Dodaj do ulubionych

Z pokłonem w kierunku..........

09.08.02, 08:55
.........słońca witam Was !!!!!!!
Slicznie świeci i do tego nie jest za gorąco...........:))))
Jeszcze raz Dzień Dobry !!!!!!
Obserwuj wątek
    • vacoo Re: Z pokłonem w kierunku.......... 09.08.02, 08:59
      ..witaj normeczko słoneczko..;)
    • ronja Re: Z pokłonem w kierunku.......... 09.08.02, 08:59
      Cze, Randia:)
    • Gość: crimen Re: Z pokłonem w kierunku.......... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 09.08.02, 08:59
      Weź się do roboty zamiast wylegiwać się na słońcu:)))Buziaczek
      • saqqara Re: Z pokłonem w kierunku.......... 09.08.02, 09:02
        dzien dobry wszystkim a dla mnie na pewno bo:
        dzisiaj jest piatek czyli ostatni dzien pracy w tym tygodniu
        dzisiaj jest piatek czyli ostatni dzien pracy bo od poniedzialku mam urlop!!!
        hehe, a Wy sie meczcie! o:))
        • crimen Re: Z pokłonem w kierunku.......... 09.08.02, 09:11
          Szaki, nie rób mi tego.Tyle pracy w Ciebie włożyłem, pierwsze efekty były już
          widoczne.Teraz uciekasz i cała robota na nic:(
          Znowu będę musiał zaczynać od początku:)))
          • saqqara Re: Z pokłonem w kierunku..........Crimen 09.08.02, 09:22
            powiedz jeszcze, ze bedziesz tesknil a nie pojde na ten cholerny urlop:))

ps. jakie efekty??!!! nie bylo zadnych, bylam jak skala;))
            • crimen Re: Z pokłonem w kierunku..........Crimen 09.08.02, 09:40
              Kochanie, zapłaczę się na śmierć, a efekty trudno dostrzec z własnej
              perpektywy;)
              • saqqara Re: Z pokłonem w kierunku..........Crimen 09.08.02, 10:12
                ach, te Kochanie tak milo polechatalo moje uszka;)))

nie nie, jestem twarda jak stal, nie ugne sie:))
                • crimen Re: Z pokłonem w kierunku..........Crimen 09.08.02, 10:27
                  Wiem, Pluszaczku musisz zachować pozory:)))
                  • saqqara Re: Z pokłonem w kierunku..........Crimen 09.08.02, 10:51
                    ja sie w takie gierki nie bawie:)) jest jak jest, zadne udawanie:)))
                    • crimen Re: Z pokłonem w kierunku..........Crimen 09.08.02, 11:01
                      Podczas miziania też nie udajesz? ;)))
                      • saqqara Re: Z pokłonem w kierunku..........Crimen 09.08.02, 11:20
                        nie wiem o czym mowisz.... :)))
                        • Gość: crimen Re: Z pokłonem w kierunku..........Crimen IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 09.08.02, 15:21
                          Masz jednak słabe punkty:)))
            • randia Re: Z pokłonem w kierunku..........Crimen 09.08.02, 09:40
              Szaki Ja będę tęsknić nie idz, rzuć w cholerę ten urlop i zostań z nami :)))
              • saqqara Randia, Malenstwo 09.08.02, 10:14
                tez bede tesknic... och och, kapia mi lzy z napisem king brus li karate
                mistrz;)))
      • randia Re: Z pokłonem w kierunku.......... 09.08.02, 09:03
        Witam Słonka i Gwiazdeczki i całą resztę galaktyki :)))))))
        Czyż nie cudownie,że jest piątek ??? A dziś jeszcze wyjeżdzam na Mazurki i będę
        miała do dyspozycji 11 koników do ujezdzania, Ronja czy to nie cudowne ???? Do
        okoła tylko pola i lasy........

Crimciu nie chce mi się pracować, ale buziaka dostaniesz :)*
        • vacoo Re: Z pokłonem w kierunku.......... 09.08.02, 09:05
          ...11 koników do ujeżdzania, pomyślał i sie załamał...;((
        • ronja Re: Z pokłonem w kierunku.......... 09.08.02, 09:06
          Ty świnio:))) I co się tak chwalisz?????:)
          A ja jadę na Championat Koni arabskich do Janowa, co prawda, k... mać nie
          pojeżdzę ale co się napatrzę na te najcudowniejsze stworzenia na swiecie to
          moje:))))
          • tygrysek_ Re: Z pokłonem w kierunku.......... 09.08.02, 09:09
            phi,co w nichcudownego??:)...zwykłe szkapy jak każde inne...
            • ronja Re: Z pokłonem w kierunku.......... 09.08.02, 09:11
              Tygrys, PROFANIE:), arab w galopie, w zawieszanym kłusie to coś nie do
              opisania, ale to nie temat do dyskusji:)))))))
          • crimen Re: Z pokłonem w kierunku.......... 09.08.02, 09:12
            Ronju, nie odejdę od telewizora.Założysz strój ludowy? ;)))
            • ronja Re: Z pokłonem w kierunku.......... 09.08.02, 09:18
              Ech, Crimen, po co powtarzać stroje sprzed roku?:)))
              Założę za to najkrótszą kieckę, jaka mam! Wypatruj:))))
              • crimen Re: Z pokłonem w kierunku.......... 09.08.02, 09:25
                A żebyś wiedziała że będę.I w tym roku wiem kogo:)))
                • ronja Re: Z pokłonem w kierunku.......... 09.08.02, 09:37
                  Może raczej kronike policyjna albo 997 oglądaj....:)
                  • crimen Re: Z pokłonem w kierunku.......... 09.08.02, 09:43
                    Jeśli planujesz szarżę, to może na południe?Wyjdę Ci naprzeciw i zrobimy bój
                    spotkaniowy:)))
                    • ronja Re: Z pokłonem w kierunku.......... 09.08.02, 09:46
                      Hę?:)
                      Nie zrozumiałam, ale spieszę z wyjaśnieniem BYĆ MOŻE pasującym do zaczepki:)
                      Jak byłam pierwszy raz w Janowie na Championacie, to taką zrobilismy imprezę,
                      ze policja musiała interweniować:)))
                      • crimen Re: Z pokłonem w kierunku.......... 09.08.02, 09:56
                        Ja właśnie o tym.Gdy już rzucisz się na policjantów, to goń ich na
                        południe.Wyjdę Ci naprzeciw.Weźmiemy ich w kleszcze i rozbijemy:)))
                        • ronja Re: Z pokłonem w kierunku.......... 09.08.02, 10:08
                          A co Ty:) Znając siebie, w takich sytuacjach uspokajam się i staram się skryć
                          rzęsami ten blask oczu alkoholowo-... i udaje, ze to nie ja:)))
                          Żadnych pogoni:)
                          • crimen Re: Z pokłonem w kierunku.......... 09.08.02, 10:25
                            Trudno, zajmiesz się wywiadem i logistyką.Przejdziemy na łączność
                            radiową.Kontakt kwadrans po nieparzystej:)))
                            Portal chyba czkawki dostał:)))
                            • ronja Re: Z pokłonem w kierunku.......... 09.08.02, 10:26
                              hehe, o ile będę w stanie odróżnić kontakt od nosa świnki...
                              • crimen Re: Z pokłonem w kierunku.......... 09.08.02, 10:28
                                Jako wariant awaryjny zostaje program 997;)))
        • crimen Re: Z pokłonem w kierunku.......... 09.08.02, 09:08
          Po takim buziaczku u mnie chnury się rozeszły i może za chwilę słoneczko
          wyjrzy:)))
          • randia Re: Z pokłonem w kierunku.......... 09.08.02, 09:29
            Tygrysku jakie szkapy ???
            Najcudowniejsze stworzenia jakie istnieją a nieszkapy !!!
            Ronka też chciałam jechać do Janowa, ale między jeżdzeniem a potrzeniem
            wybrałam to pierwsze :)))

Cuksik to masz jescze jeden a teraz może już zupełnie się rozpogodzi :)**
            • crimen Re: Z pokłonem w kierunku.......... 09.08.02, 09:38
              Wielkie dzięki, ale żeby tyle chmur rozgonić potrzeba wspólnego wysiłku
              wszystkich Foremek:)))
              • randia Re: Z pokłonem w kierunku.......... 09.08.02, 09:43
                Foremki łączcie się, buziaki dla Crimena, co by więcej słońca uwidział :)))
                • ronja Re: Z pokłonem w kierunku.......... 09.08.02, 09:47
                  Ja już mu całusa oddałam, na wrzosowisku...
    • vacoo Re: Z pokłonem w kierunku.......... 09.08.02, 09:12
      ..bawcie się, bawcie, a ja niestety zykam do pracy...;(((((((((((((
      • tygrysek_ Re: Z pokłonem w kierunku.......... 09.08.02, 09:20
        ..jaki profanie??,..toć to zwykłe kobyły jakich setki, tysiące!!:)
        ....a w galopie jeszcze gorszy widok bo im jaja latają!!:))
        ..i czym tu sie zachwycać kobito???:)
        ..co nie Crimen???:))
        • ronja Re: Z pokłonem w kierunku.......... 09.08.02, 09:22
          Tygrys, musiałeś być b. pijany, skoro u klaczy też jaja latały...
          No i powiedz jakie to przeżycia miałeś z tymi, co im jaja latały...:)))))))
          • tygrysek_ Re: Z pokłonem w kierunku.......... 09.08.02, 09:25
            ..żadnych przeżyć bo uciekłem!:),.ale widok był okrutny!!:)
            ..a smród!!,...i czym Ty sie tak zachwycasz...?
            ..rozumiem rybki akwariowe,...:)
            • ronja Re: Z pokłonem w kierunku.......... 09.08.02, 09:30
              Tygrysku, nie podpuszczaj mnie bo rrrrrrrrozerrwę na szczępy:))))
              I tak Cię lubię, niezależnie od głupot jakie wygadujesz:)
              • saqqara Ronka, moze i swinia jestem 09.08.02, 09:32
                ale kto z nas nie ma w sobie troche z prosiaka? hehehe:)))
                urlop, urlop... lalalalala!!!
                • ronja Szaki, to do Randii było:))) Odnośnie tych koni:)) 09.08.02, 09:34
                  • Gość: samanta ja tyz IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.08.02, 09:36
                    Piknie Was witam kochani .Cmook na dzien dobry:))))))
                    • crimen Re: ja tyz 09.08.02, 09:44
                      Witaj Perło Wybrzeża:)))
                  • tygrysek_ Re: Szaki, to do Randii było:))) Odnośnie tych ko 09.08.02, 09:37
                    ..Ronka!, jakie głupoty??, weż sie zastanów kobieto!!:)
                    ....chude habety, smród, rżenie bez celu,...:))
                    ..a rybki?,..czysto , cicho,...i ładne są!!:)))
                    • ronja Re: Szaki, to do Randii było:))) Odnośnie tych ko 09.08.02, 09:38
                      Postanowiłam się nie dać wyprowadzić z równowagi...
                      Zabiję Cię, Ty profanie jeden!!!!!!!!!!!!
                      :))))))
                      • randia Re: Samcia ! 09.08.02, 09:45
                        • randia Re: Samcia ! 09.08.02, 09:46
                          Witaj Słonko!!!!
                          Cóż słychać ???? :))
                          • Gość: samanta Re: Samcia ! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.08.02, 10:12
                            Czesc Coreczko:)))) Jest dobrze ,no kurcze naprawde jest dobrze! Chyba moja zla
                            passa zakonczyla sie wreszcie i zaczynam wierzyc ,ze wszystko bedzie oki:)
                            Widoki na szmal,kochajacy facet ,zdrowe dziecko ...Jezuu,czego mi wiecej trzeba
                            do szczescia?:)))No nie...moze to niedokladnie tak z tym kochajacym
                            facetem ,ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma:))))
                            • randia Re: Samcia ! 09.08.02, 10:44
                              Skarbie to samo mam :))
                              Cudownie jest ostatnio, że ciężko bym zgrzeszyła, narzekając.Wytargałam się z
                              humorów chandryczno-nostalgicznych i dostrzegam uroki otaczającego Mnie
                              świata.Jeszcze dziś mały wypadzik w kierunku Mazur, troszkę czasu na świeżym
                              powietrzu i nic Mi więcej nie potrzeba :)))
                              Tylko jeszcze czasami jakaś dziwna tęsknota Mnie ogarnia.............zupełnie
                              bez powodu.........
                      • randia Re: Szaki, to do Randii było:))) Odnośnie tych ko 09.08.02, 09:48
                        Ronja Ja pierwsz dorwę Go, już w Poznaniu :)))
                        Skopię tem tyłeczek, za porównywanie koni do cholernych rybek :)))
                        • saqqara aha, to sorka, myslalam ze ja tez swinia 09.08.02, 10:14
                          a sie jednka okazuje ze mam w sobie troche z czlowieka:)))
                        • czarnyadam Randia 09.08.02, 10:17
                          Czesc:)
                          Tylko tydzien do Poznania i już nie bede potrzebował
                          Twojego zdjecia :)))
                        • ronja Skop i ode mnie:))) 09.08.02, 10:18
                          Będę bardzo dźwięczna:)
                          • tygrysek_ Re: Skop i ode mnie:))) 09.08.02, 10:26
                            ..aaaa...zapomniałem że torba też habety kocha!!:)))
                            ...boszszsz....co za baby!!!:)....zamiast rybi chodować!!!:)
                            • randia Re: Tygysku !!!! 09.08.02, 10:46
                              Tygrysie............jak mam lepszy pomysł......Ciebie wsadzę do akwarium i będę
                              się Tobie przyglądać :)))
                              Co Ty na to ????
                              • tygrysek_ Re: Tygysku !!!! 09.08.02, 11:03
                                ..ale mógłbym utonąć!!:((((((((
                                • randia Re: Tygysku !!!! 09.08.02, 11:09
                                  Skarbie nie pozwoliłabym na to :))) W takim razie zrobię dla Ciebie wybieg,
                                  taki z konarami na których będziesz mógł się wyciągnąć i wygrzać na słonku :))))
                                  • tygrysek_ Re: Tygysku !!!! 09.08.02, 11:13
                                    taaaaaaakk!!:))),..to Tygryski lubią najbardziej!!!:))
                                    ..zrób mi tak a będę cie wielbił do końca twych dni!!!:)))
                                    • randia Re: Tygysku !!!! 09.08.02, 11:17
                                      No i oczywiście jedzonko będę przynosić, co byś z pustym brzuszkiem odpoczywać
                                      nie musiał i czasami jakąś Tygrysią Lilię przyprowadzę co byś się nie
                                      nudził :))))
                                      • tygrysek_ Re: Tygysku !!!! 09.08.02, 11:22
                                        kurde!!...ale siem rozmarzyłem!!!:)))
                                        ..Ty to jesteś dobra dla Tygrysków!!:))))
                                        • randia Re: Tygysku !!!! 09.08.02, 11:52
                                          Bo Tygryski, zaraz po konikach, to moje ukochane stworzonka :))))
                                          Bo niby jak ich nie kochać, takie słodkie i rozbrykane..........:)))
                                          • tygrysek_ Re: Tygysku !!!! 09.08.02, 12:11
                                            ..a to brykanie nie jest uciążliwe aby???:))
                                            • randia Re: Tygysku !!!! 09.08.02, 12:17
                                              A czy brykanie kiedykolwiek zaszkodziło Tygryskowi ????
                                              Smiem wątpić :))))
    • vacoo Ale o co chodzi...? 09.08.02, 12:13
      ...pomyslałem w przelocie?.
      • tygrysek_ Re: Ale o co chodzi...? 09.08.02, 12:20
        ...chodziło mi czy nie uciążliwe dla innych!!?:)))
        • Gość: Wacuś Re: Ale o co chodzi...? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.08.02, 12:21
          ..chdziło mi o streszczenie, bo w przelocie nie zdążyłem przeczytac
          wszyskiego...;)
          • randia Re: Ale o co chodzi...? 09.08.02, 12:28
            Chodzi o to, że proponuję Tygrysowi wygodne legowisko, jadła pod dostatkiem i
            czasami jekieś bzy, tfu, brykanko...............w ramach opiekowania się
            nim :)))
            • vacoo Re: Ale o co chodzi...? 09.08.02, 12:31
              ...i nie chce????...ja się mogę zgłosić ;)) (gdybym sie nadawał?)
        • randia Re: Tygrysiątko...... 09.08.02, 13:24
          Tygrysie a co nas inni ???
          Nam bogatym wszystko wolno !!!! :)))
          • tygrysek_ Re: Tygrysiątko...... 09.08.02, 13:50
            a pewnie że wolno!!!:),..a jak!!! zabawa to zabawa!!:)
            • randia Re: Tygrysiątko...... 09.08.02, 13:59
              "Zróbmy więc imprezę jakiej nie widział nikt,
              niech sąsiedzi walą, walą, walą do drzwi,
              sztuczne ognie niech się palą, palą, palą, a Ty
              tańcz i wino pij" :)))
              No i cio Ty na to ??? :)))
              • Gość: leziox Re: Radyjko IP: *.arcor-ip.net 09.08.02, 14:53
                Weszło Radyjko na miejsce Maryjko i też się drze z rana.I buuuudzi.
                Konie potrafią śmierdzieć,to fakt,ale są tak podobne do kobiet w tym,że bywają
                popierdolone bez umiaru,no i gracji im nie brakuje w sumie.Taką ładną klaczkę
                to też z braku laku można zahaczyć,a rybki?Tygrysek nie myśli praktycznie.Nad
                akwarium z piraniami to jednak bym się zastanowił,bywa użyteczne w niszczeniu
                resztek...jedzenia...powiedzmy,taka pirania.
                Randia,gratulacje z powodu wyjazdu,znowu impreza beze mnie i jak mam tu się nei
                wkurwiać.Poza tym chciałem wszystkim menelikom i menelątkom życzyć pięknego,nie
                pozbawionego dyngolenia i zboczeń weekendu,zaś specjalnie dla Sakusi
                nowootwartej stacji krwiodawstwa z pełnymi magazynami towaru,tak tego wyssanego
                jak i jeszcze do wyssania.No to walta się wszyscy w kolano,ryje kostropate.
                • tygrysek_ Re: a wiesz torbo.... 09.08.02, 14:55
                  ..podoba mnie sie to!!:))))
                  ..pa! do Poniedziałku!:))
                • saqqara Leziutku moj slodki 09.08.02, 15:03
                  Ty jedyny wiesz, jak wampirowi dobrze zrobic. A nawet jesli mi z tym punktem
                  krwiodastwa nie wyjdzie to mi sie Crimen zgodzin za termos robic, wiec od
                  zrodla odcieta nie bede zupelnie:)
                  Buzialki gorace dla Ciebie i gryz w szyjke:))
                  • Gość: leziox Re: Leziutku moj slodki IP: *.arcor-ip.net 09.08.02, 15:06
                    Nie ma to jak posiadać zwierzaka w celu wyssania,tyle że wysysając Crimena nie
                    będziesz musiała iść na piwo,bo się nagrzejesz jego spromilowaną od wieków
                    krwią,no ale cóż,przyjemne z pożytecznym...
                    • saqqara Re: Leziutku moj slodki 09.08.02, 15:14
                      moge go na rozne sposoby wykorzystac, ssanie bedzie na koncu:))
                      • Gość: leziox Re: Leziutku moj slodki IP: *.arcor-ip.net 09.08.02, 15:19
                        No to Crimen ma...ehm...rzeczywiście przejebane,uuuuuuu! :-)
                        • saqqara Re: Leziutku moj slodki 09.08.02, 15:25
                          sam sie prosil, zapewnial mnie caly czas ze uwielbia strzyc trawniki, no to co
                          ja bede biednemu chlopinie na drodze do szczescia stawala?;)
                • randia Re: Radyjko 09.08.02, 15:21
                  Leziorek rybko :)))
                  Cóś Mnie tak dziwnie nastraja, że jak radyjko zaczynam dzionki :)))
                  Wyjazd a i owszem miluchny będzie, ale grzecznam bendem, więc ze wczasu siem
                  nie nerwuj :)))Wszystko w Poznaniu odbijemy a cio??? :))))
                  Słodkie buziaczysko dla Ciebie, takie, aż ociekające słodyczą w sam środek
                  twojego pyska :)*
    • kisiulak Czy to tutaj? 13.09.02, 21:16
      Nie wiem czy dobrze trafiłam, ale Randia to Ty AG? Szukałam, szukałam i mam
      nadzieje że dobrze znalazłam. Żyjesz? Co słychować? Cały czas na urlopie?
      • Gość: leziox Re: Czy to tutaj? IP: *.arcor-ip.net 13.09.02, 21:32
        Ciekawy jestem,kto powyciagał z dawno już zapomnianych wątków różne wypowiedzi
        dotyczące tego co pisałem ja,Saqqara itd,w każdym razie przez chwilę miałem
        wrażenie że znalazłem się w przeszłości,albo co.
        To było też dzisiaj napisane i to przed chwilą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka