Dodaj do ulubionych

Fiono Kochanie

28.08.02, 08:21
Znowu mam kilka narad i będe około 11-ej :-((((.
Poczekasz na swojego Shreka???
Obserwuj wątek
    • ksiezniczka_fiona Re: Fiono Kochanie 28.08.02, 09:28
      Poczekam Kochanie...strasznie się stęskniłam..
      • Gość: shreczek Re: Fiono Kochanie IP: 195.115.130.* 28.08.02, 10:19
        Juz jestem Kochanie. Całuje Cie bardzo czule.
        Jak minął wczorajszy dzień.
        Ja teskniłem bardzo za Tobą
        • ksiezniczka_fiona Re: Fiono Kochanie 28.08.02, 10:32
          Ja też tęskniłam i w dodatku cierpaiłam na durnej imprezie myśląc, że zamiast
          tego mogłabym jakieś filmy z Tobą pooglądać...
          • Gość: osiołek Re: Fiono Kochanie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.08.02, 10:33
            tylko zeby telewizor nie wysiadł...
            • ksiezniczka_fiona Re: Fiono Kochanie 28.08.02, 10:36
              No któż to sie wreszcie zjawił!!!
              Dlaczego Ty Księżniczkę tak długo samą zostawiłeś? Już mnie nie lubisz...
              • Gość: osiołek Re: Fiono Kochanie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.08.02, 10:41
                tak to prawda, już Cię nie lubię, teraz Cię ...
                • ksiezniczka_fiona Re: Fiono Kochanie 28.08.02, 10:43
                  Nienawidzisz? Matko co ja takiego zrobiłam, Osiołku????
                  Zostań tu z nami...
                  • Gość: osiołek Re: Fiono Kochanie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.08.02, 10:54
                    bynajmniej z nienawiścią ma to jedno wspólne - leży na tej samej osi, ale
                    dokładnie po drugiej jej stronie ...BBB
                    • ksiezniczka_fiona Re: Fiono Kochanie 28.08.02, 10:56
                      Moje Kochanie...
                      Ale to tym bardziej nie powinieneś mnie tu samej zostawiać :))
              • shreczek Re: Fiono Kochanie 28.08.02, 10:41
                Osiołku, a mnie chociaz troche lubisz???
          • shreczek Re: Fiono Kochanie 28.08.02, 10:40
            Z tesknoty za Toba nie mogłem spac. Szukałem Cie
            Kochanie na forum by mieć przynajmniej wirtualny
            kontakt z Tobą. Śniło mi sie że ogladaliśmy film,
            rano nie chciałem sie obudzic tak mi sie podobało
            • ksiezniczka_fiona Re: Fiono Kochanie 28.08.02, 10:41
              Mnie się też śniło że film oglądamy...na kanale Playboya :)))
              • shreczek Re: Fiono Kochanie 28.08.02, 10:45
                Jeszcze teraz pamietam niektóre ujecia, co oni w tym
                filmie wyprawiali to sie w głowie nie mieści.
                • ksiezniczka_fiona Re: Fiono Kochanie 28.08.02, 10:47
                  Yyy, tam się nie mieści....to wstęp był :)))
                  • shreczek Re: Fiono Kochanie 28.08.02, 10:54
                    Zeby to ludzie wiedzieli jaki film bedziemy ogladali.
                    9 i pól tygodnia mozna porównać do Bolka i Lolka.
                    Kochanie, wiesz ze to juz wkrótce????
                    Jak ja Cie bardzo kocham.
                    • Gość: osiołek Re: Fiono Kochanie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.08.02, 10:56
                      oglądanie takich filmów ze szpitalnego łóżka nie jest zbyt ciekawe...nie można
                      się ruszyc...gips uwiera...(chyba że z "kaczką")
                      • shreczek Re: Fiono Kochanie 28.08.02, 10:58
                        Czy ja dobrze zrozumiałem??? to ja do szpitala trafie????
                        • ksiezniczka_fiona Chłopcy.. 28.08.02, 10:59
                          Proszę zachować dobre maniery i nie bic się przy księżniczce!!!
                          • shreczek Re: Chłopcy.. 28.08.02, 11:03
                            Kochanie ja nie zamierzam sie bić, ja go lubie.
                            • ksiezniczka_fiona Re: Chłopcy.. 28.08.02, 11:05
                              Ja go bardzo bardzo...
                              A on znowu sobie poszedł...
                              • shreczek Re: Chłopcy.. 28.08.02, 11:07
                                Najpierw chciał ze mna na bagnach mieszkać, a teraz
                                jakis obrażony
                                • ksiezniczka_fiona Re: Chłopcy.. 28.08.02, 11:15
                                  Osiołkowi w żłoby dano - w jednym bagno, w drugim...:)))
                                  • shreczek Re: Chłopcy.. 28.08.02, 11:18
                                    Kotku wysłałem@
                                    Ja Cię chyba ugryze z tej miłości
                                    • ksiezniczka_fiona Re: Chłopcy.. 28.08.02, 11:20
                                      Możesz mnie nawet zbić :)))
                                      • shreczek Re: Chłopcy.. 28.08.02, 11:26
                                        Obiecuje, przełoże przez kolano i sklepie goły tyłek
                                        • ksiezniczka_fiona Re: Chłopcy.. 28.08.02, 11:31
                                          Mmm....ale fajnie.......a po buzi też mogę dostać???
                                          • shreczek Re: Chłopcy.. 28.08.02, 11:40
                                            Buzke obcałuje.
                                            Kochanie czy mam zabrać kajdanki?
                                            • ksiezniczka_fiona Re: Chłopcy.. 28.08.02, 11:55
                                              Nie, kajdanków nie lubiem... rzemieniem mnie przywiążesz do kaloryfera!! Bo to
                                              moja ulubiona pozycja do oglądania filmów :)))
                                              A małpeczkę do Ciebie napisałam i wysłać sie nie chce! Spróbuję potem jeszcze
                                              raz.
                                              • shreczek Re: Chłopcy.. 28.08.02, 13:10
                                                Skarbie, długo nie pisałem wiesz z jakiego powodu.
                                                Steskniłem sie za Tobą Fioneczko.
                                                • ksiezniczka_fiona Re: Chłopcy.. 28.08.02, 13:13
                                                  Jesteś Kochanie!!! Już tu oczęta za Tobą wypłakałam!!!
                                                  Buziaczki*****
                                                  • shreczek Re: Chłopcy.. 28.08.02, 13:17
                                                    Jak Ty mnie kochasz Koteczku. Za to taki film Ci
                                                    puszczę że potrzebny bedzie lekarz..wiesz do czego
                                                  • ksiezniczka_fiona Re: Chłopcy.. 28.08.02, 13:20
                                                    Ja Ciebie nad życie kocham!!!!
                                                    A filmów to juz tak długo nie oglądałam że chyba maraton będzie jak już się
                                                    zobaczymy :))))
                                                  • Gość: shreczek Re: Chłopcy.. IP: 195.115.130.* 28.08.02, 14:22
                                                    Mus maraton, ja cie zreszta tak szybko nie wypuszczę najdroższa
                                                  • shreczek Re: Chłopcy.. 28.08.02, 15:18
                                                    Niedługo kończe prace Kochanie. Bede bardzo tesknił za Tobą.
                                                  • ksiezniczka_fiona Re: Chłopcy.. 28.08.02, 15:31
                                                    Buuu....
                                                    Jak możesz mnie tu zostawiać????
                                                    Ja tak Cie kocham!!!
                                                    Będę tęsknić, a w dodatku wieczorem tez sie nie spotkamy bo ja będę na necie
                                                    tylko do 21 :(((
                                                  • shreczek Kochanie Ty moje 28.08.02, 15:36
                                                    Ja tez nie bede w necie wieczorem, bede miał gosci.
                                                    Ja chce już seans filmowy. Poszcze taki film jaki bedziesz chciała.
                                                  • ksiezniczka_fiona Re: Kochanie Ty moje 28.08.02, 15:43
                                                    Kotku, to jeszcze tyle dni :(((((
                                                    Buuu...
                                                  • shreczek Re: Kochanie Ty moje 28.08.02, 15:46
                                                    Dlugo trzeba czekać Kochanie, ja tez chciałbym
                                                    przyspieszyć ale sie nie da.
                                                    Bardzo Cie kocham
                                                  • ksiezniczka_fiona Re: Kochanie Ty moje 28.08.02, 15:59
                                                    Ja Ciebie też Skarbeńku!

Buziaki i pamiętaj o mnie!!!
                                                  • shreczek Re: Kochanie Ty moje 28.08.02, 16:02
                                                    Do jutra Fioneczko. Całuje bardzo mocno i juz
                                                    zaczynam tesknic.....
                                                    Cały czas o Tobie Kochanie pamietam, bo Cie przeciez kocham.

Buziaczki
                                                  • Gość: osiołek Shrek... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.08.02, 13:33
                                                    Shrek Ty sie wreszcie doigrasz. Jak Cię machne kopytkiem (na szczęście są
                                                    bardzo twarde) to własna żona Cię nie pozna.

A z filmów to zostanie CI jedynie Tom i Jerry - i to w całkowitym realu!!!
                                                  • Gość: ksiezniczka_fiona Re: Shrek... IP: *.saint 28.08.02, 14:14
                                                    O! Mój osiołek się zjawił a mnie net nie działał!
                                                    Kochanie wróć do mnie!!!
                                                  • Gość: osiołek Re: Shrek... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.08.02, 14:22
                                                    jestem Kochana...
                                                  • Gość: ksiezniczka_fiona Re: Shrek... IP: *.saint 28.08.02, 14:24
                                                    Jesteś Kochana? Osiołku????
                        • Gość: osiołek Re: Fiono Kochanie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.08.02, 14:19
                          a widzisz tu kogoś, kto BARDZIEJ na to zasługuje???
                          • Gość: ksiezniczka_fiona Re: Fiono Kochanie IP: *.saint 28.08.02, 14:22
                            Jesteś Skarbie...
                            Mówiłam Ci juz że tęsknię???
                            • Gość: osiołek Re: Fiono Kochanie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.08.02, 14:29
                              nie...?
                              • ksiezniczka_fiona Re: Fiono Kochanie 28.08.02, 14:32
                                Osiołek napisał:

Jestem Kochana..
                                Więc albo - sam siebie chwali i w dodatku ma problemy z końcówkami :))
                                Albo coś źle napisał :)))
                                • Gość: osiołek Re: Fiono Kochanie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.08.02, 14:43
                                  ksiezniczka_fiona napisała:

> Osiołek napisał:
                                  >
                                  > Jestem Kochana..
                                  > Więc albo - sam siebie chwali i w dodatku ma problemy z końcówkami :))
                                  > Albo coś źle napisał :)))
                                  >
                                • Gość: osiołek Re: Fiono Kochanie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.08.02, 14:43
                                  ksiezniczka_fiona napisała:

> Osiołek napisał:
                                  >
                                  > Jestem Kochana..
                                  > Więc albo - sam siebie chwali i w dodatku ma problemy z końcówkami :))
                                  > Albo coś źle napisał :)))
                                  >
                                  • ksiezniczka_fiona Re: Fiono Kochanie 28.08.02, 14:54
                                    Eee... człowiek ma nadzieję, że może małej pochwały się doczekał, a tu...
                                    Buuu...
                                • shreczek Re: Fiono Kochanie 28.08.02, 14:55
                                  Alez to dzisiaj działa :-((((. Nagadalismy sie ile wlezie.
                    • ksiezniczka_fiona Re: Fiono Kochanie 28.08.02, 10:58
                      To rzeczywiście juz bardzo niedługo....jeśli zaintersowana osoba wie co mam na
                      myśli :))))
                      • shreczek Re: Fiono Kochanie 28.08.02, 11:02
                        Wiem Kochanie, odliczam dni.
                        Warunki beda bardzo dobre, zaraz Ci napisze cos wiecej w @

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka