lilia12 10.06.05, 20:18 CO ZROBIĆ ZEBY ON ZWRUCIŁ UWAGE NA MNI Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
t-800 Re: CO ZROBIĆ 10.06.05, 20:28 Upuść torebkę, złam sobie obcas, upadnij itp. Odpowiedz Link Zgłoś
northumberland Re: CO ZROBIĆ 12.06.05, 22:16 zalezy km ON jest: jesli szef; spoznij sie jesli sasiad; zapukaj w nocy do drzwi i powiedz ze czuc jakby sie gaz ulatnial jesli znajomy z pracy; popros aby pokazal Ci jak obsugiwac ksero jesli pan z kiosku; zapytaj; czy ma pan Problemy? ( Problemy to bylo kiedys takie pimo dla domoroslych fizykow) jesli maz; wykrec korki w ostatniejminucie meczu jesli chlopak; rozgladaj sie za innymi w jego towarzystwie jesli sympatyk samoobrony; ubieraj sie na bialo czerwono i "jedz" na samoopalaczach jesli nieznajomy z autobusu; wypachnij sie Patchuli i stan blisko niego jesli spotykany codziennie na ulicy; zapytaj czemu ciagle Cie sledzi... to tyle jesli chodzi o najglupsze sposoby. Odpowiedz Link Zgłoś
karielcia Re: CO ZROBIĆ 12.06.05, 22:42 lilia12 napisała: > CO ZROBIĆ ZEBY ON ZWRUCIŁ UWAGE NA MNI < wyslac mu karteczke z powyzszym tekstem. moze chlopak litosciwy jezd i jakies korki z polskiego Ci zaproponuje? Odpowiedz Link Zgłoś
jak15 Re: CO ZROBIĆ 12.06.05, 23:05 karielcia napisała: > lilia12 napisała: > > > CO ZROBIĆ ZEBY ON ZWRUCIŁ UWAGE NA MNI < > > wyslac mu karteczke z powyzszym tekstem. > moze chlopak litosciwy jezd i jakies korki z polskiego Ci zaproponuje? Brawo, właśnie miałem zamiar zaproponować jej powrót do szkoły, ale już zrobiłaś to za mnie. Narodzie polski - uczcie się zanim dorwiecie do Internetu!!!!!!! Tu przede wszystkim obowiązują zasady pisowni i gramatyki polskiej!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lilia12 Re: CO ZROBIĆ 13.06.05, 22:20 jak15 odwaL SIĘ ODMNIE CO NAŁUCZCIEL JESŚ ZYCZE CI TAKIEGO PODŁEGO ZYCIA JAK JAMAM ,NAJLEPJEJ SIEDZIECI PSZED KOPUTEREM I INCH OCNIACI,NAPISAŁESI CZY NAPISŁAŚ NA NOWM WONKU ANTYKONCPCJA ZA CZY PSZECIWŻE .ZARTY SOBJE ROBJE ACO BYSI POWJEDZIAŁA NA TAKI ŹYCIE JAK JA MAM: 2 PORONIENIA I SMIERCI DZIECKA A DO TEGO JESZCZE DOSZŁO ZWOLNIENIE Z PRACY BO BYŁAM PO OPERACJ I BYŁAM NAZWOLNIENIU LEKRSKIM .A DOPIERO MAM 33LATA JAK 15 CHCIAŁA BYSIZEBY ZYCIE CI SIE TAK UŁOZYŁO. Odpowiedz Link Zgłoś