Dodaj do ulubionych

poddaje sie!

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 13:50
mam dosyc swirow !!!! ja chce normalnego faceta!!! Ma miec normalne
wlosy,zaden lysy,tudziez piora prawie do pasa.Zadnych satanistycznych
rysuneczkow na garderobie ,zadnych kurwa czarodziejow ,jasnowidzow ,
nawiedzonych.....Ma normalnie chodzic do pracy a nie mantry klepac czy
medytowac nad przepascia.Ma sluchac ludzkiej muzyki a nie dzwiekow
synchronizujacych polkule mozgowe czy tez jekow poderznietych gardel .ma
kurwa spac w nocy a lazic w dzien a nie odwrotnie !! I do kurwy nedzy ma
mowic mi po imieniu(no przeca mam takowe!!!!!) a nie Samcia,wiedzma itp! No
dobra......tylko ...co ja bede robila z takim noralnym?Jak on ze mna wytrzyma
skoro ja mam fisia?:(((((((((((((((((((
Obserwuj wątek
    • yess Re: poddaje sie! 25.09.02, 13:52
      samciu powinnas znalesc troche mniejszego wira i bedzi oki :))
    • iwusia Re: poddaje sie! 25.09.02, 13:53
      poprostu Ty masz czego on nie ma, on ma czego Ty nie masz, czyli super sie
      uzupełniacie:))))))
      • Gość: samanta Re: poddaje sie! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 13:56
        nie ma mniejszych swirow yesska!!!!!!! Dlugowlosy przeszedl wczoraj sam
        siebie ! Jeeeeeeezu ,to wariat,kretyn,debil,mongol!!!!!!!!!! A ten drugi nie
        lepszy ! Basta!szukam narzeczonego,normalnego!!!!! Obiecuje sama tyz troszke
        znormalniec(oczywiscie do granic sensownych jeno;)
        • yess Re: poddaje sie! 25.09.02, 14:00
          normalny sie nie nadaje za nudny. siedzi w domu i czyta gazete.
    • tygrysek_ Re: poddaje sie! 25.09.02, 13:54
      fisia?? a co to??:),..ja bym powiedział żeś ty zdrowo jebnięta jezd!!:)
      zresztą podobnie jak my wszyscy tutaj!!:))
      • Gość: samanta niech bedzie ze IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 13:57
        tygrysek_ napisał:

> fisia?? a co to??:),..ja bym powiedział żeś ty zdrowo jebnięta jezd!!:)
        > zresztą podobnie jak my wszyscy tutaj!!:))
        ***********jezdem jebieta ale jakim w takim razie slowem mam okreslic tego
        mojego palanta???? czy jest cos bardziej popierdolonego od
        czlowieka"jebnietego"?????
        • yess Re: niech bedzie ze 25.09.02, 13:58
          napisz ze szukasz troche mniej jebnietego od ciebie :)
        • tygrysek_ Re: niech bedzie ze 25.09.02, 13:59
          bo ja wiem,...może pojeb do kwadratu!!!??:)
          megapojeb, gigapojeb!!???:))
        • dr_mengele Re: niech bedzie ze 25.09.02, 14:02
          nazwij go zjebem genetycznym, to nie będzie mógł przynajmniej powiedzieć, że
          mu się tak przy tobie zrobiło...
        • dr_mengele Re: niech bedzie ze 25.09.02, 14:08
          albo mów do niego... kochanie moje z chujem na głowy pozamieniane...
    • saqqara no nie, to jest nie fair! 25.09.02, 14:00
      Samanta
      przywoluje Cie do porzadku! sama mowilas ze nalezy zmieniac co 40 km jak onuce,
      a Ty po ilu zmieniasz? ja nawet materialu na te skarpetki nie znalazlam!;))
      • Gość: samanta wiec szukam!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 14:06
        Mniej albo na rowni jebnietego jak ja!!!!!!Oby nie bardziej !!!
        Boszsz,boszsz...ale gdzie znajdzie sie amator jebnietej baby,co?????
        Yesssssska! Tym razem to jak amen w pacierzu ryby sie uciesza!ja kurwa zwariuje
        chyba do konca!!!!!! ta jalopa wszystko utopila co miala! Znowu mnie kurwa nie
        posluchal! Jeeeeeeezu ......normalnie megapojeb!!!!(dzienks Tygrys za
        okreslenie,pasuje idealnie!:)
        • tygrysek_ Re: wiec szukam!!!!!! 25.09.02, 14:18
          nie za ma co Samcia!!:))
          • Gość: mina Re: wiec szukam!!!!!! IP: *.202-136-217.adsl.skynet.be 25.09.02, 17:22
            samcia. posluchaj doswiadczonej kolezanki:)))
            po pierwsze - faceci normalni naprawde nie nadaja sie do zycia.
            po drugie - ty sie nie staraj z facetem stopic w jedno, tylko delektuj sie
            odrebnie swoim i jego pojebaniem. bardzo pomocna jest tu rozdzielnosc
            majatkowa:)))
            po trzecie - ty przestan traktowac facetow jak male, nieswiadome dzieci. chce
            chlac - niech chla, chce przepierdalac pieniadze - niech przepierdala. nie
            badz zasrana opiekunka, bo posiwiejesz jak ja za czasow glupoty:))) jak
            zachla - szklanki wody nie podaj, jak przejebie kase - grosza nie daj, nie
            nakarm i nie odziej. jak sie kurwi - zaproponuj, zebyscie zamieszkali we
            trojke, oczywiscie pod warunkiem, ze to tamta bedzie sprzatac i gotowac.
            po czwarte - jest masa wspanialych rzeczy, do ktorych wlasny facet nie jest
            potrzebny, np. ksiazki, zwierzeta, astronomia czy inni faceci. ci inni sa
            zawsze lepsi, pamietaj:)))
            poza tym jeden moj znajomy, ktory na pytanie mojego meza, co to za telefony o
            7 rano odpowiedzial, ze on juz tylko o tej porze ma erekcje, twierdzi, ze
            wszystkie chlopy to chuje. i ma racje, a z niejednego pieca chleb jadl ten
            madry czlowiek, wiec wypijmy za jego zdrowie. amen:)))
    • ulalka Re: poddaje sie! 25.09.02, 18:55
      Gość portalu: samanta napisał(a):

> mam dosyc swirow !!!! ja chce normalnego faceta!!! Ma miec normalne
      > wlosy,zaden lysy,tudziez piora prawie do pasa.Zadnych satanistycznych
      > rysuneczkow na garderobie ,zadnych kurwa czarodziejow ,jasnowidzow ,
      > nawiedzonych.....Ma normalnie chodzic do pracy a nie mantry klepac czy
      > medytowac nad przepascia.Ma sluchac ludzkiej muzyki a nie dzwiekow
      > synchronizujacych polkule mozgowe czy tez jekow poderznietych gardel .ma
      > kurwa spac w nocy a lazic w dzien a nie odwrotnie !! I do kurwy nedzy ma
      > mowic mi po imieniu(no przeca mam takowe!!!!!) a nie Samcia,wiedzma itp! No
      > dobra......tylko ...co ja bede robila z takim noralnym?Jak on ze mna wytrzyma
      > skoro ja mam fisia?:(((((((((((((((((((

tez mam fijola i jakos nikt normalny nie chce zagrzac przy mnie miejsca.. a
      takich do tej pory szukalam ;-))))) tak ze Samciu, niechzesz bedzie
      megapojebem, byle Cie kochal (chocby i czasami) ;-))))))
      • Gość: samanta Re: poddaje sie! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 19:33
        Minusia,skopiowalam twoje slowa i obiecuje powtarzac je jak codzienna
        modlitwe,mantre i chuj wie co jeszcze;))))) Nie da sie ukryc,jezd z niego
        magapojeb ,ale juz mi zlosc na niego przeszla ;)))) Wszystko jezd oki,zeby on
        jeszcze czasami chcial ciut zejsc na ziemie a nie ciagle kurwa bujal w
        oblokach;) Wykrakalam go sobie bo pamietam jak kiedys mowilam ,ze czekam na
        E.T.No i siem kurwa doczekalam:))))))))))))))))))))
        • Gość: maryjo2 Re: poddaje sie! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 19:48
          Ja tam ci nie chcę wypominać, Samcia, ale jak Cie taki jeden fajny i całkiem do
          rzeczy chciał, toś muchy w nosie miała :)
          • Gość: Pola samanta... IP: *.extern.kun.nl 25.09.02, 19:53
            oddam...informatyka, jeszcze doplace :-)
            normalny jest...w miare...:-)
            • Gość: samanta Re: samanta... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 20:04
              Gość portalu: Pola napisał(a):

> oddam...informatyka, jeszcze doplace :-)
              > normalny jest...w miare...:-)

OOOOOOOOOOOOOoo nie!!!!!!!!! To ja juz wole swojego sataniste.To bardziej
              normalnie brzmi,hahahahahahaha:)))))))))))))))))
          • Gość: samanta I ty Brutusie?!:)))))))))))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 20:02
            Gość portalu: maryjo2 napisał(a):

> Ja tam ci nie chcę wypominać, Samcia, ale jak Cie taki jeden fajny i całkiem
            do
            >
            > rzeczy chciał, toś muchy w nosie miała :)

*****Myslalam ,ze od tych wypominek specjalista jest moj braciszek a tu
            prosze,jaka niespodziewanka,no!:))))))))))))
        • Gość: ulalka Re: poddaje sie! IP: 195.116.200.* 25.09.02, 20:02
          heh.. no i grunt to siem wypisac w odpowiedniej chwili ze zlosci ktora
          dopadnie :-))))))
          trzymam kciuki Samcia, za Ciebie i Twojego E.T. ;-))))
          • Gość: samanta Re: poddaje sie! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 20:03
            za mnie nie trzeba ale za tego idiote TAK!!!:)))))))
            • Gość: maryjo2 Re: poddaje sie! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 20:06
              Ty nie trzymaj za niego kciuków, tylko go trzymaj za kciuki, bo Ci odfrunie.
              Takie E.T. to nie wiadomo jak i kiedy znikają, a potem człowiek ma koszmary
              senne.
              • Gość: Pola buuu... IP: *.extern.kun.nl 25.09.02, 20:07
                to co ja z nim teraz zrobie, he??

• Gość: samanta Re: buuu... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 20:11
                  Pola...wspolczuje Ci.Informatycy to gorszy jeszcze chyba gatunek od
                  E.T;))))))))))
                  • Gość: Pola Re: buuu... IP: *.extern.kun.nl 25.09.02, 20:17
                    to ja ide pochlipac w kaciku...
                    • Gość: ulalka Re: buuu... IP: 195.116.200.* 25.09.02, 20:29
                      Pola, no nie placz.. mam troche kolezanek, popytam, zorganizuje gielde ;-))))
                      moze ktora bedzie chciala :-))))))
              • Gość: samanta maryjko IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 20:10
                On i tak opusci nasza planete,to tylko kwestia czasu .W miare mozliwosci staram
                sie z tym faktem jakos pogodzic .To nie jest ktos ,kogo mozna trzymac za
                kciuki ,to jest E.T .
                • Gość: maryjo2 Re: Samcia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 20:11
                  To po co Ci taki, co go nie można za nic złapać?
                  • Gość: samanta Re: Samcia IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 20:13
                    No nieee...zaraz tam za nic.;)Ale dlaczego akurat mialabym go lapac za
                    kciuki?:)))))))
                    • Gość: maryjo2 Re: Samcia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 20:18
                      Sama powiedziałaś, że nie można go chwytać za kciuki. Ja przepraszam, ale
                      chciałabym się dowiedzieć, czy jest coś, za co go można złapać?
                      • Gość: samanta Re: Samcia IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 20:23
                        mozna...za wlosy!:))))))))
                        • Gość: maryjo2 Re: Samcia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 20:27
                          No, to gość przynajmniej strukturę białkową ma, mam nadzieję ?
                          Bo wiesz, lalki też mają włosy ;)
                          • Gość: samanta Re: Samcia IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 20:32
                            Oj,bialkowy maryjko ,bialkowy ;) Zaraz ci go pokaze,zajrzyj za chwile na
                            poczte;)))))
                            • Gość: maryjo2 Re: Samcia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 20:34
                              No, nareszcie jakieś konkrety!
                              Samcia, ja Ci dobrze życzę, ale lądowanie na Marsie w tych życzeniach się nie
                              mieści :)
    • Gość: crimen Re: poddaje sie! IP: *.smlw.pl 25.09.02, 20:16
      Landryneczko, nie uwierzę że odpuścisz.Przecież Ty do śmierci będziesz samczyki
      rwać;)))
      • Gość: maryjo2 Re: poddaje sie! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 20:21
        Crimen, ty nie bądź taki pewny!
        Samcia jest postępowa kobieta, już jakieś E,T. jej w głowie, kto wie, co będzie
        dalej??
        • Gość: samanta Re: poddaje sie! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 20:25
          Gość portalu: maryjo2 napisał(a):

> Crimen, ty nie bądź taki pewny!
          > Samcia jest postępowa kobieta, już jakieś E,T. jej w głowie, kto wie, co
          będzie
          >
          > dalej??

***** A jak,w koncu rozwijam sie duchowo wiec moze niedlugo przestane odczuwac
          potrzebe kontaktow z facetami;))))))))
          • Gość: ulalka Re: poddaje sie! IP: 195.116.200.* 25.09.02, 20:32
            a to swiadczy o rozwoju duchowym? ;-)))))))) to ja strasznie opozniona w
            rozwoju ;-))))))
        • Gość: crimen Re: poddaje sie! IP: *.smlw.pl 25.09.02, 20:27
          Maryjko , nie uwierzę w to.E.T. ma erekcję w szyi;)))
          • Gość: maryjo2 Re: poddaje sie! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 20:29
            Gość portalu: crimen napisał(a):
            > Maryjko , nie uwierzę w to.E.T. ma erekcję w szyi;)))
            Wielkie rzeczy! Najważniejsze, że w ogóle coś takiego miewa!
            inaczej skąd Samcia by wiedziała, ze jest zainteresowany???
            • Gość: crimen Re: poddaje sie! IP: *.smlw.pl 25.09.02, 20:36
              Maryjko, erekcja szyjna wiąże się z pozycjami bardzo trudnymi dla
              dziewczynek;)))
              • Gość: maryjo2 Re: poddaje sie! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 20:41
                Tak sobie właśnie próbuję wyobrazić i myślę, że jak ta szyja w miarę długa, to
                się da.
                Ale nie o to chodzi!!!!!
                Mnie tam chodzi o jednego takiego normalnego dla Samci ;)
                • Gość: crimen Re: poddaje sie! IP: *.smlw.pl 25.09.02, 20:46
                  Maryjko, wybij jej to z głowy.Przecież ten cymbał dotknie paluchem i wszystko
                  zarośnie;)))
                  • Gość: maryjo2 Re: poddaje sie! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 20:53
                    Nic nie dotknie, bo nie ma kciuka, tylko jakieś włosy!
                    • Gość: crimen Re: poddaje sie! IP: *.smlw.pl 25.09.02, 20:57
                      A jak mu ten dar przeszedł w inne miejsce?Boję się o Samcię;)))
                      • Gość: maryjo2 Re: poddaje sie! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 21:01
                        Ja tam sie za bardzo o Samcię nie boję, ona nie jest w ciemię bita, chociaż
                        może normalna inaczej ;)
                        • Gość: crimen Re: poddaje sie! IP: *.smlw.pl 25.09.02, 23:08
                          Jeśli nie o Samcię, to o E.T. należy się bać.Może nie wytrzymać Samcinych
                          eksperymentów;)))
      • Gość: samanta Cuksik ,skarbie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 20:24
        ale moze zaczne normalnych wreszcie rwac,cio? A poza tym to tu akurat ja jezdem
        rwana ,o!:)
        • Gość: crimen Re: Cuksik ,skarbie IP: *.smlw.pl 25.09.02, 20:30
          To co ja nienormalny byłem gdy Cię rwałem ,Landryneczko?;)))
          • Gość: maryjo2 Re: Cuksik ,skarbie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 20:32
            Crimen, ty byłeś normalnym, tylko śamcia o tym wcześniej nie wiedziała, a teraz
            narzeka :))
            • Gość: crimen Re: Cuksik ,skarbie IP: *.smlw.pl 25.09.02, 20:38
              Ona zawsze narzeka.Znam ją przecież:)))
          • Gość: samanta Re: Cuksik ,skarbie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 20:33

> To co ja nienormalny byłem gdy Cię rwałem ,Landryneczko?;)))Oczywiscie ze tak!
            Musiales miec jakas straszna zacme Cukiereczku!:)))))))))
            • Gość: maryjo2 Re: Cuksik ,skarbie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 20:36
              On miał zaćmę, a Ty muchy w nosie, o!
            • Gość: crimen Re: Cuksik ,skarbie IP: *.smlw.pl 25.09.02, 20:41
              Dasz mi to na piśmie że jestem normalny?;)))
              • Gość: maryjo2 Re: Cuksik ,skarbie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 20:43
                Co do mojego oświadczenia- to prosze bardzo, w każdej chwili możesz je
                uzyskać :))
                • Gość: samanta wiec: IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 20:49
                  1.nie chce zeby mi cos zaroslo!!!!!!!!:)
                  2.crimen niedostaniesz zaswiadczenia!jestes nienormalny i juz!:)
                  3.maryjka niech idzie na poczte
                  • Gość: crimen Re: wiec: IP: *.smlw.pl 25.09.02, 20:52
                    Poczytuję sobie za osobistą zasługę to że odpuszczasz E.T. :)))
                    • Gość: samanta Re: wiec: IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 20:54
                      zaraz ,zaraz...co to znaczy odpuszczasz? Chyba siem nie zrozumielismy!:))))))))
                      • Gość: crimen Re: wiec: IP: *.smlw.pl 25.09.02, 21:00
                        A opowiesz jak poradziłaś sobie z erekcją szyjną? ;)))
                        • Gość: samanta Re: wiec: IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 21:04
                          Przesstan,on nie ma zadnej erekcji szyjnej.ma tam gdzie miec powinien! jakas
                          niewlasciwa literatura sie zajmujesz cukiereczku!:)))))))
                          • Gość: crimen Re: wiec: IP: *.smlw.pl 25.09.02, 23:11
                            Może to tylko słaba pamięć.Film oglądałem bardzo dawno;)))
                • Gość: crimen Re: Cuksik ,skarbie IP: *.smlw.pl 25.09.02, 20:49
                  Biorę.W krytycznym momencie będę wszystkim pokazywał;)))
                  • Gość: samanta Re: Cuksik ,skarbie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 20:51

> Biorę.W krytycznym momencie będę wszystkim pokazywał;)))i tak Ci kurwa nikt w
                    to nie uwierzy!!!!:))))))))
                    • Gość: crimen Re: Cuksik ,skarbie IP: *.smlw.pl 25.09.02, 20:55
                      W słowo Maryjki wszyscy wierzą;)))
                    • Gość: maryjo2 Re: Cuksik ,skarbie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 20:56
                      Nie bądź taka hop do przodu, Samcia, bo Cie pajak za obraz wciągnie!
                      Ja tam w Crimenka uwierzyłam, więc już ktoś wierzy, o!
                      • Gość: samanta Re: Cuksik ,skarbie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 20:57
                        Maryjko!I Ty uwazasz ze on jezd normalny??????? No nieee...to
                        niemozliwe!!!:))))))))
                        • Gość: maryjo2 Re: Cuksik ,skarbie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 21:00
                          Możliwe, możliwe, tylko ty masz jakieś inne kategorie normalności :)
                          Pocztę odebrałam, Samcia,ho, ho, ho! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                          Ponimajesz??
                          • Gość: samanta Re: Cuksik ,skarbie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 21:03
                            toz mowilam ,ze bialko,ni?:) kategorie mam inne bo jak to powiedzial dzisiaj
                            tygrys jezdem pojebana.
                            • Gość: maryjo2 Re: Cuksik ,skarbie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 21:11
                              A tygrysek za normalnego dziś robił????
                              Dobra, Samcia, no to juz Ci nie dogryzam. Nie ma jak solidarność jajników,
                              jednak!!!
                              :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka