Dodaj do ulubionych

Poznam fajnego chlopaka po 30-tce

25.08.05, 10:58
Miła, wesoła dziewczyna z Warszawy chętnie pozna fajnego, wesołego chłopaka.
Obserwuj wątek
    • piotr_321 Re: Poznam fajnego chlopaka po 30-tce 25.08.05, 11:11
      Wszystko sie zgadza, tylko nie miasto ;)
      • nezja Re: Poznam fajnego chlopaka po 30-tce 25.08.05, 11:15
        e tam , piotrusiu ...moze to prawdziwa milosc, a ona nie ma granic ;-)Witam
        wlascicielke postu , moze przycupniesz troche z Nami?!;-))
        • piotr_321 Re: Poznam fajnego chlopaka po 30-tce 25.08.05, 11:17
          To co, rozwodzisz sie dla mnie ? ;)
          • nezja jaaaaaaaaa!!!.... az tak to Ciebie nie lubie;p;-) 25.08.05, 11:20
            ... no i daj fotke to sie zastanowie moze hehehe;pppp;-)
            ( jesli to do mnie bylo -oczywiscie );-)
            • piotr_321 Re: jaaaaaaaaa!!!.... az tak to Ciebie nie lubie; 25.08.05, 11:47
              Mowisz i masz ;)
              • nezja o co by tu jeszcze poprosic?!...heheheheh 25.08.05, 11:50
                ...ale foto nie ma ;-( fundamenty od klamstwa chcesz budowac?;-(
                • piotr_321 Re: o co by tu jeszcze poprosic?!...heheheheh 25.08.05, 11:55
                  Chce Ci oszczedzic rozwodu ;)
                  • nezja Duze mniemanie o sobie ...to lubie;p;-), a juz ... 25.08.05, 11:58
                    ...do meza dzwonilam z prozba o rozwod buhahahahahahah;ppppp.
                    • piotr_321 Re: Duze mniemanie o sobie ...to lubie;p;-), a ju 25.08.05, 12:00
                      Heh :) No coz, grunt to reklama ;)
          • reda51 Re: Poznam fajnego chlopaka po 30-tce 25.08.05, 11:27
            Witam Was!
            Obawiam się, że wy już macie dużo swoich wielbicielek, ale bardzo chętnie z
            Wami porozmawiam.
            • nezja ja nie mam Na Szczescie wielbicielek;-))) 25.08.05, 11:33
              • reda51 Re: ja nie mam Na Szczescie wielbicielek;-))) 25.08.05, 11:34
                dlaczego na szczęście?
                • nezja bo jestem kobitka?!;-), dlatego;-) 25.08.05, 11:37
                  • reda51 Re: bo jestem kobitka?!;-), dlatego;-) 25.08.05, 11:38
                    A to przepraszam, nie było pytania.
                    • nezja ;-) 25.08.05, 11:39
              • wesolutka72 Re: ja nie mam Na Szczescie wielbicielek;-))) 25.08.05, 11:49
                jak to??? A ja to co?? :)))
                • nezja eeee... to liczba pojedyncza;ppp;-), a wiele ... 25.08.05, 11:51
                  ... jestes w stanie dla mnie zrobic? ;-) hiehie;-)-wesolutka;-)
                  • wesolutka72 Re: eeee... to liczba pojedyncza;ppp;-), a wiele 25.08.05, 12:00
                    nezja napisała:

> ... jestes w stanie dla mnie zrobic? ;-) hiehie;-)-wesolutka;-)

hahahahaha powiem Ci na uszko :))))))))

nezja, za chwile zaczna nas o cos podejrzewac :)))))
      • reda51 Re: Poznam fajnego chlopaka po 30-tce 25.08.05, 11:31
        A skąd jesteś?
        • piotr_321 Re: Poznam fajnego chlopaka po 30-tce 25.08.05, 11:46
          Z Sopot :)
          • reda51 Re: Poznam fajnego chlopaka po 30-tce 25.08.05, 11:50
            Przecież tam teraz pół Polski kończy wakacje, a Ty na forum siedzisz?
            • piotr_321 Re: Poznam fajnego chlopaka po 30-tce 25.08.05, 11:54
              I co z tego ze konczy ? :)
              • reda51 Re: Poznam fajnego chlopaka po 30-tce 25.08.05, 11:56
                to miałeś wesoło
                • piotr_321 Re: Poznam fajnego chlopaka po 30-tce 25.08.05, 11:58
                  Jeszcze bedzie drugi festival :)
                  Ale mozesz mi zazdroscic piasku i morza ;)
                  • reda51 Re: Poznam fajnego chlopaka po 30-tce 25.08.05, 12:01
                    Na festival zawsze mogę się wybrać, nad morze też.
                    Ale nie zazdroszczę Ci, mam inne równie fajne i ciekawe miejsca.
                    • piotr_321 Re: Poznam fajnego chlopaka po 30-tce 25.08.05, 12:03
                      Tak czesto masz urlop ? ;)
                      Poza tym jakie koszta, meczyc sie z dojazdem :)
                      A ja to mam w 5 minut :D
                      Skoro tak mowisz, to nie bylas chyba nigdy w Sopocie :)
                      • reda51 Re: Poznam fajnego chlopaka po 30-tce 25.08.05, 12:05
                        W Sopocie byłam i to nie raz.
                        • piotr_321 Re: Poznam fajnego chlopaka po 30-tce 25.08.05, 12:07
                          To chyba tylko ograniczalas sie do baru i mola :)
                      • nezja Patryjota lokalny pelna gebusia, z Tego " ... 25.08.05, 12:06
                        ..."naszego" Piotrusia;-)Piotrze , nie ktorzy wola gory , mozesz w to
                        uwierzyc?, albo jeziora;-)
                        • reda51 Re: Patryjota lokalny pelna gebusia, z Tego " ... 25.08.05, 12:08
                          No właśnie, może wybiorę się w nie już po raz drugi w tym roku.
                          • piotr_321 Re: Patryjota lokalny pelna gebusia, z Tego " ... 25.08.05, 12:09
                            To daj znac, otworze Ci oczy na Sopot :)
                            • reda51 Re: Patryjota lokalny pelna gebusia, z Tego " ... 25.08.05, 12:11
                              mogę być i w górach i w Sopocie, urlop mam jeszcze cały, tylko towarzystwa brak
                              • piotr_321 Re: Patryjota lokalny pelna gebusia, z Tego " ... 25.08.05, 12:16
                                Malo to facetow na ulicy ? :)
                                • reda51 Re: Patryjota lokalny pelna gebusia, z Tego " ... 25.08.05, 12:18
                                  odpowiedz sobie sam na to pytanie
                                  • piotr_321 Re: Patryjota lokalny pelna gebusia, z Tego " ... 25.08.05, 12:20
                                    Odpowiadam wiec :) Sporo :) A atrakcyjna kobieta zawsze zwroci czyjas uwage :)
                                    • reda51 Re: Patryjota lokalny pelna gebusia, z Tego " ... 25.08.05, 12:22
                                      owszem, tylko niekoniecznie takiej osoby, którą będzie zainteresowana.
                                      • piotr_321 Re: Patryjota lokalny pelna gebusia, z Tego " ... 25.08.05, 12:24
                                        To najpierw ilus tam odrzuci i wybierze wlasciwego :)
                                        • reda51 Re: Patryjota lokalny pelna gebusia, z Tego " ... 25.08.05, 12:25
                                          niekoniecznie też tacy chodzą ulicą
                                          • piotr_321 Re: Patryjota lokalny pelna gebusia, z Tego " ... 25.08.05, 12:28
                                            Kazdy idzie ulica, a do kanjpy juz nie kazdy :)
                                            • reda51 Re: Patryjota lokalny pelna gebusia, z Tego " ... 25.08.05, 12:29
                                              To że idzie chodnikiem, to się zgodzę, ale że ulicą to niekonieczniie!
                                              • piotr_321 Re: Patryjota lokalny pelna gebusia, z Tego " ... 25.08.05, 12:34
                                                Nie chodza nigdy po pasach ????? :)
                                                • reda51 Re: Patryjota lokalny pelna gebusia, z Tego " ... 25.08.05, 12:48
                                                  najczęściej przed albo za pasami
                                                  • piotr_321 Re: Patryjota lokalny pelna gebusia, z Tego " ... 25.08.05, 12:55
                                                    No chyba, ze Cie nikt nie chce poderwac :)
                        • piotr_321 Re: Patryjota lokalny pelna gebusia, z Tego " ... 25.08.05, 12:08
                          Nie znam ludzi, kotrzy nie kochaja morza :)
                          • reda51 Re: Patryjota lokalny pelna gebusia, z Tego " ... 25.08.05, 12:10
                            zgodzę się z Tobą, bo ja też lubię morze, ale jakoś nie ma m okazji tam
                            jeździć, a w góry zawsze jacyś znajomi jadą.
                            • piotr_321 Re: Patryjota lokalny pelna gebusia, z Tego " ... 25.08.05, 12:11
                              Pewnie taternicy ;)
    • kszyrztow Re: Poznam fajnego chlopaka po 30-tce 25.08.05, 15:35
      reda51 napisała:

> Miła, wesoła dziewczyna z Warszawy chętnie pozna fajnego, wesołego chłopaka.

Chłopak po 30-tce to już pan. I do tego wesoły? Ciężko będzie, ale trzymam
      kciuki ;)
      • reda51 Re: Poznam fajnego chlopaka po 30-tce 26.08.05, 15:29
        Czy rzeczywiście nie istniejecie panowie?
    • bond.jamesbond1 Re: Poznam fajnego chlopaka po 30-tce 26.08.05, 15:33
      Cholerka, świetnie bym pasował, tylko będę musiał żonę o zgodę zapytać.

"Przyjaciółkę" też, rzecz jasna. ;p

Jeśli obie się zgodzą - polecam się łaskawej pamięci.
      • reda51 Re: Poznam fajnego chlopaka po 30-tce 26.08.05, 15:35
        Bez żartów proszę
        • bond.jamesbond1 Re: Poznam fajnego chlopaka po 30-tce 26.08.05, 15:38
          Jakich żartów? Przecież ja naprawdę jestem facetem z W-wy, po 30-tce.
          Pasowałbym zatem - przynajmniej w ogólnych zarysach.

Tylko te dwie niewiasty... Niestety... Pewnie się nie zgodzą ;p
        • pawlojar Re: Poznam fajnego chlopaka po 30-tce 26.08.05, 21:21
          Ja jestem po 30-tce i bardzo cool!
          • arti19682 Re: Poznam fajnego chlopaka po 30-tce 26.08.05, 23:44
            A ja szukam fajnej dziewczyny moze sie zgramy tez jestem na forum pod tematem
            poznam
    • fajnaret Re: Poznam fajnego chlopaka po 30-tce 27.08.05, 18:55
      A do czego? Czyzby na lokaja lub kamerdynera?
    • pan29_dla_pani_wawa Re: Poznam fajnego chlopaka po 30-tce 28.08.05, 00:56

• reda51 Witam! 29.08.05, 09:11
      Witam wszystkich!
      A może ktoś napisze coś miłego przy poniedziałku?
      • aj27 Re: Witam! 29.08.05, 10:14
        uśmieszek, fajny facet to znaczy jaki??????:):):)
        • reda51 Re: Witam! 29.08.05, 10:40
          Fajny tzn. miły, uśmiechnięty, życzliwy, z którym można miło spędzić czas,
          porozmawiać na każdy temat itp.
          • aj27 Re: Witam! 29.08.05, 10:46
            NO TO FAJNIUCHNO!!:):):):):) A już myślałem, że jestem bez szans:):):) gadu
            gadu , ble ble ble hura hura hura:):):)
            • reda51 Re: Witam! 29.08.05, 10:47
              Gadu-gadu nie mam, ale możesz napisać na maila póki mam czas na pisanie.
              • aj27 Re: Witam! 29.08.05, 10:53
                a później oczywiście idziesz do pracy, masz mnóstwo zajęć, upierdliwego,
                nieprzystojnego szefa-tyrana i ani chwili dla mnie:(:(:(
                • reda51 Re: Witam! 29.08.05, 10:57
                  Właśnie teraz jestem w pracy, szefa mam super, nawet z nim a właściwie z nią
                  siedzę, a póżniej mam czas tylko dla Ciebie.
                  • aj27 Re: Witam! 29.08.05, 11:01
                    no bez przesady, nie mam licencji na wyłączność, daj szansę innym.... i
                    pozdrowionka dla Szefowej.
                    • reda51 Re: Witam! 29.08.05, 11:15
                      a kto to wie...
                      w duuchu ją pozdrowiłam, może lepiej niech nie wie za dużo
                      • aj27 Re: Witam! 29.08.05, 11:51
                        już masz mnie dosyć?:(:(:( musi by7ć ze mnie straszny nudziarz :(:(:(:(buuuuuuu
                        • reda51 Re: Witam! 29.08.05, 11:52
                          wręcz przeciwnie, zaczęłam się martwić dlaczego nic nie piszesz
                          • aj27 Re: Witam! 29.08.05, 11:56
                            :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) - tyle wstępu. do której zwykle
                            tyrasz u szefowej??
                            • reda51 Re: Witam! 29.08.05, 12:07
                              do 16, a czemu pytasz?
                              • aj27 Re: Witam! 29.08.05, 12:21
                                żeby nie zaperoponować Ci spotkania o 14. O ile szanowna respondentka wyrazi
                                kiedykolwiek takie życzenie. poza tym z czystej ciekawości. zastanawiałem się
                                czy nie jesteś pracocholiczką,dla mnie praca jest najważniejsza.......po życiu
                                prywatnym he,he:):):):)w końcu trzeba skądś brać te pieniążki:):):):):):)
                        • analityczka Re: Witam! 29.08.05, 11:55
                          w godzinę się znudziłeś albo praca ją pochłonęła:)
                          nie mów kobiecie nigdy że jesteś nudziarzem bo uwierzy w to jeszcze;)
                          • aj27 Re: Witam! 29.08.05, 11:58
                            a niech uwierzy. lepiej być mile zaskoczonym niż niemile rozczarowanym:)
                            • analityczka Re: Witam! 29.08.05, 12:01
                              co racja to racja
                              ale żeby miała okazję się przekonać to musi mieć wogóle na to ochotę a to już
                              zaczyna troszkę wyglądać jak "sprzedawanie siebie"-a to trudna sztuka:)
                              • aj27 Re: Witam! 29.08.05, 12:09
                                fifu fifu,ale przecież nikt nie lubi kupować kota w worku, poza tym chyba nikt
                                nie powinien się siebie wstydzić. fakt, sprzedać trzeba umieć, nawetkiepski
                                towar, ale nie bądźmy pesymistami. może nie jest tak najgorzej:):)
                                • analityczka Re: Witam! 29.08.05, 12:18
                                  no to skoro sam o sobie towar mówi że nie jest najgorzej to miejmy nadzieję że
                                  naprawdę nie jest bo inaczej trzeba będzie robić reklamację albo zwrot:)
                                  • reda51 Re: Witam! 29.08.05, 12:23
                                    tylko jak to sprawdzić czy nie jest najgorzej?
                                    • aj27 Re: Witam! 29.08.05, 12:31
                                      kto nie ryzykuje w kozie nie siedzi. Ale póki co nie czas na podejmowanie
                                      takiego ryzyka. Po co będziesz sobie psuła tydzień już w poniedziałekm hi,hi.
                                      jednak miło, że jeszcze nie uciekłaś. :):)Poza tym mówią, że z facetem nie jest
                                      źle jak już jest ładniejszy od diabła, a jakoś nie zauważyłem, żeby dzieci na
                                      ulicy uciekały ode mnie z wrzaskiem.
                                      • reda51 Re: Witam! 29.08.05, 12:35
                                        Sugerujesz, że mam zaryzykować i co dalej zrobić?
                                        Oj, coś się wykręcasz tym poniedziałkiem, taki dzień jak każdy inny dla mnie.
                                        Nie wierzę w zabobony, oprócz tego, że jak w poniedziałek zacznę wydawć
                                        pieniądze, to tak jest cały tydzień.
                                        Coś ukrywasz między wierszami, przyznaj się.
                                        • aj27 Re: Witam! 29.08.05, 12:42
                                          nic, a po co miałbym cokolwiek ukrywać? no dobra jestem schorowany i jak wrócę
                                          do domu najkrótszą drogą dojdę do łóżka, a później niech się dzieje co chce.
                                          nie ma mnie dla nikogo. Dziś jestem na nie.sorki. Zastanawiam się np. czy nie
                                          siedzisz gdzieś dwa budynki dalej, albo czy nie masz na przeciwko okien mojej
                                          roboty?:):):)
                                          • reda51 Re: Witam! 29.08.05, 12:47
                                            a na jakiej ulicy pracujesz?
                                            • aj27 Re: Witam! 29.08.05, 12:55
                                              a przy jana pawła
                                      • analityczka Re: Witam! 29.08.05, 12:42
                                        podobno facet ma być tylko troszkę ładniejszy od małpy a już będzie śliczny(to
                                        nie moje motto ale mi się spodobało):)
                                        nie wiem jak Wam ale mnie już poniedziałek skutecznie dał o sobie znać więc nic
                                        mi humoru nie popsuje:)
                                        • reda51 Re: Witam! 29.08.05, 12:45
                                          Oby ten dobry humor utrzymał Ci się, ja też na niego nie narzekam.
                                          Ciekawa jestem dlaczego kolga nie odpowiada? Może myśli jak tu się jeszcze
                                          zareklamować?
                                          • aj27 Re: Witam! 29.08.05, 12:54
                                            zareklamował???? przecież ja mam same wady, jestem niezdarny, niezaaradny,
                                            mały, pękaty, brzydki, uparty, łysy, zezowaty, mam odstające uszy, duży nos,
                                            rude włosy, koślawe nogi itd...nie potrafię nawet poradzić sobie z klimą w
                                            samochodzie, to ona mnie tak urządziła, a co do humoru to tylko tak trzymajcie,
                                            uśmiech ponoć jest jak lekarstwo.
                                            • reda51 Re: Witam! 29.08.05, 12:56
                                              a co zrobisz, żebym uwierzyła w nie?
                                              • aj27 Re: Witam! 29.08.05, 13:02
                                                jak nie chcesz wierzyć to nie wierz, ja wcale się tym nie zmartwię, leczkiedyś
                                                we krzywej wieży żył kot, który grać umiał na harfie.....Nie pytaj mnie
                                                dlaczego i skąd mi to przyszło do głowy właśnie teraz, ale to jest jeden z
                                                moich ulubionych wierszyków z dzieciństwa. Nie wiem dlaczego sobie go teraz
                                                przypomniałem. tak jakoś. no to gdzie pracujesz?
                                                • reda51 Re: Witam! 29.08.05, 13:06
                                                  chyba żartujesz, że Ci to na forum napiszę
                                                  • aj27 Re: Witam! 29.08.05, 13:12
                                                    no przecież nie chcę nazwy firmy, dokładnego adresu, numeru pokoju i stanowiska
                                                    tylko centrum, praga albo cośkolwiek podobnego, bez paniki, proszę na mnie nie
                                                    krzyczeć jestem wrażliwym dzieckiem:):):):)
                                                  • reda51 Re: Witam! 29.08.05, 13:18
                                                    nie denerwuj się, złość piękności szkodzi, a poza tym nikt na Ciebie nie
                                                    krzyczy. Nigdy tego nie robię, bo sama tego bardzo nie lubię. A więc centum
                                                  • aj27 Re: Witam! 29.08.05, 13:23
                                                    No to witam sąsiadeczkę, a do domciu daleko?:):):)
                                                  • reda51 Re: Witam! 29.08.05, 13:31
                                                    Witam sąsiada!
                                                    Do domciu nie za blisko, na drugą stronę Wisły niestety. A Ty?
                                                  • aj27 Re: Witam! 29.08.05, 13:36
                                                    na razie w samiutkim centrum - niestety. Ale już buduje mi się mieszkanko,
                                                    właśnie po drugiej stronie Wisły i może jeszcze w tym roku się przeniosę.
                                                    Strasznie się cieszę bo zawsze marzył mi się garaż. Teraz będę miał. A jak Bóg
                                                    da i partia dopuści to nabędę wreszczie mój wymarzony motor (no nie tak odrazu).
                                                  • reda51 Re: Witam! 29.08.05, 13:39
                                                    a może będziesz moim sąsiadem?
                                                    ja też mieszkam na nowiutkim osiedlu
                                                  • aj27 Re: Witam! 29.08.05, 13:43
                                                    Na moim jeszcze nie zaczęli oddawania mieszkań.Będę mieswzkał w Lagunie na
                                                    Zielonej.A szanowna panienka gdzie uwiła sobie gniazdko - jeśli wolno spytać?
                                                  • reda51 Re: Witam! 29.08.05, 13:46
                                                    Nie znam tego osiedla, możesz mi je przybliżyć.
                                                    A ja w okolicach carrefoura Targówek.
                                                    Mieszka się super, tylko trochę upierdliwe te dojazdy jak są korki na mostach.
                                                  • aj27 Re: Witam! 29.08.05, 13:55
                                                    osiedle ma 194 mieszkania, zamknięte, kondygnacji w sumie 5 (3 piętra,
                                                    przychodnia i usługi na parterze, garaże na dole - jest super bo spod drzwi do
                                                    garażu będzie mnie zwozić winda - prawie Wersal:)). blisko las, basen,
                                                    stadnina, własny wewnętrzny węzeł cieplny i to wszystko przy Brata Alberta w
                                                    Wesołej-Zielonej. Inwestor DOLCAN.Co jeszcze......choplera kredyt na 10 lat -
                                                    ale mam nadzieję, że uda się spłacić wcześniej.Na targówek jeżdżę czasem na
                                                    zakup albo do Silverscreen.Lubię tamto kino. no to sobie chyba nie popracujemy
                                                    już za dużo :):)
                                                  • reda51 Re: Witam! 29.08.05, 13:58
                                                    to kiedy mnie zapraszasz do tego kina?
                                                  • aj27 Re: Witam! 29.08.05, 14:07
                                                    jak mi się polepszy, dziśjestem jak z diabła skóra, właściwie to gdybym z Tobą
                                                    nie gadkował jużdawno poszedł bym do domu.N
                                                  • reda51 Re: Witam! 29.08.05, 14:10
                                                    Ja się nauczyłam, że niczego nie należy odkładać za długo, wszystko co
                                                    nieplanowane jest najfajniejsze. A jak zapomnisz?
                                                    A co powiesz jeszcze ciekawego?
                                                  • aj27 Re: Witam! 29.08.05, 14:15
                                                    sukces, że cokolwiek z tego wydało Ci się ciekawe. Nie zapomnę. też zwykle
                                                    podejmuję decyzje na wariata. Masz rację, że zwykle najlepiej wtedy wychodzi.
                                                    Ale litości, tym razem Cię zawiodę. Marzę o łóżku i jakiejś polopirynie.
                                                    Brnijmy dalej. Oczywiście nie zdradzisz mi jak masz na imię????
                                                  • reda51 Re: Witam! 29.08.05, 14:19
                                                    A gdzie się tak dorobiłeś, bo ja chyba w pracy w czwartek i mnie do dziś tak
                                                    męczy to przeziębienie.
                                                  • aj27 Re: Witam! 29.08.05, 14:25
                                                    nie zwróciłem uwagi na ustawienie klimatyzacji w samochodzie. Dla Twojej
                                                    wiadomości: różnica pomiędzy temperaturą na zewnątrz, a ustawioną w samochodzie
                                                    nie powinna być większa niż 7 stopni.Ja miałem 12. Dopóki jechałem było fajnie,
                                                    ale jak wyszedłem dopiero skumałe licząc, że nic mi nie będzie - idiota.
                                                  • reda51 Re: Witam! 29.08.05, 14:27
                                                    za głupotę niestety trzeba płacić
                                                  • aj27 Re: Witam! 29.08.05, 14:10
                                                    Jak mi się na duchu polepszy bo czuję się fatalnie. gdybym z Toba nie gadkował
                                                    już dawno poszedłbym do domu - co chyba wreszcie nastąpi.Ale to niekoniecznie
                                                    musi być to kino. Film wybierzesz Ty - ja stawiam kukurydzę:):)
                                                  • reda51 Re: Witam! 29.08.05, 14:13
                                                    A czemu Ci tak ciężko na duchu?
                                                    Ja jestem dość mocno przeziębiona i muszę siedzieć w pracy, więc jeszcze trochę
                                                    posiedź.
                                                  • aj27 Re: Witam! 29.08.05, 14:21
                                                    Jak mówię, że źle się czuję, to znaczy że jest na prawdę źle. Przeraża mnie
                                                    nawet droga do domu, a mam tylko kilkaset metrów, więc zlituj się. PLEASE!!!!
                                                    obiecuję, że nie zapomnę. I nie bądź na mnie zła z tego powodu. Jeszcze bym Ci
                                                    zemdlał, albo spadł z fotela i miałabyś mnie na sumieniu,
                                                  • reda51 Re: Witam! 29.08.05, 14:23
                                                    To życzę Ci zdrowia w takim razie.
                                                    Sama też pojadę kurować się dalej.
                                                  • aj27 Re: Witam! 29.08.05, 14:27
                                                    szukać Cię na forum czy wolisz maila?
                                                  • reda51 Re: Witam! 29.08.05, 14:28
                                                    zdecydowanie maila
                                                  • aj27 Re: Witam! 29.08.05, 14:39
                                                    pomykam do domciu, do miłego.....
                                                  • reda51 Re: Witam! 29.08.05, 14:43
                                                    do milego
                                        • aj27 Re: Witam! 29.08.05, 12:48
                                          ale żeby małpa???? przesadzasz, sam widziałem o wiele brzydszych np. ci z
                                          Samoobrony:):):)
                                          • analityczka Re: Witam! 29.08.05, 13:01
                                            oj no mówiłam że to nie moje słowa a'propos tej małpy:)
                                            Ci z samoobrony to nawet się pod ludzki gatunek nie kwalifikują:)
                                            andreas lepperas to bardzo przytojny facet pod warunkiem że spotka się go w zoo
                                            na tle pawianów:)
                                            • aj27 Re: Witam! 29.08.05, 13:09
                                              ale ja lubię pawiany.:):)
                                  • aj27 Re: Witam! 29.08.05, 12:25
                                    to nie była partyjna samokrytyka, każdy ma przecież swoje gusta i ideały. nie
                                    wszystko więc musi się podobać. Czym się zajmujesz?:)
                                    • reda51 Re: Witam! 29.08.05, 12:28
                                      w tej chwili trochę pracą a w niej wieloma różnymi rzeczami
                                      • aj27 Re: Witam! 29.08.05, 12:36
                                        a wiele innych rzeczy to tak np. net, kawa, i....co poza tym?:):):)
                                        • reda51 Re: Witam! 29.08.05, 12:38
                                          kawy niestety nie piję, trochę przepisów mam do poczytania
    • aj27 :) 29.08.05, 14:36
      no jak tam poczta działa?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka