Dodaj do ulubionych

Mud 05.09 Zakaz wstępu amatorom.

05.09.02, 08:15
Czesc Kochanie.
Bede jak zawsze około 10-ej. Pozdrów Tommiego,
chetnie bym sie z nim na dziewczyny wybrał :-)))))
Obserwuj wątek
    • Gość: mario2 Re: Mud 05.09 Zakaz wstępu amatorom. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.09.02, 08:18
      a ty jestes zawodowa sraczka?
      • shreczek Re: Mud 05.09 Zakaz wstępu amatorom. 05.09.02, 08:23
        Nie komentuje Mario, najpierw musiałbys mieć jaja.
        • Gość: mario2 Re: Mud 05.09 Zakaz wstępu amatorom. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.09.02, 08:26
          a co? ty jajami myslisz?
          • tom_voivod Re: Mud 05.09 Zakaz wstępu amatorom. 05.09.02, 08:52
            Czołem zielony ludku!!! :))))
            Dzięki za zaproszenie (na kobitki), z pewnością kiedyś się wybierzemy (ale
            tak, żeby norma nie wiedziała hehehe :))))) Tylko się zastanawiam czy warto,
            bo przy Tobie to mam raczej małe szanse na wyrwanie czegoś (sorry, kogoś):)))
            I tak wszystkie dziewczyny będą się wpatrywać w Ciebie jak w obrazeczek!!!!! A
            ja???? Znowu akcje pójdą od ręki???? :)))))))))))))))))))))))

Pozdrooffffka!!!!
            • tygrysek_ Re: Mud 05.09 Zakaz wstępu amatorom. 05.09.02, 08:58
              nie przesadzaj tom,..nie przesadzaj!!!,..tak źle z tobą nie jazd!!:)
              ..znam kilka opinii...:))))
              • tom_voivod Re: Mud 05.09 Zakaz wstępu amatorom. 05.09.02, 09:00
                Cześć Tajger!

Miło Cię znowu czytać! (ale sobie z kijanką słodzicie hehehe dupo
                futrzana :))))

Opinie z pewnością przesadzone, ja skromny i prosty chłopczyk jestem ;))
                I z dziewczynami to sobie nie radzę w ogóle... ;)))

Pozdroofffka!
                • tygrysek_ Re: Mud 05.09 Zakaz wstępu amatorom. 05.09.02, 09:14
                  my se nie słodzimy tylko siem napierdalamy!!:)

..nie radzisz se???,..kurwa ...chciałbym sobie nie radzić tak jak ty!!:))
                  ...musisz tylko oczka szerzej otworzyć i zza Normy wyjrzeć a se poradzisz!!:))

tygrys...
                  • ksiezniczka_fiona Re: Mud 05.09 Zakaz wstępu amatorom. 05.09.02, 09:33
                    Po pierwsze proszę mi Tommusia nie deprawować - nigdzie chodził nie będzie!!!!
                    Po drugie - Shreku Kochanie moje najdroższe tak się stęskniłam...
                    Ale miałam sen mmmmm................
                    • tygrysek_ Re: Mud 05.09 Zakaz wstępu amatorom. 05.09.02, 09:40
                      a co???,..ma chłop czekać aż siem Szrekiem znudzisz???:)

..ech stary!,..ja na twoim miejscu to bym.....:)))

tygrys...
                      • ksiezniczka_fiona Re: Mud 05.09 Zakaz wstępu amatorom. 05.09.02, 09:47
                        No co Ty!!!
                        Shrek to moja miłość, a Tommy.... blisko :))))
                        • Gość: shreczek Re: Mud 05.09 Zakaz wstępu amatorom. IP: 195.115.130.* 05.09.02, 10:08
                          Kochanie, napisz mi jaki sen miałas, ja tez sniłem o Tobie.
                          Cały czas usycham z tęsknoty za Tobą.

My sie z Fiona kochamy, ale nie wnikamy w nasze zycie.
                          Mamy swoje filmy i bedziemy je ogladali na osobności. Nie Kochanie?:-)))

Tom, na dziewczyny sie wybierzemy. Zrobimy jakis wypad i wyrwiemy
                          jakies ksieżniczki bo tylko takie nas interesują.

Tygrys, Kijanka to niezła dupa, nie odpuszczaj!!!!! :-)))
                          • Gość: kijanka Re: Mud 05.09 Zakaz wstępu amatorom. IP: 193.74.43.* 05.09.02, 10:09
                            ja ci dam dupa!!!!

wszystko mam pod kontrolą!!!
                            • shreczek Re: Mud 05.09 Zakaz wstępu amatorom. 05.09.02, 10:11
                              :-))) a nie jest tak?????. Ty Ksiezniczka jesteś, szkoda tylko że nie z Olsztyna :-(((((
                              • Gość: kijanka Re: Mud 05.09 Zakaz wstępu amatorom. IP: 193.74.43.* 05.09.02, 10:13
                                no, bo jak bym była z Olsztyna to......;)))
                              • ksiezniczka_fiona Re: Mud 05.09 Zakaz wstępu amatorom. 05.09.02, 10:15
                                Shrek.
                                To jest koniec.
                                Więcej mnie tu nie zobaczysz.
                                Ja jestem księżniczką nikt inny.
                                A skoro znalazłeś inną - good bye.
                                • shreczek Re: Mud 05.09 Zakaz wstępu amatorom. 05.09.02, 10:22
                                  Kochanie ja tylko staram sie byc miły dla Kijanki.
                                  to jaki miałas sen????
                          • ksiezniczka_fiona Re: Mud 05.09 Zakaz wstępu amatorom. 05.09.02, 10:12
                            Qrwa Shrek Ty mnie do nerwicy doprowadzisz!!!!!!!!!!!!!!!!!
                            Nie dość że Tommy'ego na złą drogę sprowadzasz to jeszcze na moim wątku o
                            innych księżniczkach gadasz!!!!!!!
                            Mnie tu wielbić, o innych sza!!!!!!!!!!!!!!!
                            Tommy nogi Ci z dupy powyrywam jak gdzieś poleziesz!!!!!!!!!!!!!
                            • shreczek Re: Mud 05.09 Zakaz wstępu amatorom. 05.09.02, 10:20
                              Tommy'ego bardzo lubie Kochanie i musze kiedys z nim pogadac
                              o ......:-)))).
                              Skarbie Ty i tylko Ty sie liczysz. to była rada dla Tygryska.
                              Fioneczko Twojej urody nikt nie przebije i inna ksieżniczka
                              nie ma szans przy Tobie. Te oczy, usta, głos doprowadzajacy
                              ekstazy. Ty Kochanie jestes moja muza i tak bedzie na wieki.

ksiezniczka_fiona napisała:

> Qrwa Shrek Ty mnie do nerwicy doprowadzisz!!!!!!!!!!!!!!!!!
                              > Nie dość że Tommy'ego na złą drogę sprowadzasz to jeszcze na moim wątku o
                              > innych księżniczkach gadasz!!!!!!!
                              > Mnie tu wielbić, o innych sza!!!!!!!!!!!!!!!
                              > Tommy nogi Ci z dupy powyrywam jak gdzieś poleziesz!!!!!!!!!!!!!
                              >
                              • ksiezniczka_fiona Re: Mud 05.09 Zakaz wstępu amatorom. 05.09.02, 10:29
                                Powiedziałam koniec to koniec. Nie ma innych księżniczek a skoro tego nie
                                rozumiesz to nie jesteś godzien nawet śnic o mnie!!!!
                                • shreczek Re: Mud 05.09 Zakaz wstępu amatorom. 05.09.02, 10:32
                                  Nie ma innych ksieżniczek, tamta jest Tygryska.
                                  Dla mnie tylko Ty sie liczysz Kochanie.
                                  • ksiezniczka_fiona Re: Mud 05.09 Zakaz wstępu amatorom. 05.09.02, 10:34
                                    Shrek. Ty już masz tak zasmoloną kartotekę że nic Ci nie pomoże.
                                    Normalnie nie wierzę. Tak mnie zdradzać na moich oczach!!!!
                                    • shreczek Re: Mud 05.09 Zakaz wstępu amatorom. 05.09.02, 10:38
                                      Kochanie jak bym mógł Cię zdradzać, przeciez Cie kocham nad życie.
                                      Z innymi tylko rozmawiam i na tym koniec. O co mnie posądzasz?????
                                      O filmach mogą tylko pomarzyć.
                                      • ksiezniczka_fiona Re: Mud 05.09 Zakaz wstępu amatorom. 05.09.02, 10:51
                                        Aaa.... idę sobie....
                                        • shreczek Re: Mud 05.09 Zakaz wstępu amatorom. 05.09.02, 10:57
                                          Kotku drogi, czy myslisz, ze inne maja przy Tobie szanse?????.
                                          Na sama mysl o Tobie, dostaje przyjemnych dreszcze, wiesz gdzie
                                          mówiłem Ci juz. Nigdy nie zamienie Cie na inną, bo tylko Ciebie kocham.
                                          Słyszycie dziewczyny, nawet buzi wam nie dam. Ja tylko dla Kosiezniczki
                                          Fiony jestem przeznaczony.
                                          • ksiezniczka_fiona Re: Mud 05.09 Zakaz wstępu amatorom. 05.09.02, 11:10
                                            Hm.... jeszcze jestem zła....
                                            • shreczek Re: Mud 05.09 Zakaz wstępu amatorom. 05.09.02, 11:17
                                              Niepotrzebnie Kochanie Ty moje. Ty mi świat przysłoniłas.
                                              Dzien i noc tylko Ty!!!!!!!!!. Nawet koledzy w pracy, zauważyli,
                                              ze sie bardzo zmieniłem. Chodze zamyslony, gdzies odpływam
                                              co chwilę. Ja poprostu bez przerwy o Tobie Najsłodsza mysle.
                                              Cała noc mi sie snisz i to jak!!!!!!.
                                              • ksiezniczka_fiona Re: Mud 05.09 Zakaz wstępu amatorom. 05.09.02, 11:19
                                                Nooo............. no juz prawie................ale jeszcze jestem zła.
                                                Dowodów miłości żądam (póki co wirtualnych)
                                                • shreczek Re: Mud 05.09 Zakaz wstępu amatorom. 05.09.02, 11:28
                                                  Kochanie jak widzisz, tylko z Toba rozmawiam.
                                                  Dowodem miłosci do Ciebie jest to, że odrzucam
                                                  wszelkie propozycje. Jak widzisz, tylko z Toba piszę
                                                  i z Tygryskiem, ale o niego nie jestes zazdrosna.
                                                  Kijanka jest Tygryska ja do niej nic nie mam
                                                  • ksiezniczka_fiona Re: Mud 05.09 Zakaz wstępu amatorom. 05.09.02, 11:33
                                                    Pod innymi nickami z innymi flirtujesz!!!!!!
                                                    Nieee...ja sobie idę.....
                                                  • shreczek Re: Mud 05.09 Zakaz wstępu amatorom. 05.09.02, 11:36
                                                    Pod jakimi znowu nikami???. Na innych watkach tylko Tygrysek grasuje.
                                                    Jak chcesz moge Ci przesłac jakieś moje inne zdjecie.
                                                    Czy Ty tego nie rozumiesz ze ja jestem tylko Twój?????
                                                  • shreczek Re: Mud 05.09 Zakaz wstępu amatorom. 05.09.02, 12:03
                                                    To co ja mam zrobic Kochanie byś mi uwierzyła??????
                                                  • ksiezniczka_fiona Re: Mud 05.09 Zakaz wstępu amatorom. 05.09.02, 12:05
                                                    Co pod jakimi nickami? Ledwo chwilę mnie nie ma już jakiś bocianek grasuje!!!!
                                                    Zdjęcia chcę.
                                                  • shreczek Re: Mud 05.09 Zakaz wstępu amatorom. 05.09.02, 12:08
                                                    Czy ja podobny do bocka jestem?
                                                    Juz wysyłam Kochana
                                                  • ksiezniczka_fiona Re: Mud 05.09 Zakaz wstępu amatorom. 05.09.02, 12:12
                                                    Czy Ty mnie za gupią uważasz? Bociek to Ty i nie mam wątpliwości!!!!!!!
                                                  • shreczek Re: Mud 05.09 Zakaz wstępu amatorom. 05.09.02, 12:18
                                                    wysłałem Kochanie.
                                                    zaraz pogadam z tym bockiem
                                                  • ksiezniczka_fiona Re: Mud 05.09 Zakaz wstępu amatorom. 05.09.02, 12:21
                                                    Wiesz co Kochanie? To jednak nie Ty. Właśnie poczytałam dzisiejsze posty i to
                                                    nie Ty.
                                                    A zdjątka dostałam...mmmmm.......i znowu tylko o tych filmach myślę........te
                                                    oczy.......te usta..........to ciało............mmmmmmmmm...........
                                                    Kocham Cię
                                                  • shreczek Re: Mud 05.09 Zakaz wstępu amatorom. 05.09.02, 12:24
                                                    Nareszcie!!!!!!!. Pamietaj, że ja sie pod nikogo nie podszywam
                                                    Jak wchodże to tylko na Shreka.
                                                    Tez Cię kocham.
                                                    Masz może zdjecia z naszej imprezki?
                                                  • ksiezniczka_fiona Re: Mud 05.09 Zakaz wstępu amatorom. 05.09.02, 12:28
                                                    A robię te zdjęcia i robię i dojechać nie moge żeby je wywołać!!
                                                    Chyba w łykend dam radę bo z wiadomych Ci powodów jestem uziemiona. Przeszłam z
                                                    więzienia do więzienia o zaostrzonym rygorze. Ciekawe czy juz wynajął
                                                    detektywa? Tommy mówi że to bardzo możliwe!!!
                                                  • shreczek Re: Mud 05.09 Zakaz wstępu amatorom. 05.09.02, 12:31
                                                    Jak mozna tak życ????.
                                                    Szkoda, że Tommy nie zaglada, mam z nim do pogadania :-)))
                                                    Kochanie filmy snia mi sie po nocach i tylko Ty w nich grasz.
                          • tygrysek_ Re: Mud 05.09 Zakaz wstępu amatorom. 05.09.02, 10:31
                            ..a huj ją tam wie czy niezła...
                            ..każdy ma inne gusta....z reszta i tak wole chlać!!:)
                            ..z nią siem tylko napierdalam!!:)

tygrys...
                            • shreczek Re: Mud 05.09 Zakaz wstępu amatorom. 05.09.02, 10:33
                              Tygrys, ja do niej nic nie mam. to była moja rada.
                              • tygrysek_ Re: Mud 05.09 Zakaz wstępu amatorom. 05.09.02, 10:39
                                rozumiem....weznem pod uwage!:)
                                ..a kaj Vacoo sie szwenda???,..coś bidaka nie widać....:)
                                • shreczek Re: Mud 05.09 Zakaz wstępu amatorom. 05.09.02, 10:41
                                  Nie wiem co z Vacoo?. Wymieka, rzuca jakies dziwne teksty.
                                  • tygrysek_ Re: Mud 05.09 Zakaz wstępu amatorom. 05.09.02, 10:44
                                    no właśnie zauważyłem...jakaś psychoza go ogarnęła!:)
                                    ...nawet gorzały nie chciał ze mną pić!!:)
                                    • shreczek Re: Mud 05.09 Zakaz wstępu amatorom. 05.09.02, 10:47
                                      Co zrobić, jego sprawa. Podobno wóda bedzie tansza, słyszałeś???
                                      • tygrysek_ Re: Mud 05.09 Zakaz wstępu amatorom. 05.09.02, 10:55
                                        nieeeee mów!!!!!!!! serio!!!!????:))
                                        • shreczek Re: Mud 05.09 Zakaz wstępu amatorom. 05.09.02, 10:58
                                          W dobra stronę swiat jak widać idzie. szkoda, ze tylko wódka bedzie tańsza
                                          • tygrysek_ Re: Mud 05.09 Zakaz wstępu amatorom. 05.09.02, 11:09
                                            no fakt....kilka innych "rzeczy" też mogłoby potanieć!!:)
                                            ..świat byłby lepszy...
                                            • shreczek Re: Mud 05.09 Zakaz wstępu amatorom. 05.09.02, 11:10
                                              ale i tak kierunek jest dobry ;-)))). kiedy przyjedziesz z cysterną???
                                              • tygrysek_ Re: Mud 05.09 Zakaz wstępu amatorom. 05.09.02, 11:15
                                                kurde stary nie wiem...:(,...ale jak już to na przyszły rok na wiosne..
                                                • shreczek Re: Mud 05.09 Zakaz wstępu amatorom. 05.09.02, 11:18
                                                  To z kim ja bede chlał cała zimę????:-)))
                                                  • tygrysek_ Re: Mud 05.09 Zakaz wstępu amatorom. 05.09.02, 11:28
                                                    no właśnie kurwa nie wiem....może z niedźwiedziem!!:)
                                                    ..ich tam ponoć pełno!!:),...wytrenujesz sie troche!!:)
                                                  • shreczek Re: Mud 05.09 Zakaz wstępu amatorom. 05.09.02, 11:31
                                                    Niedzwiedzi u nas nie ma:-(((. Lustro zostanie.
                                                    widziałem wczoraj białe myszki, czy u ciebie tez biegały???
                                                  • tygrysek_ Re: Mud 05.09 Zakaz wstępu amatorom. 05.09.02, 11:40
                                                    do lustra sie hujowo pije,...nie wiem,..może znajdz jakieś inne zwierze??:)
                                                  • shreczek Re: Mud 05.09 Zakaz wstępu amatorom. 05.09.02, 11:46
                                                    U nas w lasach sa wilki, może z nimi.
                                                    nie ma to jak z Tygrysem walnac kielona :-)))
                                                  • tygrysek_ Re: Mud 05.09 Zakaz wstępu amatorom. 05.09.02, 11:52
                                                    mówie ci!!,..z Tygrysem sie chleje najlepiej!!:)
                                                    ..z wilkami to nie wiem...
                                                    ..Norma coś wkurwiona z leksza jezd!:))
                                                  • shreczek Re: Mud 05.09 Zakaz wstępu amatorom. 05.09.02, 12:02
                                                    Jej sie wydaje ze ja niewierny jestem. a ja tylko jej.
                                                  • tygrysek_ Re: Mud 05.09 Zakaz wstępu amatorom. 05.09.02, 12:04
                                                    daj jej wódki to sie przekona do wszystkiego!!:))
                                                  • shreczek Re: Mud 05.09 Zakaz wstępu amatorom. 05.09.02, 12:07
                                                    Jakos ja przekonam. te kobiety, co ja sie z nimi mam :-)))).
                                                    Żebym ja chociaz winny był.
                                                    Tygrys ktos Ci wyrywa Kijankę, uważaj.
                                                  • tygrysek_ Re: Mud 05.09 Zakaz wstępu amatorom. 05.09.02, 12:11
                                                    hehe...niech se wyrywa....pierdole to!:)
                                                    ..wróci!:)))
                                                    ...to daj jej dowody niewinności swej!!:)
                                                    ..np.23 flachy po jabolach...czyli znak że w domu siedziałeś!:)

• shreczek Re: Mud 05.09 Zakaz wstępu amatorom. 05.09.02, 12:19
                                                    Mysli ze bociek to ja. Udowodni ze tak nie jest. jak????
                                                  • ksiezniczka_fiona Norma wódy nie pija!!!! 05.09.02, 12:23
                                                    Tylko wino!!!!
                                                  • shreczek Re: Norma wódy nie pija!!!! 05.09.02, 12:26
                                                    Nie tylko wino Kochanie, niektóre mocniejsze trunki też
                                                  • ksiezniczka_fiona Re: Norma wódy nie pija!!!! 05.09.02, 12:29
                                                    Szampana!!!!
                                                  • shreczek Re: Norma wódy nie pija!!!! 05.09.02, 12:34
                                                    Szampan w łóżku, to jest to. Polewa sie na pepek
                                                    i wylizuje, czesc spływa niżej, tam tez sie wylizuje, tak
                                                    długo az zmieni smak i zwiekszy sie wilgotnośc :-)))
                                                  • ksiezniczka_fiona Re: Norma wódy nie pija!!!! 05.09.02, 13:01
                                                    Kochanie........ ja tu przykuta kajdankami do kaloryfera w Krakowie a Ty mi
                                                    takie rzeczy.........
                                                    Sen właśnie o tym miałam..... po francusku się
                                                    zaczął.................mmmmmmmmmm...........
                                                  • shreczek Re: Norma wódy nie pija!!!! 05.09.02, 13:10
                                                    Później pewnie sie rozwinął.......:-))))
                                                    Uwielbiam po francusku, moge to robic w nieskonczonosć......
                                                    Powiem Ci, ze znam wiele modyfikacji, niektóre doproadzaja mnie
                                                    do obłedu
                                                  • ksiezniczka_fiona Re: Norma wódy nie pija!!!! 05.09.02, 13:16
                                                    Kochanie ja na samą myśl dostaję obłedu!!!
                                                    A tu qrna nic.... siedzę w domu i myślę....
                                                    Ale po francusku to tylko na początek..... potem poproszę o cos mocniejszego!!!!
                                                  • shreczek Re: Norma wódy nie pija!!!! 05.09.02, 13:23
                                                    Musisz teraz odczekac pewien czas :-((((. Na
                                                    przyszłośc Kochanie proponuje stosowac pewne zasady.
                                                    Pogadamy kiedyś na ten temat.
                                                    Późnie to nie bedzie obłed, to bedzie wzajemne zatracenie sie.
                                                    Stracilaś kiedys kontakt z rzeczywistościa???? tak ze nie pamietasz
                                                    co i jak było......
                                                  • ksiezniczka_fiona Re: Norma wódy nie pija!!!! 05.09.02, 13:29
                                                    Przyznam że miałam takiego kochasia, przy którym mozna było kompletnie
                                                    przytomnośc stracic :))) (dosłownie również - lubił
                                                    duszenie...mmmm....uwielbiam)
                                                    I coś czuję że przy Tobie Kochanie.....mmmmmmmmmmm..............
                                                    Ale tak jak mówisz - na razie siedzę i gram grzeczną dziewczynkę :))))

Buziaki Kochanie
                                                  • shreczek Re: Norma wódy nie pija!!!! 05.09.02, 13:37
                                                    Ja tez przeczuwam, że to bedzie całkowity odjazd....
                                                    Nieraz sie to wyczuwa, a Tobie widzę godnego przeciwnika:-)))).
                                                    Juz w Poznaniu (tylko wtedy nie było warunków) wiedziałem co
                                                    moglibysmy zrobić, gdybysmy mieli cała noc. To co planujemy
                                                    to nie beda romantyczne pogadanki. Choć romantyczny tez potrafie być
                                                    i jak chcesz moge to połaczyć.
                                                  • ksiezniczka_fiona Re: Norma wódy nie pija!!!! 05.09.02, 13:41
                                                    Eee..... z tą romantycznością to nie przesadzajmy, mnie to męczy, brrr!!!!
                                                    Znaczy trochę można, ale tak w ogóle to po co? Dorośli jesteśmy, wiemy jakie
                                                    filmy oglądać?
                                                  • shreczek Re: Norma wódy nie pija!!!! 05.09.02, 13:54
                                                    My to sie chyba bez słów rozumiemy :-)))) Kochanie.
                                                    Trzeba bedzie zabrać odpowiednie akcesoria :-)))
                                                    Nawet nie musisz mi mówić jakie, wiem :-)))
                                                  • ksiezniczka_fiona Re: Norma wódy nie pija!!!! 05.09.02, 14:10
                                                    Uhm Skarbie, przeciez ja znowu majteczki musze zmieniać :))))
                                                    A tu tylko praca praca, wieczorami zero netu, wyłączony telefon (smsy
                                                    doprowadzają do szału)....
                                                    Uhm.....ja chcę Shreka!!!!!
                                                  • shreczek Re: Norma wódy nie pija!!!! 05.09.02, 14:15
                                                    Przy mnie Kochanie majteczek nie bedziesz nosiła,
                                                    nie pozwole na to.
                                                    SMS-y, bo Ty kurna zasad nie stosujesz.
                                                    Jak ja Cie pragne.........
                                                  • ksiezniczka_fiona Re: Norma wódy nie pija!!!! 05.09.02, 14:29
                                                    Stosuję zasady, tylko inni nie. Nie tyczy sie to Ciebie Kochanie.
                                                    Tez Cie pragnę....strasznie....patrzę na zdjęcia i zapadam w marzenia :)))
                                                  • shreczek Re: Norma wódy nie pija!!!! 05.09.02, 14:41
                                                    Masz może jakies marzenia które chciałabys zrealizować?
                                                    Spełnie wszystkie jakie chcesz ;-))))
                                                  • ksiezniczka_fiona Re: Norma wódy nie pija!!!! 05.09.02, 15:08
                                                    W łykend jestem sama w domu będę mogła na necie posiedzieć to Ci małpeczkę z
                                                    fantazjami wysmaruję. Bo jakbym tu napisała to co niektórzy mogliby z krzeseł
                                                    pospadać :)))
                                                  • shreczek Re: Norma wódy nie pija!!!! 05.09.02, 15:12
                                                    Koniecznie napisz Kochanie, nie zapomnij!!!!!!!.
                                                    Musimy sie na którys dzień w weekend umówic
                                                    na pogaduszki, oczywiscie wieczorem.
                                                    No i teraz mnie rozochociłas swoimi fantazjami
                                                  • ksiezniczka_fiona Re: Norma wódy nie pija!!!! 05.09.02, 15:22
                                                    Kochanie fantazje to ja mam fiu fiu :))))
                                                    I mam zamiar zrealizować je wiesz z kim :))))
                                                    Z Tobą!
                                                  • Gość: shreczek Re: Norma wódy nie pija!!!! IP: 195.115.130.* 05.09.02, 15:30
                                                    Skarbie, ze mna możesz je zrealizowac. Jestem otwarty na wszystko.
                                                    Coś czuje, że nasza znajomosc bedzie jak ty to mówisz mmmmmmmmmm
                                                    Buzka
                                                  • ksiezniczka_fiona Re: Norma wódy nie pija!!!! 05.09.02, 15:33
                                                    Taak...... tylko czemu musze tak długo czekać?????
                                                    Cholera ale się wj...bałam.
                                                    Teraz nawet wyjazd do mamy jest za zezwoleniem.
                                                    A ja chcę do Ciebie!!!!
                                                    I filmy....... o dzikości....mmmmmmmmmm.........
                                                  • Gość: shreczek Re: Norma wódy nie pija!!!! IP: 195.115.130.* 05.09.02, 16:13
                                                    Miałem pilne nagłe spotkanie.
                                                    No cóz moja droga, musimy poczekać ;-(((((.
                                                    Juz bym chciał z Toba ogladac filmy i czuje ze
                                                    to nie beda przelewki.
                                                    jeszcze chwile tu bede
                                                  • ksiezniczka_fiona Re: Norma wódy nie pija!!!! 05.09.02, 16:17
                                                    No jesteś!!!!!
                                                    Kochanie, te filmy to mam ciągle przed oczami...chyba sięgnę ręką do
                                                    majteczek....uhm jak tam wilgotno!!!! Mmmmm......tylko sobie tak....no szkoda
                                                    że to paluszek a nie Twój..mmm......pomarzyć dobra rzecz :))))
                                                  • shreczek Re: Norma wódy nie pija!!!! 05.09.02, 16:21
                                                    Ale jak wejde to bedzie raj. Co sie tam bedzie działo.....
                                                    Śasiedzi sie nasłuchaja:-))))).
                                                    Wysłałem Ci Kochanie @, to jest ruchome. Musisz to
                                                    zobaczyć:-))))
                                                  • tom_voivod Re: Norma wódy nie pija!!!! 05.09.02, 16:22
                                                    No dobra, do rzeczy moi państwo!!!!!!!!

Śpieszy mi się, więc zero gry wstępnej!!!!!
                                                    A masz po buźce!
                                                    I jeszcze raz!!!!!!!
                                                    Mmmmmmmm!!!!!!!!!!!! Ale ten stanik łatwo się podarł?!?!?!?!?
                                                    Majteczki też wcale nie mocniejsze!!!!
                                                    A teraz rączki..... Ooo.... i kajdaneczki założone.....
                                                    A teraz.....
                                                    mmmmm.....
                                                    uuuuu.....
                                                    Noooooo, na to czekałem tak długoooooooo!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • shreczek Tommy 05.09.02, 16:26
                                                    Dziewczyny czekaja, a tam nas nie ma. Nie mozna do tego dopuscic
                                                    Nie słuchaj Fiono :-)))
                                                  • ksiezniczka_fiona Shrek!!! 05.09.02, 16:29
                                                    Ja Ci poważnie wpier....lę!!!!
                                                  • shreczek Re: Shrek!!! 05.09.02, 16:30
                                                    ale ja tez lubie ostry sex:-))))), z której dostane najpierw?
                                                  • ksiezniczka_fiona Re: Norma wódy nie pija!!!! 05.09.02, 16:27
                                                    No moi Kochani, was dwóch i jestem w niebie!!!!!!
                                                    Shrek, a może w druga noc trójkącik?
                                                    Jezuuu, ale mam mokro.....
                                                    Tommy, jeszcze po buzince proszę...ooo..taaak...auuuć..taaak
                                                    Kochanie...mmmm.....
                                                  • shreczek Re: Norma wódy nie pija!!!! 05.09.02, 16:29
                                                    To na drugim spotkaniu. Moja fantazja jest wielka
                                                    i w jedna nooc nie zrealizuje.
                                                    Tommy pamietasz jak pojechalismy na dwie dziurki?;_))))
                                                  • ksiezniczka_fiona Re: Norma wódy nie pija!!!! 05.09.02, 16:31
                                                    Na dwie to ja się nie zgadzam! Mam pewne granice hi hi hi przyzowitości :)))
                                                    Po kolei panowie!!!!
                                                    No, jeszcze mnie prosze.....mmm...taaak....
                                                  • shreczek Re: Norma wódy nie pija!!!! 05.09.02, 16:35
                                                    a masz trzcinka tam gdzie lubisz bym Cie całował najbardziej:-)))
                                                  • ksiezniczka_fiona Re: Norma wódy nie pija!!!! 05.09.02, 16:40
                                                    Auuuć....jak dobrze.... no Kochanie Ty to potrafisz!!
                                                  • shreczek Re: Norma wódy nie pija!!!! 05.09.02, 16:43
                                                    Ach te rekwizyty, zawsze je trzeba miec pod reka.
                                                    Dosałaś @?
                                                  • ksiezniczka_fiona Re: Norma wódy nie pija!!!! 05.09.02, 16:49
                                                    Dostałam jest super, tylko sie nie rusza!
                                                    Ale i tak super.
                                                  • tom_voivod Re: Norma wódy nie pija!!!! 05.09.02, 16:30
                                                    No przeciez trójkąt to czysta magia!
                                                    A masz!!!! Achhh.... Jak dobrze!!!!!!

Do Shreczka - Fioncia szczytuje (głośno) więc z pewnością nie słyszy, to kiedy
                                                    idziemy na te panienki???
                                                  • shreczek Re: Norma wódy nie pija!!!! 05.09.02, 16:33
                                                    Fiona krzycz dalej:-)))
                                                    Fiona jest teraz uziemiona, wiec mamy wolna reke.
                                                    to może zabalujemy w weekend 20-22.09, co ty na to?
                                                  • ksiezniczka_fiona Re: Norma wódy nie pija!!!! 05.09.02, 16:37
                                                    Żadnych panienek!! Ja wam nie wystarczam?????
                                                    Shrek, chodź tu bo ten.... białka potrzebuję!!!!
                                                    Daj mi no daj...
                                                  • shreczek Re: Norma wódy nie pija!!!! 05.09.02, 16:39
                                                    Alez oczywiszie Kochanie, ale musisz sie
                                                    troche napracowac by białko otrzymac.
                                                    :-)))))
                                                  • ksiezniczka_fiona Re: Norma wódy nie pija!!!! 05.09.02, 16:34
                                                    Qrwa, Fiona nie szczytuje, co to za partactwo?????
                                                    Poprawic mnie proszę a za te panienki to wiecie co macie!!!
                                                    Shrek zaraz tak z prawej dostaniesz...oooo...taaak....uhm jak ja to lubię...
                                                    Tommy - zaraz się z Toba rozprawię jak zejdziesz na dół. Mam klucz do
                                                    archiwum!!!!
                                                  • tom_voivod Re: Norma wódy nie pija!!!! 05.09.02, 16:37
                                                    Fiona, szczytuj jako i ja szczytuję!!!!!!!!!!!

Ale było fajnie! Zajebioza po prostu!!!!!

Muszę lecieć, paaaaaa!

:)))
                                                  • shreczek Re: Norma wódy nie pija!!!! 05.09.02, 16:41
                                                    Dobra to ja tez kończę.
                                                    Fiono Kochanie, jutro moge miec mało czasu dla Ciebie:-(((
                                                    Znowu narady
                                                    Kocham Cie nad zycie
                                                  • shreczek Re: Norma wódy nie pija!!!! 05.09.02, 16:37
                                                    Tommy nie daj sie wciagnac. Ona teraz pod ścisła ochroną
                                                    jest, jeszcze i Ty sie narazisz :-))))
                                                    Fiona teraz cie poddusze
                                                  • ksiezniczka_fiona Re: Norma wódy nie pija!!!! 05.09.02, 16:44
                                                    Uhm....duuuuś.....oh......taaak...
                                                    A propos ścisłej kontroli to wiesz, że nawet tu w firmie :))))
                                                    Nic nie wymyślimy, nawet na obiad nie możemy razem pójść :)))
                                                    No Kochanie, teraz daj mi do buzi bo chcę troche posmakować.....uhm.....o,
                                                    zahaczył o migdałki przepraszam :)))))
                                                  • shreczek Re: Norma wódy nie pija!!!! 05.09.02, 16:47
                                                    Kochanie ostrozniej gryź, bo co my dalej bedziemy robili????
                                                    a teraz uważaj bo wchodze szybko, a nie sprawdzałem jak z tarciem
                                                  • ksiezniczka_fiona Re: Norma wódy nie pija!!!! 05.09.02, 16:51
                                                    Kochanie na sam Twój widok wilgotno się robi więc się nie obetrzesz!!!
                                                    Mocno Skarbie, aż do bólu...taaak...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka