drzejms-buond 05.09.05, 12:12 noooooooooooo nareszcie. 2 dni strajku poskutkowały- MAM INTERNET.... biorąc pod uwagę że dziś NOWE EMJOTYZMY w tiwi..ogłasza się..... SEZON EMJOTYCZNY UWAŻA SIĘ ZA ŁOTWARTY...WEMORDE.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
around_the_sun Re: ŁELKOM TU DE DŻANGL 05.09.05, 12:28 no nareeeeeeeszcie. Helooooooooooo! Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: ŁELKOM TU DE DŻANGL 05.09.05, 12:29 Czekam na wieczór z ogromną niecierpliwością i podekscytowaniem:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: ŁELKOM TU DE DŻANGL 05.09.05, 12:46 dzidzia? co ci? GOŚCIE PRZYJEŻDŻAJĄ????? skad ta niecierpliw.i podekscytowanie? no nieeeeeeeeee przeeeeeeeesaaaaaaaaaadzaj..... Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: ŁELKOM TU DE DŻANGL 05.09.05, 12:51 Stroje organizacyjne gotowe? Beretki wywietrzone? Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: ŁELKOM TU DE DŻANGL 05.09.05, 12:59 po literach nie było tego widać, ale moje słowa były podszyte ironią. I trochę sarkastyczne. Ale nie ukrywam,że jestem ciekawa co mozna jeszcze w naszym "kultowym" serialu spieprzyć, że się tak wyrażę. I czy jest to możliwe Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: ŁELKOM TU DE DŻANGL 05.09.05, 13:15 a moze..... a moze.... a moze nawet cos polepszyc? moze???? mozliwe to??? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: ŁELKOM TU DE DŻANGL 05.09.05, 13:45 nie ma tak dobrze.... w nowem sęzonie...bedziem pieprzyć....! papieża "SWOJEGO" już nie mamy czas na KARRRRRRRMINA BURANA...czyli, mówiąc ludzkiem głosem... sodoma i gomora. scenarzystka naszaulubiona... będzie puszczać każdego z każdym... taka jest tera koncepcja na syrial...widocznie za dużo superexpressu czyta...? jak donosi gazeta tele...(od jakiegoś czasu opowiadają odcinki i nie trzeba oglądać...uffff!) dzisiaj bedzie dramatycznie....i wyznaniowo... ale czy ciekawie? WSZYSTKIE ŚWIĘTOŚCI SERIALOWE pójdą się roić! ciekawe czy powstańca warszawskiego ten proceder też nie minie? ja tam najbardziej jestem ciekaw jakie to nowe potrawy szykują nam w kolejnych odcinkach? może jakaś kuchnia azjatycka? wegetariany już były ale co jedli-nie wiadomo.... na razie na pierwszym miejscu są ŚWIŃSKIE OGONY DWA! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: ŁELKOM TU DE DŻANGL 08.09.05, 15:31 a to moje DŻANGL...sie tu mieszka....niedaleczko....za tą górką za ta rzeczką... nowiuśka stronka...nasza...to sie chwale..a co??? www.zalesie-gorne.pl/news.php Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: ŁELKOM TU DE DŻANGL 08.09.05, 16:22 a ja się wcalę nie pochwalę kto tą stronkę pierwsiejszy wylukał... Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: ŁELKOM TU DE DŻANGL 08.09.05, 17:11 no ale jak to tak? same przestepce tam zamienszkujo? czy jak. Oto co mnie sie na oczy rzucilo najsampierw: "Otrzymaliśmy zaproszenie od Komendanta Komendy Powiatowej Policji w Piasecznie. Posterunek Policji w Zalesiu Górnym niebawem stanie się faktem." Wszyskie mieszkance dostaly zaproszenie do mlyna czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: ŁELKOM TU DE DŻANGL 08.09.05, 17:16 a widzisz pani..bo mu tu z władzo, wspólnie, renkie na jednym pulsie czymamy. bez nas to by nie mieli gdzie emjotyzmu kręcić...takie buty... Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: ŁELKOM TU DE DŻANGL 08.09.05, 17:18 aaa, wszystkie wmiescie razem znaczy...zgoda buduje niezgoda rujnuje mowisz pan...ale tak tyli rak na tem jednem pulsie?? to chiba na zmiany czymiecie? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: ŁELKOM TU DE DŻANGL 08.09.05, 17:44 tak..bo te telewizjie PULS to tylko w małych dawkach można... Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: ŁELKOM TU DE DŻANGL 08.09.05, 17:47 i jeszcze tak golom renkom doknac! brr!;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: ŁELKOM TU DE DŻANGL 08.09.05, 17:49 nie no..bez gumkie..teraz, na goło to strach.... Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: ŁELKOM TU DE DŻANGL 08.09.05, 17:52 lecz jednakowoz jaki model jest w uzyciu? Jednopalczatka czyli tez PIECIOPALCZATKA??? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: ŁELKOM TU DE DŻANGL 09.09.05, 10:57 w tym sezonie modne są dwupalczatki , ułatwiające ułożenie dłoni i palców w wymowny znak VICTORII Odpowiedz Link Zgłoś