Dodaj do ulubionych

Cafe Lura:)))))

26.08.02, 15:53
kochani zapraszam na popołudniową kaweczke, pogaduszki i pokojową wymiane
zdań. Jeśli mi sie tu zacznnie ktpkolwiek kłócić wywalam na zbity pysk. Ja
jestem bardzo pokojowo nastawiona i temperatura nie moze przekroczyć 20 C,
powyżej 40C sama eksploduje:)))))
kto jaka kawke sobie zyczy?:)
Obserwuj wątek
    • shreczek Re: Cafe Lura:))))) 26.08.02, 15:55
      Ja Iwa jak zawsze czarną bez cukru. niech sie kłuca oszołomy.
      • saqqara ja poprosze wscieklaka 26.08.02, 15:56
        bo taka niewscieknieta nie moge do domu jechac!;)
        • shreczek Re: ja poprosze wscieklaka 26.08.02, 15:58
          Szaki spokój :-))))). A o mercedesie zapomniałas:-(((((
        • iwusia Re: ja poprosze wscieklaka 26.08.02, 15:58
          leż prosze bardzo, najpierw kobiety Shreku i za brzydkie słowo też wywalam
          pamiętaj!!!!!! Szaki prosze wścieklaczek dla Ciebie.....nie żałowałam
          tabasco:))) po tym będziesz łagodna jak baranek(tylko czy tego chcemy?). Shreku
          prosze Twoja kawusia i uważaj aby Ci znowu ciśnienie nie skoczyło:)
          • shreczek Re: ja poprosze wscieklaka 26.08.02, 16:01
            Ja zawsze spokojny jestem :-))))
            • iwusia Re: ja poprosze wscieklaka 26.08.02, 16:06
              he he he he he......spokojny jak śpisz i piwa nie ma w pobliżu:)))))
      • shreczek Re: Cafe Lura:))))) 26.08.02, 15:57
        I znowu napisałem kłócą przez "u" dlaczego ja to robię ???????
    • Gość: leziox Re: Cafe Lura:))))) IP: *.dialo.tiscali.de 26.08.02, 15:57
      Ja poproszę półtora łyżeczki rozpuszczalnej kawuchy,mleczko i 2,5 łyżeczki
      cukru,plus koniaczek plus jaką dziewuchę,dziewucha-Iwucha może naturalnie też
      się zgłosić ._.
      • iwusia Re: Cafe Lura:))))) 26.08.02, 16:00
        Leziu własnie zrobiłam kawusie dla siebie ale proporcje są idealnie
        Twoje....prosze, sobie zrobie później.....a co do dziewuch jak już wcześniej
        pisałam jestem iwusia- smaczna jak popłudniowa(tym razem) kawusia. Zestaw
        powiększony czy normal?
        • Gość: leziox Re: Cafe Lura:))))) IP: *.dialo.tiscali.de 26.08.02, 16:12
          Co to znaczy"powiększone proporcje"?Nadmuchana kobieta,czy tylko duża,albo może
          czegoś w swojej wrodzonej tępocie nie rozumiem?
          • iwusia Re: Cafe Lura:))))) 26.08.02, 16:14
            z dodatkami!!!!!!!! typu pianka...czekolada.......likier......kubek czy
            filiżanka...oj Leziu Leziu dmuchanych lal nie mamy w zestawie:)))))))
    • Gość: czort wierzba, za monike zaczynasz robic???? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.02, 16:14
      ty lepij w realu zapraszaj a nie wirtualna:))) czekam!
      • iwusia Re: wierzba, za monike zaczynasz robic???? 26.08.02, 16:16
        a jak najbardziej tylko cafe wirtualne może by tak zamienić na pub w
        realu?:))))))
        • Gość: czort Re: wierzba, za monike zaczynasz robic???? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.02, 16:21
          propozycje!!!
          • iwusia Re: wierzba, za monike zaczynasz robic???? 26.08.02, 16:23
            cały czas obstaję przy tym pkp 7.09.....a knajp przyznam sie szczrze w Wawce za
            bardzo nie znam. W sumie to nawet bedzie mała okazja by postawić piwko.....moje
            18 urodziny hihihihihi
            • Gość: czort Re: wierzba, za monike zaczynasz robic???? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.02, 16:26
              no wiesz, a czarownica? ojej - wszystkiego dobrego, stara ruro!!! z tej
              okazji stawiasz!!
              • Gość: leziox Re: wierzba, za monike zaczynasz robic???? IP: *.dialo.tiscali.de 26.08.02, 16:30
                Hehe to i ja chętnie przyśmigam z flaszką kwasibora pod pachą i kwiatkami
                zajebanymi z klombu,galant jaki,powiedzą,a nie lezio...
              • iwusia Re: wierzba, za monike zaczynasz robic???? 26.08.02, 16:35
                do tej wikopomnej chwili jeszcze pare dni jest ale dzięki buźka:))) a piweczko
                postawie a jak. Czy 7.09 wszystkim pasuje?:)))))
                • iwusia Re: wierzba, za monike zaczynasz robic???? 26.08.02, 16:37
                  Leziu byleby kwasibor porządnie siarką zajeżdżał a cwiety gnojem śmierdziały to
                  bede w pełni szczęśliwa :))))))
                • Gość: czort Re: wierzba, za monike zaczynasz robic???? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.02, 16:38
                  oki, pasi:)
                  • iwusia Re: wierzba, za monike zaczynasz robic???? 26.08.02, 16:43
                    ok. to przed 7 jeszcze się dogadamy:))) hmmmm a teraz kawka? herbatka?:))))))
                    • iwusia dla podniesienia 26.08.02, 17:00
                      atrakcyjności i konkurencyjnopści lokalu kelnerki będą w samych fartuszkach a
                      kelnerzy ozdobieni tylko w muszki i fartuszki. Pierwsza kawa gratis!!!:)))))
                    • leziox Re: wierzba, za monike zaczynasz robic???? 26.08.02, 17:01
                      7-mego pasuje w zasadzie,kwiatki nasączę wonią odpowiednią,balangie zrobimy w
                      podrzędnym pubie żeby było taniej,ja proponuję jako faworyta bar "Oaza"przy
                      Zielenieckiej.
                      • iwusia Re: wierzba, za monike zaczynasz robic???? 26.08.02, 17:07
                        mam nadzieje że to nie oaza spokoju i na zielonej trawce grzecznie siedzieć nie
                        będziemy:))))))......w sumie zawsze poźniej można zieloną trawke zamienić na
                        meline ostatniego sortu dla podniesienia adrenaliny.....kilka butelkowych
                        tulipaników i cała Wawka nasza:)))))))
                        • Gość: leziox Re: wierzba, za monike zaczynasz robic???? IP: *.dialo.tiscali.de 26.08.02, 17:14
                          Ehm,ja właściwie może powinienem był powiedzieć to od razu.Bar Oaza jest
                          właśnie meliną ostatniego sorta,poniżej jest już tylko miejsce pod mostem
                          dowolnie wybranym.
                        • czort Re: wierzba, za monike zaczynasz robic???? 26.08.02, 17:16
                          leziak, ja dalam taka dobra propozycje! ale jak kcesz! z zielenieckiej taki
                          ciezar jak ja ciagnac do domu???? jak stryjenka uwaza, noc masz przesrana,
                          chyba, ze taksowka pojedziesz do jakiejs panienki!!! a czarownica jezd tak
                          blisko mnie:((((
                          • Gość: leziox Re: wierzba, za monike zaczynasz robic???? IP: *.dialo.tiscali.de 26.08.02, 17:20
                            Ciebie komisyjnie przywiążemy do ostatniego wagonu tramwaja i on cię już pod
                            dom zawiezie,tylko musisz pamiątać aby na czas się odciąć,jak już w pobliżu
                            twojej meliny jechać będzie.Jeszcze taksówki może zamawiać,HAHAHA!
                          • iwusia Re: wierzba, za monike zaczynasz robic???? 26.08.02, 17:20
                            to trza tak było odrazu mówić to może najpierw będzie mały wersal w czarownicy
                            a poźniej nad ranem upodlimy się doszczętnie w oazie niespokoju he he he.
                            Czorciku nie martw się jak bedzie trza tto i karawan do odwózki się
                            znajdzie:)))))
                            • Gość: leziox Re: wierzba, za monike zaczynasz robic???? IP: *.dialo.tiscali.de 26.08.02, 17:23
                              No to ja czekam na propozycje tak gorliwie,jak dziewica z rozchylonymi nóżkami
                              na zostawienie cnoty na krzaczku,ehm...
                              • iwusia Re: wierzba, za monike zaczynasz robic???? 26.08.02, 17:26
                                ha haha ha ha ha....nie przesadzaj z tą dziewicą bo to nmoze odstraszać....no
                                wiesz zielone jabłka i takie tam.....:))))))
                                • Gość: leziox Re: wierzba, za monike zaczynasz robic???? IP: *.dialo.tiscali.de 26.08.02, 17:32
                                  PoOwiedziałem w tym sensie,a nie jakbym ta dziewicą był.Ale i tak każdy
                                  potwierdzi,że prowadzę się bardzo porządnie i w ogóle prawiw jak asceta,nic na
                                  p.
                                  • iwusia Re: wierzba, za monike zaczynasz robic???? 26.08.02, 17:37
                                    powiadasz nic na p? buuu a już myślałam że Ci piweczko postawie:))))))
                                    • iwusia echhhhh......już 13..... 27.08.02, 13:00
                                      trzeba by sie kawki napić.....komu zrobić bo ide do kuchni!!!!!!!:)
                                      • szarywilk Re: echhhhh......już 13..... 27.08.02, 13:06
                                        WÓÓÓÓÓDY!!!!poproszę <cichutko>...
                                        • iwusia Re: echhhhh......już 13..... 27.08.02, 13:14
                                          ciiiiii......troszke spokoju tutaj poprosze.....nie krzycz to porządna
                                          speluna.....a wódy nie ma może być kawa i tyle!!!!! z trunków wyskokowych ylko
                                          kwasibory i siarczany rocznik aktualny:)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka