Dodaj do ulubionych

Prawdziwa kobieta

06.08.02, 09:46
Powinna być damą w salonie, gospodynią w kuchni i kurtyzaną w sypialni.
W praktyce jest damą w kuchni, gospodynią w sypialni i kurtyzaną w salonie.
To Balzac powiedział, nie ja:)))
Obserwuj wątek
    • tygrysek_ Re: Prawdziwa kobieta 06.08.02, 09:49
      i maił kurwa racje!!!!:))
      • onlyania Re: A prawdziwy facet.... 06.08.02, 09:53
        to wystarczy ze trawnik umie skosic.......
        • crimen Re: A prawdziwy facet.... 06.08.02, 09:55
          Zębami:)))
          • onlyania Re: A prawdziwy facet.... 06.08.02, 09:58
            nie.....tylkiem, jak siedzi przed tv i mecz oglada......
            • crimen Re: A prawdziwy facet.... 06.08.02, 10:02
              Dupa to marna kosiarka:)))
        • czarnyadam Re: A prawdziwy facet.... 06.08.02, 10:02
          Pomimo że jestem facetem przesyłam Ci Onlyaniu :)))).
          Może sie narażam ale mam inne zdanie o kobietach.
          Nie są przeciez takie złe, nieraz potrafia wk***ic nieprzeciętnie,
          ale my tez nie jestesmy święci.
          • onlyania Re: A prawdziwy facet.... 06.08.02, 10:10
            dzieki za :))), odsylam rowniez...:)))
            • czarnyadam Re: A prawdziwy facet.... 06.08.02, 10:52
              Dzieki Onlyania:), ja poprostu nie lubie narzekac na siebie
              wzajemnie.
    • enancjo Re: Prawdziwa kobieta 06.08.02, 10:03
      crimen napisaý:

> Powinna być damą w salonie, gospodynią w kuchni i kurtyzaną w sypialni.
      > W praktyce jest damą w kuchni, gospodynią w sypialni i kurtyzaną w salonie.
      > To Balzac powiedział, nie ja:)))

... eee tam ... zascianek ..
      ... prawdziwa to taka co jest lub bedzie i wytrzyma ze mna a ja z nia :))
      Enancjo
      • crimen Re: Prawdziwa kobieta 06.08.02, 10:06
        Enancjuszu, co mi po prawdziwej kobiecie która jest z Tobą:)))
        • enancjo Re: Prawdziwa kobieta 06.08.02, 10:07
          crimen napisaý:
          > Enancjuszu, co mi po prawdziwej kobiecie która jest z Tobą:)))

.. hehe .. skad wiesz ile ich jest .. nie mowimy chyba o ilosci ??
          .. a poza tym .. nic Ci po niej to fakt ...
          powodzenia
          Enancjo
          • crimen Re: Prawdziwa kobieta 06.08.02, 10:11
            Że nie chodzą stadami, to fakt.Powiedziałeś jednak , iż miarą prawdziwej
            kobiety jest to, że jest z Tobą:)))
            • enancjo Re: Prawdziwa kobieta 06.08.02, 10:13
              crimen napisaý:

> Że nie chodzą stadami, to fakt.Powiedziałeś jednak , iż miarą prawdziwej
              > kobiety jest to, że jest z Tobą:)))

.. kazdy ma swoja tzw PRAWDE ... :))
              Enancjo
              • crimen Re: Prawdziwa kobieta 06.08.02, 10:19
                To szanuję Twoją prawdziwą i szukam swojej:)))
      • ulalka Re: Prawdziwa kobieta 06.08.02, 10:24
        enancjo napisaý:

