Dodaj do ulubionych

JESTEM GLUPIA NAIWNA SLEPA IDIOTKA!!!!!!!!!!!!!!!!

14.06.05, 17:52
;(((((((((( tak tak oto ja-kolejna zraniona nastolatka...kolejna
naiwna,oszukana,oklamana,zdradzona i ponizona zalosna glupia jaaaaa i ciagle
wierze ze on mowi prawde...moj kochany slodki maciek ktory smieje sie z
dresiar i pustych slow ktory kocha szczerze i prawdziwie ktory jest moim
najwiekszym przyjacielem.................................................ile
razy mowilam innym ze sa slepi ze naiwni??? ja jestem najbardziej zje..a
idiotka na swiecie!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • landrynka8 Re: JESTEM GLUPIA NAIWNA SLEPA IDIOTKA!!!!!!!!!!! 14.06.05, 18:27
      cóż tu powiedzieć?
    • szefu13 Re: JESTEM GLUPIA NAIWNA SLEPA IDIOTKA!!!!!!!!!!! 14.06.05, 19:08
      Świadomość własnych niedoskonałości i błędów jest już połową sukcesu na drodze
      do samodoskonalenia i rozwoju osobowości :))))).
      A z drugiej strony, czy to wszystko Twoja winą? Czy w ogóle czyjaś? Może po
      prostu życie? Piszesz, że jesteś nastolatką. Całe życie przed Tobą - jeszcze
      niejeden raz zostaniesz zraniona i zranisz kogoś. To nie pomniejsza
      tragedii :))) ale może uda Ci się zdystansować do problemu i przyjąć go jako
      często występujące w przyrodzie, normalne zjawisko :)))))))).
      Powodzenia.
      • perkalik Re: JESTEM GLUPIA NAIWNA SLEPA IDIOTKA!!!!!!!!!!! 14.06.05, 19:27
        ;( kto w ogole wymyslil jakas glupia milosc...o ile cos takiego istnieje bo ja
        zmarnowalam 2lata
        • szefu13 Re: JESTEM GLUPIA NAIWNA SLEPA IDIOTKA!!!!!!!!!!! 14.06.05, 19:49
          Skoro to tak strasznie przeżywasz, to świadczy o tym, że miłość istnieje :)))).
          I ona jest przyczyna Twojego cierpienia, a konkretnie zawiedziona miłość :)))).
          Ale nie bój nic: będzie następna i następna i następna ... :))))) A ilu jest
          takich facetów, którzy wzdychają do Ciebie, ale Ty nawet o tym nie wiesz, bo
          nie mieli okazji albo sie nie odważyli Ciebie o tym fakcie poinformować? To też
          element miłosnego cierpienia. Ale lepiej tak, niż żeby nic się nie działo, no
          nie? :))))))
          • oliveczka1 Re: JESTEM GLUPIA NAIWNA SLEPA IDIOTKA!!!!!!!!!!! 14.06.05, 20:29
            Wiem, ze teraz jest ci bardzo zle i , ze zadne slowa cie nie pociesza ale
            uwierz mi bedzie dobrze, on nie byl i nie jest ciebie wart, niech spada, mial
            cos wspanialego i tego nie docenil, a ty znajdziesz kogos kto bedzie cie bardzo
            mocno kochal, kto cie nigdy nie oszuka i nie zrani :) a on pewnego dnia obudi
            sie sam bo albo rzuci go jakas pust siksa ;)

Pozdrawiam cie cieplutko!!!!
            • perkalik Re: JESTEM GLUPIA NAIWNA SLEPA IDIOTKA!!!!!!!!!!! 14.06.05, 21:10
              ale ja mam wrazenie ze naprawde juz nie bedzie dobrze...on zachowywal sie
              strasznie zranil mnie ponizyl i zdradzil a ja ciagle czekam...sama nie wiem na
              co bo jak dzwoni to nie odbieram jak przychodzi nie wpuszczam...czemu sie tak
              zaangazowalam mimo ze wydawalo mi sie nze jestesmy tacy inni tacy bardziej
              bliscy sobieniz inni a tymczasem okazalo sie ze on jest najzwyklejszym draniem
              a najzwyklejsza naiwna malolata...i chyba do konca zycia bedzie mi sie robilo
              niedobrze jak pomysle o sexie;(
              • szefu13 Re: JESTEM GLUPIA NAIWNA SLEPA IDIOTKA!!!!!!!!!!! 14.06.05, 21:17
                Nieeeeeee, no do końca życia, to na pewno nie. Daj spokój! Za parę dni po
                malutku natura upomni się o swoje. No, najdalej za parę tygodni. I zaraz
                zauważysz tego przystojnego sąsiada, na którego do tej pory nie zwracałaś
                uwagi :)))))))))))))))). I tak to krąży od lat, od stuleci, od zarania
                dziejów :))))). I na Rany Boskie nie podchodź do tego tak poważnie! W kocu na
                tym się świat nie kończy, a Twój były nie określa Twojej wartości! Musisz sama
                wiedzieć ile jesteś warta, jaka jesteś i czego chcesz, a wtedy trudniej będzie
                zachwiać twoją równowagę wewnętrzną. Ale to przyjdzie z wiekiem. Na razie
                wyluzuj się, baw dobrze i ja Ci mówię: klina klinem! Nic tak nie dodaje otuchy
                jak zdrowa zemsta! :)))))))
                • perkalik Re: JESTEM GLUPIA NAIWNA SLEPA IDIOTKA!!!!!!!!!!! 14.06.05, 21:26
                  wiem ze to co teraz napisze nie pasuje do klasycznej wizij nastolatki...ale ja
                  nie chce innego nie zalezy mi na dzikiej zabawie to znaczy zalezalo ale z
                  nim...albo choc z mysla ze na drugi dzien przybiegnie do mnie z kefirkiem...a
                  po tym zwiazku to chyba wpadne w lapy feministek i bede biegac po miescie z
                  mega transparentem"facet to swinia" ;(
                  • domenica80 Re: JESTEM GLUPIA NAIWNA SLEPA IDIOTKA!!!!!!!!!!! 14.06.05, 21:43
                    Kilka dni temu rozpoczęłam wątek: czego pragną faceci? Zapewniałam, ze nie
                    jestem feministką, ale chyba sama siebie oszukuje.. Zostałam tyle razy
                    zraniona, tyle razy dałam z siebie 100%, żeby w związkunie bylo dobrze, nie
                    dostając nic w zamian..
                    Jednak nie nalezy tracić nadziei.
                    Radzę nie wchodzić dwa razy do jednej rzeki.. Nic z tego dobrego nie wyjdzie.
                    Znajdź sobie jakieś pocieszenie na ten okres przejściowy (imprezki, nauka
                    praca, cokolwiek), jak przestanie boleć, to spojrzysz trzeźwo na wszystko, z
                    dystansem.
                    Nie chce tu mędrkować, jakbym pozjadała wszystkie rozumy, ale jestes
                    nastolatką, jeszcze będziesz nie raz płakać do poduszki. Przez niejednego
                    faceta.
                • oliveczka1 Re: JESTEM GLUPIA NAIWNA SLEPA IDIOTKA!!!!!!!!!!! 14.06.05, 21:34
                  Dokladnie szefu13 ma racje :)) Wyjdz do ludzi, pomysl o sobie i rozejrzyj sie
                  w okolo jestem pewna ze jest co najmniej kilku chlopcow ktorzy tylko czekaj na
                  to abys zwrocila na nich uwage ;) tak jak ci radzi szefu13 baw sie dobrze!!!
                  Nie poddawaj sie i pokaz calemu swiatu ze dajesz sobie rade, bo dasz na pewno,
                  teraz juz moze byc tylko lepiej!!! Glowa do gory malutka ;)

Podr!!!
    • domenica80 Re: JESTEM GLUPIA NAIWNA SLEPA IDIOTKA!!!!!!!!!!! 14.06.05, 21:35
      Jestes mądrzejsza o doświadczenia... a staniesz się jeszcze bardziej, jeśli
      wyciągniesz wnioski z sytuacji. Pewnie jeszcze nie raz dostaniesz po dupie. Ale
      nie warto zmieniać się przez to w zimną s... Tak jak ja to zrobiłam.......
      I jeszcze jedno.. zaufanie jest ważne, ale nie zapominaj tez o czujnosci.. To,
      że facet mówi, że kocha jeszcze nie znaczy, że tak faktycznie jest.. Słowa sa
      piękne i wspaniale jest ich słuchac.. Ale czyny to jedyny dowód na to, co
      czuje. Nie mowie tu o podarowaniu gwiazdki z nieba..
      Życzę powodzenia
      • nadzieja_hope Re: JESTEM GLUPIA NAIWNA SLEPA IDIOTKA!!!!!!!!!!! 15.06.05, 13:58
        czyny mówią bardzo wiele...

dlaczego zawsze to tak boli??
        a może boli kiedy jest prawdziwe???

• perkalik Re: JESTEM GLUPIA NAIWNA SLEPA IDIOTKA!!!!!!!!!!! 15.06.05, 16:40
          pierwszy dzien bez niego...do dupy;(
          • szefu13 Re: JESTEM GLUPIA NAIWNA SLEPA IDIOTKA!!!!!!!!!!! 15.06.05, 20:07
            Zaproś na wieczór koleżanki. Niech przyniosą piwko lub Cherry (masz, oczywiście
            ukończone 18 lat? :))))))) ). Jak jesteś nieletnia, to idź z koleżankami do
            kina albo na spacer. Nie główkuj tyle, bo myslenie szkodzi :))))))))).
    • didi83 NIE ZASLUGIWAL NA CIEBIE 15.06.05, 16:51
      I dobrze, ze Go nie ma przy Tobie bo teraz masz mozliwosc znalezc kogos
      LEPSZEGO, KOMU BEDZIE NA TOBIE ZALEZALO, KTO CIE BEDZIE KOCHAL, KTO BEDZIE MIAL
      DLA CIEBIE CZAS i teraz poniewaz jestes SAMA masz szanse wreszcie Go znalezc BO
      NIKT CI W TYM NIE PRZESZKADZA

Tak zawsze Mowie Znajomym ktorzy maja rozterki :D
      POMAGA ;]
      nie?
      Przeczytaj to jeszze raz bo jestes zbyt wspaniala na meczenie sie przez kogos
      kto nie byl Ciebie wart i nie potrafil Cie docenic ;]
      • perkalik Re: NIE ZASLUGIWAL NA CIEBIE 15.06.05, 17:00
        ja wiem ja zdaje sobie sprawe ze on jest dupkiem(bo to naprawde jego wina) ale
        ciagle tak podswiadomie czuje ze to chyba przezemnie bo nie dawalam mu tego
        czego pptrzebowal...ciagle onim mysle i w ogole jestem zamulona
        • didi83 Re: NIE ZASLUGIWAL NA CIEBIE 15.06.05, 17:02
          a On Ci W PELNI dawal WSZYSTKO CZEGO TY potrzebowalas???????
          To ma dzialac w obie strony !!! i bez zaborczosci
          • perkalik Re: NIE ZASLUGIWAL NA CIEBIE 15.06.05, 17:24
            ehh jak bylismy sami to wydawalo mi sie ze jest idealnie gorzej bylo jak
            pojawiali sie jego znajomi wtedy schodzilam na daaalszy plan...i wlasnie
            dlatego pisze ze jestem klasycznym przypadkiem...smutno mi i teskno choc zdaje
            sobie sprawe ze bylam oszukiwana i zdradzana przez caly czas;(
            • agent006 Re: NIE ZASLUGIWAL NA CIEBIE 15.06.05, 18:25
              Nie daj się porwać pazurom feministek :)). Są fajni faceci ( Szefu ma rację) gdzieś tam czeka ten własciwy . Niech to będzie powodem do jednego malutkiego uśmiechu. Pozdrawiam :))
        • szefu13 Re: nie dawałaś, czego potrzebował? 15.06.05, 20:08
          A czego on według Ciebie potrzebował, co? :)))))))))))))))))
    • fajnaret Re: JESTEM GLUPIA NAIWNA SLEPA IDIOTKA!!!!!!!!!!! 15.06.05, 19:41
      Będzie chyba koniec swiata bo zaczynaja publicznie przyznawać sie do błędu lub
      zaczynaja realnie myslec
      pozdrawiam i zycze powodzenia
      • perkalik Re: JESTEM GLUPIA NAIWNA SLEPA IDIOTKA!!!!!!!!!!! 15.06.05, 20:18
        a ja mam wrazenie ze nigdy nie znajde chlopaka dla mnie bo czuje ze to dla
        niego chciala bym zyc...no ale nie zasluzyl...a z 2 str milosc wszysko wybaczy
        no ale juz za duzo mu wybaczalam i doigralam sie...chyba nie ma chlopaka ktory
        znajdzie ten zloty srodek i nie bedzie przesadzal w zadna strone;(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka