Dodaj do ulubionych

Jest tu kto...?

06.08.02, 20:14
...jest tu kto?
Obserwuj wątek
    • czarna_pantera2 Re: Jest tu kto...? 06.08.02, 20:21
      mozna tak to ujac:))))
      • vacoo Re: Jest tu kto...? 06.08.02, 20:26
        hm, witaj ;)
        • czarna_pantera2 Re: Jest tu kto...? 06.08.02, 20:42
          chetnie bym pogadala, ale kurcze obowiazki:( wpadne pozniej moze:)
          • vacoo Re: Jest tu kto...? 06.08.02, 20:44
            no tak, wszyscy obowiązki, a pogadac nie ma z kim ;(
            • Gość: hm Re: Jest tu kto...? IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 06.08.02, 21:34
              juz jestem:)
              • Gość: vacoo Re: Jest tu kto...? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.02, 21:36
                no cieszę sie ogromnie ;)
                • czarna_pantera2 Re: Jest tu kto...? 06.08.02, 21:41
                  juz myslalam ze cie nie zastane:) nalezysz do nocnych markow?:)
                  • Gość: vacoo Re: Jest tu kto...? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.02, 21:43
                    do mocnych ;)
                    i całodziennych panterko ;)
                    • czarna_pantera2 Re: Jest tu kto...? 06.08.02, 21:44
                      urodziles sie z klawiatura w reku:)
    • czarna_pantera2 Re: Jest tu kto...? 06.08.02, 21:43
      czy ty przypadkiem nie jestes wackiem?:)
      • vacoo Re: Jest tu kto...? 06.08.02, 21:47
        a po czym wnosisz?
        • czarna_pantera2 Re: Jest tu kto...? 06.08.02, 21:48
          po adresie:)))))
          • vacoo Re: Jest tu kto...? 06.08.02, 21:51
            przebiegła hymenko ;)
            • czarna_pantera2 Re: Jest tu kto...? 06.08.02, 21:54
              ja tez tak wpadlam hihihi teraz sie juz nauczylam:)
              • vacoo Re: Jest tu kto...? 06.08.02, 21:56
                czego sie nauczyłaś?
                • czarna_pantera2 Re: Jest tu kto...? 06.08.02, 22:00
                  jak mozna zostac namierzonym:)
                  • vacoo Re: Jest tu kto...? 06.08.02, 22:01
                    ale ja nie zrobiłem tego żeby sie ukrywać ;)
                    sądzisz, ze powinienem? za dużo mnie tutaj???
                    • czarna_pantera2 Re: Jest tu kto...? 06.08.02, 22:03
                      hihihi nie nio cio ty:) widzialam ze sie zapisales na KGB:)
                      • vacoo Re: Jest tu kto...? 06.08.02, 22:05
                        qna, przecież wy wszyscy sie tu znacie???
                        • czarna_pantera2 Re: Jest tu kto...? 06.08.02, 22:07
                          alez skad, ja dopiero na mazurach poznalam kilka osob, teraz znowu poznam
                          nowych, ale fakt takie mozna odniesc wrazenie
                          • vacoo Re: Jest tu kto...? 06.08.02, 22:12
                            a ja wlazłem pare dni temu na to forum, właściwie przypadkiem, poczytałem kilka
                            rozmów i gdzieś tam się "wtrąciłem", jakoś tak się troszkę wciągnąłem, bo
                            czasem trzeba sobie pogadac, ale cały czas mam wrażenie, jakbyście się wszyscy
                            znali od lat...
                            • czarna_pantera2 Re: Jest tu kto...? 06.08.02, 22:18
                              wiesz... czesc ludzi siedzi tu juz od roku, mysle ze poznali sie juz troche,
                              jest to specyficzna znajomosc, czesc sie jeszcze nie widzila, ale jak
                              posiedzisz dluzej tez wsiakniesz:) ja jestem raptem od wiosny
                            • onlyania Re: Jest tu kto...? 06.08.02, 22:19
                              ja znam kilku od jesieni....reszte od zimy...troche od wiosny.....kilka osob od
                              lata dopiero.....
                              • vacoo Re: Jest tu kto...? 06.08.02, 22:21
                                i to jest właśnie ciekawe ;)
                                • czarna_pantera2 Re: Jest tu kto...? 06.08.02, 22:21
                                  w jakim wieku jestes, jesli to nie tajemnica?
                                  • vacoo Re: Jest tu kto...? 06.08.02, 22:23
                                    już zacząłem -dzieści ;)
                                    • czarna_pantera2 Re: Jest tu kto...? 06.08.02, 22:25
                                      o to swoj czlowiek jestes:)
                                      • vacoo Re: Jest tu kto...? 06.08.02, 22:26
                                        staram się ;)
                                        • czarna_pantera2 Re: Jest tu kto...? 06.08.02, 22:31
                                          wiesz o tym ze mi nie pomagasz:)
                                          • vacoo Re: Jest tu kto...? 06.08.02, 22:32
                                            w jakim sensie?
                                            • czarna_pantera2 Re: Jest tu kto...? 06.08.02, 22:36
                                              hahah jestes niemozliwy niewinnie zrzucasz ciezar rozmowy na mnie dajac krotkie
                                              rzeczowe odpowiedzi, a ja musze kombinowac co by tu jeszcze ciekwego powiedziec
                                              hihihhi, prosze zrobic troche rabanu, walnac w stol, albo zaspiewac
                                              marsylianke:)
                                              • czarna_pantera2 Re: Jest tu kto...? 06.08.02, 22:39
                                                musze sie zmywac wacus:) jutro cie przemagluje:) cmokus:)
                                                • vacoo Re: Jest tu kto...? 06.08.02, 22:42
                                                  no nie wiem, czy będzie tyle czasu i mozliwości <dziś był troche luźniejszy
                                                  dzień w pracy;)> ale zawsze jestem łasy na twój wdzięk , cmooooookuś
                                              • vacoo Re: Jest tu kto...? 06.08.02, 22:40
                                                niemożliwy? chyba masz rację ;) sorki, ale przecież nigdy nie zauważyłem, abyś
                                                miała problem z rozmową? chyba że ja taki cięzki do pogaduszek jestem?

hihihi, sorki, ale zastanawiałem się głupio w czym ci nie pomagam ;)
                                                zmienię się, obiecuję panterko ;))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka