olka_19 27.07.05, 15:51 chetnie poznam milego , sympatycznego, zabawnego, przystojnego faceta najlepiej z okolic krakowa :))) sa tu tacy?? (chetnego na staly zwiazek, szukajacego prawdziwej milosci) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
analityczka Re: mam ochote na...... 27.07.05, 15:53 No to zły adres obrałaś... Czyta utopia,choć podobno cuda też się zdarzają! Odpowiedz Link Zgłoś
albercik7 Re: mam ochote na...... 27.07.05, 16:19 a niby czemu zly bo tobie nie wyszlo to juz Twoj problem pozdrawiam:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: mam ochote na...... 27.07.05, 16:25 alberciku to nie kwestia doświadczenia,tylko bacznej obserwacji Odpowiedz Link Zgłoś
olka_19 Re: mam ochote na...... 27.07.05, 16:57 jak milo ze kazdy wypowiedzial swoje zdanie :))))) ALE ZADEN CHETNY SIE NIE ZNALAZL ja tam bede sobie wierzyc w ta utopie, przeciez tyle zajefajnych filmow o milosci powstalo, a w kazedj bajce jest ziarenko prawdy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: mam ochote na...... 27.07.05, 17:03 Olusia trzymam kciuki-może będziesz powodem do nakręcenia takiej "lovestory..." Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
olka_19 Re: mam ochote na...... 27.07.05, 17:09 dzieki ci serdeczne, ale ze mna to chyba tylko tragi komedie mozna nakrecic :))) no coz poczekamy zobaczymy pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
albercik7 Re: mam ochote na...... 27.07.05, 17:11 oj Ola Ola zmien sie bywalo juz lepiej ja to wiem:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
olka_19 Re: mam ochote na...... 27.07.05, 17:29 jak to bywalo lepiej a co ze mna jest nie tak?? Odpowiedz Link Zgłoś
albercik7 Re: mam ochote na...... 27.07.05, 17:02 moze masz racje ale ja jak na razie jestem zadowolony jest spoko luzik:-)))i zalecam mniej obserwcji :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
olka_19 Re: mam ochote na...... 27.07.05, 20:09 no i zero intersujacych postow, wiec nie bedzie piknej bajki. pewnie jak bym napisala "chetna na bzykanko bez zobowiazan" albo "mloda gotowa na wszystko" nie mogla bym sie opedzic od postow!!! i dlatego musze znalez sobie kobiete!! kobieta z kobieta zawsze sie dogada :( Odpowiedz Link Zgłoś