Dodaj do ulubionych

pseudo poezja;)

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.09.02, 00:06
Lata sobie komar lata,
lata cały dzień,
wszędzie widać jego
pierdolony cień!
Lata sobie komar lata,
odwłok mu się świeci,
jebnę go gazetą,
dalej nie poleci!
To moze ja jednak pojde spac bo zaczynam bredzic..;)))))))
Obserwuj wątek
    • sam.the.duch Re: pseudo poezja;) 15.09.02, 00:15
      Dobranoc Samanta!
      mam nadzieje, ze zadne duchy nie beda Ci sie snily:)))
      • Gość: samanta Re: pseudo poezja;) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.09.02, 00:17
        Ups,teraz spale sie ze wstydu.Nie myslalam ,ze to przeczytasz;)))))))
        Ps.To nie byl swirus skarbie!!!! ( obiecuje jutro odpisac!:)
        • sam.the.duch Re: pseudo poezja;) 15.09.02, 00:21
          Jak sie zwal tak sie zwal..............
          Nie przejmoj sie, to wszystko swietnie trzyma sie konwencji forum, a
          szczegolnie takich osobnikow jak ja; dalekich i tajemniczych. Keep it up
          Samanta. Kazdy z nas swiruje tutaj w swoj sposob.
          • Gość: samanta Re: pseudo poezja;) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.09.02, 00:26
            Ufff....ulzylo mi ,doprawdy :) Moze wiec kieliszek czerwonego wina?calkiem
            nizle jest;)
            • sam.the.duch Re: pseudo poezja;) 15.09.02, 00:28
              A czego sie spodziewalas?
              Wino? Czemu nie. A jakie czerwone lubisz?
              • Gość: samanta Re: pseudo poezja;) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.09.02, 00:30
                szczerze mowiac zadnego chyba ,ze jest bardzo lagodne,delikatne,ale wiem ze Ty
                lubisz:))))
                • sam.the.duch Re: pseudo poezja;) 15.09.02, 00:34
                  Bardzo lubie!
                  Wczoraj wlasnie uzupelnilem sobie zapasik paroma butelkami.
                  No to, Na zdrowie! Dla Ciebie do poduchy a mnie zeby mi sie lepiej plywalo.
                  • Gość: samanta Re: pseudo poezja;) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.09.02, 00:36
                    Basenik po winku?ty jednak jestes kamikadze sloneczko!:) Twoje zdrowko!
                    Ps.Faktycznie popijam sobie jakies zabytkowe winko,ktore dostalam w prezencie:)
                    • sam.the.duch Re: pseudo poezja;) 15.09.02, 00:39
                      Ja tak teraz tylko dla toastu. Po basenie, pelny relaks i lampka
                      wina......mmmmmmmmmmmmmmm..............mmm. Tu wszyscy lekaze zapisuja czerwone
                      wino jako lekarstwo, tak ze -Na zdrowie Samanta!!!
                      Za godzine ide z moim malym/duzym na basen.
                      • Gość: samanta Re: pseudo poezja;) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.09.02, 00:42
                        Och to dobrze,bedzie czuwal przynajmniej nad Toba;)))Bawcie sie dobrze!!!:)A
                        teraz caluje cie czule w czolko i uciekam do lozeczka oxoxoxoxoxoxoxoxoxoxox
                        czyli.....:-*************
                        • sam.the.duch Re: pseudo poezja;) 15.09.02, 00:45
                          No to spacnego!
                          • Gość: samanta dzien dobry Sam:) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.09.02, 21:08
                            I tak sie nie wyspalam wiec nadrabialam to dzisiaj po poludniu:) Mam
                            nadzieje ,ze kapiel panom sie udala;))) Acha ,wreszcie odpisalam na maila!:)
                            • sam.the.duch Re: dzien dobry Sam:) 15.09.02, 22:28
                              Dzieki Samanto!
                              Jak to siemowi? Lepiej wreszcie(!) niz wcale.
                              Kapielisko bylo bycze tak ze wzgledu na plec jak i ilosc wrazen. Moje
                              chlopaczysko zrobilo sie takie silne, ze bylby mnie glupi utopil.
                              Najfajniej zawsze jest po kapieli, hot tub, pryszniczek i w domku nozki na stol
                              z lampka wina w rece. Czego i Tobie zycze. Nigdzie tak sie dobrze nie relaksuje.
                              Tymi slowami ewangieli, zyczac milego wieczoru
                              oxoxoxoxoxoxoxo
                              tenSamduch
                              • Gość: samanta Re: dzien dobry Sam:) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.09.02, 23:30
                                A Ty miales nadzieje ,ze on na zawsze pozostanie slaba kruszynka?To juz pewnie
                                kawal chlopaka :) To co wy wyprawiacie w tej wodzie ,ze zaczynasz ryzykowac
                                swoim zyciem? ;) Ja dzisiaj jestem bezwinkowa,rano niestety musze wstac .Bleeee:
                                (
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka