dora38 11.09.05, 20:19 Popatruję jednym okiem, a tam Skrzynka, Kasiula Cichopek, Debilong...czekam na Gąsa. Tylko po co w jury hrabina i pszczółka maja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
flojd2 Re: Taniec z gwiazdami 11.09.05, 20:23 Nie mogę znieść Skrzyneckiej... 100 razy wolałem drętwą Mołek.... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Taniec z gwiazdami 11.09.05, 23:44 flojd2 napisał: > Nie mogę znieść Skrzyneckiej... > 100 razy wolałem drętwą Mołek.... Skrzynecka cos z tym solarium przegiela, a i sukienka na biuscie jakos sie tak niefajnie ukladala.. Odpowiedz Link Zgłoś
olesia.z Re: Taniec z gwiazdami 11.09.05, 20:40 Na Elblaga nigdy przenigdy nie zaglosuje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dora38 Re: Taniec z gwiazdami 11.09.05, 20:47 Hubert nazwał Debilonga " najprzystojniejszyn polskim aktorem", a hrabina "aktorem z sukcesem".Litości Odpowiedz Link Zgłoś
olesia.z Re: Taniec z gwiazdami 11.09.05, 21:15 To widocznie ja ten sukces calkowicie przeoczylam...przystojnosc zreszta tez. Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Taniec z gwiazdami 11.09.05, 21:12 Ja tez ogladam, Pani Haneczka boska!! Skrzyneckiej nie lubie i nie podoba mi sie, ciagle robi kaczora i sie kryguje. Tfu. Czekam na Cichopek bo tez jej nie lubie zanadto a dostal jej sie moj ulubiony tancerz, niech to piorun spali;)) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Taniec z gwiazdami 11.09.05, 21:26 Ten Hakiel jest boski, na gebie moze nie wstrzasajacy ale jak on tanczy, o mamma mia!!! I takie dobre oceny dostali z Cichopek, nie lubie tej cholery ale trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Taniec z gwiazdami 11.09.05, 21:48 mi tez sie Hanka najbardziej podobala - taka fajna, rowna babeczka :) dobrze tez tanczyla Foremniak ale jej nie lubie, takie drewno z niej; dziwi mnie to, ze BB dostala najwiecej glosow, moim zdaniem byli od niej lepsi, no ale ja nie jestem jury :) sama nie wiem czy gorsza drewniana Molek czy infantylna Skrzynka jako prowadzaca Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Taniec z gwiazdami 11.09.05, 22:03 Szkoda mi partnerki Gąsa, bo dziewczyna super i z ambicjami, a to co on pokazał było jak dla mnie nie do przeoglądania. Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Taniec z gwiazdami 11.09.05, 22:06 ale Gas sie mniej spocil niz Paszt :) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Taniec z gwiazdami 11.09.05, 22:12 around_the_sun napisała: > > Szkoda mi partnerki Gąsa, bo dziewczyna super i z ambicjami, > a to co on pokazał było jak dla mnie nie do przeoglądania. > > > O tak, ona jest swietna, a Gas wygladal jak oblesny satyr, normalnie ciagle mi sie wydawalo jakby sie oblizywal, tfu tfu tfu!!!;)) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Taniec z gwiazdami 11.09.05, 22:23 Bardzo trafnie to ujęłaś xemxija, dokładnie tak było. Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Taniec z gwiazdami 11.09.05, 22:32 No:) Az sie zastanawiam, jak taka fajna Haneczka mogla sie z nim kiedys zadac! Ona co prawda nie zachwycila mnie dzisiaj tancem, tylko witalnoscia i usmiechem ale byla cudna. Odpowiedz Link Zgłoś
dora38 Re: Taniec z gwiazdami 11.09.05, 22:11 No i obejrzałam. Najbardziej podobała mi się Hanna, na swoj sposób pozytywnie zaskoczyła Markowska,nie trawię Debilonga i polski hydraulik też taki nijaki. Nie sądziłam że to powiem ,ale skrzynia lepsza od mołka, a jak giry w tańcu wyrzucała do góry.ho ho. Najfajniejszy tancerz zawodowy -Rafał Maserak i Marcin Hakiel, a kobitka- ta od Wesołowskiego i Magda- od Moreno. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Taniec z gwiazdami 11.09.05, 22:39 Oglądałam urywkami, bo się żem zapatrzyła na Różę, w której akcja takiego tempa nabrała, że mogłabym odjeść sprzed telewizora po czołówce i wrócić na ostatnią scenę i tak bym więcej wiedziała od tych, co całość oglądali. BB widziałam, nie lubie jej, te jej subtelne uśmiechy ah... a Foremniak nie oglądałam i tego sobie nie wybaczę! Odpowiedz Link Zgłoś
dora38 Re: Taniec z gwiazdami 11.09.05, 23:08 Co do Gąsa , to cieszmy się że nie zafundował nam widoku klaty swej Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Taniec z gwiazdami 11.09.05, 23:14 ooo, jeszcze nic straconego, jeszcze sobie i nam tego nie odmowi;)) Odpowiedz Link Zgłoś
marik9 Re: Taniec z gwiazdami 12.09.05, 10:03 achaa, tyle ciasteczek w jednym programie!!!! Stawiam ze Delag odleci pierwszyNie trawuie go-jest sztywny jak DRAG (aktor z sukcesem--heheh) Conrado jak na Hiszpana malo goracy ale licze ze sie rozkreci... Markowska mnie pozytywnie zaskoczyla,mila kobietka!Foremniak podobno kiedys tanczyla ale tu miala scisniete nogi jakby cos ja blokowalo...suknie miala beznadziejna... Zawodowe tancerki to Partnerka Moreno i Wesolowskiego MNIAM, o tancerzach nie wspomne bo kazdy ciastko na swoj sposob.Bardzo sympatyczny jest nowy od Sleszynsiej. A Skrzynka jest super w roli prowadzacej-Molek powinna sie uczyc od niej...Skrzynka ma fajne naturalne teksty i zero tremy tylko za duzo opalenizny i dekolt fe... Czekam na dalsze odcinki. A Gas - ma figure blelelelel ach co by bylo gdyby zamiast niego byl ROZMUS....! Odpowiedz Link Zgłoś
gregpatter4 Re: Taniec z gwiazdami 12.09.05, 13:01 oglądałem:( trochę bieda, najbardziej podobał mi się taniec Agnieszki Rylik i Patrycji Markowskiej, BB wg mnie cienko, chyba za partnera te wysokie oceny, bo ona nie za bardzo zatańczyła, Sleszynska tez nierewelacyjnie... ale trzeba przyznac, ze jak na swoje lata, to figure ma niezla (chociaz twarz skapiszonowaną nieludzko...)... niepotrzebni w programie to: hudraulik, Hiszpan i Foremniakowa... Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: Taniec z gwiazdami 12.09.05, 17:18 Siostra Basen - ekstra kobitka! O Gąsiora nie panikujmy, schudnie jak jego poprzednik Pasztet. No ale Big Bombelos mnie powaliła!! Czemuż ona wszędzie się wp...?? Bezludna wyspa, Mamy cię, Kulisy MjM, reklama Gali czy Wiwy, jakiś festiwal cygański nawet prowadziła itd. Boszszsz.... Nie ścierpię baby. Boję się lodówkę otworzyć,zeby nie wyskoczyła BB! Ale,zeby być w temacie: mnie się Wesołowki podobał:) Odpowiedz Link Zgłoś