Dodaj do ulubionych

SaQQara :)

16.09.02, 11:42
Czesc szaki jakos nie chce mi sie dzisiaj gadac moze mnie do tego
przekonasz ?? ;)
Obserwuj wątek
    • saqqara Re: SaQQara :) 16.09.02, 11:47
      czesc:)
      a co ja niby jestem? panienka na zawolanie od spelniania meskich zachcianek?;PP
      • robsonick Re: SaQQara :) 16.09.02, 11:48
        saqqara napisała:

> czesc:)
        > a co ja niby jestem? panienka na zawolanie od spelniania meskich
        zachcianek?;PP
        >

To nie ??????????? <oczy w slup> a tak mi sie wydawalo i bylo mi z tym bardzo
        milo a tobie do twarzy ;P
        • saqqara Re: SaQQara :) 16.09.02, 11:53
          a skad wniosek ze ja jestem do spelniania zachcianek, co?;))
          • robsonick Re: SaQQara :) 16.09.02, 11:56
            saqqara napisała:

> a skad wniosek ze ja jestem do spelniania zachcianek, co?;))
            wyssany z mietowych cukierków a poza tym jest poniedzialek weekhend sie
            skonczyl to siem do roboty trzeba szaki wziac dlaczego masz miec lepiej odemnie
            ja tak ciezko wysilam sie zeby ciebie napisac a ty co myslisz ze sie wymigasz -
            a fiaga - do roboty i pisac mi tu a nie jakies sledztwo przeprowadza z Urzad
            sakrbowy jestes ze cie tak interesuja moje przemyslenia?????/ ;P
            • saqqara Re: SaQQara :) 16.09.02, 12:00
              a nie naskakuj tu na mnie z samego rana, bo ja jestem spionca jeszcze i nie w
              nastroju na bycie polite!!! a jesli o urzedy chodzi to ja nie ze skarbonki ale
              z CBŚ jestem, wiec nie ukrywaj tych lewych dochodow, tylko sie podziel;)
              • robsonick Re: SaQQara :) 16.09.02, 12:04
                saqqara napisała:

> a nie naskakuj tu na mnie z samego rana, bo ja jestem spionca jeszcze i nie w
                > nastroju na bycie polite!!! a jesli o urzedy chodzi to ja nie ze skarbonki
                ale
                >
                > z CBŚ jestem, wiec nie ukrywaj tych lewych dochodow, tylko sie podziel;)

To To CBŚto moze byc to ale ja nie naskakuje to Ty zaczelas a ja sie tylko
                bronie ;)
                • saqqara Re: SaQQara :) 16.09.02, 12:10
                  no tak, i znowu wyjdzie, ze to moja wina, ze to ja budze zle instynkty w kazdym
                  facecie, ktory jest taki biedny a ja taka niedobra, bo go mecze i zmuszam do
                  obrony;))

• robsonick Re: SaQQara :) 16.09.02, 12:15
                    saqqara napisała:

> no tak, i znowu wyjdzie, ze to moja wina, ze to ja budze zle instynkty w
                    kazdym
                    >
                    > facecie, ktory jest taki biedny a ja taka niedobra, bo go mecze i zmuszam do
                    > obrony;))
                    >
                    >

Uffffffffff zaoszczedzilas mi ze 2 godzin czczej gadaniny bo prawda nie dociera
                    do kobiet ale na szczescie ty jestes wampirkom i jednak cos jarzysz ;P dobrze
                    dobrze i to mi sie w tobie podoba - tylko nie wpadnij w nadmierna euforie bo do
                    idealu to musisz jeszcze duzo pracy wlozyc ;)))
                    • saqqara Re: SaQQara :) 16.09.02, 12:21
                      phi!
                      • robsonick Re: SaQQara :) 16.09.02, 12:24
                        saqqara napisała:

> phi!
                        To wszystko ??? echh no coz idem :( nie bede sie narzucal
                        • saqqara Re: SaQQara :) 16.09.02, 12:28
                          niby dokad to sie wybieramy, co?
                          • robsonick Re: SaQQara :) 16.09.02, 12:33
                            saqqara napisała:

> niby dokad to sie wybieramy, co?

mam dzis kiepski humor mam nadzieje ze nie bedziesz miala mi za zle jak czasami
                            walne jakas gafe. I jakos nie mam checi sie narzucac moze wydaje mi sie ... e
                            nie wazne zmieniam teamt. Zimno ci naprawde bo czytalem na innych watkach
                            • saqqara Re: SaQQara :) 16.09.02, 12:36
                              nie narzucasz sie. jesli masz time, to call me:))

zimno.... siedze w kurtce, zgrzytam zebami i ogolnie warcze na kilomet, czyli
                              standardowo, poniedzialek...
                              • robsonick Re: SaQQara :) 16.09.02, 12:46
                                saqqara napisała:

> nie narzucasz sie. jesli masz time, to call me:))
                                >
                                > zimno.... siedze w kurtce, zgrzytam zebami i ogolnie warcze na kilomet, czyli
                                > standardowo, poniedzialek...

rozumiem czyli trzeba cie przytulic :)
                                • saqqara Re: SaQQara :) 16.09.02, 13:20
                                  aha, przytulic mozna:))

ps. widzisz, jestem mila:))
                                  • robsonick Re: SaQQara :) 16.09.02, 13:31
                                    saqqara napisała:

> aha, przytulic mozna:))
                                    >
                                    > ps. widzisz, jestem mila:))
                                    taaaaaaaaaa a swistak siedzi i zawija ..... a jesli chodzi o przytulanie to ja
                                    zawsze jestem chetny :)
                                  • robsonick Re: SaQQara :) 16.09.02, 13:34
                                    saqqara napisała:

>
                                    Ofszem prafda ....
                                    Zafsze jezdes mila ....

No coz napisalem to z jej przymuszonej woli ;)))
                                  • robsonick Re: SaQQara :) 16.09.02, 13:37
                                    saqqara napisała:

>

Kazala napisac ze "z nieprzymuszonej woli", ale chromole nie bede sie
                                    plaszczyl, co to ja plastuga jestem ??/ qde nigdy chocby walcem po mnie
                                    jezdzila 'to nie bede sie plaszczyl az tak :)))))))))))
                                    • saqqara Re: SaQQara :) 16.09.02, 13:47
                                      czekam na kolejna wersje:))
                                      • Gość: robsonick Re: SaQQara :) IP: *.net 16.09.02, 14:32
                                        saqqara napisała:

> czekam na kolejna wersje:))
                                        "...i czekajac pokryla sie kolejna warstwa pajenczyn a z pod kurzu widac bylo
                                        jedynie wystajace kly..." :)))

rob@ :)
                                        • saqqara Re: SaQQara :) 16.09.02, 14:42
                                          tja? to sie jeszcze okaze, poczekaj, przez telefon bedziesz inaczej gadal:))
                                          • Gość: robsonick Re: SaQQara :) IP: *.net 17.09.02, 08:27
                                            saqqara napisała:

> tja? to sie jeszcze okaze, poczekaj, przez telefon bedziesz inaczej gadal:))
                                            TJaaaaaaa??? no ciekawe to dlaczego nie zadzwonilas :?? :)) no sproboj,
                                            sproboj;)

rob@ :)
                                            • saqqara Re: SaQQara :) 17.09.02, 08:34
                                              podpuszczasz mnie, ale ja sobie obiecalam ze mila bede... i bede, zobaczysz;)))
                                              • robsonick Re: SaQQara :) 17.09.02, 08:58
                                                saqqara napisała:

> podpuszczasz mnie, ale ja sobie obiecalam ze mila bede... i bede,
                                                zobaczysz;)))

No na razie moge uslyszec ale OK poczekamy i zobaczymy trzymam Cie za slowo
                                                (choc wolalbym za co innego ;))
                                                • robsonick A moze zamiast SaQQara sa(o)(o)ara tez ladnie hi:) 17.09.02, 09:00
                                                  No comments ;P
                                                  • saqqara bede mila 17.09.02, 09:04
                                                    nie dam sie sprowokowac!!
                                                    nie zmieniaj mi nika, bo zobaczysz ale gwiazdy!;))
                                                  • robsonick Re: bede mila 17.09.02, 09:07
                                                    saqqara napisała:

> nie dam sie sprowokowac!!
                                                    > nie zmieniaj mi nika, bo zobaczysz ale gwiazdy!;))
                                                    ale totaki wielemowiacy nick ;)
                                                  • saqqara Re: bede mila 17.09.02, 09:14
                                                    owszem mowi wiele, ale nie o rozmiarze mojego biustonosza!
                                                    saqqara to nekropola w starozytnym egipcie, czyli zwykly cmentarz. bo ja jestem
                                                    cmentarzem dla facetow i juz. o! ;))
                                                  • robsonick Re: bede mila 17.09.02, 09:35
                                                    >. bo ja jestem cmentarzem dla facetow i juz. o! ;))
                                                    hymmm to musze sie zastanowic ....... no dobra raz kozie .. ops facetowi sierc
                                                    jak umierac to z przytupem ;)
                                                  • saqqara Re: bede mila 17.09.02, 09:47
                                                    na cmentarzu sie nie tupie, nalezy zachowywac sie godnie i z nalezytym
                                                    szacunkiem:)
                                                  • robsonick Re: bede mila 18.09.02, 08:20
                                                    saqqara napisała:

> na cmentarzu sie nie tupie, nalezy zachowywac sie godnie i z nalezytym
                                                    > szacunkiem:)
                                                    No to zalezy od kultu cmentarnego sa ludu (i w polsce nie jest to obce) ktore
                                                    na cmentarzu wyprawiaja obrzedy huczne i z przytupem np romowie ;)
                                                  • saqqara Re: bede mila 18.09.02, 08:47
                                                    ja jestem polski cmentarz, na mnie sie nie tupie:))
                                                  • robsonick Re: bede mila 18.09.02, 08:56
                                                    saqqara napisała:

> ja jestem polski cmentarz, na mnie sie nie tupie:))
                                                    no ja wiem na tobie sie robi ..... a czasem dzieci ;)
                                                  • saqqara Re: bede mila 18.09.02, 09:03
                                                    masz dziwne podejscie do cmentarzy. az boje sie zapytac jak u Ciebie zaduszki
                                                    wygladaja:))
                                                  • robsonick Re: bede mila 20.09.02, 08:42
                                                    saqqara napisała:

> masz dziwne podejscie do cmentarzy. az boje sie zapytac jak u Ciebie zaduszki
                                                    > wygladaja:))

Hymm ciekawe jak w kotekscie twych przemyslen wyobrazalabys sobie takie
                                                    zaduszki ;)
                                                  • saqqara Re: bede mila 20.09.02, 08:44
                                                    hm..... duzo zniczy i kwiatow:))
                                                  • robsonick Re: bede mila 20.09.02, 08:49
                                                    saqqara napisała:

> hm..... duzo zniczy i kwiatow:))
                                                    EEEEEEEEEEEeeeeeeeeeeeeeeeeee tam to takie ....... pospolite .. wszyscy tak
                                                    robia a nie lepiej rozsypane róże wokół łózka, łóżko zasypane płatkami róż
                                                    (koniecznie czerwone) wokół (zamiast zniczy) płonące świece po środku łoża
                                                    leżąca śnieżnobiała kobieta bez zbednych dodatkow w postaci ubrania, półmrok,
                                                    pojękiwania, wyczekiwanie ...... istna krypta ;))) hihih
                                                  • saqqara Re: bede mila 20.09.02, 08:55
                                                    prosze mi tu kitow nie wciskac! co jak co ale ja jeszcze nie slyszalam zeby
                                                    ktos w krypcie pojekiwal;)))

reszta moze byc, obiecuje ze bede ladnie lezec w trumience, tylko prosze
                                                    pamietac, zeby bez poduszek bylo, bo ja spie bez poduszek:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka