tygrysek_ 02.08.02, 11:01 ...i gdzie te zdjęcia dz....iewczyno portowa!!!:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: samanta Re: SAMCIA!!!!!!!:))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.08.02, 11:12 Nie rycz tygrysie bengalski,juz wyslalam ,spox!:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: SAMCIA!!!!!!!:))) 02.08.02, 11:16 ...bo juz zacząłem z nerwów współpracowników pożerać!!!!!:))) ..masz ty jeszcze buzi!!!!:)))),...cmmmoookkk!!!:)) tygrysek... PS..a jak tam piesek???:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: SAMCIA!!!!!!!:))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.08.02, 11:21 Mniam...oblizalam sie po cmokusiu;))))))))) Piesek w porzasiu,dzienks:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: SAMCIA!!!!!!!:))) 02.08.02, 11:33 ..kurde,..właśnie otworzyłem te zdjęcia.... ..wyszedłem na nich jak totalny liczykrupa!!!!:))))) ..a ty że śliczne są!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: SAMCIA!!!!!!!:))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.08.02, 12:14 No wlasnie!:)))))) Gdyby jeszcze dalo sie na foto pokazac jak dlugo mieliles te drobniaki zanim raczyles oddac je kelnerowi..Pamietasz,gotow byles isc z nim " na strone" nawet,hahahahaha!!!!!!:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: SAMCIA!!!!!!!:))) 02.08.02, 12:20 ...i poszedłbym!!!!,..słowo!!!!!!:)) ..tyko czy on by to przeżył??:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: SAMCIA!!!!!!!:))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.08.02, 14:03 oj tygrys...ja juz nawet wole siem nie domyslac ,co ty z nim tam robilbys.....;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: SAMCIA!!!!!!!:))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.08.02, 14:10 jesli masz to samo na mysli co ja, to...swinia jezdes;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: SAMCIA!!!!!!!:))) 02.08.02, 14:18 ...jaka swinia kobieto!!!,...Tygrys jestem!!!!! ....a na mysli mam prawdziwą masakre!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: SAMCIA!!!!!!!:))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.08.02, 14:43 Nooo,to tygrysy tak to nazywaja?ciekawe,ciekawe......;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: SAMCIA!!!!!!!:))) 02.08.02, 14:47 ..nic by z nieg nie zostało!:),..najwyżej plama krwi na podłodze i kilka na suficie!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś