Gość: mario2 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.09.02, 04:58 Moja kochana Maryjko, z okazji Twioch urodzin zycze wiele szczescia, zdrowia milosci i usmiechu! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygrysek_ Re: Sto lat, sto lat 12.09.02, 07:28 ja też Maryjko!!!:)),..sto lat!!,..zdrowia, szczęścia, pomyślności!!!:)) ...miłości, usmiechu, radości z życia!!!!:)) ...no i żeby Mario znalazł wreszcie Twój punkt "G"!!!:)) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Sto lat, sto lat 12.09.02, 07:44 najmilszego, najlepszego i niech Ci marys geburstaga zrobi dzis fajnego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Sto lat, sto lat IP: 2.4.STABLE* 12.09.02, 08:22 Wszystkiego najlepszego Maryjko, masz kochana. Cokolwiek to by było. Żebyś uśmiechała sie częściej i przęzywała to życie najradośniaj jak to tylko możliwe! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Sto lat, sto lat 12.09.02, 08:33 Maryjko wszystkiego co najlepsze oraz duzo radosci z posiadania wlasnego M2:)))) @-->-->-- buzka! Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: Sto lat, sto lat 12.09.02, 08:43 maryjko najukochansza !!! wszystkiego najlepszego. duzo sloneczka szczescia pieniazkow i cierpliwosci :))) caluski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Sto lat, sto lat IP: 212.33.74.* 12.09.02, 08:45 Maryjko dolaczam sie do zyczen i kracze wesolo:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Sto lat, sto lat 12.09.02, 08:45 Najserdeczniejsze życzenia urodzinowe, nadzianego tortu z niegasnącymi świeczkami, aby goście podłogi w kuchni nie zarzygali, abyś zawsze była pogodna i szczęśliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: Sto lat, sto lat 12.09.02, 08:50 Samych slonecznych dni - kochającego z co raz większym natęrzeniem M2, kasy by stać Cię było na realizację marzeń, przyjaciół których możesz być pewna, wspaniałego seksu i wszystkiego tego co sprawi, że będziesz szczęśliwa!!!! stoljat, stoljat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona Re: Sto lat, sto lat IP: 217.153.4.* 12.09.02, 08:45 Spelnienia wszyyyyyyystkich marzen, oraz zyczliwych ludzi dookola i wszystkiego czego tam jeszcze dusza zapragnie zyczy po sasiedzku somsiatka m_ona :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Sto lat, sto lat IP: *.smlw.pl 12.09.02, 09:16 Maryjko, wszystkiego najlepszego.Niech Cię nigdy nie opuszcza pogoda ducha i ciepło, którym nas wszystkich obdarzasz.Żyj sto lat i zawsze bądź z nami:))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Sto lat, sto lat 12.09.02, 09:34 Maryjko dużo zdróweczka i uśmiechów na codzień i aby słoneczko zawsze świeciło dla Ciebie jasnym blaskiem. Sto lat!:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi sto lat Slonce!!!!! 12.09.02, 10:03 Maryjko z okazji osiemnastych urodzin mnostwo usmiechow usmiechow usmiechow :))))) i spelnienia tego, o czym myslisz i marzysz:) Niewyczerpanych pokladow cierpliwosci sytuacji - zawsze z wyjsciem i extra cyferek w Totka :) caluje spedz ten dzien tak jak tego pragniesz... jasmine Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: sto lat Slonce!!!!! 12.09.02, 11:03 wszystkiego, co tylko jest najlepsze!;) spokoju finansowego;) rownowagi fizyczno-duchowej;) pociechy z Mario;) a teraz... pomysl szybko zyczenie i zdmuchnij swieczki! iiii iiiiii iiiiiiii ( ) ( 100 ) ( lat ) (Maryjko!) ( ) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ A ode mnie takie romantyczne tradycyjnie 12.09.02, 12:57 życzenia: " Zdrowia, szczęścia, pomarańczy Niech Ci Maryś kankana zatańczy" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Sto lat, sto lat IP: *.pozn.gazeta.pl 12.09.02, 14:17 coz wiecej zyczyc mozna!? Maryjko zycze ci zebys swoim ciepelkiem prominiowala nam jak najdluzej i zeby taka sama ilosc ciepla jaka dajesz docierala do ciebie cmok:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Sto lat, sto lat IP: *.ppp.polbox.pl 12.09.02, 15:38 Bardzo serdecznie dziekuje wszystkim za zyczenia :))) Kochani jestescie!!! Wszyscy razem i kazdy z osobna. Tak wlasnie rozmyslalam sobie dzisiaj na temat uplywu lat, i zastanawialam sie, jaka babcia ze mnie bedzie. Nie o wnuczeta chodzi, tylko o podeszly wiek. Wyszlo, ze mam do wyboru dwia opcje: albo zgrzybiala jedza, albo pogodna staruszka. Jako ze wolalabym te druga opcje, postanowilam zawziecie walczyc z galopujaca u mnie zrzedliwoscia oraz zapobiegac na wszystkie sposoby innej niebezpiecznej chorobie wieku starczego, jaka jest pierdolec koscielny. Polega on na ganianiu jak kot z pecherzem do kosciola w celu odkupienia poprzednich wystepkow i zapewnienia sobie tzw. zbawienia. Tak wiec, gdyby do jedzowatosci doszedl dewotyzm, byloby calkiem zle ze mna! Sadze jednak, ze majac takich przyjaciol wcale mi to nie grozi :)) Jeszcze raz wielkie dzieki za zyczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Sto lat, sto lat 12.09.02, 15:21 no, no, maryjko wszystkiego najlepszego.... i zebys za kazdym razem gdy cie najdzie ochota grzebania w torebce cos w niej znajdowala ciekawego, a juz na pewno dzis....:))) sto lat!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Sto lat, sto lat IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.09.02, 15:27 ja tyz,ja tyz chce ci pozyczyc maryjko!!!!!!!! Zdrowia (bo przy marysiu to bardzo porzebne!:)) , pociechy z Mlodego i tego starego tyz;),no i szmalu,szmalu,szmalu......;))))))))) cmooooooooooooooooooooooooook!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Sto lat, sto lat IP: *.itpp.pl 12.09.02, 15:31 i ja sie dołączam z życzeniami wszystkiego najnajnajnajnajlepszego Maryjko!:) Odpowiedz Link Zgłoś
florentynka Re: Sto lat, sto lat 12.09.02, 16:17 Ode mnie też duzo ciepłych uśmiechów:) Odpowiedz Link Zgłoś
men-tliczek Re: Sto lat, sto lat 12.09.02, 17:03 Gos´c´ portalu: mario2 napisa?(a): > Moja kochana Maryjko, > z okazji Twioch urodzin > zycze wiele szczescia, zdrowia > milosci i usmiechu! Co tak slabo? Wiecej uczucia mario2, tak jak przystalo na gentelmena. Chyba ze to ma byc niespodzianka na nastepne jej urodziny? Autor: Gos´c´: mario2 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl Data: 04-09-2002 22:12 Szczegolnie pizdy majace problem z wlasna onanistyczna osobowoscia :o) Data: 05-06-2002 19:51 chuj do tylu stale na widok kurew z rozwalonymi cipskami wyjebanymi w dupe. Odpowiedz Link Zgłoś