Dodaj do ulubionych

Koziorożcu..

24.08.02, 00:26
Jesteś tu???
Obserwuj wątek
    • kaprikorn Re: Koziorożcu.. 24.08.02, 08:58
      Miła czarodziejko jestem. A ty jesteś?
      • czarodziejka_yennefer Re: Koziorożcu.. 24.08.02, 09:41
        Jestem.
        • kaprikorn Re: Koziorożcu.. 24.08.02, 09:43
          I ja już też. Co słychać?
          • czarodziejka_yennefer Re: Koziorożcu.. 24.08.02, 09:44
            U mnie zawsze ok, co u Ciebie? Coś się zmianiło może? I co to za sygnaturka?
            • kaprikorn Re: Koziorożcu.. 24.08.02, 09:53
              Jak ja Ci zazdroszczę. Jakoś się trzymam. Idę na odwyk od poniedziałku.
              Twoje czary (działają) plus zmiana otoczenia myślę, że wyrwą mnie z tego
              otępienia.

Sygnaturka? Jaka sygnaturka? A, ta. Prawda że fajna.
              • czarodziejka_yennefer Re: Koziorożcu.. 24.08.02, 09:55
                O!! A co to za odwyk????
                • kaprikorn Re: Koziorożcu.. 24.08.02, 09:59
                  Chcesz się przyłączyć? Odwykać będę od wszystkiego.
                  Powiem ci na uszko, że byłem wczoraj wieczorem w kinie.
                  • czarodziejka_yennefer Re: Koziorożcu.. 24.08.02, 10:00
                    O! Mam nadzieję że nie sam???
                    • kaprikorn Re: Koziorożcu.. 24.08.02, 10:04
                      Nie sam. Ale, ale. Wiesz bardzo jest mi miło z powodu naszego dzisiejszego
                      spotkania moja miła czarodziejko.
                      • czarodziejka_yennefer Re: Koziorożcu.. 24.08.02, 10:07
                        Mnie również :)))
                        Czyli stosujesz metode klin klinem?
                        :)))
                        • kaprikorn Re: Koziorożcu.. 24.08.02, 10:14
                          Ponoć to najlepsza metoda, ale nie. Okazało się, że mam tu na miejscu jedną
                          przyjazną duszyczkę. Poszliśmy sobie na Pietrynę na kawę i do kina.
                          • czarodziejka_yennefer Re: Koziorożcu.. 24.08.02, 10:16
                            Tak sobie forum wczoraj poczytałam i chyba się komus Twoja sygnaturka nie
                            podoba :-)))
                            • kaprikorn Re: Koziorożcu.. 24.08.02, 10:20
                              Naprawdę? Ciekawe, komu? Norma(lna) jest przecież.
                              • czarodziejka_yennefer Re: Koziorożcu.. 24.08.02, 10:22
                                Może właśnie dlatego???
                                • kaprikorn Re: Koziorożcu.. 24.08.02, 10:25
                                  Uważasz, że powinienem ją zmienić? Jeżeli tak to dlaczego?
                                  • czarodziejka_yennefer Re: Koziorożcu.. 24.08.02, 10:27
                                    Popatrz na jej sygnaturkę.
                                    A poza tym to chyba się świetnie tutaj bawi :)))
                                    • kaprikorn Re: Koziorożcu.. 24.08.02, 10:38
                                      Widziałem i wiem. Jak to mówią "Co z oczu to z serca". Ech.
                                      No, a co u Ciebie. Zdradzisz mi gdzie jesteś, tylko nie pisz, że np. w domu.
                                      • czarodziejka_yennefer Re: Koziorożcu.. 24.08.02, 10:41
                                        No a co mam Ci napisać jak jestem w domu????
                                        Daleko....
                                        A Ty skąd jesteś?
                                        • kaprikorn Re: Koziorożcu.. 24.08.02, 10:49
                                          Łódź. Dawno się czarami zajmujesz?
                                          • czarodziejka_yennefer Re: Koziorożcu.. 24.08.02, 10:50
                                            Całe życie :))
                                            • kaprikorn Re: Koziorożcu.. 24.08.02, 10:57
                                              Ostatnio jak czytałem "Małą czarownicę" to ona była mała a miała chyba już 130
                                              lat. A ... no nie ważne. To jak daleko jest z Łodzi do Twojego domu?
                                              • czarodziejka_yennefer Re: Koziorożcu.. 24.08.02, 11:01
                                                Hmmmm..... a chcesz przyjechać???
                                                • kaprikorn Re: Koziorożcu.. 24.08.02, 11:07
                                                  Czemu nie.
                                                  • czarodziejka_yennefer Re: Koziorożcu.. 24.08.02, 11:11
                                                    Pójść do kina czy na kawę??
                                                  • kaprikorn Re: Koziorożcu.. 24.08.02, 11:15
                                                    Spacer też może być.
                                                  • czarodziejka_yennefer Re: Koziorożcu.. 24.08.02, 11:16
                                                    Hmm, brzmi romantycznie...
                                                    Jesteś romantyczny?
                                                  • kaprikorn Re: Koziorożcu.. 24.08.02, 11:22
                                                    Trochę tak.
                                                    Ile? Mów szybko. :-)))
                                                  • czarodziejka_yennefer Re: Koziorożcu.. 24.08.02, 11:24
                                                    Ile kilometrów???
                                                    No dużo ale może warto sie poświęcić :)))
                                                  • kaprikorn Re: Koziorożcu.. 24.08.02, 11:28
                                                    To ile to jest? Albo napisz gdzie, to se sprawdze na mapie.
                                                  • czarodziejka_yennefer Re: Koziorożcu.. 24.08.02, 11:36
                                                    Masz ok. 120 km w kierunku pn-wsch.
                                                  • kaprikorn Re: Koziorożcu.. 24.08.02, 11:39
                                                    W-wa?
                                                  • czarodziejka_yennefer Re: Koziorożcu.. 24.08.02, 11:41
                                                    Bingo :)))
                                                  • kaprikorn Re: Koziorożcu.. 24.08.02, 11:47
                                                    To spoko. Możemy iść na kawe, do kina i na spacer i jeszcze do pracki zdążę.
                                                  • czarodziejka_yennefer Re: Koziorożcu.. 24.08.02, 11:48
                                                    To kiedy mam Cię do kalendarza wpisać????
                                                    :))
                                                  • kaprikorn Re: Koziorożcu.. 24.08.02, 11:51
                                                    A jaki masz najbliższy wolny termin?
                                                  • czarodziejka_yennefer Re: Koziorożcu.. 24.08.02, 11:53
                                                    Generalnie to każdy :)))
                                                  • kaprikorn Re: Koziorożcu.. 24.08.02, 12:00
                                                    Hmm To podobnie jak ja.
                                                  • czarodziejka_yennefer Re: Koziorożcu.. 24.08.02, 12:02
                                                    Ty jesteś mężczyzną (albo chłopakiem) Ty cos zaproponuj :))
                                                  • kaprikorn Re: Koziorożcu.. 24.08.02, 12:09
                                                    Prawie emeryt, ale w duchem jestem jeszcze chłopakiem. Wolisz w tygodniu czy w
                                                    weekend?
                                                  • czarodziejka_yennefer Re: Koziorożcu.. 24.08.02, 12:10
                                                    Chyba wolę weekend.
                                                    A TY?
                                                  • kaprikorn Re: Koziorożcu.. 24.08.02, 12:16
                                                    Z przyczyn czysto praktycznych, weekend jest chyba lepszy. Chociaż jak teraz
                                                    będę na odwyku (urlopie) to nie ma to w zasadzie znaczenia.
                                                  • czarodziejka_yennefer Re: Koziorożcu.. 24.08.02, 12:17
                                                    No to trzeba się jakoś umówić :)))
                                                  • kaprikorn Re: Koziorożcu.. 24.08.02, 12:20
                                                    Mówisz serio? Odbierasz pocztę?
                                                  • czarodziejka_yennefer Re: Koziorożcu.. 24.08.02, 12:20
                                                    Zaraz przejrzę poczekaj.
                                                  • czarodziejka_yennefer Re: Koziorożcu.. 24.08.02, 12:21
                                                    A wysłałeś coś????
                                                  • kaprikorn Re: Koziorożcu.. 24.08.02, 12:24
                                                    Jeszcze nie. Na czarodziejka_yennefer?
                                                    mm
                                                  • czarodziejka_yennefer Re: Koziorożcu.. 24.08.02, 12:36
                                                    Tak, a gdzie?
                                                  • kaprikorn Re: Koziorożcu.. 24.08.02, 12:49
                                                    Niektórzy nie używają gazetowego emaila. Poszło.
                                                  • czarodziejka_yennefer Re: Koziorożcu.. 24.08.02, 13:03
                                                    Odpowiedź poszła :)
                                                  • kaprikorn Re: Koziorożcu.. 24.08.02, 13:08
                                                    Moja też.
                                                  • kaprikorn Re: Koziorożcu.. 24.08.02, 15:09
                                                    Masz @.
                                                  • czarodziejka_yennefer Re: Koziorożcu.. 24.08.02, 15:17
                                                    Masz @
                                                  • kaprikorn Re: Koziorożcu.. 24.08.02, 15:22
                                                    Poszło.
                                                  • czarodziejka_yennefer Re: Koziorożcu.. 24.08.02, 15:26
                                                    Poszło.
                                                  • kaprikorn Re: Koziorożcu.. 24.08.02, 17:14
                                                    Masz @
                                                  • czarodziejka_yennefer Re: Koziorożcu.. 24.08.02, 18:04
                                                    Masz @
                                                  • kaprikorn Re: Koziorożcu.. 24.08.02, 19:42
                                                    Muszę teraz iść. Masz @. Odpisz. Będę ok 22
                                                    Pa.
                                                  • kaprikorn Re: Koziorożcu.. 24.08.02, 23:54
                                                    Posłałem Ci @.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka