robsonick 16.09.02, 11:42 Czesc szaki jakos nie chce mi sie dzisiaj gadac moze mnie do tego przekonasz ?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saqqara Re: SaQQara :) 16.09.02, 11:47 czesc:) a co ja niby jestem? panienka na zawolanie od spelniania meskich zachcianek?;PP Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: SaQQara :) 16.09.02, 11:48 saqqara napisała: > czesc:) > a co ja niby jestem? panienka na zawolanie od spelniania meskich zachcianek?;PP > To nie ??????????? <oczy w slup> a tak mi sie wydawalo i bylo mi z tym bardzo milo a tobie do twarzy ;P Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: SaQQara :) 16.09.02, 11:53 a skad wniosek ze ja jestem do spelniania zachcianek, co?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: SaQQara :) 16.09.02, 11:56 saqqara napisała: > a skad wniosek ze ja jestem do spelniania zachcianek, co?;)) wyssany z mietowych cukierków a poza tym jest poniedzialek weekhend sie skonczyl to siem do roboty trzeba szaki wziac dlaczego masz miec lepiej odemnie ja tak ciezko wysilam sie zeby ciebie napisac a ty co myslisz ze sie wymigasz - a fiaga - do roboty i pisac mi tu a nie jakies sledztwo przeprowadza z Urzad sakrbowy jestes ze cie tak interesuja moje przemyslenia?????/ ;P Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: SaQQara :) 16.09.02, 12:00 a nie naskakuj tu na mnie z samego rana, bo ja jestem spionca jeszcze i nie w nastroju na bycie polite!!! a jesli o urzedy chodzi to ja nie ze skarbonki ale z CBŚ jestem, wiec nie ukrywaj tych lewych dochodow, tylko sie podziel;) Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: SaQQara :) 16.09.02, 12:04 saqqara napisała: > a nie naskakuj tu na mnie z samego rana, bo ja jestem spionca jeszcze i nie w > nastroju na bycie polite!!! a jesli o urzedy chodzi to ja nie ze skarbonki ale > > z CBŚ jestem, wiec nie ukrywaj tych lewych dochodow, tylko sie podziel;) To To CBŚto moze byc to ale ja nie naskakuje to Ty zaczelas a ja sie tylko bronie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: SaQQara :) 16.09.02, 12:10 no tak, i znowu wyjdzie, ze to moja wina, ze to ja budze zle instynkty w kazdym facecie, ktory jest taki biedny a ja taka niedobra, bo go mecze i zmuszam do obrony;)) Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: SaQQara :) 16.09.02, 12:15 saqqara napisała: > no tak, i znowu wyjdzie, ze to moja wina, ze to ja budze zle instynkty w kazdym > > facecie, ktory jest taki biedny a ja taka niedobra, bo go mecze i zmuszam do > obrony;)) > > Uffffffffff zaoszczedzilas mi ze 2 godzin czczej gadaniny bo prawda nie dociera do kobiet ale na szczescie ty jestes wampirkom i jednak cos jarzysz ;P dobrze dobrze i to mi sie w tobie podoba - tylko nie wpadnij w nadmierna euforie bo do idealu to musisz jeszcze duzo pracy wlozyc ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: SaQQara :) 16.09.02, 12:24 saqqara napisała: > phi! To wszystko ??? echh no coz idem :( nie bede sie narzucal Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: SaQQara :) 16.09.02, 12:33 saqqara napisała: > niby dokad to sie wybieramy, co? mam dzis kiepski humor mam nadzieje ze nie bedziesz miala mi za zle jak czasami walne jakas gafe. I jakos nie mam checi sie narzucac moze wydaje mi sie ... e nie wazne zmieniam teamt. Zimno ci naprawde bo czytalem na innych watkach Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: SaQQara :) 16.09.02, 12:36 nie narzucasz sie. jesli masz time, to call me:)) zimno.... siedze w kurtce, zgrzytam zebami i ogolnie warcze na kilomet, czyli standardowo, poniedzialek... Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: SaQQara :) 16.09.02, 12:46 saqqara napisała: > nie narzucasz sie. jesli masz time, to call me:)) > > zimno.... siedze w kurtce, zgrzytam zebami i ogolnie warcze na kilomet, czyli > standardowo, poniedzialek... rozumiem czyli trzeba cie przytulic :) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: SaQQara :) 16.09.02, 13:20 aha, przytulic mozna:)) ps. widzisz, jestem mila:)) Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: SaQQara :) 16.09.02, 13:31 saqqara napisała: > aha, przytulic mozna:)) > > ps. widzisz, jestem mila:)) taaaaaaaaaa a swistak siedzi i zawija ..... a jesli chodzi o przytulanie to ja zawsze jestem chetny :) Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: SaQQara :) 16.09.02, 13:34 saqqara napisała: > aha, przytulic mozna:)) > > ps. widzisz, jestem mila:)) Ofszem prafda .... Zafsze jezdes mila .... No coz napisalem to z jej przymuszonej woli ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: SaQQara :) 16.09.02, 13:37 saqqara napisała: > aha, przytulic mozna:)) > > ps. widzisz, jestem mila:)) Kazala napisac ze "z nieprzymuszonej woli", ale chromole nie bede sie plaszczyl, co to ja plastuga jestem ??/ qde nigdy chocby walcem po mnie jezdzila 'to nie bede sie plaszczyl az tak :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robsonick Re: SaQQara :) IP: *.net 16.09.02, 14:32 saqqara napisała: > czekam na kolejna wersje:)) "...i czekajac pokryla sie kolejna warstwa pajenczyn a z pod kurzu widac bylo jedynie wystajace kly..." :))) rob@ :) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: SaQQara :) 16.09.02, 14:42 tja? to sie jeszcze okaze, poczekaj, przez telefon bedziesz inaczej gadal:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robsonick Re: SaQQara :) IP: *.net 17.09.02, 08:27 saqqara napisała: > tja? to sie jeszcze okaze, poczekaj, przez telefon bedziesz inaczej gadal:)) TJaaaaaaa??? no ciekawe to dlaczego nie zadzwonilas :?? :)) no sproboj, sproboj;) rob@ :) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: SaQQara :) 17.09.02, 08:34 podpuszczasz mnie, ale ja sobie obiecalam ze mila bede... i bede, zobaczysz;))) Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: SaQQara :) 17.09.02, 08:58 saqqara napisała: > podpuszczasz mnie, ale ja sobie obiecalam ze mila bede... i bede, zobaczysz;))) No na razie moge uslyszec ale OK poczekamy i zobaczymy trzymam Cie za slowo (choc wolalbym za co innego ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick A moze zamiast SaQQara sa(o)(o)ara tez ladnie hi:) 17.09.02, 09:00 No comments ;P Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara bede mila 17.09.02, 09:04 nie dam sie sprowokowac!! nie zmieniaj mi nika, bo zobaczysz ale gwiazdy!;)) Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: bede mila 17.09.02, 09:07 saqqara napisała: > nie dam sie sprowokowac!! > nie zmieniaj mi nika, bo zobaczysz ale gwiazdy!;)) ale totaki wielemowiacy nick ;) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: bede mila 17.09.02, 09:14 owszem mowi wiele, ale nie o rozmiarze mojego biustonosza! saqqara to nekropola w starozytnym egipcie, czyli zwykly cmentarz. bo ja jestem cmentarzem dla facetow i juz. o! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: bede mila 17.09.02, 09:35 >. bo ja jestem cmentarzem dla facetow i juz. o! ;)) hymmm to musze sie zastanowic ....... no dobra raz kozie .. ops facetowi sierc jak umierac to z przytupem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: bede mila 17.09.02, 09:47 na cmentarzu sie nie tupie, nalezy zachowywac sie godnie i z nalezytym szacunkiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: bede mila 18.09.02, 08:20 saqqara napisała: > na cmentarzu sie nie tupie, nalezy zachowywac sie godnie i z nalezytym > szacunkiem:) No to zalezy od kultu cmentarnego sa ludu (i w polsce nie jest to obce) ktore na cmentarzu wyprawiaja obrzedy huczne i z przytupem np romowie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: bede mila 18.09.02, 08:47 ja jestem polski cmentarz, na mnie sie nie tupie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: bede mila 18.09.02, 08:56 saqqara napisała: > ja jestem polski cmentarz, na mnie sie nie tupie:)) no ja wiem na tobie sie robi ..... a czasem dzieci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: bede mila 18.09.02, 09:03 masz dziwne podejscie do cmentarzy. az boje sie zapytac jak u Ciebie zaduszki wygladaja:)) Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: bede mila 20.09.02, 08:42 saqqara napisała: > masz dziwne podejscie do cmentarzy. az boje sie zapytac jak u Ciebie zaduszki > wygladaja:)) Hymm ciekawe jak w kotekscie twych przemyslen wyobrazalabys sobie takie zaduszki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: bede mila 20.09.02, 08:49 saqqara napisała: > hm..... duzo zniczy i kwiatow:)) EEEEEEEEEEEeeeeeeeeeeeeeeeeee tam to takie ....... pospolite .. wszyscy tak robia a nie lepiej rozsypane róże wokół łózka, łóżko zasypane płatkami róż (koniecznie czerwone) wokół (zamiast zniczy) płonące świece po środku łoża leżąca śnieżnobiała kobieta bez zbednych dodatkow w postaci ubrania, półmrok, pojękiwania, wyczekiwanie ...... istna krypta ;))) hihih Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: bede mila 20.09.02, 08:55 prosze mi tu kitow nie wciskac! co jak co ale ja jeszcze nie slyszalam zeby ktos w krypcie pojekiwal;))) reszta moze byc, obiecuje ze bede ladnie lezec w trumience, tylko prosze pamietac, zeby bez poduszek bylo, bo ja spie bez poduszek:)) Odpowiedz Link Zgłoś