Gość: kay IP: 217.153.134.* 13.10.07, 14:30 wlasnie patrzylem z balkonu, bylo moze z 50 osob Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1europejczyk Musi, ze nie umiesz czytac:protest byl w Wraszawie 13.10.07, 18:41 a nie w Angli (ten adres IP jest lokalizowany w Angli). Klamac tez trzeba umiec. Re: Protest przeciw obecności wojsk w Iraku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ritzy zaban. A to klamczuch! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.07, 18:50 Ja ogladalem ze swego balkonu, warszawskiego. Co najmniej 55 bylo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
1europejczyk Znaczy, ze nadal dla wiekszosci Polakow 13.10.07, 19:16 nasz "prestiz" mozna budowac uczestnictwem w bandyckim bushowskim napadzie i przeszlo cztero letnia okupacja Iraku: kraju z ktorym nie graniczymy, ktory byl nam przyjazny i z ktorym mielismy liczne kontrakty ekonomiczne. Polska jest chyaba jedynym krajem na swiecie w ktorym ludzie potrafia pogodzic we wlasnych sumieniach bandytyzm miedzynarodowy w ktorym uczestniczy obecnie Wojsko Polskie w Iraku z chrzescijanskimi korzeniami reklamowanymi w kazdym urzedowym dokumencie! Re: Protest przeciw obecności wojsk w Iraku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patriota Re: Znaczy, ze nadal dla wiekszosci Polakow IP: *.dsl.sfldmi.ameritech.net 13.10.07, 19:52 Ja sie "duchowo" przylaczam do protestu. Mam nadzieje ze moze Tusk wygra wybory. Tylko czy on wycofa wojska z Iraku i Afganistanu? Mam nadzieje ze tez nie zgodzi sie na umieszczenie tarcz w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corky5 Re: Znaczy, ze nadal dla wiekszosci Polakow IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 13.10.07, 22:49 Mieszkam na stale w Stanach, ale uwazam, ze Polska nie powinna brac udzialu w tej bardzo dziwnej wojnie, nawet tutaj ocenia sie ja jako nikomu, oprocz nafciarzy, niepotrzebna.Jest to cholernie kosztowna wojna, jaki Polska ma interes, zeby brac w niej udzial? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: av Re: Znaczy, ze nadal dla wiekszosci Polakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 14:12 Ale co tu godzić? Przecież nasze wojsko aż kipi od kapelanów błogosławiących chłopców idących zadawać śmierć innym... Schizofrenia KK w tym względzie nie powinna dziwić - w końcu ochronie podlega tylko zycie nienarodzone, to już istniejące można rozsiec seriami z kałasza, byleby w imię boga! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peace now! fotki: IP: 80.51.132.* 13.10.07, 20:00 viva-palestyna.pl/news/news.php?news=vivanews/2007/10/0412522.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca z dworca Re: ten na przodzie to Michnik? IP: *.MAN.atcom.net.pl 13.10.07, 21:22 Czy Łuczywo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca z dworca Re: Czy Kwaśniewski? IP: *.MAN.atcom.net.pl 13.10.07, 21:53 Mam słaby wzrok zżarty przez denaturę, więc proszę o pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Telesfor Szuwarek 150 i basta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.07, 21:52 Widziałem dziś w centrum, było faktycznie ok. 150 osób, ale to było ok. 14-15. Protest chyba już się skończył? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ritzy zaban. Znacznie wiecej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 00:00 W Centrum bylo dzis znacznie wiecej. Miedzy 14 a 16 przewinelo sie kilkadziesiat tysiecy osob. Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan.kirk Protest przeciw obecności wojsk w Iraku 14.10.07, 10:33 Zabawne, że biorąc udział w demonstracji automatycznie maszerować trzeba pod palestyńskimi flagami... A co zrobić jak ktoś np. nie chce wojsc w Iraku, ale zarazem nie popiera także morderców z Hamasu? Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
jacek2235 Zaopatrzyć się w iracką flagę 15.10.07, 07:57 Zaopatrzyć się we flagę Iraku lub Afganistanu. Jednak gdyby nie Viva-Palestyna to nie oglądałbyś tych zdjęć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek to była decyzja kwacha a nie Polaków, ok? IP: *.aster.pl 14.10.07, 14:58 nie chcę dzisiaj słuchać tego pana rozwodów na ten temat, ok? Polacy zawsze byli przeciwni obecnośco polskich wojsk w Iraku. Zadecydował kwach... no comment more, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bluter Re: to była decyzja kwacha a nie Polaków, ok? IP: *.aster.pl 15.10.07, 16:38 Decyzja kwacha ale jak mnie pamięć nie myli to w porzednich wyborach wszystkie partie deklarowały wyprowadzenie wojsk łacznie z obecnym prezydentem- teraz jakoś im to nie na rękę. Czy wygra PIS czy PO czy inna nawiedzona partia wojsko tam będzie. Sądzić że jak nas tam nie będzie to nie będzie zamachów to naiwność. Nie atakują u nas bo nie maja zaplecza w postaci swoich ziomali- nie jesteśmy Hiszpanią ani Wielką Brytanią z tysiacami muzułmanów. Odpowiedz Link Zgłoś