nataan 03.08.05, 22:47 Czemu gaamy na jakims popieprzonym forum a nie na skype albo gg? :):) Czy to nie jest dziwne?? :):) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izka82 Re: Izka!!! 03.08.05, 22:49 haha, dobre dobre, masz racje, dwa dziwaki z nas :)) Dobra, to ja spadam teraz, pomecze wene i zapelnie Twoja malpeczke:) Kurcze, pozno juz, moze malpka bedzie jutro :) Odpowiedz Link Zgłoś
izka82 Re: Izka!!! 03.08.05, 22:52 No i nie badz juz dla mnie niedobry, bo ja bede zla !!! I papa, ide z tego popieprzonego forum!!!!!!!!!! :PP Spij dobrze, wypij moje zdrowie , szczescie i w ogole zeby mi w zyciu dobrze bylo :ppp Odpowiedz Link Zgłoś
izka82 Re: Izka!!! 03.08.05, 22:56 No jest, ale nie wiem jak bedzie potem.. No bo jak spotkam takiego zabijake- gwalciciela o pseudonimie N. to kto wie, trzeba uwazac. Wiec tak na zapas wypij :) Odpowiedz Link Zgłoś
izka82 Re: Izka!!! 03.08.05, 23:00 I juz mi lepiej :pp Teraz ide juz do lozeczka , oby mi sie fajne sny przysnily, ojej, oby... Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: Izka!!! 03.08.05, 23:02 tak...jqa na bialym rumaku w srebrnej zbroi...porwe Cie z paszczy wstretnego smoka i odstawie na najblizsza stacje metra :):):) Odpowiedz Link Zgłoś