Dodaj do ulubionych

PKP trwa !!!!!!!!!!! Cz. II - Tatry !!!!!!!!!!!!!!

10.09.02, 19:26
Jak juz pewnie wiecie goszczę terozki, z niejakim Mengele, w stolicy naszych
Tater - Zakopcu. Jezd miło i cudownie, powietrze rześkie i stawiające na
nogi, po pijaństwie Zegrzyńskim.
Oczywiscie ze tego mniejsca pozdrawiam wszystkich ukochanych i nie kochanych
także.Bawia siem cudnie i grzecznam jezd (to tak na wytłumaczenie matkom
moim, co bym lania po powrocie nie dostała)
No to tyle i niewątpliwie do zobaczenie jutro !!!!!!!!!!!

SERDECZNE POZDROWIONKA OD DR. MENGELE :)))))

P.s. dziś przyniesł do domku nową porcyję pavulonku, kazał siem wyciszyć, a
co Ja za głośna jezdem czy co ???? :)))))))
Obserwuj wątek
    • Gość: samanta Re: PKP trwa !!!!!!!!!!! Cz. II - Tatry !!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.09.02, 19:31
      ty corko wyrodna w morde jeza!matke trza bylo ze soba w gory zabrac!!!!!!!!!:(
      • randia Re: PKP trwa !!!!!!!!!!! Cz. II - Tatry !!!!!!!!! 10.09.02, 19:38
        Matuś Moja !!!!!!!!! W skruszkę walnę jak najszybciej, ale wiesz jak to jezd,
        po tych wszystkich stresach dni ostatnich :((((((((
        Serducho w stu czemsciach, ale na szczęście łapiduch przy boku, to i serducho
        do kupy poskłada..........................
        • Gość: samanta Re: PKP trwa !!!!!!!!!!! Cz. II - Tatry !!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.09.02, 19:48
          toz ja nic nie gadam corcia.rob tak coby Ci dobrze bylo i juz.Cmokus dla
          ciem!!!!!!!:-***********
          • randia Re: PKP trwa !!!!!!!!!!! Cz. II - Tatry !!!!!!!!! 10.09.02, 19:58
            Dzięki Matuś za małe przyzwolonko :))))))
            Grzeczna i spokojna jezdem, a po powrocie ze wszystkiego relacyję zdam :))))
            Cmokuś słodki :)*************
            • Gość: leziox Re: PKP trwa !!!!!!!!!!! Cz. II - Tatry !!!!!!!!! IP: *.arcor-ip.net 10.09.02, 20:47
              Siem tam czasem nie przedźwigajta czasem i nie przemęczta,bo choć dr.Mengele
              wojak nie byle jaki,to też ta jego skłonność do robienia sekcyji może trochem
              siem na podroby rzucić.
            • kisiulak Re: PKP trwa !!!!!!!!!!! Cz. II - Tatry !!!!!!!!! 13.09.02, 21:25
              Hej czy dobrze Cię znalazłam? O co tu wogóle chodzi, czuję się bardzo
              wyalinowana kochanie. Mam nadzieje że to Ty, i właściwą osobę kochaniem
              nazywam. nadal siedzisz na urlopie?
    • dr_mengele Re: PKP trwa !!!!!!!!!!! Cz. II - Tatry !!!!!!!!! 16.09.02, 01:02
      oficjalnie ogłaszam PKP za zamknięte...
      • randia Re: PKP trwa !!!!!!!!!!! Cz. II - Tatry !!!!!!!!! 16.09.02, 14:24
        Zamknięte a szkoda :((((((((((((
        Powtórka już nie długo!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka