saqqara 12.09.02, 15:03 moje zdjecia najpierw w moje lapy, potem po cenzurze do reszty!!! serio mowie!!! jezu, kiedy mi te fotki strzelales? to sie przygotuje na szok;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwusia Re: Leziox 12.09.02, 15:28 jaka cenzura?!!!!! nie ma!!! trza było sie przyzwoicie zachowywać:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Leziox IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.09.02, 15:30 tak,tak szaki czas sporzadniec!!!:-P ;))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Leziox 12.09.02, 15:33 no właśnie.....a my jak świeta inkwizycja, obejrzymy ocenimy i jakby co kare zadamy..... :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Leziox 12.09.02, 15:35 ale ja sie grzecznie zachowywalam, tylko tanczylam!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: Leziox 12.09.02, 15:38 saqqara napisała: > ale ja sie grzecznie zachowywalam, tylko tanczylam!!!:)) Chyba taniec GO GO na rurce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Leziox 12.09.02, 15:42 ale w ubraniu, wiec poprawnie i politycznie!:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Leziox 12.09.02, 15:44 no właśnie niepoprawnie!!!!! taniec GO GO w ubraniu?!!!!!!!!!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Leziox 12.09.02, 15:52 w momencie gwałtu nie przeszkadzało ci to he eh he :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Leziox 12.09.02, 15:57 ktos kogos gwalcil? a ja nic nie wiem! gdzie ja wtedy bylam? Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: Leziox 12.09.02, 15:46 saqqara napisała: > ale w ubraniu, wiec poprawnie i politycznie!:) TY TO NAZYWASZ UBRANIEM ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Leziox 12.09.02, 15:51 a co? czarne barchany byly jak najbardziej na miejscu!;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom RANY BOSKIE........ IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.02, 15:58 proszę mnie wiecej nie fotografowac:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: RANY BOSKIE........ 12.09.02, 16:01 Pomcia bez przesady.......nie jest chyba tak źle? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: RANY BOSKIE........ IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.02, 16:05 jestem niefotogeniczna, trudno się mówi... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara dlaczego ja nie mam jeszcze zadnego zdjecia??!!!! 12.09.02, 16:02 publicznie oswiadczam ze nasmiewanie sie a nastepnie nie przesylanie dowodow rzeczowych w postaci zdjec jest karalne. jest to swiadome drecznie ofiary, pastwienie sie psychiczne nad niewinna i grzeczna istota, ktora zostala wciagnieta w grzech zupelnie nieswiadomie! Tow. LEziu miej swiadomosc, ze masz na sumieniu niewinna owieczke, ktora zbladzila. to ze ja sie lubie gibac przy muzyce nie upowaznia do zmuszania mnie do dobrowolnego kladzenia sie na tory! jutro sie klade na trasie Warszawa-Poznan. dzisiaj nie moge bo mam bilety na koncert i mi 2 stowki przepadna zegnam rozgoryczony wamper w okularach (tak, tak tych moich ukochanych czerwoncyh okularkach) o! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: dlaczego ja nie mam jeszcze zadnego zdjecia?? IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.02, 16:19 Szaki, ciesz cię, ja dostałam ale najchętniej bym je podarła:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: dlaczego ja nie mam jeszcze zadnego zdjecia?? IP: *.dialo.tiscali.de 12.09.02, 17:05 Pomcia,jesteś wyjątkowo wredna małpa,skoro tak dziękujesz za moje trudy.Następna która się sobie nie podoba,czy was babole już do reszty popierdoliło?Taka sama osoba w stu ujęciach wyjdzie inaczej,fotografia to życie właśnie które płynie,raz się uda,a raz nie,a ta by fotki podarła.No to wykasuj je,a ja ci nie wyślę następnych.Nie zamierzam być powodem twojego samobójstwa albo depresji.Człowiek się kurwa stara,a tu mu nosem kręca.To nie trzeba. Do Saqqary-twoje fotki zostaną rozesłane po wszystkich możliwych miejscach najpierw,a dopiero do ciebie.Zresztą możliwe,iż zanim dojdą do ciebie przez internet,zobaczysz je już w porannej gazecie,w dziale...no właśnie,w jakim? Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara no tak, juz mam.... 13.09.02, 08:59 HA HA HA!! o! Leziox! hendrix jest super, serio mowie. ale prosze Cie bardzo, nie wysylaj tego na zadne strony erotyczne, bo mnie po tych okularach wszyscy rozpoznaja:)) Odpowiedz Link Zgłoś