krzysztof.r.m 16.09.02, 10:19 Argumentowac lepiej czy tylko kojarzyc? Kiepsko kojarze , a argumentowac moge to jedynie przechlodzeniem osrodka myslenia, ale czy to wlasciwy argument? Dzien dobry wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: crimen Re: Skojarzenia i argumenty IP: *.smlw.pl 16.09.02, 12:01 Kojarząc argumenty, argumentujesz skojarzenia:))) Witaj Krzysztofie. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: Skojarzenia i argumenty 16.09.02, 12:08 Gość portalu: crimen napisał(a): > Kojarząc argumenty, argumentujesz skojarzenia:))) > Witaj Krzysztofie. A witaj, i jak zycie? Nie dokucza i nie piesci, co? To tak jakby tesciowa, albo troche podobne... Tak kojarze ale z argumentami moze byc marnie... krzysztof.er.em Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Skojarzenia i argumenty IP: *.smlw.pl 16.09.02, 12:13 Z teściowymi to loteria, ale gdy ktoś chce żyć, to nie znajdziesz na to kontrargumentu, bo tu medycyna jest bezradna:))) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: Skojarzenia i argumenty 16.09.02, 12:17 Gość portalu: crimen napisał(a): > Z teściowymi to loteria, ale gdy ktoś chce żyć, to nie znajdziesz na to > kontrargumentu, bo tu medycyna jest bezradna:))) Jakkolwiek pewien weterynarz podobno ma osiagniecia... sam juz nie wiem czy argument to mocny czy tylko watle skojarzenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Skojarzenia i argumenty IP: *.smlw.pl 16.09.02, 12:28 Chyba nie tylko ten weterynarz ma osiągnięcia.Podobno każdy lekarz w końcu dorobi się własnego cmentarza, ale mówimy tu o wyjątkach potwierdzających regułę.Ta nasza wieczna ucieczka przed smugą cienia. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: Skojarzenia i argumenty 16.09.02, 13:58 osobiscie wole kojarzyc, argumenty kojarza mi sie z dyskusja, a tu mi sie za dobrze nie kojarzy:) hihihi jak widac skojarzenia to mija dobra strona hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: Skojarzenia i argumenty 16.09.02, 14:05 czarna_pantera2 napisała: > osobiscie wole kojarzyc, argumenty kojarza mi sie z dyskusja, a tu mi sie za > dobrze nie kojarzy:) hihihi jak widac skojarzenia to mija dobra strona hahaha I to jest bardzo mocny argument, a ten weterynarz to nieludzka specjalnosc. I to jest argument na kojarzenie. krm Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: Skojarzenia i argumenty 16.09.02, 14:14 czy miales moze na mysli moje zezwierzecenie?:) Odpowiedz Link Zgłoś