iwusia 29.08.02, 11:52 bo za mądry będziesz i cie nie zrozumiem:))))) wracaj tu migiem do mnie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
randia Re: Szary!!!!!!! nie szkol sie tyle 29.08.02, 11:55 Tia, od razu do Ciebie !!!! On na Me łono powróci :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: Szary!!!!!!! nie szkol sie tyle 29.08.02, 11:57 a mymlon to co!!!!:) to jak dziwczyny jakis trojkacik:)))))?hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Szary!!!!!!! nie szkol sie tyle 29.08.02, 11:57 a gdzie ty masz mełono? Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Szary!!!!!!! nie szkol sie tyle 29.08.02, 11:59 mario aleś dociekliwy!!!!! tam gdzie powinna:))))) kurna no własnie a co to jest mełono? hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Szary!!!!!!! nie szkol sie tyle 29.08.02, 12:01 nie wiem, wiem tylko ze w fabryce pepsi moga tego uzywac :o) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Szary!!!!!!! nie szkol sie tyle 29.08.02, 12:07 mario nie wiem co i jak to wygląda czy pepsi czy cola czy też może hoop, jeśli jest to randi to napewno jest ok:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Szary!!!!!!! nie szkol sie tyle 29.08.02, 12:08 chop Randii jest ok. Poznalem osobiscie :o) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Szary!!!!!!! nie szkol sie tyle 29.08.02, 12:31 Słuchajcie dzieci kochane !!! Memłon to takie stworzonko, które posożytuje na ciele kobiecym i potrzebuje dużo czułości do życia . Po otrzymaniu owej dawki, przechodzi do stanu zwilgotnienia i ..................a co ja wam będę tłumaczyć, sami sobie zobaczcie ( jak nie u siebie, to u innych) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Szary!!!!!!! nie szkol sie tyle 29.08.02, 12:38 kurna randia to ja też to mam, jest dokładnie tak jak napisałaś!!!!!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Szary!!!!!!! nie szkol sie tyle 29.08.02, 12:50 A widziałas, że ma otwór gembowy :)))) To tak jak w tym kawale: Przez całe życie Matka synowi powtarzała, że kobieta między nogami ma straszliwe zęby. No ale chłopak dorósł, zaczął spotykać się z dziewczyną, i zawsze kiedy ona zaczynała mieć ochotę na coś więcej, mówił jej "Nie". Dziewczyna się wkurzyła i pyta dlaczego, On że tam są straszne zęby...........Dziewczyna w śmiech i mówi: " Słuchaj to Ja się położe, rozchylę nogi, a Ty tam zajrzysz pooglądasz i powiesz co widziałeś". Jak mówiła tak się stało, zajżaj, obejżał i mówi: "Wiesz może Ty i nie masz tam zębów, ale dziąsła masz w fatalnym stanie................" (i tu czas na niczym nie wymuszany śmiech ) :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Szary!!!!!!! nie szkol sie tyle 29.08.02, 11:58 randia gdzie dwóch sie bije tam trzeci korzysta ha ha ha ha ha jeśli wiesz co mam na myśli:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Szary!!!!!!! nie szkol sie tyle 29.08.02, 12:32 Iwuś całe życie o tym wiedziałam :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mayton Choinka... 29.08.02, 12:59 ... muszę się dziś koniecznie przyjrzeć dziąsłom swojej kobity! I co zrobić, jak też będą takie pomarszczone?! ;O) Odpowiedz Link Zgłoś
mayton Re: Choinka... 29.08.02, 13:05 Randia, nie zmienię - ona mi na to nie pozwoli!!! ;) Lepiej skorzystam już z rady Iwusi, choć do dziś myślałem, że samo lizanie wystarczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Szary!!!!!!! nie szkol sie tyle 29.08.02, 14:36 Daj spokój moje IQ po szkoleniu do 60 podskoczy i już będzie mnie można nazwać debilem:)))Bede wstanie sam siku zrobić, hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Szary!!!!!!! nie szkol sie tyle 29.08.02, 14:37 i juz nie będziesz sie moczyłk przechodząc koło mikrofalówki:))))))) buziaczek:) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Szary!!!!!!! nie szkol sie tyle 29.08.02, 14:40 cmokuś:)) Nie już nie ale profilaktycznie tetrówke ponosze jeszcze bo może się piecyk kaflowy zdarzyć:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Szary!!!!!!! nie szkol sie tyle 29.08.02, 14:42 tiiia nie ma to jak móc w końcu porozmawiać z taboretem he he he Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Szary!!!!!!! nie szkol sie tyle 29.08.02, 14:46 Wilczku mam dle ciebie pampersa, na dłuzej starczy :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Szary!!!!!!! nie szkol sie tyle 29.08.02, 14:53 Ja to od Ciebie Randio miałem dostac maila a nie pampersa:))) Nie bój nic ja co prawda czytać jeszcze nie umiem ale niania tak:))) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Szary!!!!!!! nie szkol sie tyle 29.08.02, 14:55 z taboretem nie gadam ,kopnął mnie cham..ale fotel jest zupełnie miły:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Szary!!!!!!! nie szkol sie tyle 29.08.02, 15:04 Wilczku już napisałam, paskudo jedna :))) Cmokuś :)* Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Szary!!!!!!! nie szkol sie tyle 29.08.02, 15:08 Dzięki o piekna, czasem zapominam jak straszę swoją osobą:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Szary!!!!!!! nie szkol sie tyle 29.08.02, 15:13 Jaki słodki i do tego kokieciarz :)))) Aż siem zaczerwieniłam............. Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Szary!!!!!!! nie szkol sie tyle 29.08.02, 15:19 No co Ty ja z serca mówię...:))) Odpowiedz Link Zgłoś