iwusia 29.08.02, 11:02 Czorciku czy może wiaddomo co do kosztów meliny i ewentualnego prowiantu? i cholera gdzie to ma być?!!!!! bo nawet nie wiem gdzie dokładnie jechać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czort Re: Zegrze by night:))))) two night! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.02, 11:09 zapodam wszystko dokladnie w poniedzialek, ale zglaszac siem, bo trza porezerwowac miejsca! port WAT w zegrzu. domek jeden 7 osobowy za 96 zl! a pozostale po 50 albo i juz taniej! aha! nie ma dzielenia siem na koterie! jedno ognisko, jeden grill jedna kasa! mysle ze po 50 zl od lepka wystarczy na 2 dni! zbiorka pieniedzy wczesniej i zakupy wspolne! zeby potem nie bylo walk! aha - jubilaci (bo i ronka jednak chyba przyjedzie) moga wziac po litrze wody dodatkowo:)) ale to i tylko tyle! ewentualnie 4 osoby moga spac w lodce, te najmniej pijane:))) zglaszac siem i juz! Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Zegrze by night:))))) two night! 29.08.02, 11:12 Ja kcem w łódce, nie będę piła :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Zegrze by night:))))) two night! 29.08.02, 11:15 ok czyli robimy zbiorową sypialnie!!!!! hihihihi.....z tego co widze to spora grupka sie szykuje więc myśle ze te 50 w zupełności wystarczy:) i mam nadzieje że to nie ośrodek harcerski!!!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Zegrze by night:))))) two night! 29.08.02, 11:18 tyko ma byc jeden za wszystkich - wszyscy za jednego! pijemy jak jeden maz i zygamy jak jedna zona:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: Zegrze by night:))))) two night! 29.08.02, 11:24 a balety beda? Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Zegrze by night:))))) two night! 29.08.02, 11:26 a jakże tym razem blisko więc mozna ze sobą sprzęt zabrac wiec i tańce bedą.:) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Zegrze by night:))))) two night! 29.08.02, 11:33 A jakże takie jak u Mnie na imieninach :)))) Więc mam nadzieję, że nie zdemolujemy czegoś..............:))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: jesli tance to ja pierwsza!!!! 29.08.02, 11:36 A Ja sprowadzę kumpli !!!!!! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: jesli tance to ja pierwsza!!!! 29.08.02, 11:37 jezu Randia iu Ciebie na imieninach to ja mało ludzi nie pobiłam!!!!!! więc może nie tak dokładnie hihihihi.....ale z Saqqarką to ja koniecznie zawsze i wszędzie:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: jesli tance to ja pierwsza!!!! 29.08.02, 11:39 hahaha, Iwusia, wiedzialam ze moje krecenie Cie wezmie:)) Randia qmpli tych samych? hm... :) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: jesli tance to ja pierwsza!!!! 29.08.02, 11:41 Mogą być Ci sami, mogą być inni..................kurna wyszło jakbym conajmniej jakąś agenture prowadziła :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Randyjko 29.08.02, 11:43 ja pozytywnie nastawiona jestem, to wiesz, ale pytam tylko dlatego, zeby wlasciwe odzienie zabrac, mysle ze jak naloze body to bedzie trudniej mi biustonosz w tancu obejrzec;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Randyjko 29.08.02, 11:50 Mam nadzieję, że mówisz o body z golfem ???? Wtedy już nic nie............. :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Randyjko 29.08.02, 11:58 i tu sie mylisz! nie chodzilo o to ze mialam bluzke z duzym dekoltem ale ze mozna ja ylo do gory podniesc. zatem czy to bedzie z golfem czy nie, to malo wazne. istotne jest to ze bedzie zapiete i do gory zadrzec sie nie da:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: jesli tance to ja pierwsza!!!! 29.08.02, 11:40 Iwa On nic nie pamięta :)))) Widziałam się z nim na paniańskim i nie ma nic przeciwko następnemu spotkaniu z Tobą :))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: jesli tance to ja pierwsza!!!! 29.08.02, 11:45 hahah ah ahahahaha......na ubitej glebie pewnie hihihihi......w sumie dobrze że nic nie pamiętają przynajmniej kitu mi nie wcisną he hehehe Saqqarko a Ty wątpiłas?....wzieły mnie od pierwszego pląsu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: jesli tance to ja pierwsza!!!! 29.08.02, 11:48 o Boszszeeee :)))wiedzialam!! a najgorsze jest to ze ja to wszystko robilam na trzezwo! Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: jesli tance to ja pierwsza!!!! 29.08.02, 11:50 a jak stare powiedzonko mówi" pij bedziesz łatwiejsza" .....to ja juz nic nie powiem hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: jesli tance to ja pierwsza!!!! 29.08.02, 11:59 cicho! ja zawsze stwarzam problemy, od tego jestem!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: jesli tance to ja pierwsza!!!! 29.08.02, 12:00 ja musze zobaczyc zdjatka z tej dżamprezy!!!!! jestem zazdrosna!!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś