randia 09.08.02, 08:55 .........słońca witam Was !!!!!!! Slicznie świeci i do tego nie jest za gorąco...........:)))) Jeszcze raz Dzień Dobry !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vacoo Re: Z pokłonem w kierunku.......... 09.08.02, 08:59 ..witaj normeczko słoneczko..;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Z pokłonem w kierunku.......... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 09.08.02, 08:59 Weź się do roboty zamiast wylegiwać się na słońcu:)))Buziaczek Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Z pokłonem w kierunku.......... 09.08.02, 09:02 dzien dobry wszystkim a dla mnie na pewno bo: dzisiaj jest piatek czyli ostatni dzien pracy w tym tygodniu dzisiaj jest piatek czyli ostatni dzien pracy bo od poniedzialku mam urlop!!! hehe, a Wy sie meczcie! o:)) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Z pokłonem w kierunku.......... 09.08.02, 09:11 Szaki, nie rób mi tego.Tyle pracy w Ciebie włożyłem, pierwsze efekty były już widoczne.Teraz uciekasz i cała robota na nic:( Znowu będę musiał zaczynać od początku:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Z pokłonem w kierunku..........Crimen 09.08.02, 09:22 powiedz jeszcze, ze bedziesz tesknil a nie pojde na ten cholerny urlop:)) ps. jakie efekty??!!! nie bylo zadnych, bylam jak skala;)) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Z pokłonem w kierunku..........Crimen 09.08.02, 09:40 Kochanie, zapłaczę się na śmierć, a efekty trudno dostrzec z własnej perpektywy;) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Z pokłonem w kierunku..........Crimen 09.08.02, 10:12 ach, te Kochanie tak milo polechatalo moje uszka;))) nie nie, jestem twarda jak stal, nie ugne sie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Z pokłonem w kierunku..........Crimen 09.08.02, 10:27 Wiem, Pluszaczku musisz zachować pozory:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Z pokłonem w kierunku..........Crimen 09.08.02, 10:51 ja sie w takie gierki nie bawie:)) jest jak jest, zadne udawanie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Z pokłonem w kierunku..........Crimen 09.08.02, 11:01 Podczas miziania też nie udajesz? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Z pokłonem w kierunku..........Crimen 09.08.02, 11:20 nie wiem o czym mowisz.... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Z pokłonem w kierunku..........Crimen IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 09.08.02, 15:21 Masz jednak słabe punkty:))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Z pokłonem w kierunku..........Crimen 09.08.02, 09:40 Szaki Ja będę tęsknić nie idz, rzuć w cholerę ten urlop i zostań z nami :))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Randia, Malenstwo 09.08.02, 10:14 tez bede tesknic... och och, kapia mi lzy z napisem king brus li karate mistrz;))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Z pokłonem w kierunku.......... 09.08.02, 09:03 Witam Słonka i Gwiazdeczki i całą resztę galaktyki :))))))) Czyż nie cudownie,że jest piątek ??? A dziś jeszcze wyjeżdzam na Mazurki i będę miała do dyspozycji 11 koników do ujezdzania, Ronja czy to nie cudowne ???? Do okoła tylko pola i lasy........ Crimciu nie chce mi się pracować, ale buziaka dostaniesz :)* Odpowiedz Link Zgłoś
vacoo Re: Z pokłonem w kierunku.......... 09.08.02, 09:05 ...11 koników do ujeżdzania, pomyślał i sie załamał...;(( Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Z pokłonem w kierunku.......... 09.08.02, 09:06 Ty świnio:))) I co się tak chwalisz?????:) A ja jadę na Championat Koni arabskich do Janowa, co prawda, k... mać nie pojeżdzę ale co się napatrzę na te najcudowniejsze stworzenia na swiecie to moje:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Z pokłonem w kierunku.......... 09.08.02, 09:09 phi,co w nichcudownego??:)...zwykłe szkapy jak każde inne... Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Z pokłonem w kierunku.......... 09.08.02, 09:11 Tygrys, PROFANIE:), arab w galopie, w zawieszanym kłusie to coś nie do opisania, ale to nie temat do dyskusji:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Z pokłonem w kierunku.......... 09.08.02, 09:12 Ronju, nie odejdę od telewizora.Założysz strój ludowy? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Z pokłonem w kierunku.......... 09.08.02, 09:18 Ech, Crimen, po co powtarzać stroje sprzed roku?:))) Założę za to najkrótszą kieckę, jaka mam! Wypatruj:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Z pokłonem w kierunku.......... 09.08.02, 09:25 A żebyś wiedziała że będę.I w tym roku wiem kogo:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Z pokłonem w kierunku.......... 09.08.02, 09:37 Może raczej kronike policyjna albo 997 oglądaj....:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Z pokłonem w kierunku.......... 09.08.02, 09:43 Jeśli planujesz szarżę, to może na południe?Wyjdę Ci naprzeciw i zrobimy bój spotkaniowy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Z pokłonem w kierunku.......... 09.08.02, 09:46 Hę?:) Nie zrozumiałam, ale spieszę z wyjaśnieniem BYĆ MOŻE pasującym do zaczepki:) Jak byłam pierwszy raz w Janowie na Championacie, to taką zrobilismy imprezę, ze policja musiała interweniować:))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Z pokłonem w kierunku.......... 09.08.02, 09:56 Ja właśnie o tym.Gdy już rzucisz się na policjantów, to goń ich na południe.Wyjdę Ci naprzeciw.Weźmiemy ich w kleszcze i rozbijemy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Z pokłonem w kierunku.......... 09.08.02, 10:08 A co Ty:) Znając siebie, w takich sytuacjach uspokajam się i staram się skryć rzęsami ten blask oczu alkoholowo-... i udaje, ze to nie ja:))) Żadnych pogoni:) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Z pokłonem w kierunku.......... 09.08.02, 10:08 A co Ty:) Znając siebie, w takich sytuacjach uspokajam się i staram się skryć rzęsami ten blask oczu alkoholowo-... i udaje, ze to nie ja:))) Żadnych pogoni:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Z pokłonem w kierunku.......... 09.08.02, 10:25 Trudno, zajmiesz się wywiadem i logistyką.Przejdziemy na łączność radiową.Kontakt kwadrans po nieparzystej:))) Portal chyba czkawki dostał:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Z pokłonem w kierunku.......... 09.08.02, 10:26 hehe, o ile będę w stanie odróżnić kontakt od nosa świnki... Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Z pokłonem w kierunku.......... 09.08.02, 10:28 Jako wariant awaryjny zostaje program 997;))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Z pokłonem w kierunku.......... 09.08.02, 09:08 Po takim buziaczku u mnie chnury się rozeszły i może za chwilę słoneczko wyjrzy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Z pokłonem w kierunku.......... 09.08.02, 09:29 Tygrysku jakie szkapy ??? Najcudowniejsze stworzenia jakie istnieją a nieszkapy !!! Ronka też chciałam jechać do Janowa, ale między jeżdzeniem a potrzeniem wybrałam to pierwsze :))) Cuksik to masz jescze jeden a teraz może już zupełnie się rozpogodzi :)** Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Z pokłonem w kierunku.......... 09.08.02, 09:38 Wielkie dzięki, ale żeby tyle chmur rozgonić potrzeba wspólnego wysiłku wszystkich Foremek:))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Z pokłonem w kierunku.......... 09.08.02, 09:43 Foremki łączcie się, buziaki dla Crimena, co by więcej słońca uwidział :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Z pokłonem w kierunku.......... 09.08.02, 09:47 Ja już mu całusa oddałam, na wrzosowisku... Odpowiedz Link Zgłoś
vacoo Re: Z pokłonem w kierunku.......... 09.08.02, 09:12 ..bawcie się, bawcie, a ja niestety zykam do pracy...;((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Z pokłonem w kierunku.......... 09.08.02, 09:20 ..jaki profanie??,..toć to zwykłe kobyły jakich setki, tysiące!!:) ....a w galopie jeszcze gorszy widok bo im jaja latają!!:)) ..i czym tu sie zachwycać kobito???:) ..co nie Crimen???:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Z pokłonem w kierunku.......... 09.08.02, 09:22 Tygrys, musiałeś być b. pijany, skoro u klaczy też jaja latały... No i powiedz jakie to przeżycia miałeś z tymi, co im jaja latały...:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Z pokłonem w kierunku.......... 09.08.02, 09:25 ..żadnych przeżyć bo uciekłem!:),.ale widok był okrutny!!:) ..a smród!!,...i czym Ty sie tak zachwycasz...? ..rozumiem rybki akwariowe,...:) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Z pokłonem w kierunku.......... 09.08.02, 09:30 Tygrysku, nie podpuszczaj mnie bo rrrrrrrrozerrwę na szczępy:)))) I tak Cię lubię, niezależnie od głupot jakie wygadujesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Ronka, moze i swinia jestem 09.08.02, 09:32 ale kto z nas nie ma w sobie troche z prosiaka? hehehe:))) urlop, urlop... lalalalala!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta ja tyz IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.08.02, 09:36 Piknie Was witam kochani .Cmook na dzien dobry:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Szaki, to do Randii było:))) Odnośnie tych ko 09.08.02, 09:37 ..Ronka!, jakie głupoty??, weż sie zastanów kobieto!!:) ....chude habety, smród, rżenie bez celu,...:)) ..a rybki?,..czysto , cicho,...i ładne są!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Szaki, to do Randii było:))) Odnośnie tych ko 09.08.02, 09:38 Postanowiłam się nie dać wyprowadzić z równowagi... Zabiję Cię, Ty profanie jeden!!!!!!!!!!!! :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Samcia ! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.08.02, 10:12 Czesc Coreczko:)))) Jest dobrze ,no kurcze naprawde jest dobrze! Chyba moja zla passa zakonczyla sie wreszcie i zaczynam wierzyc ,ze wszystko bedzie oki:) Widoki na szmal,kochajacy facet ,zdrowe dziecko ...Jezuu,czego mi wiecej trzeba do szczescia?:)))No nie...moze to niedokladnie tak z tym kochajacym facetem ,ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Samcia ! 09.08.02, 10:44 Skarbie to samo mam :)) Cudownie jest ostatnio, że ciężko bym zgrzeszyła, narzekając.Wytargałam się z humorów chandryczno-nostalgicznych i dostrzegam uroki otaczającego Mnie świata.Jeszcze dziś mały wypadzik w kierunku Mazur, troszkę czasu na świeżym powietrzu i nic Mi więcej nie potrzeba :))) Tylko jeszcze czasami jakaś dziwna tęsknota Mnie ogarnia.............zupełnie bez powodu......... Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Szaki, to do Randii było:))) Odnośnie tych ko 09.08.02, 09:48 Ronja Ja pierwsz dorwę Go, już w Poznaniu :))) Skopię tem tyłeczek, za porównywanie koni do cholernych rybek :))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara aha, to sorka, myslalam ze ja tez swinia 09.08.02, 10:14 a sie jednka okazuje ze mam w sobie troche z czlowieka:))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Randia 09.08.02, 10:17 Czesc:) Tylko tydzien do Poznania i już nie bede potrzebował Twojego zdjecia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Skop i ode mnie:))) 09.08.02, 10:26 ..aaaa...zapomniałem że torba też habety kocha!!:))) ...boszszsz....co za baby!!!:)....zamiast rybi chodować!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Tygysku !!!! 09.08.02, 10:46 Tygrysie............jak mam lepszy pomysł......Ciebie wsadzę do akwarium i będę się Tobie przyglądać :))) Co Ty na to ???? Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Tygysku !!!! 09.08.02, 11:09 Skarbie nie pozwoliłabym na to :))) W takim razie zrobię dla Ciebie wybieg, taki z konarami na których będziesz mógł się wyciągnąć i wygrzać na słonku :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tygysku !!!! 09.08.02, 11:13 taaaaaaakk!!:))),..to Tygryski lubią najbardziej!!!:)) ..zrób mi tak a będę cie wielbił do końca twych dni!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Tygysku !!!! 09.08.02, 11:17 No i oczywiście jedzonko będę przynosić, co byś z pustym brzuszkiem odpoczywać nie musiał i czasami jakąś Tygrysią Lilię przyprowadzę co byś się nie nudził :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tygysku !!!! 09.08.02, 11:22 kurde!!...ale siem rozmarzyłem!!!:))) ..Ty to jesteś dobra dla Tygrysków!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Tygysku !!!! 09.08.02, 11:52 Bo Tygryski, zaraz po konikach, to moje ukochane stworzonka :)))) Bo niby jak ich nie kochać, takie słodkie i rozbrykane..........:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tygysku !!!! 09.08.02, 12:11 ..a to brykanie nie jest uciążliwe aby???:)) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Tygysku !!!! 09.08.02, 12:17 A czy brykanie kiedykolwiek zaszkodziło Tygryskowi ???? Smiem wątpić :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Ale o co chodzi...? 09.08.02, 12:20 ...chodziło mi czy nie uciążliwe dla innych!!?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacuś Re: Ale o co chodzi...? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.08.02, 12:21 ..chdziło mi o streszczenie, bo w przelocie nie zdążyłem przeczytac wszyskiego...;) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Ale o co chodzi...? 09.08.02, 12:28 Chodzi o to, że proponuję Tygrysowi wygodne legowisko, jadła pod dostatkiem i czasami jekieś bzy, tfu, brykanko...............w ramach opiekowania się nim :))) Odpowiedz Link Zgłoś
vacoo Re: Ale o co chodzi...? 09.08.02, 12:31 ...i nie chce????...ja się mogę zgłosić ;)) (gdybym sie nadawał?) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Tygrysiątko...... 09.08.02, 13:24 Tygrysie a co nas inni ??? Nam bogatym wszystko wolno !!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tygrysiątko...... 09.08.02, 13:50 a pewnie że wolno!!!:),..a jak!!! zabawa to zabawa!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Tygrysiątko...... 09.08.02, 13:59 "Zróbmy więc imprezę jakiej nie widział nikt, niech sąsiedzi walą, walą, walą do drzwi, sztuczne ognie niech się palą, palą, palą, a Ty tańcz i wino pij" :))) No i cio Ty na to ??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Radyjko IP: *.arcor-ip.net 09.08.02, 14:53 Weszło Radyjko na miejsce Maryjko i też się drze z rana.I buuuudzi. Konie potrafią śmierdzieć,to fakt,ale są tak podobne do kobiet w tym,że bywają popierdolone bez umiaru,no i gracji im nie brakuje w sumie.Taką ładną klaczkę to też z braku laku można zahaczyć,a rybki?Tygrysek nie myśli praktycznie.Nad akwarium z piraniami to jednak bym się zastanowił,bywa użyteczne w niszczeniu resztek...jedzenia...powiedzmy,taka pirania. Randia,gratulacje z powodu wyjazdu,znowu impreza beze mnie i jak mam tu się nei wkurwiać.Poza tym chciałem wszystkim menelikom i menelątkom życzyć pięknego,nie pozbawionego dyngolenia i zboczeń weekendu,zaś specjalnie dla Sakusi nowootwartej stacji krwiodawstwa z pełnymi magazynami towaru,tak tego wyssanego jak i jeszcze do wyssania.No to walta się wszyscy w kolano,ryje kostropate. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: a wiesz torbo.... 09.08.02, 14:55 ..podoba mnie sie to!!:)))) ..pa! do Poniedziałku!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Leziutku moj slodki 09.08.02, 15:03 Ty jedyny wiesz, jak wampirowi dobrze zrobic. A nawet jesli mi z tym punktem krwiodastwa nie wyjdzie to mi sie Crimen zgodzin za termos robic, wiec od zrodla odcieta nie bede zupelnie:) Buzialki gorace dla Ciebie i gryz w szyjke:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Leziutku moj slodki IP: *.arcor-ip.net 09.08.02, 15:06 Nie ma to jak posiadać zwierzaka w celu wyssania,tyle że wysysając Crimena nie będziesz musiała iść na piwo,bo się nagrzejesz jego spromilowaną od wieków krwią,no ale cóż,przyjemne z pożytecznym... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Leziutku moj slodki 09.08.02, 15:14 moge go na rozne sposoby wykorzystac, ssanie bedzie na koncu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Leziutku moj slodki IP: *.arcor-ip.net 09.08.02, 15:19 No to Crimen ma...ehm...rzeczywiście przejebane,uuuuuuu! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Leziutku moj slodki 09.08.02, 15:25 sam sie prosil, zapewnial mnie caly czas ze uwielbia strzyc trawniki, no to co ja bede biednemu chlopinie na drodze do szczescia stawala?;) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Radyjko 09.08.02, 15:21 Leziorek rybko :))) Cóś Mnie tak dziwnie nastraja, że jak radyjko zaczynam dzionki :))) Wyjazd a i owszem miluchny będzie, ale grzecznam bendem, więc ze wczasu siem nie nerwuj :)))Wszystko w Poznaniu odbijemy a cio??? :)))) Słodkie buziaczysko dla Ciebie, takie, aż ociekające słodyczą w sam środek twojego pyska :)* Odpowiedz Link Zgłoś
kisiulak Czy to tutaj? 13.09.02, 21:16 Nie wiem czy dobrze trafiłam, ale Randia to Ty AG? Szukałam, szukałam i mam nadzieje że dobrze znalazłam. Żyjesz? Co słychować? Cały czas na urlopie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Czy to tutaj? IP: *.arcor-ip.net 13.09.02, 21:32 Ciekawy jestem,kto powyciagał z dawno już zapomnianych wątków różne wypowiedzi dotyczące tego co pisałem ja,Saqqara itd,w każdym razie przez chwilę miałem wrażenie że znalazłem się w przeszłości,albo co. To było też dzisiaj napisane i to przed chwilą. Odpowiedz Link Zgłoś