strawberrycream 20.09.05, 12:20 się uzalezniłam od NIEGO ide po cienkiej lini w stronę piekła.. mam pytanie gdzie moj anioł.. po jaką cholerę ja się w to pakuje :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
noellin Re: chyba.. 20.09.05, 12:26 a co aniola tez chcesz do piekla zaciagnac?:) Odpowiedz Link Zgłoś
strawberrycream Re: chyba.. 20.09.05, 12:29 nie raczej chcę by on mnoie przed NIM powstrzymał...<lol> Odpowiedz Link Zgłoś
noellin Re: chyba.. 20.09.05, 12:38 zdaje mi sie, ze ten Twoj aniol spi sobie albo urlop gdzies robi?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
strawberrycream Re: chyba.. 20.09.05, 12:47 jasne ma rajskie wakacje:) Wiesz boje sie ze zakocham się w nim a on zupelnie sie nie nadaje na zyciwoego partnera wiem tez ze nie bede z nim szczęsliwa lubie go jako kumpla ale nie mezczyzne mojego zycia.Jestesmy kumplami ale ja czuje ze sie uzalezniam albo on mnie mota ....:( mota mnie coo heheh ??? Odpowiedz Link Zgłoś
noellin Re: chyba.. 20.09.05, 12:52 ach te anioly:) aha, dobrze rozumie sytuacje: z jednej strony glowa mowi nie, z drugiej juz rosna uczucia? klasyczna historia:) moze mi powiesz, czemu on Cie pociaga, jezeli glowa mowi nie?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
strawberrycream no więc... 20.09.05, 14:26 ma coś w sobie dobrze mi sie z nim gada nie wiem .. moze dlatego ze długo jestem sama moze jakiś erotyzm w nim jest ... :( Odpowiedz Link Zgłoś
noellin Re: no więc... 20.09.05, 14:27 teraz ja ide na jedzonko, ale wroce tu do Ciebie,jak jeszcze bedziesz, to pogadamy:) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
strawberrycream Re: no więc... 20.09.05, 14:29 okej:) w sumie nigdzie sie nie wybieram ide po dziecko do przedszkola ( nie moje) ale wróce tu zapewne bo tak mi fajnie tuu... jak po ziólkach:D Odpowiedz Link Zgłoś
noellin Re: no więc... 20.09.05, 16:08 no tez jestem:) mysle tez ze sobie skrzydelka podpalisz...:) jezeli wiesz, ze on nie jest tak jak pisalas tym kims, kogo sobie wymarzylas, to moze bys tak malymi kroczkami do tylu szla... sie odzwyczajala, mam na mysli:) Odpowiedz Link Zgłoś
tonya4 Re: chyba.. 20.09.05, 12:55 Nr.2-tak uwielbiasz klopoty, ze swiadomie sie w nie pchasz? Odpowiedz Link Zgłoś
noellin Re: chyba.. 20.09.05, 12:56 no nie, ona ma chyba jednak ten klasyczny problem: glowa nie, serce tak.... Odpowiedz Link Zgłoś
noellin Re: chyba.. 20.09.05, 13:04 no ale moze by tak choc jedna cme uratowac?:) Odpowiedz Link Zgłoś
tonya4 Re: chyba.. 20.09.05, 13:06 coz, wlasnie probuje, lub precyzyjniej-probowalam, bo juz nie odpisuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
noellin Re: chyba.. 20.09.05, 13:07 tez wlasnie widze, ze nam znikla:( coz tez chcialam...:) Odpowiedz Link Zgłoś
noellin Re: chyba.. 20.09.05, 13:14 :))) buahahaha, teraz dopiero widze, ze Ty to nie kobieta:)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tonya4 Re: chyba.. 20.09.05, 13:21 Przyznaje, ze lekko mnie zaskoczylas.? A dlaczego nie? Tak , z czystej ciekawosci... Odpowiedz Link Zgłoś
noellin Re: chyba.. 20.09.05, 13:26 tonya4 napisał: > Przyznaje, ze lekko mnie zaskoczylas.? A dlaczego nie? Tak , z czystej ciekawos > ci... > o dlatego: stoi jak byk: tonya4 napisal:)) no wiem, wiem, ze mozna przy zakladaniu konta...:)) wiec co/kto jestes?:)) hermafrodyta?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tonya4 Re: chyba.. 20.09.05, 13:37 :DDDDD plec piekna, rzecz jasna.Chyba nie okreslilam tego przy zakladaniu konta, byc moze automatycznie skazuja mnie na bycie facetem:P Odpowiedz Link Zgłoś
noellin Re: chyba.. 20.09.05, 13:39 :DDDDDDDDDD kto wie, moze sie to kiedys przyda...:) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
strawberrycream Re: soory ale.. 20.09.05, 14:23 pizza mi przyjechala i musialam się nią zaopiekować:D w sumie macie racje ciekawe kiedy sie sparze... buuu:( ale ta cma goopia jest Odpowiedz Link Zgłoś
tonya4 Re: soory ale.. 20.09.05, 14:42 To Ci moge powiedziec.Sparzysz sie wczesniej, niz myslisz.Byle nie za mocno. Tego Ci zycze.:) Odpowiedz Link Zgłoś