> ... eee tam ... zascianek ..
        > ... prawdziwa to taka co jest lub bedzie i wytrzyma ze mna a ja z nia :))
        > Enancjo

he he.. jakos nie ma mocnych na mnie, acz jestem prawdziwa kobieta ;-)))))) a
        nie podroba, a moze sie myle?.. ;-))))))
        • enancjo Re: Prawdziwa kobieta 06.08.02, 11:09
          ulalka napisaýa:
          > enancjo napisaý:
          > > ... eee tam ... zascianek ..
          > > ... prawdziwa to taka co jest lub bedzie i wytrzyma ze mna a ja z nia :))
          > > Enancjo

> he he.. jakos nie ma mocnych na mnie, acz jestem prawdziwa kobieta ;-))))))
          a nie podroba, a moze sie myle?.. ;-))))))

.. hihi .. ale widac ze masz punkt odniesienia .. wiec sie mylisz :))
          Enancjo
    • saqqara Re: Prawdziwa kobieta powinna miec rowniez 06.08.02, 10:04
      swoje 4 ulubione zwierzeta:
      jaguara w garazu
      lisa w szafie
      ogiera w lozku
      no coz.... i tego cholernego osla w domu... za meza:))

hehehe, to nie Balzak;))
      • crimen Re: Prawdziwa kobieta powinna miec rowniez 06.08.02, 10:07
        Szaki, czekałem na Twój głos rozsądku:)))
        • saqqara Re: Prawdziwa kobieta powinna miec rowniez 06.08.02, 10:11
          ja bym to inaczej nazwala:))
          • crimen Re: Prawdziwa kobieta powinna miec rowniez 06.08.02, 10:12
            To nazwij Pluszaczku:)))
            • saqqara Re: Prawdziwa kobieta powinna miec rowniez 06.08.02, 10:16
              nie bierz mnie pod wlos, na czulosci sie zjezam:))
              • crimen Re: Prawdziwa kobieta powinna miec rowniez 06.08.02, 10:20
                Zdumiewa mnie ile mamy wspólnego ze sobą:)))
                • saqqara Re: Prawdziwa kobieta powinna miec rowniez 06.08.02, 10:25
                  tja? i co w zwiazku z tym?:))
                  • crimen Re: Prawdziwa kobieta powinna miec rowniez 06.08.02, 10:29
                    A co może być?Znowu przegrasz;)
                    • saqqara Re: Prawdziwa kobieta powinna miec rowniez 06.08.02, 10:32
                      hahaha, wiedzialam, ze bedzie kolejny zaklad!!! chcesz przegrac?;)ZNOWU...
                      • crimen Re: Prawdziwa kobieta powinna miec rowniez 06.08.02, 10:35
                        Już nie cieszą mnie te wygrane, ale skoro chcesz...:)))
                        • saqqara Re: Prawdziwa kobieta powinna miec rowniez 06.08.02, 10:36
                          ze ja chce? hehehe, to Ty mnie ciagle podpuszczasz choc wiesz ze nie masz
                          szans:))
                          • crimen Re: Prawdziwa kobieta powinna miec rowniez 06.08.02, 10:42
                            Świat jest iluzją, ale za mną przemawiają czyny, nie słowa:)))
                            • saqqara Re: Prawdziwa kobieta powinna miec rowniez 06.08.02, 10:47
                              doprawdy? jakos tych czynow jeszcze nie zauwazylam, a slepa nie jestem:))
                              • crimen Re: Prawdziwa kobieta powinna miec rowniez 06.08.02, 10:50
                                Przecież pokonałem Cię na Mazurach:)))
                                • saqqara Re: Prawdziwa kobieta powinna miec rowniez 06.08.02, 10:52
                                  ze co? no wez przestan, o malo sie nie udlawilam ze smiechu.. niby kiedy?
                                  przypomnij mi:))
                                  • crimen Re: Prawdziwa kobieta powinna miec rowniez 06.08.02, 10:56
                                    Przecież przypomniałem.Na Mazurach:)))
                                    • saqqara Re: Prawdziwa kobieta powinna miec rowniez 06.08.02, 10:58
                                      na Mazurach? naprawde? to moze to bylo na spotkaniu PIPY w lipcu, co?:))
                                      • crimen Re: Prawdziwa kobieta powinna miec rowniez 06.08.02, 11:07
                                        Dokładnie Pluszaczku.Cieszę się że zobie wreszcie przypomniałaś:)))
    • pom Re: Prawdziwa kobieta 06.08.02, 10:10
      Prawdziwa kobieta może się stać taka przy prawdziwym mezczyźnie.
      • crimen Re: Prawdziwa kobieta 06.08.02, 10:11
        Niestety Pom, gatunek na wymarciu:)))
        • pom Re: Prawdziwa kobieta 06.08.02, 10:13
          Wiem.:) Dlatego szukam w rezerwatach.:)
          • onlyania Re: Prawdziwa kobieta 06.08.02, 10:15
            bo faceci to w ogole doza do tego zeby stac sie prawdziwa kobieta......:)))
            • onlyania Re: Prawdziwa kobieta 06.08.02, 10:16
              czesto zreszta im sie to udaje tylko czesciowo i pozostaja w fazie bycia
              baba.....
          • crimen Re: Prawdziwa kobieta 06.08.02, 10:16
            To coś mitycznego na kształt jednorożca:)))
            • pom Re: Prawdziwa kobieta 06.08.02, 10:19
              Może i tak... A moze po prostu wszyscy szukają gotowego produktu a nie surowca.
              Brak marketingu, dobrego opakowania i giną perełki wsród tłumu. Zarówno wśród
              kobiet i mezczyzn.
              • crimen Re: Prawdziwa kobieta 06.08.02, 10:22
                Pom, uśmiechnij się.Ty jesteś perełką.
                • pom Re: Prawdziwa kobieta 06.08.02, 10:23
                  Pozwolisz, że sie gorzko zasmieję?:)
                  • crimen Re: Prawdziwa kobieta 06.08.02, 10:28
                    Nie pozwolę, Pom.Ja też wiem swoje:)
                    • pom Re: Prawdziwa kobieta 06.08.02, 10:31
                      Sęk w tym, że wiesz realnie nic.:) ale nic to. wiedza bądź jej brak nie
                      zmieniaja naszego położenia.:)
                      • crimen Re: Prawdziwa kobieta 06.08.02, 10:37
                        Fakt, ale miło mieć świadomość że zna się perełkę:)))
                        • pom Re: Prawdziwa kobieta 06.08.02, 10:40
                          Jesteś w mniejszości Crimenku z takim osądem, niemniej dziekuję.:)
                          • crimen Re: Prawdziwa kobieta 06.08.02, 10:43
                            Tym większa moja satysfakcja, bo ja wiem to czego inni nie wiedzą:)))
                            • pom Re: Prawdziwa kobieta 06.08.02, 10:47
                              Niektórzy wiedzą, a przynajmniej myślą, że wiedzą.:) Ale wiedzą nie ci co
                              trzeba:)))
                              • crimen Re: Prawdziwa kobieta 06.08.02, 10:51
                                Ale dzięki Tobie wiedzą, że warto szukać:)))
                                • pom Re: Prawdziwa kobieta 06.08.02, 10:54
                                  Może, może...:) Lepiej powiedz, gdzie sie męskie perełki pochowały.:)
                                  • crimen Re: Prawdziwa kobieta 06.08.02, 10:55
                                    Też się czasem trafią.Nie w każdym perłopławie jest perła:)
                                    • pom Re: Prawdziwa kobieta 06.08.02, 10:59
                                      Chciałes powiedzieć, rzadko w którym:)
                                      • crimen Re: Prawdziwa kobieta 06.08.02, 11:09
                                        Niemniej jednak szczęście uśmiecha się do wytrwałych:)
                                        • pom Re: Prawdziwa kobieta 06.08.02, 11:10
                                          Póki co to szczeście do nas szczerzy zębiska:)
                                          • crimen Re: Prawdziwa kobieta 06.08.02, 11:12
                                            Dobrze wiesz, że nie poddamy się:)))
                                            • pom Re: Prawdziwa kobieta 06.08.02, 11:18
                                              Oby tylko to nie był jakiś pakt pokojowy z konieczności i braku wyjścia.:)
                                              • crimen Re: Prawdziwa kobieta 06.08.02, 11:22
                                                Przecież oboje nie lubimy zgniłych kompromisów:)))
                                                • pom Re: Prawdziwa kobieta 06.08.02, 11:28
                                                  Zgniłych na pewno nie. Ale podobno sa też i nie zgniłe.:)
                                                  • crimen Re: Prawdziwa kobieta 06.08.02, 11:33
                                                    Każdy kompromis to degradacja własnej wartości.Veto:)
                                                  • pom Re: Prawdziwa kobieta 06.08.02, 11:35
                                                    Degradacja? a może zorzumienie dla czyjejś odmienności? Bez skrajności, rzecz
                                                    jasna.
                                                  • crimen Re: Prawdziwa kobieta 06.08.02, 11:38
                                                    I tak wszystko zaczyna się od wzajemnej akceptacji.
                                                  • pom Re: Prawdziwa kobieta 06.08.02, 11:40
                                                    Więc o tym mówie własnie... tylko ciężko wypracować wspólną linie brzegową.:)
                                                  • crimen Re: Prawdziwa kobieta 06.08.02, 11:46
                                                    Człowiek się robi dziwnie plastyczny, gdy już zaakceptuje drugiego:)
                                                  • pom Re: Prawdziwa kobieta 06.08.02, 11:50
                                                    Pokocha, znaczy sie.:)
                                                  • crimen Re: Prawdziwa kobieta 06.08.02, 11:56
                                                    Może tylko trochę straci głowę:)
                                                  • pom Re: Prawdziwa kobieta 06.08.02, 11:58
                                                    Nie... no jasne, oczywiście, pewnie, że tylko straci ewentualnie troche rozumu:)
                                                  • crimen Re: Prawdziwa kobieta 06.08.02, 12:00
                                                    I jest mu bardzo miło, gdy nie jest w tym odosobniony:)
                                                  • pom Re: Prawdziwa kobieta 06.08.02, 12:03
                                                    Miło?????? a ja myslałam, że nie pousada się z radości w takiej sytuacji i juz
                                                    zupełnie mu zajobeczek odpala ze szczęscia:)
                                                  • crimen Re: Prawdziwa kobieta 06.08.02, 12:08
                                                    Dobrze myślałaś, po prostu jestem oszczędny w słowach:)))
                                                  • pom Re: Prawdziwa kobieta 06.08.02, 12:11
                                                    Szkoda tylko, że zazwyczaj zakochujecie się w niewłaściwych kobietach a my w
                                                    niewłaściwych mezczyznach.:)
                                                  • crimen Re: Prawdziwa kobieta 06.08.02, 12:15
                                                    Gdyby było inaczej, nie budziłoby to takich namiętności:)
                                                  • pom Re: Prawdziwa kobieta 06.08.02, 12:18
                                                    To może poprsze o mniejszą doze namiętności - ta wieksza wpędzi mnie do grobu.:)
                                                  • crimen Re: Prawdziwa kobieta 06.08.02, 12:21
                                                    A ja lubię ekstremalne doznania.Wtedy wiem że jeszcze mi na czymś zależy:)
                                                  • pom Re: Prawdziwa kobieta 06.08.02, 12:24
                                                    Że zalezy Ci na gonieniu wiatru. Bo tak naprawdę nie chcesz niczego dogonic.
                                                  • crimen Re: Prawdziwa kobieta 06.08.02, 12:33
                                                    Tego nie wiem, może kogoś dogonię.
                                                  • pom Re: Prawdziwa kobieta 06.08.02, 12:36
                                                    Pewnie najpierw trzeba dogonić samego siebie...
                                                  • crimen Re: Prawdziwa kobieta 06.08.02, 12:40
                                                    Najpierw trzeba znaleźć swoje miejsce.
                                                  • pom Re: Prawdziwa kobieta 06.08.02, 12:41
                                                    Znalezłeś je już?
                                                  • crimen Re: Prawdziwa kobieta 06.08.02, 12:49
                                                    Nie, chyba zmierzam w kierunku kloszarda:)
                                                  • pom Re: Prawdziwa kobieta 06.08.02, 12:51
                                                    Na kloszarda nie masz predyspozyjci.:) Ide cos zjeść Crimenie, na razie.:)
                                                  • crimen Re: Prawdziwa kobieta 06.08.02, 13:02
                                                    O tym decyduje przeznaczenie, a nie predyspozycje:)))Smacznego, Pom.
            • onlyania Re: Prawdziwa kobieta 06.08.02, 10:19
              lepsze szukanie jednorozca niz zadawalanie sie koniem na biegunach.....
              • pom Re: Prawdziwa kobieta 06.08.02, 10:20
                Albo Łyskiem...
              • crimen Re: Prawdziwa kobieta 06.08.02, 10:23
                Fakt, nadzieja zawsze umiera ostatnia.
        • onlyania Re: Prawdziwa kobieta 06.08.02, 10:13
          a prawdziwiemu facetowi to staje nie tylko przy prawdziwej kobiecie.....:)))
          • crimen Re: Prawdziwa kobieta 06.08.02, 10:18
            Prawdziwemu ogierowi nigdy nie opada:)))
            • onlyania Re: Prawdziwa kobieta 06.08.02, 10:23
              chyba jak se w cement wsadzi.....
              • ulalka Re: Prawdziwa kobieta 06.08.02, 10:27
                onlyania napisaýa:

> chyba jak se w cement wsadzi.....

he he... i co z tego, ze staje, jak widzi tylko to, co na wierzchu, a ucieka
                przed inteligencja?..
                • crimen Re: Prawdziwa kobieta 06.08.02, 10:31
                  Prawdziwego faceta w cement?Słusznie, trzeba go zachować dla przyszłych
                  pokoleń:)))
                  • onlyania Re: Prawdziwa kobieta 06.08.02, 10:34
                    dla ciebie crimen to proponuje inny material zachowawczy, pod nazwa :
                    CRIMENT....
                    • crimen Re: Prawdziwa kobieta 06.08.02, 10:38
                      Czy to pęcznieje?Mam niemiłe skojarzenia.
                      • onlyania Re: Prawdziwa kobieta 06.08.02, 10:57
                        nie, ale pączkuje....
                        • crimen Re: Prawdziwa kobieta 06.08.02, 11:09
                          Kobieto, Ty chcesz mojej zguby.
                • crimen Re: Prawdziwa kobieta 06.08.02, 10:45
                  Intelekt kobiet nie wywołuje erekcji:)))
                  • ulalka Re: Prawdziwa kobieta 06.08.02, 10:47
                    crimen napisaý:

> Intelekt kobiet nie wywołuje erekcji:)))

hłe hłe hłe.. jezeli tylko o to Ci chodzi, to nie pokaze Ci jak wygladam w
                    spodnicy i.. zaluj!! ;-))))))))))
                    • crimen Re: Prawdziwa kobieta 06.08.02, 10:54
                      Jak chcesz, ale bez zwrócenia na siebie uwagi nie masz szans na zaprezentowanie
                      intelektu.W drugiej kolejności, oczywiście:)))
                      • ulalka Re: Prawdziwa kobieta 06.08.02, 11:01
                        crimen napisaý:

> Jak chcesz, ale bez zwrócenia na siebie uwagi nie masz szans na
                        zaprezentowanie
                        >
                        > intelektu.W drugiej kolejności, oczywiście:)))

fajnie to u was dziala, serio ;-))))))))))) a to drzyj!! bo mam nie tylko
                        niezle nogi, ale i niesamowite oczy (cytat, po jednym mezczyznie, wiec sie nie
                        przechwalam ;-))))))))
                        • onlyania Re: Prawdziwa kobieta 06.08.02, 11:11
                          kazdy facet mowi takie nic nie znaczace bzdury.......
                        • crimen Re: Prawdziwa kobieta 06.08.02, 11:11
                          To Ty drżyj.Z waszych oczu można wszystko wyczytać, więc nic przede mną nie
                          ukryjesz:)))
    • ja_jacek Re: 3 cechy prawdziwej, nowoczesnej kobiety -:) 06.08.02, 12:29
      1. Powinna być przyrodniczką, aby lubiła bez.
      2. Powinna być spadochroniarką, aby się dobrze puszczała.
      3. Powinna być partyzantką, aby z wisielca zrobić powstańca.

-:)
    • men_ Re: a którą wersję 06.08.02, 13:13
      preferujesz Crimen, hę ?:)
      • crimen Re: a którą wersję 06.08.02, 13:17
        Ja tam zadowolę się kurtyzaną, Menik:)))
        • randia Re: a którą wersję 06.08.02, 13:48
          Cześć Panowie :)))
          Czyli taka spadochroniareczka ??? :)))
          • crimen Re: a którą wersję 06.08.02, 13:55
            Żadnych amatorek, to ma być prawdziwa kurtyzana, ze wszystkimi szykanami:)))
        • men_ Re: tylko gdzie ? 06.08.02, 15:36
          W sypialni czy salonie, a może w kuchni ?:)

crimen napisał:

> Ja tam zadowolę się kurtyzaną, Menik:)))
          • Gość: leziox Re: tylko gdzie ? IP: *.arcor-ip.net 06.08.02, 15:52
            Jakże tu ciekawie dzisiaj było,a ja przeoczyłem do tej pory dyskusyjkę.
            Agresywny Tygrysek,który zakopałby każdą kobietę w piachu,najchętniej z
            wystającą poza piach gołą dupą.Crimen,ganiający ze
            sterczącą/prawdopodobnie/laską po forum i narzucający kobietom swoją
            słodycz.Kurwa,aż ja się wzruszyłem.Chwilowo koleżanka Ssacz,znikająca zaraz po
            paru słowach czułości.Only,mająca jak zwykle więcej do powiedzenia,niż trzeba,a
            marychy jak nie było tak ni ma.Pomka w charakterze zamrażarki,chłodzącej
            Crimena zapędy i ogólnie mająca w dniu dzisiejszym tyle ciepła,co góra
            lodowa.Przepracowanie na pewno i znowu nadmiar chłopów.Wreszcie
            Ulalka,fetyszystka własnych nóg,którymi wirtualnie bez przerwy szczuje
            facetów,myśląc,że każdy samiec na ich widok dostanie zawału.Może,tylko dlaczego?
            No i zaspany Men się pojawił na ostatek.Zeby nie było tak,że dzisiaj znowu będę
            wygaszaczem wątku,bo przylazłem za późno...
            • 0nly Re: tylko gdzie ? 06.08.02, 22:30
              no, a stary przylazl, ponarzekal, i se poszedl spokojnie spac......
              • crimen Re: tylko gdzie ? 06.08.02, 22:40
                Nie ruszaj ojca.Obiecał butelki:)))
                • 0nly Re: tylko gdzie ? 06.08.02, 22:53
                  puste.....puste butelki......
                  • crimen Re: tylko gdzie ? 06.08.02, 22:55
                    Wiem że puste, ale dużo...
          • crimen Re: tylko gdzie ? 06.08.02, 20:27
            Menik, a po cholerę mi kurtyzana w kuchni?:)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka