saqqara 09.09.02, 12:53 przepraszam, ale nie moglam sie opanowac zeby tego nie napisac:))) UWAGA!!! masz maupe;)) hehehehe:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robsonick Re: Robsonik 09.09.02, 13:04 saqqara napisała: > przepraszam, ale nie moglam sie opanowac zeby tego nie napisac:))) > UWAGA!!! > > masz maupe;)) > > hehehehe:)) buhahahaah " I KTO TO PISZE" hahaah <zrywam boki> a tak btw mnie nie trzeba o tym przypominac bo mam aktualizacje skrzynki co 5 minut ale thx :) i cmokasy. Ops qde ja prozom piszem ??? hihih to pewnie ze smiechu ;) a malpem mam nawet przy moim podpisie :) bo ja listonosz jestem Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: Robsonik 09.09.02, 13:06 zdruzgotany napisała: > Ty też :))) szaki juz kogos zdruzgotala :) to to jednak krwiozercza jestes hihih Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Robsonik 09.09.02, 13:09 nawet nie wiesz ile sie blaka po tym swiecie zalamanych barankow, tygryskow i lewkow, ktore mialy ze mna kontkat III stopnia;)) Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: Robsonik 09.09.02, 13:21 saqqara napisała: > nawet nie wiesz ile sie blaka po tym swiecie zalamanych barankow, tygryskow i > lewkow, ktore mialy ze mna kontkat III stopnia;)) uuuu nagle poczulem leciutkie drzenie nie spodobalo to mi sie szalenie czyzby to zazdrosc a moze obawa ze to uczucie to moze zabawa ops zapomnialem to w tej minucie na necie sa tylko zabawne chucie i nie ma co zalowac wierszyka w wierszyku kazdy z kim chce sie bzyka gorzej gdy przyjda spotkania w realu moga sie skonczyc na slubnym balu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Robsonik 09.09.02, 13:39 teraz sie staram zyc w dwoch odrebnych swiatach przedzielonych gleboka fosa, z poprzednich doswiadczen wiem ze laczenie konczylo sie rozstrojem... zoladka;)) Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: Robsonik 09.09.02, 13:46 saqqara napisała: > teraz sie staram zyc w dwoch odrebnych swiatach przedzielonych gleboka fosa, z > poprzednich doswiadczen wiem ze laczenie konczylo sie rozstrojem... zoladka;)) no no rozumiem a ja wiesz poznalem pare sympatycznych kobitek i jakos sobie nie narzekam. ale ty to co innego (powtarzam to kazdej do znuzenia ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Saqqaruś.... 09.09.02, 13:56 Robsonik tak myslalam, ze ja zupelnie co innego jestem, hehehe:)) Tygrys odczep sie, wracaj na eukaliptus liscie wcinac:))) Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: Saqqaruś.... 09.09.02, 14:00 saqqara napisała: > Robsonik > tak myslalam, ze ja zupelnie co innego jestem, hehehe:)) > > Tygrys > odczep sie, wracaj na eukaliptus liscie wcinac:))) Uwaga dryn dryn :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Saqqaruś.... 09.09.02, 14:02 liście?? od kiedy Tygrysy liście jedzą?? co ty babo bredzisz??:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Saqqaruś.... 09.09.02, 14:07 czekam i czekam a dryn dryn nie ma Tygrys nie jesz? to zastanawiajace, bo tak sie zawsze dziwnie zachowujesz ze ja przekonana bylam ze sie lisci eukaliptusa nazarles i dlatego taki zakrecony jak koala jestes:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Robsonick IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.09.02, 14:21 za ziubera masz u mnie plusa jak stad na zegrze!!!;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: Robsonick 10.09.02, 09:17 Gość portalu: samanta napisał(a): > za ziubera masz u mnie plusa jak stad na zegrze!!!;)))))))) Mniam mlask i w ogole za plusa dziekuje fakt mam u nich komorem ;) a nastepnego ziubera mam nadziejem razem wypic :) Odpowiedz Link Zgłoś