krzysio.d 06.06.05, 22:05 Witam wszystkich :) Narazie nie jestem obeznany, ale jakiś tydzie i będzie wszystko ok:] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mloda01 Re: WITAM 07.06.05, 08:46 Czesc Krzysiu. Witam gorąco :D:D Ale moze napiszesz cosiq o sobie?:> :D:D Skad jestes, ile masz lat, czym sie interesujesz itp itd hehe. :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
krzysio.d Re: WITAM 07.06.05, 17:01 Coś o obibie: Imie: Krzysiek Skąd: Rybnik (POLSKA:P) Zainteresowania: sport, głównie piłka nożna i żużel (piłkarzyki, przy okazji zapraszam do merrittLIGI-forum www.mtliga.fora.pl/index.php gdzie chciałbym stworzyć 2 lige, ale muszą być chętni ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mloda01 Re: WITAM 07.06.05, 17:49 Rybnik hmmm. Witam gorąco :-) A ile masz latek?:>:> A jesli chodzi o zainteresowania to tak jak wiekszosc :-) Jeszcze raz gorąco witam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: WITAM 07.06.05, 19:21 szkoda,ze mnie pilka nieinteresuje:(( ale tu ,jak wiem sa zainteresowani pileczka. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: WITAM 07.06.05, 21:25 witam witam :)!!! miło ze do nas zagosciłes ;) mam nadzieje ze na stałe i widze ze juz łapiesz watki :) Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: WITAM 09.06.05, 11:30 Witaj Krzyśku tutaj na forum. O ile wiem to znajdą się chętni do II ligi MerittLigi. Jak trzeba będzie to dołoże do niej nawet trzy drużyny, a Wojtek może też coś rzuci. Pozdrawiam Daniel. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysio.d Re: WITAM 09.06.05, 15:19 Rybnik, blisko Wodzisławia (ok. 17 km.)(tu nigdy nie bywam na meczu :P) i Zabrza (ok. 37 km.)(tu często bywam na meczach :D) jeśli chodzi o miasta piłkarskie :-) Mam 16 lat (niewiem czy to dożo czy mało;p) Jak coś jeszcze mam naspiać to napiszcie co :-) PS: Zapraszam na forum www.mtliga.fora.pl/index.php gdzie można zapisywać się na IV edycje, są jeszcze wolne miejsca w 1 lidze (ale dokładnie niewiadomo :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysio.d Re: WITAM 09.06.05, 15:22 Jeszcze jedno, ten adres: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18667 już jest nieaktualny, bo mamy nowe forum, czylu: www.mtliga.fora.pl/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: WITAM 09.06.05, 18:05 16 lat to nie jest mało, mimo że my tutaj mamy kilka więcej. Jednak zostaniesz przywitany odpowiedni i nie bój nic. Pisz do woli, o czym tylko chcesz, a osobiście także wolę Górnik Zabrze, niż Odrę Wodzisław. A tak na marginesie, ROW Rybnik to jeszcze istnieje?? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysio.d Re: WITAM 09.06.05, 20:42 Energetyk ROW Rybnik (piłka nożna) IV liga grupa śląska drugie miejsce, bez szans na awans :( RKM (ROW) Rybnik (żużel) I liga (praktycznie 2) 3 miejsce, z szansami na awans :) www.row.rybnik.pl strona kibiców ROWu www.row.webd.pl/index.php oficjalna strona pilkarzy www.rkm.rybnik.pl oficjalna strona żużlowców Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: WITAM 10.06.05, 19:42 Dzięki za informacje i namiary. Bo wiem, że kiedyś taka drużyna istniała, ale słuch po niej zaginął więc wolałem spytać. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś