virtual5 21.09.05, 08:53 Mnie nie oszukasz swoim pozornym usmiechem.... ps.pamietaj,na MNIE mozesz ZAWSZE liczyc :)...cokolwiek bedzie sie działo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neita33 Re: _NEITA obudz sie!_ 21.09.05, 09:53 Mój Drogi najpierw mówi się DZIEŃ DOBRY!..;-) ps.co będzie się działo?..masz coś w planach???...;p Odpowiedz Link Zgłoś
virtual5 Re: _NEITA obudz sie!_ 22.09.05, 08:37 mysle ze juz sie stalo,chyba jestem Tobą zauroczony :))) a moze nawet cos wiecej....;))) uderzajaca byla wczoraj Twoja nieobecnosc na forum :( Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: _NEITA obudz sie!_ 22.09.05, 09:10 Dla Twojego dobra należy czym prędzej odczynić uroki,zanim wciągnę Cię bez reszty...;-))) "Nieobecność" Ból tęsknoty duszą targa rozdziera serce wyciska łzy paraliżuje każdy ruch uświadamiając gorzki sens istnienia...bez Ciebie (nie bierz tego zbyt osobiście) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
virtual5 Re: _NEITA obudz sie!_ 22.09.05, 10:53 nie bedzie zadnego odczyniania chce trwac w tym stanie,juz jestem wciagniety,bez reszty ;-) ps.wnioskuje z tego ze nie za mna tesknisz :( Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: _NEITA obudz sie!_ 22.09.05, 11:14 z przykrością stwierdzam,że wyciągnąłeś prawidłowe wnioski;p) ps.odbierz pocztę i potraktuj poważnie to co tam napisałam. Odpowiedz Link Zgłoś