Dodaj do ulubionych

Kiteeeeeeeeek !!!!!!!!!

17.09.02, 15:03
albo lekarza !!:)))
Obserwuj wątek
    • mathildae Re: Kiteeeeeeeeek !!!!!!!!! 17.09.02, 15:18
      a siostra milosierdzia tez sie nada?
      ;)
      • men_ Re: Kiteeeeeeeeek !!!!!!!!! 17.09.02, 15:38
        Niiiiiii kuda !!!:)
    • Gość: men_ Re: Kiteeeeeeeeek !!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.02, 15:48
      lekarza !:)
      \
      men_ napisał:

> albo lekarza !!:)))
      • blondyna_z_klopa Re: Kiteeeeeeeeek !!!!!!!!! 17.09.02, 15:51
        a bylo tedy do lekarza leciec, a nie na mnie wyladowywac nadmiar.... tego,
        no...zapedu!
    • kitek1 co sie znowu, drzesz............... 17.09.02, 16:08
      nastaw tylek,
      siostra matyldka,
      juz wie, co ma zrobic:)
      • juz_nieznudzona Re: co sie znowu, drzesz............... 17.09.02, 16:11
        Ma strzykawę na 50ml
        • mathildae Re: co sie znowu, drzesz............... 17.09.02, 16:25
          no cos ty?!
          na prawdziwego Mena to trzeba z 500ml!!!
          :)
          • juz_nieznudzona Re: co sie znowu, drzesz............... 17.09.02, 16:27
            to prawdziwi meni są tacy duzi?
            • Gość: mario2 Re: co sie znowu, drzesz............... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 16:30
              ogromne bydleta :o)
              • Gość: juz_nieznudzona Re: co sie znowu, drzesz............... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.02, 16:40
                to u nas takich nie ma, chip, chlip...
          • Gość: men_ Re: co sie znowu, drzesz............... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.02, 16:29
            prawie :)

mathildae napisała:

> no cos ty?!
            > na prawdziwego Mena to trzeba z 500ml!!!
            > :)
            • mathildae Re: co sie znowu, drzesz............... 17.09.02, 16:36
              uscislijmy:
              prawie taki duzy
              czy ...
              prawie takie bydle?
              ;)
              • Gość: mario2 Re: co sie znowu, drzesz............... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 16:37
                prawie takie duze bydle :o)
                • Gość: juz nieznudzona Re: co sie znowu, drzesz............... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.02, 16:42
                  poprostu: bydlę
                • mathildae Re: co sie znowu, drzesz............... 17.09.02, 16:42
                  znaczy sie rogacizna;)
                  moze jeszcze czerwona rasy holenderskiej?
                  ;)))
                  • Gość: mario2 Re: co sie znowu, drzesz............... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 16:43
                    co ty EWG-owskie normy wprowadzasz. Nasz, swojski- polski rogacz! :o)
                    • mathildae Re: co sie znowu, drzesz............... 17.09.02, 16:45
                      Ty nie myl pojec, co?!
                      albo bydle albo jelen!;)
                      tu nie ma wash&go, 2w1!
                      no chyba zeby los, po prostu los;)))
                      • Gość: mario2 Re: co sie znowu, drzesz............... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 16:45
                        to juz od kobiety zalezy, nie uwazasz?
                  • Gość: juz nieznudzona Re: co sie znowu, drzesz............... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.02, 16:44
                    co, prawdziwy men rogacizną?
                    • Gość: mario2 Re: co sie znowu, drzesz............... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 16:45
                      no chyba nie bedziesz go od trzody wyzywac? :o)
                      • mathildae Re: co sie znowu, drzesz............... 17.09.02, 16:46
                        kiedy to jest wazki problem;
                        trzoda lesna czy domowa?
                        ;)
                        • Gość: juz nieznudzona Re: prawdziwy men IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.02, 16:47
                          nie ma rogów.
                        • Gość: mario2 Re: co sie znowu, drzesz............... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 16:48
                          pojdzmy na kompromis- juz udomowiona :o)
                          • ulalka Re: co sie znowu, drzesz............... 17.09.02, 16:51
                            a gdzie krowa z wielkim cycem, skoro jest los, po prostu los? ;-)))
                            • mathildae Re: co sie znowu, drzesz............... 17.09.02, 16:53
                              Cycek to Empek;)
                              wmurowalo go i polecial z placzem do domu;)))

ulalka napisała:

> a gdzie krowa z wielkim cycem, skoro jest los, po prostu los? ;-)))
                          • mathildae Re: co sie znowu, drzesz............... 17.09.02, 16:52
                            ostatni mustang ujezdzony?!

ech, juz nie ma dzikich koni....
                            ;)
                            • 0nly Re: co sie znowu, drzesz............... 17.09.02, 16:54
                              to men_ tez nie ma prawdziwego konia, tylko na biegunach?????
                              • Gość: mario2 Re: co sie znowu, drzesz............... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 16:56
                                takiego wykrzywionego, czy tak wybujanego?

poza tym, skad Ty o tym wiesz?
                                • 0nly Re: co sie znowu, drzesz............... 17.09.02, 17:02
                                  wybujalego.....:)

a skad wiem? to proste, mam autowizje w stanie dnia poprzedniego, he he he....
                                  zreszta mowilam juz ze men_ mnie sie po nocy sni....he he he
                            • Gość: mario2 Re: co sie znowu, drzesz............... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 16:55
                              nie badz taka menrylka razem ze stanem borysem:
                              tylko koni, tylko koni, tylko koni, tylko koni zal!
                              • mathildae Re: co sie znowu, drzesz............... 17.09.02, 16:57
                                no, wprawdzie temu naszemu Menowi to do krakowiaczka daleko (w koncu ma tylko
                                jednego konika) ale jak sie postara, to na kolacje powinien zdazyc!
                                a o to chyba chodzi, nie?
                                ;)
                                • Gość: mario2 Re: co sie znowu, drzesz............... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 16:59
                                  a potem zaspiewa:
                                  moj kon, moj kon, moj kon
                                  nie miesci mi sie w dlon!

A moja to wina, ze on ma takie male dlonie?
                                • Gość: ulalka Re: co sie znowu, drzesz............... IP: 195.116.200.* 17.09.02, 17:02
                                  aaaa.. krakowiaczek to jeszcze i szabli nie wyjmowal ;-))))))))
    • kitek1 nawijaj meniku, co chcialas.................. 17.09.02, 16:56
      bo tu znowu jakas jalowa dyskusja sie rozpetala.
      na temat pojemnosci twojego ejajkulatu:)
      • Gość: mario2 Re: nawijaj meniku, co chcialas.................. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 16:58
        to on jeszcze potrafi ejakulowac?
      • Gość: oona Re: nawijaj meniku, co chcialas.................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.02, 16:58
        mało konstruktywna,fakt:(
        • kitek1 moze ty uneczko wiesz........................ 17.09.02, 17:00
          co un chcial,
          • Gość: oona Re: moze ty uneczko wiesz........................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.02, 17:01
            ba,nie jestem pewna czy on wiedział czego chciał:)
        • Gość: mario2 Re: nawijaj meniku, co chcialas.................. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 17:00
          z pustego i Salomon nie naleje, tfu, ejakuluje :o)
        • mathildae Re: to tylko cieszyc sie nalezy;) 17.09.02, 17:01
          bo jakbysmy zaczeli konstruktywna krytyke men_skosci przeprowadzac to ....
          az strach pomyslec;)
          wielu musialoby wystapic z szeregu!
          ;)))
          • Gość: oona Re: to tylko cieszyc sie nalezy;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.02, 17:03
            mathildae napisała:

> bo jakbysmy zaczeli konstruktywna krytyke men_skosci przeprowadzac to ....
            > az strach pomyslec;)
            > wielu musialoby wystapic z szeregu!
            > ;)))

wystąpić z szeregu i pach-pach...na odstrzał??:))
          • kitek1 no ty babciu, to doswiadczenie masz............ 17.09.02, 17:03
            w badaniu men_skosci:)
            • mathildae Re: no ty babciu, to doswiadczenie masz.......... 17.09.02, 17:05
              pewnie!;)
              od lat staram sie zbadac Twoja i cos znalesc jej nie moge;(
              moze mi lupa potrzebna, jak myslisz?
              ;)
              • kitek1 albo luneta................. 17.09.02, 17:07
                bo jak mnie znowu noclegiem,
                pod jablonka bedziesz straszyc,
                to na pewno do zadnego zblizenia nie dojdzie,
                • mathildae Re: albo luneta................. 17.09.02, 17:12
                  najlepiej od razu teleskop - silniejsza ogniskowa;)
                  a Ty mnie tez nie strasz tymi bliskimi spotkaniami trzeciego stopnia!
                  bo sie do mnie wybierasz jak ten kot w worku za morze!
                  ;)))
                  • kitek1 jak juz bylem bardzo............. 17.09.02, 17:15
                    blisko,
                    bo w skierniewicach,
                    to ty na finow wyskoczylas:)
                  • Gość: ulalka Mathildae :-)))))) IP: 195.116.200.* 17.09.02, 17:19
                    mysle, ze zasluzylas na order w postaci czekoladowego medalu w zlotku, za
                    wysoce rozbudowane porownanie Kitusia ;-)))))))))

ps. niech mi ktos wyjasni, dlaczego od jakiegos czasu, mimo, ze bezwzrokowo
                    dobrze sobie radze, pisac mi sie chce zamiast Kituś, to "Kutuś"? ;-))))))))
                    pzdr
                    • kitek1 ulaleczko, lepiej uwazaj na czcionki............. 17.09.02, 18:16
                      i o lodach pamietaj:)
                    • mathildae Re: Mathildae :-)))))) 18.09.02, 09:31
                      Ulalko, medal przyjmuje i zjem go ze smakiem;)

no a Kitka to ja znam jak tego lysego konia, w koncu to moja - nie da sie
                      ukryc - rodzina!;(
                      • kitek1 chyba Cie rozdziewicze w koncu babciu droga....... 18.09.02, 09:33
                        za tego smutasa:(
                        • mathildae Re: aluzju poniala;) 18.09.02, 10:05
                          ide sie upic. ze szczescia;PPP
                          • kitek1 ja z Toba:))) 18.09.02, 14:42
                            babciu kochana:)
                            • mathildae Re: ja z Toba:))) 18.09.02, 14:57
                              to chodz, wnusiu - zaraz Empek odpali czysta na sasiednim watku.
                              w koncu jak masz sie upic, to lepiej zebym miala na Ciebie baczenie;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka