wredna.suka 11.08.05, 13:35 wciąż wszystko w d*** mam ;))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mlesniewska Re: Pam para ram pi dam ... 11.08.05, 13:47 zastanowie się nad zazdrością o jej pojemność;) ale pewnie masz to w &**%&%$ ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Pam para ram pi dam ... 11.08.05, 13:52 hmm żadnej $%^%&^%* nie mam w %$#&$^%^%*# :D Odpowiedz Link Zgłoś
mlesniewska Re: Pam para ram pi dam ... 11.08.05, 14:11 słusznie:D bo to dopiero dziwoląg by był :D:D:D powstrzymam swą ciekawość, zakuję w dyby i wcale nie zapytam, co masz, oprócz wszystkiego, w *%^%&*% ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ziunia82 czy mogę sobie tutaj... 11.08.05, 16:19 ...dziewczynki poklać bez krępacji??Bo normalnie zaraz mnie #*^(# strzeli!!! JEstem tak wkur....,że zaraz coś rozwlę!!!musze się wyzyć i zrobie do tego preludium na klawiaturze. Uwaga!klnę... )_#)$#*^%)$#%$#)%&()^(#)%#&@!$)(!&(#!~(&$(#@*%$#(^*$&_)(^%_*+(%^+@)^(@!++! ~~+)$^)%$+&)(*$+)#+@+_%#!(+_%^&^%^$%^(_~+)__+_%$+!_(@#~!)@(%+@#+_%(@+)_+(@)_+% ($#)^(*+!^*%)($*^%$@)*$)#@!(#@)$*)@%(*^)%$&(*_$)^@+)$#~+)($#@!%)+*$+&(^%+*)(^% $+^(_@+~@%$(#^+)_%+&_$%_!_$)#(^%&$_@)(&^#^)*%$&)(^%(*&^%_&*%$_*_)&^*#_%*^_#@!*% +)@!*%#+*^$@+&*@!+ AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ... Odpowiedz Link Zgłoś
northumberland Re: czy mogę sobie tutaj... 11.08.05, 16:20 braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavo! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: czy mogę sobie tutaj... 11.08.05, 16:20 ziunka, tylko spokoj moze uratowac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: czy mogę sobie tutaj... 11.08.05, 16:20 osobliwe k...a m.ć!!!!!!;)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ziunia82 Re: czy mogę sobie tutaj... 11.08.05, 16:31 Cholera!chciałam w ograniczonym gronie sobie pokląć,bo nie mam zwyczaju wpadać w furię publicznie,a tu co?a tu znowu Truman Show... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: czy mogę sobie tutaj... 11.08.05, 17:22 mozesz sobie flugać u mnie www.maja.69.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ziunia82 Re: czy mogę sobie tutaj... 11.08.05, 18:31 dzięki kochana!nastepnym razem uderzę do Ciebie:-] dziś juz mi lepiej:-] Odpowiedz Link Zgłoś