotę?
                  • Gość: samanta Re: inni też wyszli z siebie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.07.02, 21:09
                    i czego kurwa warczysz na mnie??jeszcze ci nie przeszlo? To moze ja pojade nad
                    inne jezioro jak tak cie denerwuje co? nie wiem ,bo znowu nie racza sie odzywac
                    a ja mamusia nie jestem!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka