Dodaj do ulubionych

crimen prosil coby pozdrowic

04.07.03, 08:50
wszystkich, ktorych lubi:)))
a poniewaz za dokladnie nie wiem, kogo on lubi to pozdrawiam wszystkich:))
samcia - dla ciem szczegolne ! i ucalowania dodatkowo:)))
Obserwuj wątek
    • Gość: samanta Re: crimen prosil coby pozdrowic IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.07.03, 10:34
      Crimen?A gdziez ty go czortu znalazles? Dzieki za pozdrowionka,jakbys go
      wykopala raz jeszcze to pozdrow go ode mnie!:))
      • iwusia Re: crimen prosil coby pozdrowic 04.07.03, 11:02
        pozdrów go ode mnie koniecznie!!! :))
        • Gość: motor Re: crimen prosil coby pozdrowic IP: *.pkobp.pl 04.07.03, 11:42
          pozdrowienia
    • czort Re: crimen prosil coby pozdrowic 04.07.03, 12:13
      a gadali my se troche i jezd szansa, ze siem obaczymy na zywo:))) jeszcze w
      ttym miesiacu:)
    • stonka_ziemniaczana Re: crimen prosil coby pozdrowic 04.07.03, 15:22
      A ten crimen to moze ze wsi i ma pole z ziemniakami?
      • Gość: samanta Re: crimen prosil coby pozdrowic IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.07.03, 15:48
        jesli zabral sie za pedzenie bimbru to byc moze ma poletko z ziemniaczkami...;))
        • Gość: leziox Re: crimen prosil coby pozdrowic IP: *.arcor-ip.net 04.07.03, 22:24
          Moja tajna kochanka też pytała co z Crimenem i gdzie go można by znaleźć,bo by
          może chciała go odwiedzić w celu zagrania w karty,w tysiąca np...
        • kitek1 a ty samantko, takim kablem nie badz.............. 04.07.03, 22:41
          bo cie zaraz wrobimy,
          w handel crimnenkowym bimberkiem:)
          • Gość: samanta Re: a ty samantko, takim kablem nie badz......... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.07.03, 22:43
            ja hoduje w ogrodku trawe zubrowke i tym sposobem powstaje bimberek a,la
            zubrowka
            • kitek1 a skad, zubrzy nawoz bierzesz..................... 04.07.03, 22:48
              jezeli cokolwiek wiesz,
              o technologii, tej trawki:)
              • Gość: samanta Re: a skad, zubrzy nawoz bierzesz................ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.07.03, 22:50
                sprowadzam z Bieszczadow:-P
                • kitek1 przeplacasz................ 04.07.03, 22:59
                  osobiscie,
                  z dwoma zubrami,
                  na wolinie,
                  sie zakolegowalem:)
                  • Gość: only Re: przeplacasz................ IP: *.kabel.telenet.be 04.07.03, 23:09
                    o ludzie........jaka ulga by na ludzi przyszla i na przyszlosc neta.....gdyby
                    te dwa zubry i kitek tak juz na zawsze pozostali zasrywac te laki pod zubrowa
                    trafke.........
                    • kitek1 nie ciesz, sie onlontko za wczesnie............... 04.07.03, 23:13
                      jak podaja men-media,
                      w koncu jak czlowiek,
                      zaczelas wygladac:)
                      • Gość: only Re: nie ciesz, sie onlontko za wczesnie.......... IP: *.kabel.telenet.be 04.07.03, 23:16
                        a men-media nie podaja jak wygladaja men-media w szoku?????
                        • kitek1 no wlasnie, i podaly ze za mianami zewnetrznymi.. 04.07.03, 23:31
                          nic w onlontowej czaszce,
                          na lepsze sie,
                          nie zmienilo:(
                          • Gość: only Re: no wlasnie, i podaly ze za mianami zewnetrzny IP: *.kabel.telenet.be 04.07.03, 23:42
                            wiem,
                            bo walory smakowe sardynek w puszcze badal....pewnie najlepiej wypadaja
                            zazwyczaj te znad odry brzeskiej.......
    • ulalka Re: crimen prosil coby pozdrowic 06.07.03, 14:58
      to ja chyab tez moge podziekowac. dziekuje Rycerzowi :*)))))))))))))))

czort napisała:

> wszystkich, ktorych lubi:)))
      > a poniewaz za dokladnie nie wiem, kogo on lubi to pozdrawiam wszystkich:))
      > samcia - dla ciem szczegolne ! i ucalowania dodatkowo:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka