forumowicz_pospolity 15.09.05, 23:17 Ludu słuchający muzyki, bukujta już bilety, największe wydarzenie sie kroi od czasu Trzech Tenorów:) wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,2914631.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xemxija Re: MegaSuperHiperDuet wystąpi niedługo:) 15.09.05, 23:28 forumowicz_pospolity napisał: > Ludu słuchający muzyki, bukujta już bilety, największe wydarzenie > sie kroi od czasu Trzech Tenorów:) > > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,2914631.html Idz pan w cholere, parsknelam plynem gaszacym pragnienie prosto w ekran i tez nie wiem, jak doczyszcze klawianture!!:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: MegaSuperHiperDuet wystąpi niedługo:) 15.09.05, 23:32 xemxija napisała: > forumowicz_pospolity napisał: > > > Ludu słuchający muzyki, bukujta już bilety, największe wydarzenie > > sie kroi od czasu Trzech Tenorów:) > > > > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,2914631.html > > Idz pan w cholere, parsknelam plynem gaszacym pragnienie prosto w ekran i tez > nie wiem, jak doczyszcze klawianture!!:))))))))))) niech sie nie martwi, piwo klawiaturze nie szkodzi;) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: MegaSuperHiperDuet wystąpi niedługo:) 15.09.05, 23:39 Ja piwa nie lubie. Zatem nie pijam. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: MegaSuperHiperDuet wystąpi niedługo:) 15.09.05, 23:43 xemxija napisała: > Ja piwa nie lubie. Zatem nie pijam. ja tez nie lubię, zasadniczo ale pijam:) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: MegaSuperHiperDuet wystąpi niedługo:) 15.09.05, 23:48 meczennik:)) Widziales Pan gdzies Matke Zalozycielke? Jakos zacichla? Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: MegaSuperHiperDuet wystąpi niedługo:) 16.09.05, 00:24 xemxija napisała: > meczennik:)) > Widziales Pan gdzies Matke Zalozycielke? Jakos zacichla? jakieś kłopoty z netem może ale widze że w klubie "U Czesławy" się pojawiła:) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: MegaSuperHiperDuet wystąpi niedługo:) 16.09.05, 15:09 Dwie NIEWIASTY, ja nie mooooooooogęęęęęęę!!!!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: MegaSuperHiperDuet wystąpi niedługo:) 15.09.05, 23:49 Aaaa, zapomnialam zapytac? Pan zes juz buknal bileta dla sie, oczywiscie??:) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: MegaSuperHiperDuet wystąpi niedługo:) 16.09.05, 00:19 xemxija napisała: > Aaaa, zapomnialam zapytac? Pan zes juz buknal bileta dla sie, oczywiscie??:) baa, no co za pytanie, nabyłem większą ilość i jako konik bede funkcjonował przed tym wydarzeniem:) a i sam nie omieszkam obejrzeć, a może nawet i posłuchać:) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: MegaSuperHiperDuet wystąpi niedługo:) 16.09.05, 00:20 forumowicz_pospolity napisał: > baa, no co za pytanie, nabyłem większą ilość i jako konik bede funkcjonował > przed tym wydarzeniem:) Znaczy sie, udana inwestycja sie kroi:)) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: MegaSuperHiperDuet wystąpi niedługo:) 16.09.05, 00:22 xemxija napisała: > forumowicz_pospolity napisał: > > > > baa, no co za pytanie, nabyłem większą ilość i jako konik bede funkcjonow > ał > > przed tym wydarzeniem:) > Znaczy sie, udana inwestycja sie kroi:)) > to będzie największy hit byznesowy od czasu sprzedaży Luizjany Amerykanom przez Napoleona:) Odpowiedz Link Zgłoś