olckaa 08.01.11, 23:51 Zrobiłam sobie przed chwilą kolczyka w dziąśle z nerwów , bo dowiedziałam sie o rozwodzie rodziców ... nie wiem co mam teraz zrobic ! jestem w rozsypce ... pomocy ? img821.imageshack.us/img821/2382/zdjcie1164h.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mila13 Omg! :O 08.01.11, 23:56 Jej masakra ja bym nawet z nerwów tego nie zrobiła!Nie wiem może powiedz mamie.Ja nie mam pojęcia co bym w takiej sytuacji zrobiła. Odpowiedz Link Zgłoś
lukas11136 Re: Omg! :O 09.01.11, 21:04 super, ale wydaje mi się ze autorka w buca nas robi, raz ze nie klei jej sie temat, dwa bo dziąsło to miejsce twarde (korzenie zębów) i nie da się go przebić (igłą, ale wiertarką tak), chyba sobie go wsadziła między zeby tłuk Odpowiedz Link Zgłoś
tuamorrbd Re: Kolczyk 09.01.11, 21:00 Dla mnie to jakaś głupota , robić sobie z nerwów kolczyk .. Powiedz mamie albo poprostu go wyjmij .. Odpowiedz Link Zgłoś
micia Re: Kolczyk 09.01.11, 00:02 Ja nie moge... Jesli chcesz zatrzymać rodziców to nierób sobie krzywdy, ani nic takiego... Musisz znaleśc inny sposób- moim zdaniem powinnaś uknuc jakąś intryge... Odpowiedz Link Zgłoś
cukierkowa_dama Re: Kolczyk 09.01.11, 00:08 chyba ładnie mysiało cię to napier*alać najlepiej zrobisz jak wyjmiesz kolczyk i zrobisz sb w uchu Odpowiedz Link Zgłoś
dosia321 Re: Kolczyk 09.01.11, 00:46 OMG! współczuję z powodu rodziców, musis chyba udać się do lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
dulce12_rbd Re: Kolczyk 09.01.11, 01:05 Na początek ostro pukni się w łeb. Teraz się uspokój. Powiedz mamie. A rozwodem się nie przejmuj. To ich życie i jeśli będą osobno szczęśliwi to i ciebie powinno to cieszyć. Wiem coś o tym. ps. jak można z nerwów sobie zrobić kolczyk w dziąśle ? czuje że to prowokacja, a jeżeli nie to mam nadzieję że pomogłam. Odpowiedz Link Zgłoś
sook ehe aha 09.01.11, 01:18 dziaslo to bardzo ukrwione miejsce nawet przy podraznieniu szczoteczka do zebow krwawi. Jesli zrobilabys to na szybko domowymi sposobami to przykro mi ale jedynki na pewno mialabys zakrwawione a nie moglas umyc bo pasta bolalaby sto razy mocniej od samego przebijania Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakcyjna że co ? 09.01.11, 13:01 Po pierwsze to ała ! A po drugie zwariowałaś ? Co innego zrobić sobie samemu kolczyka w uchu, ale w dziąśle możesz dostać infekcji i zapalenia dziąseł a to nic dobrego.! A poza tym współczuje rozwodu rodziców, ale to jeszcze nie powód żeby się okaleczać. Odpowiedz Link Zgłoś
squash prowokacja. 09.01.11, 13:04 gdybyś zrobiła sobie kolczyka w dziąśle miałabyś mnóstwo krwi na zębach. poza tym, z nerwów to ty możesz paznokcie obgryzać, a nie robić kolczyki. -,- Odpowiedz Link Zgłoś
golden_star Wyjmij go :). 09.01.11, 13:07 A jeżeli masz problem z byciem nerwową zalecam terapię psychologiczną (w szkole na pewno macie psychologa, który bezpłatnie udzieli Ci porady) lub psychiatryczną. Odpowiedz Link Zgłoś
trampeczek TUTAJ 09.01.11, 13:12 Wyjmij kolczyk i trzy... nie nawet cztery głębokie wdechy! Albo zapal sobie. Trzym się. Odpowiedz Link Zgłoś
pony Re: Kolczyk 09.01.11, 20:51 Rozumien że to dla ciebie bardzo ciężkie. Postaraj sie usunąć ten kolczyk. Nie ma sensu niepotrzenie się okaleczac! I co najważniejsze porozmawiaj z mamą lub z kimś zaufanym. Nie mozesz tego w sobie trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
olcix Re: Kolczyk 09.01.11, 20:56 w dziąsle? to wiele nie zrobisz musisz czekać aż będzie go można zdjąć(około miesiąc)i go więcej nie ruszaj Odpowiedz Link Zgłoś
pony Re: Kolczyk 09.01.11, 20:56 Ale nie musisz nic z nim robić , jeśli go lubisz to nie niszcz. Twój wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
wampirzyca1995 Re: Kolczyk 09.01.11, 20:58 OMG! Ja nawet z nerwów bym czegos takiego nie zrobiła. Wyjmij go jak najszybciej! I dobrze by było powiedziec mamie i pójść z tym do lekarza, albo dentysty. Żeby nie wdało się zakarzenie! Odpowiedz Link Zgłoś
buziaczek1995 Re: Kolczyk 09.01.11, 21:16 wyjąć go i czekać aż dziurka zarośnie! Odpowiedz Link Zgłoś