Dodaj do ulubionych

Lista inteligentnych forumowiczow:

07.10.05, 20:44
Jestem sama, czy ktos sie dolaczy?

---
Przyjaciele są jak ciche aniołki,
które podnoszą nas, gdy nasze skrzydła opadają.
Obserwuj wątek
    • trzpiot_1 Re: Lista inteligentnych forumowiczow: 07.10.05, 20:48
      Nikt się nie chce przyznać bo i rzeczywiście, to takie krępujące.
      • bettina75 Re: Lista inteligentnych forumowiczow: 07.10.05, 20:50
        Uwazanie sie za inteligentnego czlowieka uwazasz krepujace?
        • trzpiot_1 Re: Lista inteligentnych forumowiczow: 07.10.05, 20:59
          Ależ skąd, przecież wszyscy w głębi ducha uważamy się za inteligentnych. Jednak
          trąbienie o tym wszem i wobec już nie każdemu tak łatwo przychodzi :)
          • bettina75 Re: Lista inteligentnych forumowiczow: 07.10.05, 21:01
            Nie musisz sie tym chwalic, tylko poprostu sie podpisac:))
            • trzpiot_1 Re: Lista inteligentnych forumowiczow: 07.10.05, 21:03
              No i właśnie o to chodzi, że się nie podpiszę :)
              • bettina75 Re: Lista inteligentnych forumowiczow: 07.10.05, 21:04
                Skromnoscia daleko nie zajdziesz w dzisiejszych czasach.
                Na ten temat moglabym ksiazki pisac z mojego prywatnego zycia:))
              • bettina75 Re: Lista inteligentnych forumowiczow: 07.10.05, 21:13
                Trzpiotku, nie obrazaj sie na mnie, prosze, to byla moja serdeczna rada dla
                Ciebie:)))
                • trzpiot_1 Re: Lista inteligentnych forumowiczow: 07.10.05, 21:16
                  Wcale nie miałam zamiaru się obrażać. Robię to tylko wtedy, kiedy mi wygodnie :))
                  • bettina75 Re: Lista inteligentnych forumowiczow: 07.10.05, 21:17
                    A taka z Ciebie spryciala?
        • konrado80 Re: Lista inteligentnych forumowiczow: 07.10.05, 20:59
          może przyznawanie się że w piatek wieczorem siedzi się w domu samemu
          • bettina75 Re: Lista inteligentnych forumowiczow: 07.10.05, 21:00
            Ah! tu jest pies pogrzebany....
            • konrado80 Re: Lista inteligentnych forumowiczow: 07.10.05, 21:02
              czy tutaj, to tego nie wiem
              jakiś czas temu próbowałem zorganizować na pewnym forum spotkanie
              ludzie samotni, skarżący się że nie siedzą w domu i nie mają z kim się spotkać
              ale jak przyszło co do czego, to nagle wszyscy znikali, nie było nikogo
              • bettina75 Re: Lista inteligentnych forumowiczow: 07.10.05, 21:03
                A moze oni wcale nie sa samotni, tylko czuja sie samotni?
                • konrado80 Re: Lista inteligentnych forumowiczow: 07.10.05, 21:04
                  są i boją się, tylko pytanie czego??
                  spotkania sie z innymi? przecież tego chcą
                  • bettina75 Re: Lista inteligentnych forumowiczow: 07.10.05, 21:08
                    Boja sie, ze nie beda zaakceptowani przez innych.
                    Kazdy z nas na tym forum, probuje sobie wyobrazic swojego rozmowce.
                    Oczami wyobrazni widzimy nasze idealy, jakie chcielibysmy spotkac w realu, ale
                    niestety, rzeczywistosc jest inna...
                  • wesolutka72 Re: Lista inteligentnych forumowiczow: 07.10.05, 21:08
                    Jako blondynka, nie jestem inteligentna :P :))
                    • bettina75 Re: Lista inteligentnych forumowiczow: 07.10.05, 21:10
                      Ja jestem naturalna blondynka, ale inteligentna:)
                      Z glupich wicow nic sobie nie robie, bo po to sa, zeby nas rozbawialy:)))
                    • konrado80 właśnie widać, bo pomyliłaś wątki :PPP 07.10.05, 21:11

• wesolutka72 Re: właśnie widać, bo pomyliłaś wątki :PPP 07.10.05, 21:12
                        to do mnie czy do betiny? :PPPPP :))))
                        • bettina75 Re: właśnie widać, bo pomyliłaś wątki :PPP 07.10.05, 21:13
                          Do mnie napewno to nie bylo:))
                        • trzpiot_1 Re: właśnie widać, bo pomyliłaś wątki :PPP 07.10.05, 21:14
                          No co Ty, to do mnie było :)
                          • konrado80 to było do tej blondynki :PPP 07.10.05, 21:19

• bettina75 Re: to było do tej blondynki :PPP 07.10.05, 21:21
                              heh? jak narazie, to mamy tu tylko dwie, z czego ja, napewna ta nie jestem:))
                            • trzpiot_1 Re: to było do tej blondynki :PPP 07.10.05, 21:21
                              A ja to niby co, ruda jakaś? ;)
                              • bettina75 Re: to było do tej blondynki :PPP 07.10.05, 21:22
                                Rudzielce sa podobno szczegolnie inteligentne, albo zmyslowe?
                                • konrado80 ech dziewczyny, to nie do Was, to do Wesołej :)) 07.10.05, 21:24

• wesolutka72 Re: ech dziewczyny, to nie do Was, to do Wesołej 07.10.05, 21:24
                                    konrado.... :PPPPPPPPPP :))))))))))))
                                    • konrado80 Re: ech dziewczyny, to nie do Was, to do Wesołej 07.10.05, 21:26
                                      też Cię lubie ;)))
                                      • wesolutka72 Re: ech dziewczyny, to nie do Was, to do Wesołej 07.10.05, 21:31
                                        taaak? hmmm, jestes tego pewny? :PP :)))

konrado80 napisał:

> też Cię lubie ;)))
                                        • konrado80 Re: ech dziewczyny, to nie do Was, to do Wesołej 07.10.05, 21:32
                                          no co Ty, to tylko ściema :PP
                                          • wesolutka72 Re: ech dziewczyny, to nie do Was, to do Wesołej 07.10.05, 21:36
                                            uff, to dobrze, juz sie przestraszylam :PP :))))))
                                            • konrado80 Re: ech dziewczyny, to nie do Was, to do Wesołej 07.10.05, 21:44
                                              nawet nie wiem jak mogłaś pomyśleć, że niby ja Ciebie?? phi :PP
                                  • bettina75 Re: ech dziewczyny, to nie do Was, to do Wesołej 07.10.05, 21:26
                                    Ech Konrado, ja to juz duzo wczesniej rozgrylam, musisz troche poczytac:))
                                    Nie chcialam byc tak bezposrednia...
                                    • konrado80 Re: ech dziewczyny, to nie do Was, to do Wesołej 07.10.05, 21:27
                                      wiem, wiem ;)
                                      czytam, ale trzpiot jakaś dzisiaj ospała :P
                                  • trzpiot_1 Re: ech dziewczyny, to nie do Was, to do Wesołej 07.10.05, 21:26
                                    Konradku, czy Ty przypadkiem... nie jesteś blondynem?? ;))
                                    • konrado80 nigdy :P mam czarne włosy ;) 07.10.05, 21:27

• bettina75 Re: nigdy :P mam czarne włosy ;) 07.10.05, 21:29
                                        OH!!! to moze byc baaaaaardzo interesujace:))
                                        • konrado80 Re: nigdy :P mam czarne włosy ;) 07.10.05, 21:29
                                          taaak, a chcesz jeszcze o tym porozmawiać? :)))
                                          • bettina75 Re: nigdy :P mam czarne włosy ;) 07.10.05, 21:31
                                            No bo przciwne bieguny lubia sie przyciagac...czy tak nie jest?
                                            • konrado80 Re: nigdy :P mam czarne włosy ;) 07.10.05, 21:35
                                              hmmm, coś konkretnego masz na myśli?? ;)
                                              • bettina75 Re: nigdy :P mam czarne włosy ;) 07.10.05, 21:40
                                                No wlasnie, czy Ty przeczytales ten artykul do konca?
                                                Wtedy moze wiedzialbys, co mam na mysli:))
                                                • konrado80 Re: nigdy :P mam czarne włosy ;) 07.10.05, 21:43
                                                  tak tylko przeleciałem i zapodałem na forum
                                                  zresztą w tym artykule nie ma odpowiedzi na moje zapytanie
                                                  • bettina75 Re: nigdy :P mam czarne włosy ;) 07.10.05, 21:45
                                                    Odpowiedz jest, ale ukryta w znaczeniu slow:)
                                                    Sprobuj sam to rozszyfrowac...
                                                    Jezeli Ci sie nie uda, mozesz uznac za niewazna:)
                                                  • konrado80 Re: nigdy :P mam czarne włosy ;) 07.10.05, 21:50
                                                    nie ma rzeczy nieważnych, są tylko miej lub bardziej ważne :P
                                                    co do rozszyfrowania to będzie trzeba poczekać do jutra ;)
                                                    bo teraz sprzątam :))
                                                  • bettina75 Re: nigdy :P mam czarne włosy ;) 07.10.05, 21:51
                                                    Ty to sobie czas wybrales mna sprzatanie...
                                                    U mnie juz dawno jak w pokoiku dla lalek:))
                                                  • konrado80 Re: nigdy :P mam czarne włosy ;) 07.10.05, 21:53
                                                    ja już od poludnia sprzątam
                                                    ale co chwila na maila trza było odpisać ;))
                                                  • bettina75 Re: nigdy :P mam czarne włosy ;) 07.10.05, 21:58
                                                    no tak, maile sa wazniejsze:)
                                                    a ja prawie caly poranek sprzatalam.. ufff
                                                  • konrado80 Re: nigdy :P mam czarne włosy ;) 07.10.05, 22:01
                                                    ważna osoba z którą była wymiana maili ;)
                                                  • bettina75 Re: nigdy :P mam czarne włosy ;) 07.10.05, 22:02
                                                    Jak wazna, to tym bardziej:)
                                                  • bettina75 Re: nigdy :P mam czarne włosy ;) 07.10.05, 22:06
                                                    intersujaco...:)
                                                  • st.anne Re: nigdy :P mam czarne włosy ;) 07.10.05, 22:06
                                                    Ze co? :))
                                                  • konrado80 Betinko sprawdź @ 07.10.05, 22:07

• bettina75 Re: Betinko sprawdź @ 07.10.05, 22:09
                                                    Sprawdzila i juz sie wyrazila:)
                                                  • st.anne konradooooooooooooo 07.10.05, 22:11
                                                    Czy ja po chinsku mowie, czy co? ja naleze do rzadkiego typu kobiet, ktore
                                                    mowiac:nie, dziekuje. maja na mysli: NIE, DZIEKUJE.:PPP
                                                    :)))))
                                                  • konrado80 st.anne 07.10.05, 22:12
                                                    ale ja już taki jestem ;)
                                                  • st.anne Re: st.anne 07.10.05, 22:16
                                                    Tzn jaki?! :PP
                                                  • konrado80 Re: st.anne 07.10.05, 22:18
                                                    taki jak na zdjęciu ;)
                                                  • st.anne Re: st.anne 07.10.05, 22:23
                                                    Ale nie pasujesz do mojego koloru scian :PP :)))
                                                  • konrado80 Re: st.anne 07.10.05, 22:28
                                                    to wyrzuć do śmieci
                                                  • st.anne Re: st.anne 07.10.05, 22:31
                                                    No co Ty!! kosz juz pelny :PP :))
                                                    chyba sie nie obraziles na serio?! :))
                                                    mimoza czy co? :P
                                                  • konrado80 Re: Betinko sprawdź @ 07.10.05, 22:13
                                                    ale co śie wyraziła??
                                                  • bettina75 Re: Betinko sprawdź @ 07.10.05, 22:13
                                                    Pozytywnie:))
                                                  • konrado80 Re: Betinko sprawdź @ 07.10.05, 22:17
                                                    ;)
                                              • wesolutka72 Re: nigdy :P mam czarne włosy ;) 07.10.05, 21:43
                                                konrado, a dlaczego ja nie mam jeszcze Twojego zdjecia? :))))
                                                • konrado80 Re: nigdy :P mam czarne włosy ;) 07.10.05, 21:45
                                                  bo ja nie mam Twojego :P
                                                  • wesolutka72 Re: nigdy :P mam czarne włosy ;) 07.10.05, 21:45
                                                    wysylaj pierwszy :))
                                                  • konrado80 Miałem zamiar wysłać ale zawsze ustępuje... 07.10.05, 21:52
                                                    pierwszeństwa kobiecie ;)
                                                  • wesolutka72 Re: Miałem zamiar wysłać ale zawsze ustępuje... 07.10.05, 21:53
                                                    albo wysylasz teraz, albo okazja przepada :))))))
                                                  • st.anne wesolutka :) 07.10.05, 21:55
                                                    To sobie wyobraz, ze tego swojego realnego przytulasz, a on zawalu serca
                                                    dostaje, bo Twoj pokoj caly konradem wytapetowany!:P :))
                                                  • konrado80 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD 07.10.05, 21:56
                                                    ale się uśmiałem :)))))
                                                  • st.anne Re: nigdy :P mam czarne włosy ;) 07.10.05, 21:46
                                                    Co Wy robicie z tymi zdjeciami?! Wyklejacie sobie pokoje, czy co?! :)
                                                  • wesolutka72 Re: nigdy :P mam czarne włosy ;) 07.10.05, 21:47
                                                    anne, tak, wieszam sobie nad lozkiem i wzdycham wieczorami :PPPP :))))))))))
                                                  • bettina75 Re: nigdy :P mam czarne włosy ;) 07.10.05, 21:49
                                                    Zamiast sie z nim spotkac i przestac wzdychac:))
                                                  • bettina75 Re: nigdy :P mam czarne włosy ;) 07.10.05, 21:49
                                                    ten post byl do wesolutkiej:)
                                                  • st.anne Re: nigdy :P mam czarne włosy ;) 07.10.05, 21:50
                                                    Czesc:))
                                                    a nie lepiej by bylo sobie kogos realnego nad lozkiem powiesic? :PP :))
                                                  • bettina75 Re: nigdy :P mam czarne włosy ;) 07.10.05, 21:52
                                                    realnego powiesic? brrrrrrrr
                                                  • st.anne Re: nigdy :P mam czarne włosy ;) 07.10.05, 21:53
                                                    Bettina, Ty juz tam wiesz co mam na mysli :)
                                                    A co? nie bylo by przyjemniej? :)
                                                  • bettina75 Re: nigdy :P mam czarne włosy ;) 07.10.05, 21:55
                                                    ale jak juz wisi, to chyba tylko trupek?
                                                    wesolutka przynajmniej chcialaby go przytulic, mam nadzieje zywego:)
                                                  • st.anne bettina:)) 07.10.05, 21:57
                                                    No tez mam nadzieje, chyba ze nekrofilia wita :PP :)))))
                                                  • wesolutka72 Re: nigdy :P mam czarne włosy ;) 07.10.05, 21:53
                                                    anne, realnego to wole przytulic :)))
                                                  • bettina75 Re: nigdy :P mam czarne włosy ;) 07.10.05, 21:50
                                                    Jak dlugo masz zamiar wzdychac?
                                    • bettina75 Re: ech dziewczyny, to nie do Was, to do Wesołej 07.10.05, 21:28
                                      To bylo to wlasciwe pytanie, postawione w odpowiednim momencie!!!
                                • st.anne Re: to było do tej blondynki :PPP 07.10.05, 21:24
                                  Aha, nadal wszyscy w temacie? Co wyszlo, bo mi sie nie chce calego watku
                                  czytac? :)
                                  • bettina75 Re: to było do tej blondynki :PPP 07.10.05, 21:27
                                    Chcesz na liste, to musisz sie naniesc:))
                                  • trzpiot_1 Re: to było do tej blondynki :PPP 07.10.05, 21:27
                                    Wyszło, że górą blondynki ;))
                                    • st.anne trzpiot 07.10.05, 21:29
                                      O to sie wpisuje :) Ty tez? :)
                                      • trzpiot_1 Re: trzpiot 07.10.05, 21:33
                                        Poniekąd :)
                                        • st.anne Re: trzpiot 07.10.05, 21:34
                                          Aaa :)
                                          Ale zrobilam inteligentna wypowiedz :)
      • wredna.suka No ja, ja... 07.10.05, 21:32
        A któż by inny ;)
    • schizoo Re: Lista inteligentnych forumowiczow: 07.10.05, 21:13
      oto przybywam,by dać wam trochę światełka.......
      • trzpiot_1 Re: Lista inteligentnych forumowiczow: 07.10.05, 21:14
        Mistrzuniuu !!!!
      • bettina75 Re: Lista inteligentnych forumowiczow: 07.10.05, 21:15
        Swiatlo jest zawsze potrzebne do zycia, bo w przeciwnym razie nie znalezlibysmy
        tej wlasciwej zyciowej drogi :))
        • schizoo Re: Lista inteligentnych forumowiczow: 07.10.05, 21:18
          to,by było na tyle,do miłego;
          • bettina75 Re: Lista inteligentnych forumowiczow: 07.10.05, 21:19
            przyszedlem, zobaczylem i........
            ........poszedlem, ha,ha!
            ale z Ciebie koles...
            • trzpiot_1 Re: Lista inteligentnych forumowiczow: 07.10.05, 21:20
              Ciii, to Schizia najinteligentniejszy numer ;)
              • bettina75 Re: Lista inteligentnych forumowiczow: 07.10.05, 21:24
                Nie przedstawil mi sie jak do tej pory, to skad mam wiedziec, ze on tu taki wazny...
                • trzpiot_1 Re: Lista inteligentnych forumowiczow: 07.10.05, 21:29
                  A widzisz! Powinnaś była poznać sie na nim po pierwszym wpisie ;)
    • wredna.suka Ktoś coś o mnie mówił...? 07.10.05, 21:24
      no jasne przecież to ja codzień świece tu inteligencją,
      elokwencją, bystrością i błyskotliwością...
      Dziękuję za uznanie ;))
    • bettina75 Re: Lista inteligentnych forumowiczow: 07.10.05, 21:33
      Ach, teraz wszyscy powylazili ze swoich norek....
    • konrado80 Ktoś jeszcze życzy sobie moją fotkę??? ;)) 07.10.05, 21:56

• st.anne Re: Ktoś jeszcze życzy sobie moją fotkę??? ;)) 07.10.05, 21:58
        Jest nas tu 3, do 2 wyslales, wiec mysle, ze to bylo do mnie? :)))))))))
        • konrado80 Re: Ktoś jeszcze życzy sobie moją fotkę??? ;)) 07.10.05, 22:00
          a skąd wiesz do kogo wysłałem?? ;)
          i że do dwuch wysłałem :))
          • st.anne Re: Ktoś jeszcze życzy sobie moją fotkę??? ;)) 07.10.05, 22:01
            :)))
            Nie, dziekuje: lubie kolor moich scian, nie mialam zamiaru na nowo tapetowac :PP
            • konrado80 Re: Ktoś jeszcze życzy sobie moją fotkę??? ;)) 07.10.05, 22:02
              ale ja zapytałem skąd wiesz że do dwuch wysłałem, a do Ciebie nie?? ;)
              a co do wysłania, to jak nie chcesz to nie :PP
              • st.anne Re: Ktoś jeszcze życzy sobie moją fotkę??? ;)) 07.10.05, 22:03
                Bo: juz bys napisal: zobacz @, czy cos w tym stylu :P
                • konrado80 Re: Ktoś jeszcze życzy sobie moją fotkę??? ;)) 07.10.05, 22:07
                  ok to zobacz @
                  nie będe taki i Tobie też wysłałem ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka