Dodaj do ulubionych

TECZKA DRZEJMSA JAWNA!

23.06.05, 13:09
Instytut Pamięci Narodowej-Główna Komisja Ścigania Zbrodni przeciwko Narodowi
Polskiemu informuje, że jednostka archiwalna o sygnaturze IPN BU 007/1983,
dotycząca Agenta Drzejmsa B., po dokonanym w wyniku nowelizacji ustawy o
ochronie informacji niejawnych przeglądzie, uznana została za jawną.
Ze źródeł zbliżonych do dobrze poinformowanych dowiadujemy się, że niejaki
Drzejms B., przed udaniem się pod stos desek, podpisał instrukcję wyjazdową,
zawierającą szczegółowe procedury przyjmowania czopków, a także zobowiązał sę
do utrzymywania w ścisłej tajemnicy, także przed najbliższymi osobami, faktu
utrzymywania kontaktów z Around oraz wszystkich informacji z tego
wynikających.
Obserwuj wątek
    • scoutek Re: TECZKA DRZEJMSA JAWNA! 23.06.05, 13:11
      no to teraz mozesz, 007, kandydowac.....
    • moniq_c Re: TECZKA DRZEJMSA JAWNA! 23.06.05, 13:11
      muza normalnie dziennik czytać iść możesz ;)))
    • humprey_bogart Re: TECZKA DRZEJMSA JAWNA! 23.06.05, 13:22
      he, he dobre. ;)
    • invicta1 Re: TECZKA DRZEJMSA JAWNA! 23.06.05, 13:40
      jaaaaaaaaaaaaa czopkowy agent:)))
      • around_the_sun Re: TECZKA DRZEJMSA JAWNA! 23.06.05, 13:45
        muza, ja się popłakałam ze śmiechu ! Bożżż, ludzie w poczekalni podejrzanie na
        mnie patrzą, ja nie moooogeeeemmmmmm ! :))))))))
    • forumowicz_pospolity Oświadczenie LPR w zw z ośw. IPN 23.06.05, 14:13
      W związku z dzisiejszym oswiadczeniem IPN dotyczącym odtajnienia
      teczki osobowej agenta Dzejmsa B.,kryptonim "Buond", numer operacyjny
      007, LPR wyraża swoje największe zaniepokojenie i zatroskanie.
      W związku z zaistniałą sprawą, która wg LPR godzi w fundamenty państwa
      polskiego a także stanowi niebezpieczeństwo dla prawidłowych relacji
      społecznych domagamy się pełnego ujawnienia zawartości teczki wraz z
      załącznikami dla każdego obywatela RP, który będzie potrafił wymienić z pamięci
      najważniejsze daty z życiorysu Romana Giertycha.
      Ponadto LPR postuluje z cała mocą konieczność jak najrychlejszego
      rozwiązania tajemnic kładących się cieniem na całej sprawie, a w szczególności:

- kraju pochodzenia desek pod stosem których przebywał Drzejms B.

- składu chemicznego czopków pod kątem zgodności z nauką Kościoła
      w kwestiach eksperymentów medycznych

- bliższych danych na temat oficera wywiadu o niepolsko brzmiącej
      nazwie "Around" w kontekście bardzo prawdopodobnego zagrozenia
      żywotnych interesów IIIRP

LPR oświadcza z całą mocą ,że jakakolwiek zwłoka w rozwiązywaniu tej
      sprawy będzie sprzeczna z polską racją stanu a osoby za nią odpowiedzialne
      będą ukarane wnioskiem o postawienie przed Trybunałem Stanu.

Z propolskim i patryotycznym pozdrowieniem

LegionyPerfekcyjnegoRomana
      • invicta1 Re: Oświadczenie LPR w zw z ośw. IPN 23.06.05, 14:15
        erałnd de dżejm gejt
        • invicta1 Re: Oświadczenie LPR w zw z ośw. IPN 23.06.05, 14:15
          dżejms gejt
          • around_the_sun Re: Oświadczenie LPR w zw z ośw. IPN 23.06.05, 14:32
            Bożżż czytam to i stwierdzam, że kocham Was po prostu.

Co do aroundowej teczki to takowa znajduje się w posiadaniu AGENTA który
            obiecał dobrze ją ukryć w miejscu niewiadomym.
            No chyba, że pod deskami poszukam, aha :)
    • forumowicz_pospolity Kolejne oświadczenie w sprawie 23.06.05, 14:47
      Oświadczenie Związku Producentów Przemysłu Drzewnego

Związek Producentów Przemysłu Drzewnego w porozumieniu i po
      konsultacji z Konfederacją Drwali Polskich oświadcza stanowczo
      że deski tworzące stertę pod którą ukrywał się obywatel Drzejms B.
      nie pochodzą z polskich tartaków, co sugerowane było niedwuznacznie
      w wypowiedziach wielu polityków, w tym również na forum sejmowym.
      Oświadzczeniem tym pragniemy położyć kres spekulacjom o udziale
      pracowników polskiego przemysłu drzewnego w tej bulwersującej sprawie.

Z poważaniem

prezes ZPPD
      Tymoteusz Listwa-Drewniak
      • tw_muza Re: Kolejne oświadczenie w sprawie 23.06.05, 14:49
        Pinokio??!!!
      • around_the_sun Re: Kolejne oświadczenie w sprawie 23.06.05, 14:54
        Oświadczam iż nastąpiło bezprawne wtargnięcie na stertę desek gdyż azaliż
        rzeczone deski znajdują się za tablicą UWAGA- PRZEJŚCIA NIE MA!
        Wszystkie osoby łamiące prawo i przyłpane na wchodzeniu za żółtą tablicę
        potraktowane zostaną czopkami o znanym tylko aroundowi składzie.
      • gregpatter4 Re: Kolejne oświadczenie w sprawie 23.06.05, 14:56
        jednakże, jak donosi agencja BBC, w sprawę desek może być zamieszany pewien
        Polonus z UK, niejaki Grzegorz R., znany w kręgach kibiców jako "Drewnialdo"
        lub "Rasialdo"... fakt ten, jak również powiązania wyżej wymienionego z jakże
        skorumpowanym światem polskiego futbolu pozwalają domniemywać, że ważne persony
        z tegoż świata mogły maczać palce w nielegalnych procederach dotyczących
        pozwanych desek - jakkolwiek prezez PZPN, Michał Listkiewicz, siedząc za stołem
        z desek dębowych (bez listków), stanowczo zaoponował powyższym kalumniom...

specjalnie dla czytelników TbO relacjonował, bawiący na gościnnych
        performansach w jUKeju, Mariusz Desk Kolonko
        • invicta1 Re: Kolejne oświadczenie w sprawie 23.06.05, 14:59
          Greg mistrzostwo:)))))
          • around_the_sun Re: Kolejne oświadczenie w sprawie 23.06.05, 14:59
            prawda? ja też jestem zachwycona :)
            • drzejms-buond Re: Kolejne oświadczenie w sprawie 23.06.05, 15:02
              ale...ja...a...le ,że...no..ale ja ten... no

o wmorde..spieprzam.......
              • tw_muza Re: Kolejne oświadczenie w sprawie 23.06.05, 15:05
                drzejms-buond napisał:

> o wmorde..spieprzam.......

Biuro Prasowe Prazydenta Miasta Stołecznego Warszawy odpowiada:
                -Spieprzaj dziadu.
                • tw_muza Re: Kolejne oświadczenie w sprawie 23.06.05, 15:11
                  Drzejms tylko się nie gniewaj i nie spieprzaj naprawdę!!!!
                  • drzejms-buond JA WAS WSZYSTKICH..oświadczenie w sprawie 23.06.05, 15:31
                    JA WAS WSZYSTKICH ZAŁATWIE...ja wam pokażę, ja na was wszystkich plwam
                    ja na was takie teczki mam,że taczkami tych teczek nie przewiezie na raz..
                    i każden jeden tekst forumowy zapisywany w pamięci mej twardej jest, a każden
                    jeden NIK do kajetu wpisywanym zostaje....

I ŻYWY STĄD NIE WYJDZIE NIK
                    I BĘDZIE JAAAAAAAAATKA ! nprrrmalnie, ale będzie jatka!
                    boć gwałt się gwałtem odciska
                    a ostatnich gryzą psy
                    A gdy zostanem prezydentem skończy się wasza działalność forumowa...skończy!!!
                    I będziecie skamleć i prosić by przyjść na paradę normalności ale dla was
                    ulice stolicy będą zamkniętę..DOŚĆ tych oszczerstw!
                    dość skrytobójczej machinie czopków.
                    Darmozjadów i nierobów qpa..
                    idę..dzwonię gdzie trzeba....
                    halo ? zero siedem zgłoś sie?
                    • gregpatter4 Re: JA WAS WSZYSTKICH..oświadczenie w sprawie 23.06.05, 15:39
                      z ostatniej chwili:
                      Instytut Pamięci Narodowej dotarł do archiwalnych materiałów, na których, jak
                      domniemuje prof. dr hab. Leon Kieres, zarejestrowano moment kupna/sprzedaży
                      oskarżonych desek! Niejaki Wiesław M., pseudonim: "Kuba Goldberg" ustala na w/w
                      taśmie warunki transakcji z Edwardem D., ps.:"Beniek Rapaport"... Obydwie
                      podejrzane persony, w trakcie akcji określonej przezeń kryptonimem "SĘK", nie
                      dość, że w jednoznaczny sposób rozprawiają o deskach, to w dodatku planują
                      morderstwo (a kto wie, czy już go nie popełnili)... Wprawdzie det. Rutkowski
                      nie rozszyfrował jeszcze, kto kryje się pod pseudonimem "Pies", jednakże nawet
                      mimo słabej jakości nagrania można usłyszeć, iż "tu leży Pies pogrzebany"!
                      • around_the_sun Re: JA WAS WSZYSTKICH..oświadczenie w sprawie 23.06.05, 15:41
                        pieeeeees? jaakii pieeees? może jajnik?
                        • around_the_sun Re: JA WAS WSZYSTKICH..oświadczenie w sprawie 23.06.05, 15:41
                          a może łyżew?
                          • gregpatter4 Re: JA WAS WSZYSTKICH..oświadczenie w sprawie 23.06.05, 15:42
                            albo taki mały biały dupelek;-)
                          • around_the_sun Re: JA WAS WSZYSTKICH..oświadczenie w sprawie 23.06.05, 15:42
                            sweter? A Rozencwajgowa jak się miewa?
                            • gregpatter4 Re: JA WAS WSZYSTKICH..oświadczenie w sprawie 23.06.05, 15:43
                              i chce dwa tysience za psa??? ja mogę dać... czydzieści złotych!
                              • around_the_sun Re: JA WAS WSZYSTKICH..oświadczenie w sprawie 23.06.05, 15:47
                                a ten tartak to on duży jest? ten tartak?
                      • drzejms-buond Re: JA WAS WSZYSTKICH..oświadczenie w sprawie 23.06.05, 15:41
                        8-D )))))))))))))))))))))))))
                        pies? pieseczek? a jaka rasa?
                      • tw_muza Re: JA WAS WSZYSTKICH..oświadczenie w sprawie 23.06.05, 15:42
                        Jak donosi niezależny korespondent, rzeczone deski to w rzeczywistości BELKI,
                        ukrywające się przed opinią publiczną....
                        • humprey_bogart Re: JA WAS WSZYSTKICH..oświadczenie w sprawie 23.06.05, 15:47
                          o jezu Muza zaplułam monitor, :)))
                          • drzejms-buond Re: JA WAS WSZYSTKICH..oświadczenie w sprawie 23.06.05, 15:57
                            belki na monitorach widzą a drzyzgi we własnym oku zobaczyć nie mogo..
                            to nie psy!! to nie ludzie!!! to wilki!!!
                            • romy_sznajder Re: JA WAS WSZYSTKICH..oświadczenie w sprawie 24.06.05, 13:20
                              nie widzą drzyzgi, bo widzą jennifer lopez
                              • tw_muza Re: JA WAS WSZYSTKICH..oświadczenie w sprawie 24.06.05, 13:31
                                lub czasopisma :)
                        • gregpatter4 Re: JA WAS WSZYSTKICH..oświadczenie w sprawie 23.06.05, 15:57
                          afera Dżejms-Gejt zatacza coraz szersze kręgi...
                          jak dowiedzieliśmy się z niezależnego Radia M., sytuację taką przewidziała
                          znana wróżka - "Hausnerina", która swemu synowi, Jerzemu H., który w
                          dzieciństwie pomagał ojcu - majstrowi-budowniczemu, wywróżyła niegdyś: NIE
                          SZALEJ TAK, BO SKOŃCZYSZ POD BELKĄ!!!
                          ;-)
                          • drzejms-buond Re: JA WAS WSZYSTKICH..oświadczenie w sprawie 23.06.05, 15:58
                            a co na to wszystko sołtys Gródka jestem ciekaw? i kiedy konferencja prasowa?
                            • around_the_sun Re: JA WAS WSZYSTKICH..oświadczenie w sprawie 23.06.05, 16:00
                              Rany !!!!!!! Deski zabierajom, przerzucajom z jednej sterty na drugom, ja
                              poważnie gadom cusik siem dzieje!
                              Aleśta narobili !
                              • drzejms-buond LISTA WIESZAJNA part łan 23.06.05, 16:06
                                PSEUDONIMUS FONETTICUS
                                1.tiwimjuza
                                2.bogard zwana hamprą
                                3.grzegorz ojciec czwarty
                                4.forumowicz (forumus trivia)
                                5.monikułe cee
                                6.inwikta interruptus
                                7.szkoutek szmołtek
                                • forumowicz_pospolity Re: LISTA WIESZAJNA part łan 23.06.05, 16:29
                                  drzejms-buond napisał:

> PSEUDONIMUS FONETTICUS
                                  > 1.tiwimjuza
                                  > 2.bogard zwana hamprą
                                  > 3.grzegorz ojciec czwarty
                                  > 4.forumowicz (forumus trivia)
                                  > 5.monikułe cee
                                  > 6.inwikta interruptus
                                  > 7.szkoutek szmołtek

niezłe tłumaczenie
                                  przypomniał mi się taki skeczyk Manna i Materny
                                  jak komentowali mecz piłki nożnej obficie łącząc polski z
                                  angielskim, a powitanie brzmiało tak : "Witają Państwa Krzysztof
                                  Macierzyństwo i Wojciech Człowiek"
                                • moniq_c Re: LISTA WIESZAJNA part łan 24.06.05, 11:02
                                  drzejms-buond napisał:

> PSEUDONIMUS FONETTICUS
                                  > 1.tiwimjuza
                                  > 2.bogard zwana hamprą
                                  > 3.grzegorz ojciec czwarty
                                  > 4.forumowicz (forumus trivia)
                                  > 5.monikułe cee
                                  > 6.inwikta interruptus
                                  > 7.szkoutek szmołtek

jako praworządna obywatelka zgłaszam się dobrowolnie i występuję z wnioskiem o
                                  przyznanie mi nowego nika gdyż ponieważ inicjały mnie się zmieniły...

• scoutek Re: LISTA WIESZAJNA part łan 24.06.05, 11:05
                                    aaaa, moj pseudonim konspiracyjny abo inaczej agenturalny sugeruje zem z
                                    mniejszosci jakowychs narodowych? moze byc.... i tak zawsze jestem wszystkiemu
                                    winna wiec jako szmoltek moze to byc nawet usprawiedliwione....
                                    • tw_muza Re: LISTA WIESZAJNA part łan 24.06.05, 11:29
                                      Mój nick natomiast bardzo słusznie jest na pierwszym miejscu, bo tylko ja od
                                      progu się przyznałam, żem TW..... :)
                                      • around_the_sun Re: LISTA WIESZAJNA part łan 24.06.05, 11:44
                                        a ja się nicka zastępczego chyba nie doczekam, no cóż ściśle tajne :)
                                        • drzejms-buond Re: LISTA WIESZAJNA part łan 24.06.05, 11:51
                                          around_the_sun napisała:

> a ja się nicka zastępczego chyba nie doczekam, no cóż ściśle tajne :)

KOBIETO, opanuj nerf sfuj...przecież masz zastepczy nik tylko to tajne jest
                                          przecież..nie pamiętasz co na szkoleniu mówyly? i to jest pierwsze primo
                                          a drugie primo to to,że to lista wieszajna jest a to MY padliśmy byliśmy
                                          ofiarami knowań masonerii forumowej!!!którą zamieściłem powyżej....jak chcesz
                                          na nią trafić ..noł problem....właściwie należy ci się, za złe traktowanie
                                          więźnia...i to jest rzecie primo...
                                          powinniśmy zewrzeć szeregi...
                                          • tw_muza Re: LISTA WIESZAJNA part łan 24.06.05, 11:55
                                            i jeszcze może wystąpić z wnioskiem o przyznanie statusu pokrzywdzonego?
                                            • around_the_sun Re: LISTA WIESZAJNA part łan 24.06.05, 12:03
                                              O toto, status i odszkodowanie. Żeby na cyfrówki wystarczyło, bo na razie
                                              cykamy foty Zenitami a to wewtej pracy szpiegoskiej uciążliwe ździebko jest.
                                              Jusz siem nie dopraszam o ujawnianie nicka, cusik mnie poniosło.

I ... i... jakie złe traktowanie więźnia??? Ja siem pytam???
                                              Tyle czopków nawynosiłam, dechy musiałam odwalać, czopki zapodawać, spowrotem
                                              dechy przywalać. I jeszcze insynuacje jakieś??
                                              No poczekaj, dzisiaj same sreberka dostaniesz niewdzięczniku :)
                                              • romy_sznajder Re: LISTA WIESZAJNA part łan 24.06.05, 12:20
                                                czy mi sie wydaje, czy zaginęła ekspertyza czopków?!
                                                • moniq_c Re: LISTA WIESZAJNA part łan 24.06.05, 12:47
                                                  romy_sznajder napisała:

> czy mi sie wydaje, czy zaginęła ekspertyza czopków?!

wydaje Ci się - niżej jest :)
                                              • drzejms-buond Re: LISTA WIESZAJNA part łan 24.06.05, 12:21
                                                a ty myślisz ze ten wczorajszy konował to co robił?
                                                a pensetą dżazgi z tyłka wyjmował!!!!
                                                a czyja to wina,że tfuj mensz nieoheblowane kładzie na wierzchu ogrodowym...
                                                ku sromocie przechodniów utajnionych? no czyja?
                                                • around_the_sun Re: LISTA WIESZAJNA part łan 24.06.05, 12:53
                                                  a było tyłkiem po nieheblowanej stronie siadać? było? Jak siem nie paczszy co
                                                  siem robi to siem potem ma ! I to niby moja wina jest?
                                                  A świstak siedzi i zawija muszyniankę w te butelki.
                                                  • drzejms-buond Re: LISTA WIESZAJNA part łan 24.06.05, 12:58
                                                    ale namber..ja dobiero teraz zjarzyłem,ze ta moja ulubiona MUSZYNIANKA ,to od
                                                    ciebie !!!!
                                                    norrrrrrrmalnie, jade! jade DO WÓD!!!!
                                                    jest tam jakas pijalnia czy trzeba bedzie wiercić, pytam bo nie wiem czy sprzęt
                                                    zabrac..?a moze wy taką w kranach macie?wchodzisz do wanny i od razu dżakuzzzi
                                                    ;-)
                                                  • around_the_sun Re: LISTA WIESZAJNA part łan 24.06.05, 13:01
                                                    A toś siem prentko skap że ode mnie. A czym od miesiąca niby czopki popijasz???
                                                    Wód jest fwszędzie dostatek, z kranuf leci normalnie na ulicy łapiesz i pijesz.
                                                    Lokalnie kacawianką to zwą.
                                              • xemxija Re: LISTA WIESZAJNA part łan 24.06.05, 13:15
                                                around_the_sun napisała:

> No poczekaj, dzisiaj same sreberka dostaniesz niewdzięczniku :)

Na dodatek zapoda Ci je SAM SWISTAK, wlasna reka!!!:)))))))
                                                • scoutek Re: LISTA WIESZAJNA part łan 24.06.05, 13:20
                                                  to dopiro bendzie dzienswistaka, ha!
    • forumowicz_pospolity Oświadczenie numer któryśtam 23.06.05, 16:08
      Firma Czopex SA, wyłączny importer czopków renomowanej
      francuskiej firmy "Cul Medicaments" informuje że skład
      chemiczny czopków po których opakowania znaleziono w pobliżu
      osławionej sterty desek nie koliduje z nauką Kościoła i mogą
      one być zażywane zarówno przez wierzących jak i niewierzących.
      Tym samym firma odpiera zarzuty LPR o szkodliwości medyczno-
      -społecznej ww czopków. Jako potwierdzenie pokojowych zamiarów
      Czopex SA przesyła przewodniczącemu LPR 2 kartony czopków, rozmiar
      XXL a także kupon rabatowy na zakup czopków w przyszłości.

W załączeniu Czopex Sa przesyła ekpertyzę chemiczną czopków.
      Jednoczesnie firma zaleca daleko posuniętą ostrożność w
      przyjmowaniu czopków będąc uwięzionym pod stertą desek.
      Możliwe szkodliwe interakcje w takiej sytuacji nie były
      objete badaniami stąd też nie można ich całkowicie wykluczyć.
      • yoanna307 Re: Oświadczenie numer któryśtam 23.06.05, 16:10
        Genialne!!!
        8-)))))))))
        • gregpatter4 Re: Oświadczenie numer któryśtam 23.06.05, 16:19
          popieram - rewelacja 8-)
          drogi Forumowiczu - w kwestii z siatkowki forum - to moze byc J.Kaczor, ale
          moze tez byc Sylwia Pycia (podobnież;-)
          • forumowicz_pospolity Re: Oświadczenie numer któryśtam 23.06.05, 16:27
            gregpatter4 napisał:

> popieram - rewelacja 8-)
            > drogi Forumowiczu - w kwestii z siatkowki forum - to moze byc J.Kaczor, ale
            > moze tez byc Sylwia Pycia (podobnież;-)

greg, jak dla mnie to jest to Kaczor na 80 procent a jakaś modelka- na 20
            Pycia to to nie jest, bo ją widziałem i wygląda zupełnie
            inaczej, choć też jest niczego sobie:)
            • gregpatter4 Re: Oświadczenie numer któryśtam 23.06.05, 16:29
              no to Kaczor będzie... bo modelka to nie jest na 99%
              • forumowicz_pospolity Re: Oświadczenie numer któryśtam 23.06.05, 16:32
                gregpatter4 napisał:

> no to Kaczor będzie... bo modelka to nie jest na 99%

przez najbliższe kilkanaście dni bedzie sporo meczów
                naszych siatkarek na Eurosporcie - Kaczor jest w ekipie
                więc da się to sprawdzić
                • drzejms-buond Re: Oświadczenie numer któryśtam 23.06.05, 16:38
                  bedzie sporo meczów naszych siatkarek na Eurosporcie

głośne myśli dżejmsa....
                  hmmmmm..czyżby chodziło o moją siatkę szpiegowską?????????????
                  nie, o tym jeszcze nie wiedzą....na wszelki wypadek uprzedzę Rutka...
                  • around_the_sun Re: Oświadczenie numer któryśtam 23.06.05, 16:52
                    siatka szpiegowska działa, sporo widzi dużo słyszy :)
                    • around_the_sun Re: Oświadczenie numer któryśtam 24.06.05, 10:45
                      Dżejms, oczekuję Twojego szybkiego tu przybycia, ja natomiast zmykam na razie.
                      • scoutek Re: Oświadczenie numer któryśtam 24.06.05, 10:54
                        bosze, ale sie usmialam.....
    • mnietka.kokietka apropos teczek:))) 24.06.05, 14:12
      "Z akumulatorem na jajach jeszcze nikt nie kłamał..."

- Co wy tam palicie?
      - Ja? Radomskie, ale Franz ma Camele..

--

-Żeby podziękować że mnie nie wydałeś w śledztwie ani na procesie, żeby pomóc,
      żeby się napić.
      -Tylko mineralną po wódce widze wszędzie pluszowe zbawki.
      -Maniek litra wyborowej i ogórki.

- Franz, za dużo pijesz.
      - Kiedy ten świat na trzeźwo jest nie do przyjęcia

:)))))))))
      • drzejms-buond Oświadczenie kolejne 06.07.05, 10:19
        Komisja d/s kontroli gier i zakładów donosi iż:
        nie praw dą jest jakoby...
        Dżejms leciał sobie w kulki, mimo iż jego szczęśliwym numerkiem jest w tym
        tygodniu 007,
        w celu zbierania kolejnych danych do teczek udaje się wyżej wymieniony obywatel
        na tzw.zasłużony odpoczynek , pozostawiając na polu i na łonie ..licznych
        zastępców swych.
        ament
        i niech mocz będzie z wami....
        • drzejms-buond senty-mentalnie 27.09.05, 17:14
          8-D))))))))

... a mi się przypomniało....
          • around_the_sun Re: senty-mentalnie 27.09.05, 17:31
            i pozostanie tylko... fotografia, albo może nawet i nie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka