q.kubek 30.08.02, 12:04 Każdy może założyć wątek na własną miarę! Wedłu swoich upodobań, poziomu i potrzeb! Naprawdę świetne! kubek:-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mario2 Re: Świetne Forum! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 12:06 Ty sie nie nadajesz - ty masz rowno pod kopulka. Fald i zwojow nie stwierdzono! Odpowiedz Link Zgłoś
q.kubek Re: Świetne Forum! 30.08.02, 12:09 Gość portalu: mario2 napisał(a): > Ty sie nie nadajesz - ty masz rowno pod kopulka. Fald i zwojow nie stwierdzono! Pomyliłeś sobie wątki, ty który się nadajesz! Świetnie i jedynie! Bądź uprzejmy ulokować się na właściwym miejscu Pan Kubek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Świetne Forum! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 12:12 ja jestem na wlasnym miejscu, dla ciebie kloaki tu nie przewidziano! Odpowiedz Link Zgłoś
q.kubek Re: Świetne Forum! 30.08.02, 12:15 Gość portalu: mario2 napisał(a): > ja jestem na wlasnym miejscu, dla ciebie kloaki tu nie przewidziano! Na WŁASNYM to niby znaczy gdzie? Pozwól , że zwrócę Ci uwagę że jesteś na wątku, który ja założyłem, bo taki miałem kaprys. Ty może ewakuuj się tam gdzie Ci bliżej. Nie ryj się nie zapraszany, nie indagowany. Pan Kubek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Świetne Forum! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 12:17 sram na ciebie palancie. I znos to jak w przedszkolu !! potrafisz cos innego meska blondynko? Odpowiedz Link Zgłoś
q.kubek Re: Świetne Forum! 30.08.02, 12:19 Gość portalu: mario2 napisał(a): > sram na ciebie palancie. I znos to jak w przedszkolu !! > > potrafisz cos innego meska blondynko? Znów jesteś nieelegancki, guru tego Forum, świątynio intelektu... Pan Kubek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Świetne Forum! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 12:22 nazywasz nieelegancja bycie prawdomownym, Lepperze tego forum? Odpowiedz Link Zgłoś
q.kubek Re: Świetne Forum! 30.08.02, 12:24 Gość portalu: mario2 napisał(a): > nazywasz nieelegancja bycie prawdomownym, Lepperze tego forum? Pisz dużo , bo jesteś mądry i świetne masz pióro. O prawdomówności, moralności i jakości kultury ( nawet bardzo ludowej) nie pisz wcale. Pisz o tym na czym się nzasz, a o tym wątek już założyłeś. To nie ten. Pan Kubek > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Świetne Forum! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 12:27 od mojego piora sie odwal, nalezy ono do mnie i kilku dam, twoje pioreczko tylko do laskotania sluzy - nie? Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: Świetne Forum! 30.08.02, 12:10 wy to potraficie sie ignorowac:) a niech was kule bija hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robsonick Re: Świetne Forum! IP: *.net 30.08.02, 12:10 czarna_pantera2 napisała: > wy to potraficie sie ignorowac:) a niech was kule bija hahahaha t6o samo przyszlo mi na mysl panterko hihihih Odpowiedz Link Zgłoś
q.kubek Re: Świetne Forum! 30.08.02, 12:11 czarna_pantera2 napisała: > wy to potraficie sie ignorowac:) a niech was kule bija hahahaha Pozwolę sobie zauważyć , ze starannie omijam niektóre wątki , w tym nie przeznaczone dla mnie:-)) kubek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Świetne Forum! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 12:14 no wlasnie. Watek o majacych nierowno pod kopula nie dla ciebie. A propos- kiedy ostatnio prasowano ci mozg? Odpowiedz Link Zgłoś
q.kubek Re: Świetne Forum! 30.08.02, 12:18 Gość portalu: mario2 napisał(a): > no wlasnie. Watek o majacych nierowno pod kopula nie dla ciebie. > A propos- kiedy ostatnio prasowano ci mozg? Stałem , jak pamiętasz w kolejce po Tobie, ale prasowaczowi na Twoim szlag trafił prasowadło. Nie pamiętasz, jak krzykął za Tobą , zebyś już nie przychodził, bo nie ma po co? Pan Kubek Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: Świetne Forum! 30.08.02, 12:23 zaczyna mi sie podobac:) calkiem sympatycznie jak po za zlosliwosciami jest jeszcze szczypta humoru:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Świetne Forum! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 12:23 pamietam, powiedzial, ze takiej gladzi jak u nastepnego klienta nigdy nie uzyskam :o) Odpowiedz Link Zgłoś
q.kubek Re: Świetne Forum! 30.08.02, 12:26 Gość portalu: mario2 napisał(a): > pamietam, powiedzial, ze takiej gladzi jak u nastepnego klienta nigdy nie > uzyskam :o) Ty szukasz PŁASZCZYZNY porozumienia? Nie przesadzaj Pan Kubek:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Świetne Forum! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 12:28 niestety takiej plaszczyzny, jaka jest twoim udzialem nie uzyskam nigdy! Odpowiedz Link Zgłoś
q.kubek Re: Świetne Forum! 30.08.02, 12:29 Gość portalu: mario2 napisał(a): > niestety takiej plaszczyzny, jaka jest twoim udzialem nie uzyskam nigdy! Ja nad tym aż tak nie ubolewam. Musisz z tym jakoś żyć , nieszczesniku Pan Kubek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Świetne Forum! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 12:33 jakos przezyje, ze ziemia idiotow nosi. Odpowiedz Link Zgłoś
q.kubek Re: Świetne Forum! 30.08.02, 12:34 Gość portalu: mario2 napisał(a): > jakos przezyje, ze ziemia idiotow nosi. Mam wrażenie że się pogubiłeś, ale może błędne... Przeżyj to sam!!! Pan Kubek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Świetne Forum! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 12:35 nie gubie sie, czuje sie tylko zagubiony miedzy idiotami. Ale nie mozesz za to winic siebie, jest was wiecej :o) Odpowiedz Link Zgłoś
q.kubek Re: Świetne Forum! 30.08.02, 12:43 Gość portalu: mario2 napisał(a): > nie gubie sie, czuje sie tylko zagubiony miedzy idiotami. Ale nie mozesz za to > winic siebie, jest was wiecej :o) To wiem. Wszyscyśmy są IDIOTAMI, jedynie TY zostałeś sam ze swoim geniuszem, sam ze swoim potężnym łbem pełnym mądrości i jak nam wszystkim potrzebnej wiary we własne fenomenalne idee... Króluj ! I patrz aby Ci się dwór jako trzymał! ( Przepraszam za to "d" w tym dworze) Pan Kubek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Świetne Forum! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 12:52 wszyscy jestesmy idiotami, jednakze nie wszyscy zdajemy sobie z tego sprawe, ze sparafrazuje madrosc filozofa. Czy ty zdajesz sobie z tego sprawe? Albo tylko zwierzchnikom sprawozdajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
q.kubek Re: Świetne Forum! 30.08.02, 13:14 Gość portalu: mario2 napisał(a): > wszyscy jestesmy idiotami, jednakze nie wszyscy zdajemy sobie z tego sprawe, > ze sparafrazuje madrosc filozofa. > > Czy ty zdajesz sobie z tego sprawe? Albo tylko zwierzchnikom sprawozdajesz? Bez parafrazy - różnych zna człowiek filozofów. I różni są ludzie. Zdawać sobie sprawę, zdawać sprawozdanie, zdawać egzamin...itd.A czy możesz sobie wyobrazić , że że mój świat to zupełnie inny świat? I tutaj to co właśnie napisałeś jest czczym pieprzeniem i repetycją? Takie wolne, banalne komunały... Stary , co Ty wiesz o tym o czym tu piszesz? malutki kubeczek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Świetne Forum! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 13:17 q.kubek napisał: > Stary , co Ty wiesz o tym o czym tu piszesz? *niestety- troche zdaje sobie z tego sprawe, chociaz, nie zawsze jest mi z tym wygodnie! Ale - czy ktos mi obiecywal zycie uslane rozami? > malutki kubeczek Odpowiedz Link Zgłoś