Dodaj do ulubionych

ŁELKOM TU DE DŻANGL

05.09.05, 12:12
noooooooooooo nareszcie.
2 dni strajku poskutkowały- MAM INTERNET....
biorąc pod uwagę że dziś NOWE EMJOTYZMY w tiwi..ogłasza się.....

SEZON EMJOTYCZNY UWAŻA SIĘ ZA ŁOTWARTY...WEMORDE....
Obserwuj wątek
    • around_the_sun Re: ŁELKOM TU DE DŻANGL 05.09.05, 12:28
      no nareeeeeeeszcie. Helooooooooooo!
      • dzidzia_bojowa Re: ŁELKOM TU DE DŻANGL 05.09.05, 12:29
        Czekam na wieczór z ogromną niecierpliwością i podekscytowaniem:))))))
        • drzejms-buond Re: ŁELKOM TU DE DŻANGL 05.09.05, 12:46
          dzidzia? co ci? GOŚCIE PRZYJEŻDŻAJĄ????? skad ta niecierpliw.i podekscytowanie?
          no nieeeeeeeeee przeeeeeeeesaaaaaaaaaadzaj.....
          • around_the_sun Re: ŁELKOM TU DE DŻANGL 05.09.05, 12:51
            Stroje organizacyjne gotowe? Beretki wywietrzone?
            • dzidzia_bojowa Re: ŁELKOM TU DE DŻANGL 05.09.05, 12:59
              po literach nie było tego widać, ale moje słowa były podszyte ironią. I trochę
              sarkastyczne. Ale nie ukrywam,że jestem ciekawa co mozna jeszcze w naszym
              "kultowym" serialu spieprzyć, że się tak wyrażę. I czy jest to możliwe
              • scoutek Re: ŁELKOM TU DE DŻANGL 05.09.05, 13:15
                a moze..... a moze.... a moze nawet cos polepszyc? moze???? mozliwe to???
                • drzejms-buond Re: ŁELKOM TU DE DŻANGL 05.09.05, 13:45
                  nie ma tak dobrze....
                  w nowem sęzonie...bedziem pieprzyć....!
                  papieża "SWOJEGO" już nie mamy czas na KARRRRRRRMINA BURANA...czyli, mówiąc
                  ludzkiem głosem... sodoma i gomora.
                  scenarzystka naszaulubiona... będzie puszczać każdego z każdym...
                  taka jest tera koncepcja na syrial...widocznie za dużo superexpressu czyta...?
                  jak donosi gazeta tele...(od jakiegoś czasu opowiadają odcinki i nie trzeba
                  oglądać...uffff!) dzisiaj bedzie dramatycznie....i wyznaniowo...
                  ale czy ciekawie? WSZYSTKIE ŚWIĘTOŚCI SERIALOWE pójdą się roić! ciekawe czy
                  powstańca warszawskiego ten proceder też nie minie?
                  ja tam najbardziej jestem ciekaw jakie to nowe potrawy szykują nam w kolejnych
                  odcinkach? może jakaś kuchnia azjatycka? wegetariany już były ale co jedli-nie
                  wiadomo....
                  na razie na pierwszym miejscu są ŚWIŃSKIE OGONY DWA!
                  • drzejms-buond Re: ŁELKOM TU DE DŻANGL 08.09.05, 15:31
                    a to moje DŻANGL...sie tu mieszka....niedaleczko....za tą górką za ta rzeczką...
                    nowiuśka stronka...nasza...to sie chwale..a co???
                    www.zalesie-gorne.pl/news.php
                    • around_the_sun Re: ŁELKOM TU DE DŻANGL 08.09.05, 16:22
                      a ja się wcalę nie pochwalę kto tą stronkę pierwsiejszy wylukał...
                    • xemxija Re: ŁELKOM TU DE DŻANGL 08.09.05, 17:11
                      no ale jak to tak? same przestepce tam zamienszkujo? czy jak.
                      Oto co mnie sie na oczy rzucilo najsampierw:
                      "Otrzymaliśmy zaproszenie od Komendanta Komendy Powiatowej Policji w
                      Piasecznie. Posterunek Policji w Zalesiu Górnym niebawem stanie się faktem."
                      Wszyskie mieszkance dostaly zaproszenie do mlyna czy co?
                      • drzejms-buond Re: ŁELKOM TU DE DŻANGL 08.09.05, 17:16
                        a widzisz pani..bo mu tu z władzo, wspólnie, renkie na jednym pulsie czymamy.
                        bez nas to by nie mieli gdzie emjotyzmu kręcić...takie buty...
                        • xemxija Re: ŁELKOM TU DE DŻANGL 08.09.05, 17:18
                          aaa, wszystkie wmiescie razem znaczy...zgoda buduje niezgoda rujnuje mowisz
                          pan...ale tak tyli rak na tem jednem pulsie?? to chiba na zmiany czymiecie?
                          • drzejms-buond Re: ŁELKOM TU DE DŻANGL 08.09.05, 17:44
                            tak..bo te telewizjie PULS to tylko w małych dawkach można...
                            • xemxija Re: ŁELKOM TU DE DŻANGL 08.09.05, 17:47
                              i jeszcze tak golom renkom doknac! brr!;))))
                              • drzejms-buond Re: ŁELKOM TU DE DŻANGL 08.09.05, 17:49
                                nie no..bez gumkie..teraz, na goło to strach....
                                • xemxija Re: ŁELKOM TU DE DŻANGL 08.09.05, 17:52
                                  lecz jednakowoz jaki model jest w uzyciu? Jednopalczatka czyli tez
                                  PIECIOPALCZATKA???
                                  • drzejms-buond Re: ŁELKOM TU DE DŻANGL 09.09.05, 10:57
                                    w tym sezonie modne są dwupalczatki , ułatwiające ułożenie dłoni i palców
                                    w wymowny znak VICTORII

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka