Dodaj do ulubionych

ja tylko..

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 16:51
serdecznie pozdrawiam znajomych
wszystkich :szakusie ,randyjki,maryjki,lelijki ,x-y,meny itd.itp...i uciekam
poki:
1) poki z glupim usmiechem nie zagda do mnie kitek ..o wlasnie takim :)
2)poki jakis zbok nie zapyta mnie mnie czy mam wytrysk
3) poki Tygrys nie wstawi mi zjebki za niedzwonienie;))
4) poki maryjka nie zapieje pterodaktylowatym glosem obwieszczajac ,ze od
dzisiaj skrocono godziny snu do np.4 godzin na dobe( brrrrrr....straszna
wizja;))
5)poki moj maz czort nie zagoni mnie do kitarnia gaci
6) poki Lezio nie rzuci w moja strone swoim slodkim glosem: O kurwa ...chyba
sie swiat jebnie bo samcia tu zajrzala ...lub cos w tym stylu,he,he

A poza tym dziekuje,wszyscy zdrowi:)Samcia
Obserwuj wątek
    • enancjo Re: ja tylko.. 29.04.03, 17:23
      .. poki nie wygarne Ci za Miskowe obiecanki treningowe ...ooooooooooooo
      .. pozdrowka i sjuper ze dychasz ...
      Enancjo
      • Gość: samanta Re: ja tylko.. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 17:31
        o jessssssssssssuuuuuuuuuuuu......zabij,na smierc zapomnialam:((( To byl
        problem z "s" tak? Juz dzwonie do niej!
        • enancjo Re: ja tylko.. 29.04.03, 17:45
          Gość portalu: samanta napisał(a):

> o jessssssssssssuuuuuuuuuuuu......zabij,na smierc zapomnialam:((( To byl
          > problem z "s" tak? Juz dzwonie do niej!

.. nie denerwuj sssssie .. Sssssssamcia ... chlop dal
          sssssse rade sssssam ... dlatego nie bede go obciazal
          przez wakacje ....
          Enancjo

• Gość: samanta Re: ja tylko.. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 18:19
            uffffff..................a juz mnie trawily wyrzuty sumienia.To wszystko przez
            tego niemca...alzheimera;)
            • enancjo Re: ja tylko.. 29.04.03, 18:54

> uffffff..................a juz mnie trawily wyrzuty sumienia.To wszystko
              > przez tego niemca...alzheimera;)

.. qzwa .. u mnie tez ... ten same germaniec grasuje .. a moze w
              UNII to UNII wszyscy ALZHEIMER maja ???

Enancjo

• Gość: samanta Re: ja tylko.. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 20:13
                Ty...a moze to wplyw bliskosci niemieckiej granicy i stad te naloty
                alheimerowskie? Tak czy siak przerabane mamy chyba.... Cieplo sie zrobilo,musze
                ktoregos dnia wstapic na Twoj taras he,he...Teraz obejdzie sie juz bez firmowej
                fufajki i walonek;))))
                • enancjo Re: ja tylko.. 30.04.03, 09:37

> Ty...a moze to wplyw bliskosci niemieckiej granicy i stad te naloty
                  > alheimerowskie? Tak czy siak przerabane mamy chyba.... Cieplo sie
                  > zrobilo,muszektoregos dnia wstapic na Twoj taras he,he...Teraz obejdzie
                  > sie juz bez firmowej fufajki i walonek;))))

.. nie sadze ... ten typ ma zasieg ogolnoswiatowy .. wiekszy od tej
                  ostatniej glupiej grypy i wszystkich innych chorobsk razem wzietych ...
                  .. a wstepuj WacSamcia .. wstepuj .. dywaniska rozpostrzem .. kawulcem
                  i innym dobrodziejstwem uraczym ... :))

Enancjo

• kitek1 uwielbiam samante............ 29.04.03, 17:32
      z sexu,
      w wielkim miescie:)
      • Gość: mur of e iks Re: uwielbiam samante............ IP: 213.77.90.* 29.04.03, 17:47
        kitek, ale Ty kontarastujesz z tą sygnaturką!
        • Gość: samanta Re: uwielbiam samante............ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 18:18
          hahahaha.....Kitek ma sie tak do Alberta jak ja do szpileczek ;)
          • kitek1 nie musicie, mojej sygnaturki, az tak bardzo...... 29.04.03, 18:57
            brac,
            do siebie:)
            usmiech dla samantki,
    • Gość: maryjo2 Re: ja tylko.. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 18:19
      Samcia, czy Ty czasem nie przesadzasz? A może masz syndrom wtorku, tak jak ja?
      Trzymaj się babo jedna, jeszcze trochę musimy sie pomęczyć na tym łeż padole,
      a potem i tak do piachu, hu, hu :))
      • Gość: samanta Re: ja tylko.. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 18:28
        Uwazam ,ze z moja nienawiscia do porannego wstawania i tak jestem spokojna
        maryjko.Przy zyciu trzyma mnie mysle ,ze jeszcze troche i beda
        wakacje,wakacje,wakacje,wakacje......;))) Czy Ty wiesz ,ze nasz dzieci sa juz
        prawie gimnazjalistami? jak to sie stalo ,ze tak szybko sie zastarzaly,tym
        bardziej ze my ciagle piekne ,mlode i do wziecia?;)))))
        • Gość: maryjo2 Re: ja tylko.. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 18:34
          Też zachodzę w głowę, jak to możliwe! To chyba nasz nieodparty urok osobisty,
          wdzięk, styl i bezpretensjonalność sprawiły, że czas nas nie dostrzegł i
          przemknął gdzieś obok. A może zapatrzył się w nasze zniewalające uśmiechy i
          zapomniał, co miał zrobić?
          Jak by nie było - dobra nasza, chodźmy wyrywać świeżą cielęcinkę !
          • kitek1 samantka codziennie wyrywa, na randowisku....... 29.04.03, 19:00
            dlatego udaje,
            ze dla nas,
            czasu nie ma:)
            usmiech dla samantki,
            • Gość: maryjo2 Re: samantka codziennie wyrywa, na randowisku.... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 19:10
              A skąd Ty tak wszystko wiesz o Samantce? Szpiegujesz ją, czy co?
              :)
              • kitek1 husajnem, chyba jeszcze nie jest............... 29.04.03, 19:33
                wiec,
                dosc latwo,
                ją, sie szpieguje:)
                • Gość: maryjo2 Re: jednak szpiegowanie husajna.... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 19:47
                  nie jest nawet w części tak przyjemne, jak szpiegowanie Samantki, cooooo?
                  :))
                  Kawę zaparzyłeś?
                  • Gość: samanta aaaa....bo to jest tak.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 20:10
                    Co do czasu Maryjo to on oszczedza nas tylko z braku czasu,przeciez musi nasze
                    dzieci postarzac wiec nam sie psim swedem udaje jakby .A co do Kitka to
                    zaczynam podejrzewac ,ze on tak gada,gada wiecznie na mnie a po kryjaku
                    podkochuje sie we mnie,he,he... stad to jego szpiegowanie .Codziennie rano
                    wchodzi na 02 zeby sobie popatrzec na moje foto,hahahahahahaha...I cio
                    Kitek,chyba sie nie myle nie?
                    • Gość: maryjo2 Re: aaaa....bo to jest tak.... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 20:23
                      Twierdzę Samciu, że Kitek po prostu pasjami uwielbia oblegać niezdobyte
                      twierdze :) A jak tylko twierdza trochę wrót uchyli- to kitek myk! i już go
                      nie ma :)
                      Taki to strachliwy, ten nasz kitek.
                      • Gość: samanta Re: aaaa....bo to jest tak.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 20:37
                        Wybacz ,ale nie uchyle drzwi twierdzy zeby przekonac sie czy Kitek scykorzy i
                        ucieknie.A co pozniej zrobie jak NIE ucieknie? Przyszloby mi wtedy przed nim
                        uciekac:)
                        • Gość: maryjo2 Re: aaaa....bo to jest tak.... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 20:42
                          Ależ ja Cię do niczego nie namawiam! Tak tylko dumam nad kicią naturą :)
                          • kitek1 do maryjki............ 29.04.03, 20:52
                            kawa wypita:)
                            • Gość: maryjo2 Re: do kitka............ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 21:17
                              Nie wiem, czy Ci już mówiłam, że oprócz starej wieprzowiny ze szczeciną
                              bardzo lubię wyleniałą kocinę, mimo że żadnej z nich nie jadam z powodów
                              zdrowotnych :))
                              • kitek1 wieprzowina ze szczecina................. 29.04.03, 21:38
                                no pieknie sie samantce,
                                za ten tekscik, odgryzlas:)
                                "Czy Ty wiesz ,ze nasz dzieci sa juz
                                prawie gimnazjalistami"
                                • Gość: maryjo2 Re: Zaraz, zaraz IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 21:47
                                  wieprzowinka to było zupełnie o kim innym!!! Oj, kitek, bo Cie wezmę za
                                  głupolinka :))
                                  • kitek1 no wiem............ 29.04.03, 21:51
                                    ja specjalnie czasami,
                                    takiego mniej rozgarnietego,
                                    udaje:)
                                    • Gość: maryjo2 A nie wystarczy Ci, kitku IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 22:08
                                      że już politycy rżną głupa?
                                      • kitek1 sam sie wqrzam, ze adasko nie dal tej lapowy...... 29.04.03, 22:12
                                        rywinowi,
                                        moze jakby agora polsat kupila,
                                        to stac by ja bylo,
                                        na lepsze serwerki,
                                        dla naszego forum:)
                          • Gość: samanta Re: aaaa....bo to jest tak.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 21:10
                            ja tam nie wiem,mowia ze koty sa falszywe....
                            • kitek1 no wlasnie, za co ty mnie tak nie lubisz.......... 29.04.03, 21:12
                              a przeciez:
                              Nie lubię...
                              Nie lubie nie lubic:)
                              • Gość: samanta Re: no wlasnie, za co ty mnie tak nie lubisz..... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 21:18
                                owszem...nie lubie nie lubic ale zmusiles mnie bym cie nie lubila.
                                • kitek1 przeciez, ja zartowalem............. 29.04.03, 21:39
                                  bardzo mi sie,
                                  twoje fiutki,
                                  podobaja:)
                                  • Gość: samanta jesli chodzi o mnie kitek... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 21:44
                                    Mozesz powiedziec mi kazda glupote i splynie to po mnie jak woda po kaczce ,ale
                                    jest cos czego Ci nie zapomne(nie pytaj czego...) ...sorry,tu dusza babki
                                    ukrainki daje znac o sobie
                                    • kitek1 wylej to z siebie............. 29.04.03, 21:46
                                      i upa,
                                      mnie nie strasz:)
                                      • Gość: samanta Re: wylej to z siebie............. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 21:50
                                        zyj w nieswiadomosci
                                        • kitek1 nie jest, to pierwsza nieswiadomosc............... 29.04.03, 21:53
                                          z jaka zyje,
                                          wiec i ta przezyje:)
                                • Gość: pom może dajcie już spokój.... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.03, 21:40
                                  i pocałujcie się centralnie na zgodę :)
                                  • kitek1 oki, a w co mam cmoknac samantke............. 29.04.03, 21:44
                                    centralnie?
                                    • Gość: pom jak Ci pozwoli... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.03, 21:47
                                      to w ust korale
                                      a jak nie pozwoli to bądź mężczyzną:)
                                      • Gość: samanta Re: jak Ci pozwoli... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 21:48
                                        Gość portalu: pom napisał(a):

> to w ust korale
                                        > a jak nie pozwoli to bądź mężczyzną:)

Tylko daj mu Pomus dokladna instrukcje jak ma to zrobic,zarowno w pierwszym jak
                                        i drugim przypadku,he,he
                                        • Gość: pom dobrze, przetrę szlaki... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.03, 21:50
                                          i dam Ci Kitulka na półmisku:))
                                          • Gość: samanta Re: dobrze, przetrę szlaki... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 21:52
                                            Gość portalu: pom napisał(a):

> i dam Ci Kitulka na półmisku:))

Badz czlowiekiem i daj mi lepiej arszenik
                                            • Gość: pom Nawet jak mu w zęby włożę marchewkę? IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.03, 21:55
                                              a w kuperek koperek....
                                    • Gość: samanta Re: oki, a w co mam cmoknac samantke............. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 21:47
                                      najlepiej w nic...Ostatecznie niczym sobie na taka kare nie zasluzylam
                                      • Gość: pom Ale gdybyś częściej bywała... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.03, 21:48
                                        to potem nie byłoby takiej tęsknoty :)
                                      • kitstein Re: oki, a w co mam cmoknac samantke............. 29.04.03, 22:34
                                        alez samanto,
                                        mozesz zawsze
                                        sie do mnie
                                        wystawic,
                                        gdyz jestem odkrywca
                                        czarnych dziur
    • saqqara czesc Samcia 30.04.03, 09:10
      trzymaj sie, nie puszczaj, a jesli juz to rob to na strych znaczy towarzyskich
      cialkach:)))
      buzka i pozdrow kogo mozesz;))))))
      • randia_ Re: czesc Samcia 30.04.03, 09:31
        Matuś, słońce ty moje jaśniutkie!!!!!
        Buziaki słodkie na uroczystość pojawienie siem ciebie tutaj!!:))))))
        Pozdrowienia dla trzódki, piesków, kotków, szczurków i wszystkich
        innych.....:)))))
        • Gość: leziox Re: czesc Samcia IP: *.arcor-ip.net 30.04.03, 15:36
          Kitek to przeżytek
          Wie o tym zjadacz frytek
          Oraz każdy kolejny
          Dziad kościelny

Z wariatami siedzi
          Na korytarzu ich śledzi
          I sam z tego bolca
          Dostaje pierdolca

Zamykając dyskusje
          Zanim sobie usnę
          Przeżytki to inna era
          Kitka dać do bauera.

• kitek1 brawo leziaczku, chetnie bym ci za to skrzyneczke. 30.04.03, 19:49
            piwa postawial,
            ale jak mi wywiad doniosl,
            ty juz pic, nie mozesz,
            a te twoje jalowe pitolenia o browarze,
            sa tylko, objawami tzw. suchego kaca:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka