kapyl 24.06.05, 21:07 No nie wiem jak dla was - ale dla mnie zestaw kolonko i do luftu jakos tak nie za bardzo podchodzi. Bardzo chca byc dzezi i trejdi i jakos poczatek imprezy tandetny byl. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paprotka-gd Re: TT - prowadzący 24.06.05, 21:41 No proszę , Kolonko w spoćkowie stracił manierę dziwnej mowy zwanej polaczek w hameryce - wyprostował się cy cuś ? A pańcia do luftu po co tę japę tak drze ? chyba po tylu latach paracy w tiwi nie wierzy w skuteczność urządzenia zwanym mikrofonem albo w pracę akustyków Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: TT - prowadzący 24.06.05, 22:06 luft zupelnie nie ma glosu do prowadzenia jakichkolwiek imprez - skrzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: TT - prowadzący 24.06.05, 22:17 hihiiii majkel czerwonowłosy przed chwilą zaliczył glebę a uiściślajac dechy sceny w operze , ale siaraaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: TT - prowadzący 24.06.05, 22:18 Ilu jeszcze artystów będzie śpiewać lub "śpiewać"? Odpowiedz Link Zgłoś
bialamamba Re: TT - prowadzący 24.06.05, 22:50 Boszszszszsz...., co za żenada... "dzwonił do mnie majkel dżekson...", mój mąż popukał się w głowę z komentarzem: "kobieto, czy ty już nie masz co oglądać ??" no i ma facet kurka rację :/ Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: TT - prowadzący 24.06.05, 23:18 Mój to ma już zero komentsów , spojrzał na mnie dziwnie i wziął się za czytanie Ludluma Odpowiedz Link Zgłoś
blubelle Re: TT - prowadzący 25.06.05, 00:02 Na trzeźwo się nie dało, 3 redsy pękły...kolonko straciał cały urok, bo sprawdza się w krótkich formach, a doLuftowa to do laryngologa, bo chyba ogłuchła... Fajnie wypadły Sistars, Kowalska I Dąbrowska. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: TT - prowadzący 25.06.05, 01:03 no nie zartuj, ze te wymeczone piosenki Sistars "fajnie" wypadly.. wg mnie to byla tragedia! a Ania Dabrowska to spiewala z playbacku, wiec nie dziwne ze dobrze wypadla Odpowiedz Link Zgłoś
kapyl Koncert trendy 25.06.05, 21:56 Jesoo jeszcze gorzej niz wczoraj co za duet - kw i bk. niestrafiony niestety. Odpowiedz Link Zgłoś