czort 04.07.03, 08:50 wszystkich, ktorych lubi:))) a poniewaz za dokladnie nie wiem, kogo on lubi to pozdrawiam wszystkich:)) samcia - dla ciem szczegolne ! i ucalowania dodatkowo:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: samanta Re: crimen prosil coby pozdrowic IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.07.03, 10:34 Crimen?A gdziez ty go czortu znalazles? Dzieki za pozdrowionka,jakbys go wykopala raz jeszcze to pozdrow go ode mnie!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: crimen prosil coby pozdrowic 04.07.03, 11:02 pozdrów go ode mnie koniecznie!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motor Re: crimen prosil coby pozdrowic IP: *.pkobp.pl 04.07.03, 11:42 pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: crimen prosil coby pozdrowic 04.07.03, 12:13 a gadali my se troche i jezd szansa, ze siem obaczymy na zywo:))) jeszcze w ttym miesiacu:) Odpowiedz Link Zgłoś
stonka_ziemniaczana Re: crimen prosil coby pozdrowic 04.07.03, 15:22 A ten crimen to moze ze wsi i ma pole z ziemniakami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: crimen prosil coby pozdrowic IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.07.03, 15:48 jesli zabral sie za pedzenie bimbru to byc moze ma poletko z ziemniaczkami...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: crimen prosil coby pozdrowic IP: *.arcor-ip.net 04.07.03, 22:24 Moja tajna kochanka też pytała co z Crimenem i gdzie go można by znaleźć,bo by może chciała go odwiedzić w celu zagrania w karty,w tysiąca np... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 a ty samantko, takim kablem nie badz.............. 04.07.03, 22:41 bo cie zaraz wrobimy, w handel crimnenkowym bimberkiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: a ty samantko, takim kablem nie badz......... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.07.03, 22:43 ja hoduje w ogrodku trawe zubrowke i tym sposobem powstaje bimberek a,la zubrowka Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 a skad, zubrzy nawoz bierzesz..................... 04.07.03, 22:48 jezeli cokolwiek wiesz, o technologii, tej trawki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: a skad, zubrzy nawoz bierzesz................ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.07.03, 22:50 sprowadzam z Bieszczadow:-P Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 przeplacasz................ 04.07.03, 22:59 osobiscie, z dwoma zubrami, na wolinie, sie zakolegowalem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: przeplacasz................ IP: *.kabel.telenet.be 04.07.03, 23:09 o ludzie........jaka ulga by na ludzi przyszla i na przyszlosc neta.....gdyby te dwa zubry i kitek tak juz na zawsze pozostali zasrywac te laki pod zubrowa trafke......... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 nie ciesz, sie onlontko za wczesnie............... 04.07.03, 23:13 jak podaja men-media, w koncu jak czlowiek, zaczelas wygladac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: nie ciesz, sie onlontko za wczesnie.......... IP: *.kabel.telenet.be 04.07.03, 23:16 a men-media nie podaja jak wygladaja men-media w szoku????? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 no wlasnie, i podaly ze za mianami zewnetrznymi.. 04.07.03, 23:31 nic w onlontowej czaszce, na lepsze sie, nie zmienilo:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: no wlasnie, i podaly ze za mianami zewnetrzny IP: *.kabel.telenet.be 04.07.03, 23:42 wiem, bo walory smakowe sardynek w puszcze badal....pewnie najlepiej wypadaja zazwyczaj te znad odry brzeskiej....... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: crimen prosil coby pozdrowic 06.07.03, 14:58 to ja chyab tez moge podziekowac. dziekuje Rycerzowi :*))))))))))))))) czort napisała: > wszystkich, ktorych lubi:))) > a poniewaz za dokladnie nie wiem, kogo on lubi to pozdrawiam wszystkich:)) > samcia - dla ciem szczegolne ! i ucalowania dodatkowo:))) Odpowiedz Link Zgłoś