Dodaj do ulubionych

SPOZNIONE, ALE NAJSZCZERSZE ZYCZENIA URODZINOWE

13.09.01, 11:28
Sluchajcie, gdzies tam madzialem sie na informacje, ze jedna z naszych
kolezanek pary dni temu obchodzila urodziny.

Ronju, zycze Ci wsuystkiego dobrego, spelnienia najskrytszych marzen, duzo
milosci, zadowolenia i przyjazni.

Mario
Obserwuj wątek
    • Gość: Neo Re: SPOZNIONE, ALE NAJSZCZERSZE ZYCZENIA URODZINOWE IP: 9.67.96.* 13.09.01, 11:33
      ja też miałem!
      a mi to co?

Neo
      • krzysztof.r.m Re: SPOZNIONE, ALE NAJSZCZERSZE ZYCZENIA URODZINOWE 13.09.01, 11:46
        Najlepsze zyczenia dla , juz dwojki jubilatow.
        Nastepnym rowniez duzo zdrowia i wszelkiej pomyslnosci.
        Zarowno tym, ktorzy mieli i tym co miec urodziny beda.
        Skladam takze zyczenia solenizantom, obchodzacym imieniny
        wczoraj, dzis i jutro
        krm
        • mag_nolia Re: SPOZNIONE, ALE NAJSZCZERSZE ZYCZENIA URODZINOWE 13.09.01, 11:50
          Niech Ci słonko zawsze ciepło świeci!
      • Gość: crimen Re: SPOZNIONE, ALE NAJSZCZERSZE ZYCZENIA URODZINOWE IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 13.09.01, 11:53
        Sto lat Neo:)))
        • mag_nolia Re: SPOZNIONE, ALE NAJSZCZERSZE ZYCZENIA URODZINOWE 13.09.01, 11:56
          A mnie czego życzysz Crimen, mam niedługo imieniny?
          • Gość: crimen Re: SPOZNIONE, ALE NAJSZCZERSZE ZYCZENIA URODZINOWE IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 13.09.01, 12:00
            Oczywiście wszystkiego najlepszego i kolacji przy świecach z facetem nr(Który
            to numer w Twoim kajeciku?)No a dalej to już przy kolacji:)))
            • mag_nolia Re: SPOZNIONE, ALE NAJSZCZERSZE ZYCZENIA URODZINOWE 13.09.01, 12:03
              Dla Ciebie Crimen zarezerwuję najlepszy nr-ja ki jest Twój szczęśliwy>?
              Stawiam sernik wiedeński z rodzynkami
              • Gość: crimen Re: SPOZNIONE, ALE NAJSZCZERSZE ZYCZENIA URODZINOWE IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 13.09.01, 12:15
                Oczywiście nr 1 mocno by mnie dowartościował.Nie jestem amatorem słodyczy, ale
                jeśli sernik upieczesz osobiście to nie ma nad czym debatować.Powiedz tylko
                kiedy?
                • mag_nolia Re: SPOZNIONE, ALE NAJSZCZERSZE ZYCZENIA URODZINOWE 14.09.01, 07:52
                  Ok - dam Ci nr 1, z niedowartościowanym facetem źle się konweruje.
                  Żartowałam.
                  Sadzę, że wieczorową porą?
                  • Gość: crimen Re: SPOZNIONE, ALE NAJSZCZERSZE ZYCZENIA URODZINOWE IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 14.09.01, 10:04
                    No to nie ma sprawy.Jestem Twój:)Zmienmy wątek, bo jak się Ronja zdenerwuje to
                    nas wtrąci do jakichś lochów i to bez świec.
                    • mag_nolia Re: SPOZNIONE, ALE NAJSZCZERSZE ZYCZENIA URODZINOWE 14.09.01, 10:11
                      byleby nie do podziemnych (lochów) nie lubię chłodu i wilgoci
    • Gość: m. Re: SPOZNIONE, ALE NAJSZCZERSZE ZYCZENIA URODZINOWE IP: 10.0.126.* / *.centrala.pbk.pl 13.09.01, 11:52
      mario2 napisał(a):

> Sluchajcie, gdzies tam madzialem sie na informacje, ze jedna z naszych
      > kolezanek pary dni temu obchodzila urodziny.
      >
      > Ronju, zycze Ci wsuystkiego dobrego, spelnienia najskrytszych marzen, duzo
      > milosci, zadowolenia i przyjazni.
      >
      > Mario

a moich urodzin jeszcze troche.... jakies 2mies.
    • Gość: crimen Re: SPOZNIONE, ALE NAJSZCZERSZE ZYCZENIA URODZINOWE IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 13.09.01, 11:52
      Ronju!
      Wszystkiego najlepszego i wielu szalonych pomysłów;-)
      crimen
      • Gość: Neo Re: SPOZNIONE, ALE NAJSZCZERSZE ZYCZENIA URODZINOWE IP: 9.67.96.* 13.09.01, 11:58
        dzięki dla crimena i krzysztofa
        przynajmniej wy.
        jak będą wasze to coś postawię OK?

Neo

PS.:życzenia dla m.
        • mag_nolia Re: SPOZNIONE, ALE NAJSZCZERSZE ZYCZENIA URODZINOWE 13.09.01, 12:00
          Noe -ode mnie też wszystkiego - co radość przynosi
      • Gość: m. Re: SPOZNIONE, ALE NAJSZCZERSZE ZYCZENIA URODZINOWE IP: 10.0.126.* / *.centrala.pbk.pl 13.09.01, 11:59
        rozmarzylam sie i zapomnialam o zyczeniach! (nie)znajoma Ronju, niech racze
        rumaki zawsze znajduja droge do Twojego domku na wrzosowiskach!
        • Gość: Neo Re: SPOZNIONE, ALE NAJSZCZERSZE ZYCZENIA URODZINOWE/do magnoli i m IP: 9.67.96.* 13.09.01, 12:06
          magnolio serdeczne dzięki za życzenia
          tylko jedna rzecz: nie Noe tylko Neo!!!:)

m: tylko oby te rumaki nie były arabami,nie zdeptały
          naszego kocyka i nie wypiły wina.

Neo
          • Gość: Ronja SERDECZNE PODZIĘKOWANIA DLA WSZYSTKICH, KTÓRYCH KOCHAM NA FORUM!!! IP: 212.244.252.* 13.09.01, 12:18
            ...a kocham Was wszystkich hurtem i z osobna, tych, co energią i temperamentem
            rozsadziliby świat i tych, co sentymentalni i wrazliwi!!!

Jejku, ale czad, tak sobie wspomniał człowiek, ze w sobotę miał urodziny, a tu
            taki odzew!!! Jesteście niezawodni!

Do tych, co pisali, że mnie nie znają: Jeszcze zdążymy się poznać! Wszystko
            przed nami! Długie dnie przed komputerem z kuflem piwa w dłoni! Jeszcze
            niejedno razem wypijemy!

Do tych, co zdążyli już się przyzwyczaić do moich wpisów ni w pięć ni w
            dziewięć: mam nadzieję, że te życzenia nie są na odczepnego, no bo Kombatant
            Ronja na siwym rumaku, wiecznie pijany i podrywający wiejskie dziewuchy jeszcze
            się z Wami policzy!!!

Do tych, co ich nie ma: Strzygo, Thomasie, Mirindo, Gero, Was i tak kocham
            najbardziej i marzę o tym, aby Szklana Góra wróciła...

Do tych, co na morzu...

"Niech nam gwiazdka pomyślności
            Nigdy nie zagaśnie,
            A kto z nami nie wypije,
            Niech pod stołem zaśnie!!!"
          • Gość: m. Re: SPOZNIONE, ALE IP: 10.0.126.* / *.centrala.pbk.pl 13.09.01, 12:20
            Gość portalu: Neo napisał(a):

> magnolio serdeczne dzięki za życzenia
            > tylko jedna rzecz: nie Noe tylko Neo!!!:)
            >
            > m: tylko oby te rumaki nie były arabami,nie zdeptały
            > naszego kocyka i nie wypiły wina.

albo - albo. albo racze rumaki i sky''ll be the limit, albo kucyki, kocyki i winko
            w cieniu wiazow (bez pozadania:-(( ).
            pozdr.
            m.
            ps. dzieki za zyczenia:-).

• Gość: Neo Re: SPOZNIONE, ALE IP: 9.67.96.* 13.09.01, 13:14
              przeciez może być kocyk i winko i pożądanie.
              to dopiero sprzyjająca sytuacja.
              najpierw wino a potem......:)))

pozdr. Neo
    • Gość: angel Re: NAJSZCZERSZE ZYCZENIA URODZINOWE IP: 213.77.81.* 13.09.01, 13:01
      Ronju ,Neo - wszystkiego dobrego , zebyscie kochali i byli kochanymi ,
      ciekawosci tego swiata i uroku bogactwa marzen z zaswiatow .

tez wszystkim bylym , obecnym i przyszlym solenizantom i jubilatom Slonca zycze.
      • Gość: Ronja Re: NAJSZCZERSZE ZYCZENIA URODZINOWE IP: 212.244.252.* 13.09.01, 13:48
        Piękne życzenia, aniele...
        I nawzajem, i nawzajem...
    • Gość: Enancjo Re: SPOZNIONE, ALE NAJSZCZERSZE ZYCZENIA URODZINOWE IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.09.01, 14:39
      wszystkiego urodzinowego i najlepszego... w 21 wieku jak rozumiem...
      Enancjo
    • Gość: anka1 Re: SPOZNIONE, ALE NAJSZCZERSZE ZYCZENIA URODZINOWE IP: 212.33.74.* 13.09.01, 15:32
      Gazeta dziś nie wpuszcza na swój dwór, ale jakimś cudem się udało! Dołączam się do
      życzeń! Miejcie zawsze zdrowie, pieniądze, święty spokój bez nudy, przyjaźń, miłość, diamenty z
      RPA, szmaragdy z Indii i ropę z Wenezueli! Na wszelki wypadek do tych życzeń przyłączam
      Mario, bo nie wiem czy uda Mu się wejść na forum. <Żyjcie długo i bądźcie zieloni>!!!:)))
      • Gość: samanta1 Re: SPOZNIONE, ALE NAJSZCZERSZE ZYCZENIA URODZINOWE IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 19:20
        Moje zyczenia sa na innym watku tylko..nie pamietam w ktorym:(
    • ironia ZYCZENIA URODZINOWE 13.09.01, 19:40
      by bajka wysniona z marzen nie z koszmaru stal sie dla Was swiat
      • Gość: Ronja Re: ZYCZENIA URODZINOWE IP: 212.244.252.* 14.09.01, 14:08
        Tego to naprawdę wszystkim, no nie, ironio?
        Ja poproszę o Koziołka Matołka jako wątek przewodni dla mojego życia...

"W Pacanowie kozy kują,
        Więc koziołek mądra głowa,
        Błąka się po całym świecie,
        Aby dojść do Pacanowa..."
        • mario2 Re: ZYCZENIA URODZINOWE 14.09.01, 16:33
          Wlasnie nowa zaczol podroz,
          by ja skonczyc w Pacanowie,
          a co przezyl i co widzial,
          to juz Ronja nam opowie...
    • Gość: orange Re: SPOZNIONE, ALE NAJSZCZERSZE ZYCZENIA URODZINOWE IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 18:25
      Wszystkich najlepszych marzeń, pięknych snów...

• Gość: Ronja Re: SPOZNIONE, ALE NAJSZCZERSZE ZYCZENIA URODZINOWE IP: 212.244.252.* 17.09.01, 09:16
        Dzięki wielkie...
        Same sławy forumowe stawiły się z życzeniami. Czuję się kopnięta zaszczytem, a
        Ty Neo?

Niestety, przygody Koziołka Matołka czytywałam we wczesnym dzieciństwie (hitem
        były dla mnie Przygody Koziołka Matołka i małpki Fiki Miki!), a potem tylko
        sporadycznie oglądałam głupawe przygody głupawego koziołka w telewizji, stąd
        niewiele pamiętam...
        A Ty, Mario, musisz mieć dzieci w wieku przedszkolnym, skoro sypiesz takimi
        cytatami...
        • Gość: Gero Re: SPOZNIONE, ALE NAJSZCZERSZE ZYCZENIA URODZINOWE IP: *.mcps.com 17.09.01, 10:15
          Do zyczen dolacza sie Gero, alchemik drugiej kategorii + Baltazar.
          • Gość: Ronja Re: SPOZNIONE, ALE NAJSZCZERSZE ZYCZENIA URODZINOWE IP: 212.244.252.* 17.09.01, 14:05
            Gero, Gero, Ty żyjesz???
            A nie w górach?
            Bo ja już byłam na rowerach w Jurze! Krótko, bo musiałam wracać rodzinę z
            rumuńskiej anginy kurować i obiady im gotować, ale było niesamowicie!!!
            210 kilometrów, co samo w sobie przez 3 dni dużym osiągnięciem nie jest, ale
            jakich 210 km!!!
            12 zamków!!!
            I codziennie tyle słońca!!!
            A Ty kiedy urlop?
            • Gość: Gero Re: SPOZNIONE, ALE NAJSZCZERSZE ZYCZENIA URODZINOWE IP: *.mcps.com 17.09.01, 16:25
              Ad.1
              Jakos sie kulam do przodu, czego i Tobie zycze
              Ad 2
              Nie w gorach. Najwyzszy punkt w okolicy to PKiN
              Ad 3
              Nigdy nie slyszalem o rumunskiej odmianie anginy Anginus Bucarestus. Babcia
              Walburgia, gdyby zyla cosby pewnie poradzila
              Ad 4
              W gorach 210 nie jest zlym wynikiem, zwlaszcza dla kogos z przepita watroba.
              Ad 5
              12 zamkow, a mial ktory baszte alchemika?
              ad 6
              W sobote jade do wod. Ale odwiedze Liczyrzepe w Karkonoszach. 28 musze byc
              spowrotem, bo Okregowa Izba Alchemikow bedzie mnie wyswiecac na alchemika
              pierwszej kategorii.
              Baltazar sie obrazil, ze o niego nie spytalas. Kazal mi poinformowac, ze cieszy
              sie dobrym zdrowiem.

• Gość: Ronja Re: SPOZNIONE, ALE NAJSZCZERSZE ZYCZENIA URODZINOWE IP: 212.244.252.* 18.09.01, 12:01
                Baltazarze! Przebacz! Przebacz!
                Gero! Powiedz Okręgowej Izbie Alchemików, że jak Cię nie wyświęci, czy co tam
                ma z Tobą zrobić, to my się z nią policzymy, z tymi wszystkimi przebrzydłymi
                facetami w czerni...
                No, no, moja wątroba ma się całkiem dobrze i przejechałabym znacznie więcej,
                gdyby nie to, że między Częstochową a Krakowem trudno przejechać dłuższą
                trasę...
                Połowa zamków miała basztę alchemika. Polecam Ogrodzeniec i Olsztyn, baszty
                były w porządku, skaŁ mnóstwo i Ronja ze Strzygą miałyby gdzie błąkać się z
                gąsiorkiem...
                To cóż, Bieszczady odpadły??? BIESZCZADY??? Co Polskę b nie łaska już
                odwiedzić???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka